پیام ویژه

آخرين مطالب

اخبار ویژه ویژه سایر رسانه ها

  بزرگنمايي:

اخبار ویژه -


حمله کفتارهای مجازی به یک مجری تلویزیون با خط‌دهی از تل‌آویو
به دنبال انتقاد یک مجری تلویزیون از اقدامات وطن فروشانه در فضای مجازی، سیاهی لشکر صهیونیست‌ها در فضای مجازی علیه وی دست به کیبورد شدند.
پس از آنکه المیرا شریفی در صفحه شخصی خود نوشت: «شرم کنید. چندچندید با خودتون که میرید زیر پستهای توهین آمیز و احمقانه ترامپ و نتانیاهو خواهش و تمنا مینویسید؟!؟ دِ آخه چقدر وطن فروشی؟ محترمانه میگم : سکوت کن».
وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با انتشار مطلبی و حمله به این خبرنگار صدا و سیما، خط را به سیاهی لشکر این رژیم در فضای مجازی برای حمله به وی داد.
نکته جالب‌تر آنکه کانال‌های ضدانقلاب که ادعای انعکاس صدای مردم در فضای مجازی را دارند، عین مطلب وزارت خارجه رژیم صهیونیستی را بازتاب دادند تا یک بار دیگر نشان دهند از کجا تغذیه می‌شوند و در واقع شیپورچی رژیم کودک‌کش اسرائیل هستند.
یکی از برنامه‌های روتین این سیاهی لشکر در فضای مجازی، حمله کفتار گونه به هر کسی است که کوچک‌ترین حرکتی در مخالفت و افشای مزدوران آمریکا و رژیم اسرائیل از وی سربزند تا به این وسیله افراد را به خیال خود دچار ارعاب و خودسانسوری در بیان افکار و اعتقادات خود کنند.
یک شبکه آمریکایی: ایران کابوسی برای آمریکاست
«اظهارات قاسم سلیمانی، پرنفوذترین چهره عملیاتی در خاورمیانه که اخیرا آمریکا را به جنگ تهدید کرده، صرفا تهدید به رویارویی مستقیم نظامی نیست، بلکه ایران با استفاده از حملات سایبری، نمایندگان خود در منطقه و همچنین قدرت موشکی نیز سبب ایجاد نگرانی‌های شدیدی برای آمریکا شده است و کابوسی برای ایالات متحده است.»
پایگاه سی ان بی‌سی در نوشتاری با ‌اشاره به مطلب فوق، به قدرت و نفوذ ایران در منطقه و همچنین تهدیدات آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت و نوشت: ایران ابزارهایی در اختیار دارد که باعث شده ایالات متحده منافع خود را در مخاطره ببیند و این موضوع اکنون به دغدغه شماره یک آمریکا تبدیل شده است.
این پایگاه خبری در ادامه نوشت: ایران با گسترش دادن مرزهای نظامی‌اش و در اختیار داشتن نیروهای نظامی در عراق، لبنان، سوریه و حتی یمن در حال تغییر قوانین بازی‌ای است که توسط اسرائیل و ایالات متحده برای آینده خاورمیانه طراحی شده بود.
لازم به ذکر است، بعد از خروج آمریکا از برجام رسانه‌های آمریکایی و صهیونیستی سعی در القای این نکته داشتند که ایران، را در موضع ضعف نشان دهند؛ اما با مواضع محکم ‌جمهوری اسلامی ایران، اکنون تحلیل‌های این رسانه‌ها به سمت اقتدار و نفوذ منطقه‌ای ایران سوق پیدا کرده و از واکنش جمهوری اسلامی ایران به تهدیدهای آمریکا، شدیدا ابراز نگرانی می‌کنند.
سکوت مدعیان اصلاحات از شرمندگی است یا فرار از مسئولیت؟!
علی شکوری‌راد گفته است که اصلاح‌طلبان قادر به دفاع از دولتی که خودشان سر کار آورده‌اند، نیستند.
علی شکوری‌راد، از فعالان اصلاح‌طلب و دبیرکل حزب اتحاد ملت در بخشی از مصاحبه خود با روزنامه ایران گفته است: انتظارات مردم ایران پس از شرکت در انتخابات و دادن رأی به نامزدهایی که اصلاح‎طلبان آنان را معرفی کرده بودند یا مورد حمایت خود قرار داده بودند، برآورده نشد. بنابراین محل اصلی بحث باید این باشد که مردم از چه چیزی سرخورده شده‎اند؟ سرخوردگی مردم این بوده که فکر کردند نقش خود را درست ایفا کردند و انتظار داشتند که خواسته‎های آنان برآورده شود؛ اما نشد.
او می‌افزاید:‌ آقای روحانی با صحبت‎های دلگرم‌کننده‎ای در عرصه انتخابات ظاهر شد و علاوه‌بر اصلاح‎طلبان، خود هم توانست مردم را مجاب کند که پای صندوق بیایند و به او رأی بدهند. حتی در انتخابات سال گذشته شاهد بودیم بعضی از کسانی که تا آن سال در انتخابات شرکت نکرده بودند امیدوارانه پای صندوق رأی آمدند. اما عملکرد دولت آنگونه که انتظار می‌رفت نبود. همین‌ها و برخی مسائل دیگر باعث شد که اعتراضات دی ماه زمینه پیدا بکند و شکل بگیرد.
شکوری‌راد در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح می‌کند: اصلاح‌طلبان در فرآیندی که بعد از اعتراضات دی ماه آغاز شد در وضعیتی قرار دارند که نمی‎توانند دفاع لازم را از دولتی که با حمایت آنها بر سر کار آمده انجام دهند. به این دلیل که هم فاصله ارتباطی با آن دارند و هم عملکرد دولت برای آنان قابل توجیه نیست. لذا نمی‌توانند مردم را هم توجیه کنند. بنابراین ما با بحران دستاورد مواجه شدیم.
گفتنی است اصلاح‌طلبان‌ همواره در هر موقعیتی که دولت در تنگنا قرار گرفت و عملکرد آن زیر ذره‌بین منتقدان رفته است، برای فرار از هزینه‌های دولت و عبور از روحانی اقدام کرده‌اند. این جریان که خود را در منافع دولت شریک کرده بود در حالی که ناکارآمدی تیم اقتصادی دولت روحانی طی یکسال گذشته آشکار شده، با دنبال کردن سناریوی «فرار از مسئولیت» با در پیش گرفتن سیاست سکوت، در پی واگذاری مشکلات به روحانی هستند چرا که به گفته یکی از همین قماش مدعی اصلاحات، دولت برای این جناح سیاسی یک رحم اجاره‌ای بود. به عبارت دیگر مدعیان اصلاحات با افزایش مشکلات در کشور، به دنبال جداکردن خرجشان از رئیس‌جمهور مورد حمایت خود هستند تا بتوانند با سیاسی کاری در ساختار قدرت شریک باشند و در انتخابات آینده از نمد مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری کلاه فریب دیگری برای خود دست و پا کنند!
گفتنی است مدعیان اصلاحات با وجود آنکه امروز در پست‌های مهم اجرایی حضور دارند، مشکلات کشور را با کارنامه خود بی‌ارتباط می‌دانند.
نگرانی شدید آل‌سعود و آمریکا از نتایج انتخابات پاکستان
رای‌الیوم در یادداشتی به موضوع انتخابات اخیر پاکستان و نتایج آن پرداخت. این روزنامه ابتدا این سؤال را مطرح کرد که «چرا عربستان سعودی، امارات و آمریکا نسبت از پیروزی عمران خان در انتخابات اخیر پارلمانی پاکستان نگرانند؟»
رای الیوم سپس سؤالات دیگری را به این شکل مطرح کرده است: «آیا وی همانگونه که یکی از شاهزادگان سعودی گفت دنباله رو ایران است؟ میزان درستی پیش‌بینی‌ها درباره خروج وی از ائتلاف اسلامی در اعتراض به جنگ یمن چقدر است؟»
این نشریه در مقام پاسخ به سؤالات طرح شده می‌نویسد: «مقامات عربستان سعودی، به علت شکست حزب متحد خود یعنی حزب نواز شریف «مسلم لیگ پاکستان » در انتخابات مجلس پاکستان و پیروزی رقیب سرسخت وی یعنی عمران خان بازیکن سابق کریکت، نگرانند. وی که علاقه‌ای به عربستان نداشت با هرگونه نقش کشورش در جنگ یمن مخالف بود و خواستار روابط محکم با ایران است.»
این روزنامه به مقایسه وضعیت وابستگان به آل‌سعود در مالزی و پاکستان پرداخته: «نواز شریف اکنون به اتهام فساد پشت میله‌های زندان است، کاملا مانند دیگر متحد عربستان در مالزی نخست‌وزیر نجیب عبدالرزاق و اگر نخستین تصمیمی که مهاتیر محمد پس از به دست گرفتن زمام امور کشورش انجام می‌دهد، خارج کردن تمام نیروهای مالزی از ائتلاف عربی به رهبری عربستان در جنگ یمن باشد بنابراین پیش‌بینی می‌شود عمران خان همین اقدام را اتخاذ کرده و از ائتلاف اسلامی تاسیس شده از سوی شاهزاده محمد بن‌سلمان در سال ٢٠١٥ خارج شود.»
این نشریه عربی به نگرانی‌های غرب نیز ‌اشاره کرده و می‌نویسد: «اگر عربستان و امارات متحده عربی هر دو از به قدرت رسیدن عمران خان نگران هستند آمریکا، انگلیس و کشورهای اروپایی دیگر نیز نگرانی مشابهی دارند زیرا این مرد کاملا با سیاست‌های آمریکا در منطقه خاورمیانه مخالف است و با قدرت از فلسطین دفاع می‌کند و زمانی که در دانشگاه آکسفورد مشغول تحصیل بود در بسیاری از فعالیت‌های سیاسی مخالف تروریسم اسرائیل شرکت کرد و پس از کناره‌گیری از ورزش و تاسیس حزب انصاف حتی همسر نخست وی که تبعه انگلیس بود و مسلمان شد؛ راه وی را در پیش گرفت و مقالات انتقادی بسیار تندی علیه اسرائیل و تجاوز به نوار غزه نوشت و در روزنامه گاردین منتشر کرد. عمران خان به سخنان توهین‌آمیز ترامپ علیه کشورش پاسخ داد و آمریکا را به سوق دادن جامعه پاکستان به سمت تندروی متهم کرد هنگامی که در دهه هشتاد از دولت این کشور خواست گروه‌های جهادی را برای همکاری با سی آ‌ای تشکیل دهد.»
اشاره این یادداشت به واکنش عصبی یک شاهزاده آل‌سعود پس از پیروزی عمران خان جالب توجه است: «خالد بن عبدالله آل‌سعود یکی از برجسته‌ترین کسانی بود که از نگرانی عربستان از پیروزی عمران خان خبر داد. وی در توئیتی عمران خان را دنباله‌رو ایران و نماینده قم در اسلام آباد معرفی کرد و سپس این توئیت خود را پاک کرد.»
چنانکه رای الیوم پیش‌بینی کرده مهم‌ترین اقدامات نخست‌وزیر جدید پاکستان در آینده چنین خواهد بود: «عمران خان اکنون تلاش می‌کند دولتی ائتلافی تشکیل دهد و پیش از نیمه ماه اوت سوگند یاد خواهد کرد و چنانچه اوضاع بر وفق مراد او پیش رود، سیاست پاکستان را کاملا تغییر خواهد داد. به این ترتیب که خواستار اصلاح روابط با هند و دیدار با رهبر این کشور به منظور حل بحران کشمیر و نیز همکاری با ‌اشرف عبدالغنی، رئیس‌جمهور افغانستان به منظور تلاش برای برقراری صلح و برپایی روابط محکم حسن همجواری با تهران و خروج از ائتلاف مبارزه تروریسم آمریکا است.»
این روزنامه در پایان نتیجه می‌گیرد: «عربستان سعودی، امارات و نیز رئیس‌جمهور ترامپ حق دارند نگران باشند زیرا این نخست‌وزیر جدید پاکستان مانند نخست‌وزیران سابق عروسک خیمه شب‌بازی نخواهد بود و چه بسا جایگاه کشورش را به عنوان یک کشور منطقه‌ای دارای قدرت هسته‌ای بازگرداند و این نقشی است که در سایه نخست‌وزیران فاسد سابق کمرنگ شده بود.»
وطن فروشی که نام خود را دیپلمات گذاشته است
یکی از مدیران ارشد وزارت خارجه دولت اصلاحات در یک وطن فروشی آشکار، به دشمن پیشنهاد کرده است که فشارهای اقتصادی کارساز نیست و باید شوک نظامی به ایران وارد کرد!
قاسم محبعلی از مدیران وزارت امور خارجه در دولت اصلاحات در مصاحبه با القدس العربی گفت: چرخش اساسی در سیاست خارجی ایران جز از طریق وارد کردن شوک نظامی ایجاد نخواهد شد. او گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن را در کوتاه و میان مدت بعید دانست.
محبعلی افزود: همه قدرت‌های بزرگ بر ضرورت چرخش اساسی در سیاست خارجی ایران تاکید دارند تا شرایط برای آغاز مذاکرات جدید با واشنگتن فراهم شود.
وی در ادامه گفت: نظام ایران رفتار و سیاست خود را صرفا زیر فشار تحریم‌های اقتصادی تغییر نخواهد داد.
مدعیان اصلاحات که گرا دادن به دشمن برای تحریم‌های فلج‌کننده در فتنه 88 را در کارنامه خود دارند، حالا پا را فراتر گذاشته و در یک وطن فروشی آشکار، به دشمن پیشنهاد می‌کنند که فشارهای اقتصادی کارساز نیست و باید شوک نظامی به ایران وارد کرد.
اگر گزینه شوک نظامی به ایران، قابلیت اجرایی داشت، واشنگتن لحظه‌ای در اجرای آن تاخیر نمی‌کرد. مقامات ارشد و فرماندهان نظامی آمریکایی بارها اذعان کرده‌اند که در مقابله با ایران، گزینه نظامی را روی میز ندارند. پیشنهاد خائنانه شوک نظامی به ایران، بیش از پیش بر وطن فروشی جماعت مدعی اصلاحات
صحه گذاشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/143737/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیشرفت صنعت تراشه چین در سایه تحریم‌ها؛ تولید 40 درصد رشد کرد

پروازهای مهرآباد و برخی دیگر از فرودگاه‌های کشور تعلیق شد؛ باطل شدن پروازها تا 10 صبح

چاپ اسکناس 500 هزار تومانی از سوی بانک مرکزی واقعیت دارد؟

سی‌ان‌ان مطرح کرد: بازدارندگی ربوده شده تل‌آویو

ایران از تمام ظرفیت موشکی خود در پاسخ به اسرائیل استفاده نکرد

مرغ ارزان شد

شکست برنامه‌های فرزندآوری

ادعای روزنامه شهرداری تهران: درآمد هر زباله‌گرد 50 میلیون تومان

دعوای درون جریانی و مجلس تندروها

آیفون‌های سرقت شده سر از چین درآوردند!

طراحی جلویی شیائومی Civi 4 در کنسول گوگل پلی مشاهده شد

حمله به جان وحدت

ساخت تصویر متحرک 3 ثانیه‌ای در پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید امکان‌پذیر می‌شود

تاریخ سازی جعلی

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: رتبه‌بندی 100 هزار معلم اصلاح شد

سیل برای دبی گران تمام شد

موضع‌گیری دو پهلو

سقوط کامیون نفت‌کش در آب‌نمای کنخ مسیر بندر خمیر

وزیر ارتباطات: تا پایان سال 50 درصد به سرعت اینترنت افزوده می شود

وزیر ارتباطات: یک‌سوم کشور به زیرساخت‌های فیبرنوری مجهز شدند

انتقاد نظامیان اسرائیلی از ضعف ارتش برابر حملات حزب الله لبنان

انقلابیون انتقادی

توضیحات وزیر کشور در مورد آخرین وضعیت امداد رسانی به 5 استان درگیر سیل در کشور

دیدار مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با خانواده شهدا در سمنان

خسارت زلزله 5.6 ریشتری در شمال ترکیه

رییس سازمان برنامه و بودجه: کشور در مدار رشد اقتصادی قرار دارد

شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند

آیفون 16 پرو به پوشش ویژه لنز دوربین برای بهبود کیفیت تصویر مجهز خواهد شد

غیور مردان بوشهری در بِستر غیور زنان بوشهری شکوفا شدند

انتقاد حسین عبده تبریزی به مالیات مضاعف علیه سرمایه‌گذاری

بیشترین و کمترین بازدهی نمادهای بازار سهام هفته چهارم فروردین

غربت مرتضی

اعتماد: طعم قدرت‌نمایی ایران را با رویارویی در برابر زنان تلخ نکنیم

تاریخ رونمایی گوشی پرچمدار 2024 سونی لو رفت

معاون مدیریت پسماند: عرضه کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ممنوع می شود

اپل بیش‌از 250 میلیون دلار در پردیس سنگاپور سرمایه‌گذاری می‌کند

حق‌شناس: تنش اخیر میان ایران و اسرائیل تأثیری بر نرخ ارز نمی‌گذارد

از چاله به چاه؟

بزرگ‌ترین ریسک اقتصاد ایران در سال 1403

تغییر جایگاه مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی

اندروید 15 احتمالاً برای افزایش امنیت اقدام به قرنطینه اپلیکیشن‌های مشکوک می‌کند

فرش قرمز برای اسکناس درشت؟

رئیس سازمان سنجش: رئیس جدید سازمان سنجش به زودی معرفی می‌شود

قیمت گوشت مرغ و گوشت گوساله امروز پنجشنبه 30 فروردین

رفتار موذیانه همسایه شمالی زیر ذره‌بین

متحدان اسرائیل در برزخ

رئیس پلیس فتا: فروشندگان سوال‌های جعلی آزمون سراسری بازداشت شده‌اند

آنر 200 لایت به زودی برای عرضه در بازار جهانی رونمایی می‌شود

تقابل نظامی اسرائیل و ایران؛ پیامدها و راه‌حل‌ها

رشد هزار میلیاردی خروج سرمایه از بورس