پیام ویژه

آخرين مطالب

معاون مرکز ملی فضای مجازی

عدم حمایت از هاتگرامو تلگرام طلایی را اعلام کردیم خواندنی ها

  بزرگنمايي:

اخبار ویژه - به گزارش گرداب ، عباس آسوشه در نشست بررسی عملکرد پیام رسان های بومی و نقش ذیربط در تقویت یا تضعیف آن با اشاره به اینکه نحوه عملکرد این مرکز در حوزه پیام رسان های بومی زیر سئوال رفته است، گفت: مصوبات شورای عالی فضای مجازی روی زمین است و کسی پاسخگوی آن نیست.
وی گفت: شاهد هستیم که زمانی که مرکز ملی در خدمت بخش خصوصی است از آن تعریف می کنیم اما زمانی که به عنوان نقطه کانونی سیاستگذاری تصمیماتی اتخاذ کند با اعتراض همراه می‌شود.
آسوشه با بیان اینکه نباید همه تقصیرها را گردن مرکز ملی فضای مجازی انداخت گفت: در فضای مجازی، اصل اول نقش پررنگ کاربران است و نباید شعار دهیم که حق شهروندی کاربران را لحاظ می کنیم اما در اتاق های دربسته در مورد آنها تصمیم گیری می کنیم.
وی افزود: فضای مجازی با نوع اعتماد، تفکر و نیازمندی کاربران تعریف می‌شود و زمانی که بیش از 5 سال مردم را به استفاده از تلگرام مجبور کرده ایم نمی توانیم یک شبه این عادت را از آنها بگیریم.
معاون مرکز ملی فضای مجازی تاکید کرد: ما در مرکز ملی فضای مجازی چندین بار جلسات متعدد با 7 پیام رسان بومی داشتیم و به آنها نیز بارها گفته ایم که مردم نمی توانند 7 پیام رسان را به صورت همزمان نصب کنند بلکه شما باید سیستمی فراهم کنید که هر یک از پیام رسان ها که نصب شد کاربران دیگر نیز بتوانند با پیام رسان خودشان با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و یک نوع هم گرایی اتفاق بیافتد اما ما شاهد هستیم که پیام رسان ها یک سیستم واحد را راه اندازی نکرده اند.
وی تاکید کرد: ما از نظر فنی مشکلی نداریم بلکه مشکل بر سر بالغ بودن این سرویس است. ما باید به عنوان مرکز ملی فضای مجازی که نقطه کانونی فضای مجازی هستیم کل قواعد و قوانین را ببینیم و نمی توان یک طرفه قضاوت کرد.
آسوشه ادامه داد: در فیلتر شدن تلگرام بسیاری از کسب و کارها معلق شدند و بخش فضای مجازی که همان مردم هستند نیازشان دیده نشد.
معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت: امروز بحث ناهماهنگی مطرح نیست و مقصر یابی در زمینه عدم موفقیت پیام رسان های داخلی بیشتر مردم را گمراه می کند.
وی افزود: ما معتقدیم که مولفه های قدرت در دنیا و ساختار حکمرانی در کشورها در حال تغییر است و یکی از این مولفه ها که پیام رسان ها است باید ساماندهی شوند اما نباید تنها دنبال مقصر بود.
آسوشه تصریح کرد: در آخرین جلسه ای که در مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد نتایج ارزیابی از پیام رسان ها اعلام شد و از آنها خواستم برنامه خود را مطرح کنند. در این ارزیابی ها تنها موضوع فنی مطرح نبود و بحث امنیت عمومی و مردم نیز مورد بررسی قرار گرفتند. ما تمام سعی مان این بود که آنها برنامه بیاورند تا مشکلاتشان را حل کنیم اما از میان 7 پیام رسان تنها 2 پیام رسان برنامه خود را ارائه داد و یکی از آنها نیز برنامه را به صورت غیرحضوری ارسال کرد.
معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت: ما به تمام وزارتخانه ها و بانک مرکزی در نامه ای اعلام کردیم که ساختارهای حکمرانی در حال تغییر است و باید برای این تغییر ما نیز آماده شویم. در این فضا پیام رسان ها نقطه کوچکی محسوب می شوند و کل ساختار اقتصادی، اجتماعی و امنیتی کشور درگیر این تغییر خواهد شد. به بیان دیگر فضای مجازی به زودی دنیای واقعی را تغییر می دهد.
وی از برگزاری جلسه برای روز شنبه آینده با وزرای مرتبط با مصوبه حمایت از پیام رسان های داخلی خبر داد و گفت: در این جلسه به تکالیف این نهادها و اقدماتی که تاکنون انجام نداده اند رسیدگی می کنیم.
معاون مرکز ملی فضای مجازی با انتقاد از توئیتر نظرسنجی معاون وزیر ارتباطات در زمینه عدم اعتماد به پیام رسان های داخلی گفت: اولین بار که این توئیت را دیدم به رئیس مرکز ملی فضای مجازی نیز اعلام کردم که این توئیت به معنای تزریق عدم اعتماد به مردم است و به صورت زیرپوستی می خواهد بگوید که مردم به پیام رسان های داخلی اعتماد ندارند.
وی با بیان اینکه بعد از گذشت 8 سال از شروع فعالیت مرکز ملی فضای مجازی هنوز ردیف بودجه ای برای آن در نظر گرفته نشده است، خاطرنشان کرد: امسال بودجه 14 میلیارد تومانی برای این مرکز در نظر گرفته شده و باید مقابل کسانی بایستد که حداقل 3 هزار میلیارد تومان بودجه می گیرند.
آسوشه افزود: در زمینه ادامه فعالیت هاتگرام و تلگرام طلایی، مرکز ملی فضای مجازی یک ماه نظر خود را اعلام کرد و نظرمان این بود که دیگر به این دو پیام رسان فرصت ندهیم اما اینکه چرا نظر مرکز ملی فضای مجازی به عنوان جایگاه بالاتر این حوزه دیده نمی شود سئوالی است که باید به آن پاسخ داد.
معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت: آنچه به عنوان اینترنت بدون فیلتر در اختیار هاتگرام قرار گرفت قرار بود تا پایان آذرماه باشد اما اینکه چرا پس از آن فعالیت آن ادامه دارد سئوالی است که قوه قضائیه باید پاسخ دهد و نه مرکز ملی فضای مجازی.
آسوشه تاکید کرد: بسیاری از مصوبات شورای عالی فضای مجازی روی زمین مانده و کسی پاسخگو نیست.
به گزارش مهر، در این نشت رضا تقی پور عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی نیز گفت: بند 2 سیاست های مصوبه ساماندهی پیام رسان های بومی که در 13 خردادماه سال 96 مصوب شد تاکنون به اجرا درنیامده است و مسئولان باید پاسخ دهند که این سیاست به کجا رسیده است؟
وی گفت: در این بند برای مدیریت اطلاعات در داخل کشور که پایه بسیاری از کسب و کارها است سیاست های مشخص و قوانینی تعیین شد که این مصوبه ملی هنوز به صورت کامل اجرا نشده است.
تقی پور گفت: برغم همه کاستی ها، مصوبه حمایت از پیام رسان های بومی یک تکلیف است که قطعا باید اتفاق بیافتد و روی آن تمرکز صورت گیرد. مسئولان باید پاسخ دهند که می خواهند آن را اجرا کنند و یا خیر؟
به گفته وی موضوع ماندن اطلاعات کلان کشور در داخل موضوعی است که حداقل 3 سال است که در شورای عالی فضای مجازی مطرح شده اما هنوز به صورت کامل به اجرا درنیامده است.
منبع: خبرگزاری مهر

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/187752/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیفون 17 پلاس ظاهراً با نمایشگر کوچک‌تر از گوشی‌های فعلی پلاس معرفی می‌شود

پیشرفت صنعت تراشه چین در سایه تحریم‌ها؛ تولید 40 درصد رشد کرد

پروازهای مهرآباد و برخی دیگر از فرودگاه‌های کشور تعلیق شد؛ باطل شدن پروازها تا 10 صبح

چاپ اسکناس 500 هزار تومانی از سوی بانک مرکزی واقعیت دارد؟

سی‌ان‌ان مطرح کرد: بازدارندگی ربوده شده تل‌آویو

ایران از تمام ظرفیت موشکی خود در پاسخ به اسرائیل استفاده نکرد

مرغ ارزان شد

شکست برنامه‌های فرزندآوری

ادعای روزنامه شهرداری تهران: درآمد هر زباله‌گرد 50 میلیون تومان

دعوای درون جریانی و مجلس تندروها

آیفون‌های سرقت شده سر از چین درآوردند!

طراحی جلویی شیائومی Civi 4 در کنسول گوگل پلی مشاهده شد

حمله به جان وحدت

ساخت تصویر متحرک 3 ثانیه‌ای در پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید امکان‌پذیر می‌شود

تاریخ سازی جعلی

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: رتبه‌بندی 100 هزار معلم اصلاح شد

سیل برای دبی گران تمام شد

موضع‌گیری دو پهلو

سقوط کامیون نفت‌کش در آب‌نمای کنخ مسیر بندر خمیر

وزیر ارتباطات: تا پایان سال 50 درصد به سرعت اینترنت افزوده می شود

وزیر ارتباطات: یک‌سوم کشور به زیرساخت‌های فیبرنوری مجهز شدند

انتقاد نظامیان اسرائیلی از ضعف ارتش برابر حملات حزب الله لبنان

انقلابیون انتقادی

توضیحات وزیر کشور در مورد آخرین وضعیت امداد رسانی به 5 استان درگیر سیل در کشور

دیدار مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با خانواده شهدا در سمنان

خسارت زلزله 5.6 ریشتری در شمال ترکیه

رییس سازمان برنامه و بودجه: کشور در مدار رشد اقتصادی قرار دارد

شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند

آیفون 16 پرو به پوشش ویژه لنز دوربین برای بهبود کیفیت تصویر مجهز خواهد شد

غیور مردان بوشهری در بِستر غیور زنان بوشهری شکوفا شدند

انتقاد حسین عبده تبریزی به مالیات مضاعف علیه سرمایه‌گذاری

بیشترین و کمترین بازدهی نمادهای بازار سهام هفته چهارم فروردین

غربت مرتضی

اعتماد: طعم قدرت‌نمایی ایران را با رویارویی در برابر زنان تلخ نکنیم

تاریخ رونمایی گوشی پرچمدار 2024 سونی لو رفت

معاون مدیریت پسماند: عرضه کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ممنوع می شود

اپل بیش‌از 250 میلیون دلار در پردیس سنگاپور سرمایه‌گذاری می‌کند

حق‌شناس: تنش اخیر میان ایران و اسرائیل تأثیری بر نرخ ارز نمی‌گذارد

از چاله به چاه؟

بزرگ‌ترین ریسک اقتصاد ایران در سال 1403

تغییر جایگاه مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی

اندروید 15 احتمالاً برای افزایش امنیت اقدام به قرنطینه اپلیکیشن‌های مشکوک می‌کند

فرش قرمز برای اسکناس درشت؟

رئیس سازمان سنجش: رئیس جدید سازمان سنجش به زودی معرفی می‌شود

قیمت گوشت مرغ و گوشت گوساله امروز پنجشنبه 30 فروردین

رفتار موذیانه همسایه شمالی زیر ذره‌بین

متحدان اسرائیل در برزخ

رئیس پلیس فتا: فروشندگان سوال‌های جعلی آزمون سراسری بازداشت شده‌اند

آنر 200 لایت به زودی برای عرضه در بازار جهانی رونمایی می‌شود

تقابل نظامی اسرائیل و ایران؛ پیامدها و راه‌حل‌ها