پیام ویژه

آخرين مطالب

معاون مرکز ملی فضای مجازی

عدم حمایت از هاتگرامو تلگرام طلایی را اعلام کردیم خواندنی ها

  بزرگنمايي:

اخبار ویژه - به گزارش گرداب ، عباس آسوشه در نشست بررسی عملکرد پیام رسان های بومی و نقش ذیربط در تقویت یا تضعیف آن با اشاره به اینکه نحوه عملکرد این مرکز در حوزه پیام رسان های بومی زیر سئوال رفته است، گفت: مصوبات شورای عالی فضای مجازی روی زمین است و کسی پاسخگوی آن نیست.
وی گفت: شاهد هستیم که زمانی که مرکز ملی در خدمت بخش خصوصی است از آن تعریف می کنیم اما زمانی که به عنوان نقطه کانونی سیاستگذاری تصمیماتی اتخاذ کند با اعتراض همراه می‌شود.
آسوشه با بیان اینکه نباید همه تقصیرها را گردن مرکز ملی فضای مجازی انداخت گفت: در فضای مجازی، اصل اول نقش پررنگ کاربران است و نباید شعار دهیم که حق شهروندی کاربران را لحاظ می کنیم اما در اتاق های دربسته در مورد آنها تصمیم گیری می کنیم.
وی افزود: فضای مجازی با نوع اعتماد، تفکر و نیازمندی کاربران تعریف می‌شود و زمانی که بیش از 5 سال مردم را به استفاده از تلگرام مجبور کرده ایم نمی توانیم یک شبه این عادت را از آنها بگیریم.
معاون مرکز ملی فضای مجازی تاکید کرد: ما در مرکز ملی فضای مجازی چندین بار جلسات متعدد با 7 پیام رسان بومی داشتیم و به آنها نیز بارها گفته ایم که مردم نمی توانند 7 پیام رسان را به صورت همزمان نصب کنند بلکه شما باید سیستمی فراهم کنید که هر یک از پیام رسان ها که نصب شد کاربران دیگر نیز بتوانند با پیام رسان خودشان با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و یک نوع هم گرایی اتفاق بیافتد اما ما شاهد هستیم که پیام رسان ها یک سیستم واحد را راه اندازی نکرده اند.
وی تاکید کرد: ما از نظر فنی مشکلی نداریم بلکه مشکل بر سر بالغ بودن این سرویس است. ما باید به عنوان مرکز ملی فضای مجازی که نقطه کانونی فضای مجازی هستیم کل قواعد و قوانین را ببینیم و نمی توان یک طرفه قضاوت کرد.
آسوشه ادامه داد: در فیلتر شدن تلگرام بسیاری از کسب و کارها معلق شدند و بخش فضای مجازی که همان مردم هستند نیازشان دیده نشد.
معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت: امروز بحث ناهماهنگی مطرح نیست و مقصر یابی در زمینه عدم موفقیت پیام رسان های داخلی بیشتر مردم را گمراه می کند.
وی افزود: ما معتقدیم که مولفه های قدرت در دنیا و ساختار حکمرانی در کشورها در حال تغییر است و یکی از این مولفه ها که پیام رسان ها است باید ساماندهی شوند اما نباید تنها دنبال مقصر بود.
آسوشه تصریح کرد: در آخرین جلسه ای که در مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد نتایج ارزیابی از پیام رسان ها اعلام شد و از آنها خواستم برنامه خود را مطرح کنند. در این ارزیابی ها تنها موضوع فنی مطرح نبود و بحث امنیت عمومی و مردم نیز مورد بررسی قرار گرفتند. ما تمام سعی مان این بود که آنها برنامه بیاورند تا مشکلاتشان را حل کنیم اما از میان 7 پیام رسان تنها 2 پیام رسان برنامه خود را ارائه داد و یکی از آنها نیز برنامه را به صورت غیرحضوری ارسال کرد.
معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت: ما به تمام وزارتخانه ها و بانک مرکزی در نامه ای اعلام کردیم که ساختارهای حکمرانی در حال تغییر است و باید برای این تغییر ما نیز آماده شویم. در این فضا پیام رسان ها نقطه کوچکی محسوب می شوند و کل ساختار اقتصادی، اجتماعی و امنیتی کشور درگیر این تغییر خواهد شد. به بیان دیگر فضای مجازی به زودی دنیای واقعی را تغییر می دهد.
وی از برگزاری جلسه برای روز شنبه آینده با وزرای مرتبط با مصوبه حمایت از پیام رسان های داخلی خبر داد و گفت: در این جلسه به تکالیف این نهادها و اقدماتی که تاکنون انجام نداده اند رسیدگی می کنیم.
معاون مرکز ملی فضای مجازی با انتقاد از توئیتر نظرسنجی معاون وزیر ارتباطات در زمینه عدم اعتماد به پیام رسان های داخلی گفت: اولین بار که این توئیت را دیدم به رئیس مرکز ملی فضای مجازی نیز اعلام کردم که این توئیت به معنای تزریق عدم اعتماد به مردم است و به صورت زیرپوستی می خواهد بگوید که مردم به پیام رسان های داخلی اعتماد ندارند.
وی با بیان اینکه بعد از گذشت 8 سال از شروع فعالیت مرکز ملی فضای مجازی هنوز ردیف بودجه ای برای آن در نظر گرفته نشده است، خاطرنشان کرد: امسال بودجه 14 میلیارد تومانی برای این مرکز در نظر گرفته شده و باید مقابل کسانی بایستد که حداقل 3 هزار میلیارد تومان بودجه می گیرند.
آسوشه افزود: در زمینه ادامه فعالیت هاتگرام و تلگرام طلایی، مرکز ملی فضای مجازی یک ماه نظر خود را اعلام کرد و نظرمان این بود که دیگر به این دو پیام رسان فرصت ندهیم اما اینکه چرا نظر مرکز ملی فضای مجازی به عنوان جایگاه بالاتر این حوزه دیده نمی شود سئوالی است که باید به آن پاسخ داد.
معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت: آنچه به عنوان اینترنت بدون فیلتر در اختیار هاتگرام قرار گرفت قرار بود تا پایان آذرماه باشد اما اینکه چرا پس از آن فعالیت آن ادامه دارد سئوالی است که قوه قضائیه باید پاسخ دهد و نه مرکز ملی فضای مجازی.
آسوشه تاکید کرد: بسیاری از مصوبات شورای عالی فضای مجازی روی زمین مانده و کسی پاسخگو نیست.
به گزارش مهر، در این نشت رضا تقی پور عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی نیز گفت: بند 2 سیاست های مصوبه ساماندهی پیام رسان های بومی که در 13 خردادماه سال 96 مصوب شد تاکنون به اجرا درنیامده است و مسئولان باید پاسخ دهند که این سیاست به کجا رسیده است؟
وی گفت: در این بند برای مدیریت اطلاعات در داخل کشور که پایه بسیاری از کسب و کارها است سیاست های مشخص و قوانینی تعیین شد که این مصوبه ملی هنوز به صورت کامل اجرا نشده است.
تقی پور گفت: برغم همه کاستی ها، مصوبه حمایت از پیام رسان های بومی یک تکلیف است که قطعا باید اتفاق بیافتد و روی آن تمرکز صورت گیرد. مسئولان باید پاسخ دهند که می خواهند آن را اجرا کنند و یا خیر؟
به گفته وی موضوع ماندن اطلاعات کلان کشور در داخل موضوعی است که حداقل 3 سال است که در شورای عالی فضای مجازی مطرح شده اما هنوز به صورت کامل به اجرا درنیامده است.
منبع: خبرگزاری مهر

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/188983/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتقال دانش‌آموزان مناطق مرزی خراسان جنوبی با خودروهای ارتش به محل آزمون کنکور

به‌روزرسانی جدید Lords of the Fallen منتشر شد

خانه‌ دار کردن مردم به سبک دولت سیزدهم

پسربچه گمشده به آغوش مادرش بازگردانده شد

تردد از آزادراه تهران-شمال به سمت چالوس ممنوع شد

صادرات 500 میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

ثبت اختراع جدید سونی؛ واکنش کنترلر به صدای کاربر

صدام و هیتلر؛ از میل به ویرانگری تا قهرمان پرستی

موافقت با تعطیلی شنبه ها/ دولت چراغ سبز نشان داد

دفترچه سوالات کنکور علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد

واردات قهوه 75 درصد افزایش یافت

برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان

بیت‌ کوین کمیاب‌ترین دارایی دنیا شد

جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی

کمپانی TSMC از فرآیند تولید 1.6 نانومتری خود برای نیمه‌هادی‌ها رونمایی کرد

از «گشت ارشاد» تا «طرح نور» فقط دو نوروز فاصله افتاد؛ برای زنان پرونده قضایی تشکیل می‌شود؟

گجت عجیب سونی معرفی شد؛ عملکردی شبیه به آن چیزی که در فیلم Dune دیدید

تسلیحات، واجب تر از نان شب

ضرب و شتم پرستار در بیمارستان

سرنوشت قمه‌کش‌هایی که در ارومیه خیابان بستند چه شد؟

طلای جهانی جهش کرد

«جف بزوس» و مدیرعامل آمازون به حذف پیام‌های تجاری متهم شدند

گزیده‌های نفتی هفته

موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه

آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد

جزئیات بیشتر از درگذشت یک پزشک زن

اجرای شگفت‌انگیز بازی Cyberpunk 2077 روی گوشی‌های قدیمی اندرویدی!

هاآرتس مطرح کرد: اسرائیل در تله‌ای استراتژیک

عیادت معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید از حادثه دیده واقعه تروریستی کرمان

تحقق وعده صادق نشان از اقتدار سپاه بود

قیمت بیت کوین تا 63 هزار دلار کاهش یافت

آمریکا می‌خواهد دار و ندار هواوی را تحریم کند!

غوغا در گوشی‌های آیفون با مدل‌های هوش مصنوعی OpenELM اپل

کیش؛ الگوی ایران آینده/ سرمایه‌گذاری کشورهای عربی در کیش

فوری ؛ افشای جزئیات تماس پنهانی ترامپ و بن سلمان | پشن پرده چه میگذرد؟

موشک‌های پاتریوت اسپانیا در راه اوکراین

وضعیت جاده‌ها؛ ترافیک سنگین در محور چالوس

آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان

ادعایی درباره ضرر مرغداران؛ تولیدکننده 10 هزار تومان ضرر می‌کند

ورود سامانه‌ بارشی جدید به کشور از روز سه‌شنبه

حضور دو بازی ایرانی در مراسم MENA Games Industry Awards 2024

پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان ایلام در سطح ملی

شهدا سرمایه اصلی نظام هستند

رقابت بیش از 500 داوطلب در نوبت اول آزمون سراسری در کیش

آیا می‌توان اقتصادی به آفریقا سفر کرد؟

به‌روزرسانی نسل بعدی Fallout 4 منتشر شد

عروس بزرگ امام: نمی خواستم ازدواج کنم اما.. / آقا مصطفی، روحانیِ مدرنی بود و در حجاب سختگیری نداشت/ علاقه امام به بچه‌هایم غیرقابل توصیف بود

آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟

واکنش بغض‌آلود وزیر اسبق بهداشت به مهاجرت بهترین شاگردانش از ایران

اشک‌های سردار رادان در اجتماع مردم قم در حمایت از فراجا