بیماری خطرناک با مصرف آدامس
شنبه 28 ارديبهشت 1398 - 16:37:08
|
|
اخبار ویژه - پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین: محققان هشدار میدهند مواد افزودنی خوراکی که معمولاً به عنوان عامل سفیدکننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده میشوند میتوانند منجر به بیماری التهاب روده و سرطان کلورکتال (راست روده) شوند. در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E 171 (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر سلامت بر روی موشها بررسی کردند. این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی داروها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده میشود. محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E 171 بر میکروبیومهای روده تأثیر دارد و میتواند موجب بروز بیماریهای نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود. «ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «به خوبی اثبات شده است که این ترکیب رژیمی بر فیزیولوژی و سلامت تأثیر دارد.» وی در ادامه میافزاید: «یافتههای مطالعه ما نشان میدهد که مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E 171 بر میکروبیومهای روده و همچنین التهاب روده تأثیر گذاشته و میتواند منجر به بیماریهای التهابی روده و سرطان کلورکتال شود. منبع/ برنا
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/219205/بیماری-خطرناک-با-مصرف-آدامس
|