پیام ویژه
جواد افشار در شبکه خبر مطرح کرد:
با اعمال فشار برخی مسئولین بخش هایی از «گاندو» با تغییر مواجه شد
جمعه 7 تير 1398 - 03:06:29
اخبار ویژه - کارگردان سریال گاندو گفت: اگر این حاشیه ها و فشارها نباشد و اجازه دهند که سریال مسیر خود را طی کند حتی کسانی که خود را متهم می بینند خواهند دید که حرف سریال، کلی و به سود مردم و مسئولان است، اما گاهی همین برخوردها با سریال می تواند شائبه هایی ایجاد کند.

جواد افشار، کارگردان سریال خبرساز "گاندو" در برنامه "شهر فرنگ" پنجشنبه شب یکی از دلایل پرداختن به تخلفات و مفاسد فرزندان و نزدیکان برخی از مسئولان در این سریال را افزایش حساسیت مردم و تشویق آنان به حق خواهی و اصلاح کاستی ها خواند و افزود: چنین روندی می تواند نوعی بازدارندگی نیز برای "آقازاده ها" داشته باشد.
افشار ادعای برخی از رسانه های سیاسی مبنی بر اینکه زمان پخش این سریال به عمد به ماه های فعلی موکول شده است را از اساس رد کرد و گفت: اینکه می گویند این سریال از قبل آمده پخش بود صحت ندارد و همین حالا هم قسمت مربوط به روز شنبه آماده نیست.
این کارگردان تلویزیون با انتقاد از واکنش تند و احساسی اغلب اقشار و اصناف در قبال هرگونه نقد و حتی روایتی در فیلم یا سریال گفت: اگر این برخورد صحیح باشد، کسی که نقش شمر را در تعزیه ها اجرا می کند باید کشته شود!
افشار افزود: در چنین شرایطی تصمیم گرفتیم به سراغ مسئولان برویم که نسبت به اغلب اصناف صبر و تحمل و روحیه نقدپذیری بالاتری دارند اما متاسفانه مشاهده کردیم که مسئولان نیز این موضوعات را برنتابیدند و با اعمال فشار مجبور شدیم بخش هایی از سریال را تغییر دهیم.
کارگردان گاندو تصریح کرد: ما این مجموعه را در جهت افزایش اقتدار و امنیت ملی و منافع مردم ساخته ایم و این بی انصافی است که جریان ها و چهره های سیاسی ما را آماج اتهام قرار دهند.
افشار گفت: اگر این حاشیه ها و فشارها نباشد و اجازه دهند که سریال مسیر خود را طی کند حتی کسانی که خود را متهم می بینند خواهند دید که حرف سریال، کلی و به سود مردم و مسئولان است، اما گاهی همین برخوردها با سریال می تواند شائبه هایی ایجاد کند.
کارگردان گاندو با ابراز تاسف از حذف قطعه کوچکی از سریال گفت: عین جمله ای که حذف شد این بود که منسوبین و نزدیکان هر مقامی در هر سطحی نباید از جایگاه آن مسئول سوءاستفاده کنند و به حیثیت او و نظام ضربه بزنند و از سوی دیگر، رئیس جمهور یا هر مقام دیگری هم نباید چوب فساد دیگران را بخورد.
افشار تصریح کرد: امنیت ملی یعنی اینکه هیچکس در هیچ جایگاهی حق سوء استفاده از مقامش را ندارد.
وی با بیان اینکه گاندو یک مطالبه است، افزود: قصد ما و امید ما این است که حساسیت مردم بیشتر شود و این آگاهی بخشی موجب امید شود.
افشار گفت: وقتی مردم صداقت را ببینند، امیدوار می شوند و از آن سو، مسئولانی که سریال را ببینند دیگر به خود اجازه سوءاستفاده نمی دهند و می دانند که هرقدر هم که در لایه های پیچیده پنهان شوند، روزی دیده خواهند شد و حتی رفتار و عملکردشان تبدیل به فیلم شده و روی پرده می آید.
کارگردان گاندو درباره موضوع آقازاده ها نیز گفت: این واژه به دلیل مفاسد و سوءاستفاده تعداد انگشت شماری از فرزندان و نزدیکان مقامات بار معنایی منفی گرفته و اگر به بهانه های مختلف، آنها زیر چتر حمایتی قرار گیرند و فسادشان پنهان شود، این بار معنایی منفی خود به خود به همه آقازاده ها تعمیم داده می شود درحالیکه من بسیاری را می شناسم که نجیب زاده اند و محترم اند.
افشار تصریح کرد: تمام شخصیت هایی که در داستان روایت شده، مابه ازای واقعی دارند.
وی افزود: البته برخی از این شخصیت ها ادغام یا ترکیب شده اند و مثلا در یک پرونده واقعی، افرادی بوده اند که نقش آنها در آن واقعه به یک نفر تقلیل یافته است.
افشار افزود: هرجا احساس می کردم که جایی ما ماجرای اصلی را تحریف کرده یا خیال پردازی کرده ایم، به پرونده ها و مستندات واقعی رجوع می کردیم.
کارگردان گاندو اضافه کرد: در برخی از موارد نیز برای جلوگیری از حاشیه سازی، جای شخصیت های زن و مرد در پرونده های اصلی را تغییر داده ایم.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/231870/با-اعمال-فشار-برخی-مسئولین-بخش-هایی-از-«گاندو»-با-تغییر-مواجه-شد
بستن   چاپ