پیام ویژه

آخرين مطالب

افزایش 8 درصدی مصرف برق نسبت به سال گذشته اقتصادي

افزایش 8 درصدی مصرف برق نسبت به سال گذشته
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر /وزیر نیرو با بیان اینکه پیک مصرف برق سال جاری سریعتر آغاز شده است، گفت: مصرف برق امسال نسبت به سال گذشته 8 درصد افزایش یافته است.
علی اکبر محرابیان در گفت و گوی تلویزیونی گفت: در چارچوب آماده‌سازی صنعت برق برای عبور موفق از اوج بار تابستان 1403 پروژه‌های متعددی در بخش‌های نیروگاهی، خطوط انتقال، توسعه پست و شبکه در دستور کار قرار دادیم و در همین راستا 9 هزار مگاولت آمپر پست در کشور در نظر گرفتیم که یکی از آن پست‌ها، پستی است که در منطقه سعادت آباد تهران مستقر شد و به پایداری برق و افزایش ولتاژ برق در مناطق شمال شرق و شمال تهران کمک خواهد کرد.
وزیر نیرو با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته در مناطق شمالی تهران با مشکل افت ولتاژ رو به رو بودیم، افزود: پروژه‌هایی که در نقاط مختلف کشور در نظر گرفتیم، 22 برابر ترانسفورماتوری است که اکنون در مراحل پایانی به سر می‌برد. این ترانسفورماتور 330 تن وزن دارد و توسط متخصصان داخلی در زنجان به مدت 6 ماه ساخته شده است و بیش از 20 روز زمان انتقال آن به تهران طول کشیده است.
وی در ارتباط با سختی فرایند انتقال ترانسفورماتور مورد اشاره از زنجان به منطقه سعادت آباد تهران اضافه کرد: در طول مسیر ناگزیر شدیم چندین ساعت فرودگاه مهرآباد را تعطیل کنیم تا این تراسفورماتور از مسیر باند فرودگاه عبور داده شده و ارسال آن به محل استقرار فراهم شود.

محرابیان در بخش دیگری از سخنان خود درباره برنامه‌های وزارت نیرو برای مدیریت مصرف برق در فصل گرم سال گفت: برای مدیریت مصرف برق در فصل تابستان جاری اقدامات متعددی اجرایی شد که شامل توسعه ظرفیت نیروگاهی، توسعه شبکه و مدیریت مصرف است.
وی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون 9 هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شده است و نیز 22 هزار مگاوات دیگر در حال ساخت است که بیش از نیمی از ظرفیت نیروگاهی در حال احداث به انرژی‌های تجدیدپذیر اختصاص دارد.
وزیر نیرو با اعلام این خبر که هفته آینده از یک بسته نیروگاهی تجدیدپذیر بهره‌برداری خواهد شد، ادامه داد: احداث 1100 کیلومتر خط انتقال برق و 9 هزار مگاولت آمپر توسعه پست‌ها از دیگر اقداماتی بود که برای عبور موفق از اوج بار سال جاری اجرایی شد.
محرابیان در مورد برنامه‌ریزی‌های انجام شده در بخش مدیریت مصرف توضیح داد: در بخش مدیریت مصرف نیز مجموعه اقدامات گسترده‌ای اجرایی شده است که از جمله آن تغییر ساعت کار ادارات با هدف استفاده از حداکثر روشنایی و دمای خنک روز در بخش اداری و افزایش ظرفیت برق تحویلی به بخش صنایع و خانگی انجام شد.
وزیر نیرو در ادامه گفت: در حال حاضر با افزایش 8 درصدی رشد مصرف بخش خانگی نسبت به سال گذشته مواجه هستیم و زودتر از سال 1403 ایام پیک مصرف برق آغاز شده است و لذا از عموم شهروندان کشورمان می‌خواهیم مصارف خود را مدیریت کنند تا علاوه بر جلوگیری از صدور قبض‌های بالا در اثر افزایش مصرف، همچنین از مزیت شرکت در برنامه‌های تشویقی و پاداش‌های صرفه‌جویی استفاده کنند.
وی در خصوص جزئیات پاداش‌های در نظر گرفته شده برای مشترکان کم مصرف بیان کرد: مشترکان در صورت کاهش مصرف برق خود علاوه بر اینکه می‌توانند تا رایگان شدن قبض پیش بروند، همچنین می‌توانند در پویش با انرژی یکی از برندگان خوش شانس میلیون‌ها جایزه در نظر گرفته شده اعم از بسته‌های اینترنت، لوازم برقی خانگی، 300 دستگاه خودرو باشند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1489981/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصادف مرگبار در اندونزی هشت کشته برجای گذاشت

آخرهفتهٔ بی‌حرکت بورس

روند بررسی جداول لایحه بودجه 1404 در مجلس

پاسخ عارف به سوال خبرنگار آخرین خبر در خصوص افزایش نرخ ارز

سرمقاله اعتماد/ دولت؛ زمان امید و اعتماد

وزیر جهاد کشاورزی: کالاهای اساسی شب عید و ماه رمضان تامین است؛ قیمت سیب‌زمینی باید پایین بیاید

خبر خوش همتی برای حمایت از حضور شرکت‌های خصوصی در پروژه‌های بین‌المللی

فرار ترامپ از پاسخ به سوالی در مورد افغانستان!

زرپاد در نمایشگاه بین‌المللی طلا و جواهر تهران از شمش‌های خود رونمایی کرد

وزیر راه و شهرسازی: تعیین نرخ بلیط هواپیما بر عهده دولت نیست

جزئیاتی تکان دهنده از گروگانگیری 29 ماهه یک خانواده در رشت

وزیر نفت: بزودی بزرگ‌ترین قرارداد نفتی کشور امضا می‌شود

قلم S Pen یدکی گلکسی S25 اولترا بدون قابلیت بلوتوث به‌فروش می‌رسد

سرمقاله جوان/ «مرگ بر امریکا» مقاومت گفتمانی در برابر استکبار

منابع امنیتی صهیونیست: ممکن است به‌زودی فرماندهان ترور شده حماس را زنده ببینیم

مخالفت چین با طرح ترامپ برای کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه

میکسر سیمان، جان یک خانم جوان را گرفت

جزئیات مصوبات ستاد تنظیم بازار؛ برنج هندی 48 هزار تومان شد

خدمات به خانواده‌های شهدا با برنامه‌ریزی ارتقا می‌یابد

آزادی کودک گروگان گرفته شده از چنگال آدم ربایان

وزیر جهاد کشاورزی: قیمت سیب‌زمینی بالاست و باید پایین بیاید

رکوردشکنی‌های پی‌در‌پی در بازار طلا و ارز؛ صعود سکه به کانال 67 میلیون!

چراغ سبز گوگل برای استفاده نظامی و نظارتی از هوش مصنوعی

سرمقاله شرق/ می‌پوسند و می‌خشکند و می‌ریزند

سوریه به دنبال روسیه

مسکو: سازمان توسعه جهانی آمریکا یک شبکه تبهکار است

هدیه نتانیاهو به ترامپ حاشیه‌ساز شد

همراهی و ارتباط با جانباران نیاز روزِ بنیاد است

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «داودی»

بارش بی سابقه برف در هوکایدو ژاپن

رکوردشکنی‌های پی‌در‌پی در بازار طلا و ارز؛ صعود سکه به کانال 66 میلیون!

سید حسن خمینی: یک عده بودند که می‌خواستند «ریاضی اسلامی» را هم تعبیه کنند/ در اقتصاد، مردم را عدد نبینید؛ این خیلی خطرناک است/ مردم «دهک» نیستند، انسان هستند

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «توکلی پسند»

یک نماینده: چرا صدا و سیما برای پلتفرم‌های آنلاین فروش طلا تبلیغ می‌کند؟

گرینلند انتخابات پارلمانی زودهنگام برگزار می‌کند

تشکیل کمیته‌ برای اداره امور غزه

نوزدهمین آیین ملی عطرافشانی مزار شهدای ادیان توحیدی در آرامستان کلیمیان تهران برگزار می‌شود

نقاره‌زنی خادم‌های کوچک امام رضا (ع)

امیدواری دولت برای اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیک تا ماه رمضان

رکوردشکنی‌های پی‌در‌پی در بازار طلا و ارز؛ سکه در آستانه کانال 66 میلیون!

اپل از اپلیکیشن Invites برای ساخت دعوتنامه رونمایی کرد

سرمقاله همشهری/ ترامپ نسخه 2؛ جدید یا همان همیشگی؟

مسئله ارسال پالس در پرونده هسته‌ای

اسرائیل: جولانی دنبال کسب مشروعیت است

نتانیاهو: عادی‌سازی میان اسرائیل و عربستان قطعا انجام خواهد شد

واکنش حماس به طرح ترامپ: هیچ‌کس نمی‌تواند در سرنوشت غزه دخالت کند

تظاهرات مردم آمریکا در حمایت از ملت فلسطین

82 درصد کودکان آسیب دیده از اتباع هستند

سخنگوی کمیسیون تلفیق: بررسی بخش دوم بودجه از اوایل اسفند در مجلس آغاز می‌شود

تاکید بن سلمان و بن زاید بر ضرورت پیاده‌سازی راهکار «2 دولتی»