پیام ویژه

آخرين مطالب

معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی: بیمه دی ارائه دهنده 20 درصد از خدمات درمانی صنعت بیمه در کشور است بیمه دی

معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی: بیمه دی ارائه دهنده 20 درصد از خدمات درمانی صنعت بیمه در کشور است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی با بیان اینکه این شرکت با بیش از 10 هزار مرکز درمانی در سراسر کشور دارای قرارداد است، گفت: حدود 20 درصد از کل بیمه‌شدگان سراسر کشور در بخش درمان، از خدمات بیمه دی استفاده می‌کنند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، دکتر حسین یاوری در آیین گشایش ساختمان جدید شعبه ایلام، با اشاره به وابستگی سهامداری بیمه دی به بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: اعتبار ایجاد شده در بیمه دی ناشی از تلاش مستمر همکاران در خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان به ویژه ارائه مطلوب خدمات به خانواده معزز شهدا و ایثارگران است.
وی با تأکید بر این که بیمه دی طی سنوات اخیر توانسته است جایگاه شایسته‌ای را در صنعت بیمه کسب کند، افزود: این شرکت از نظر عملکردی، عملیات بیمه‌ای؛ هم در حوزه سودآوری و هم در بخش اعتماد از مراکز درمانی، بهترین عملکرد را از خود نشان داده است.
دکتر یاوری افزود: بیمه دی به منظور افزایش سطح تماس با مشتریان و ارائه خدمات بهینه به بیمه‌شدگان خود، نسبت به افتتاح ساختمان‌ها‌ در نقاط مختلف کشور اقدام می‌کند و در حال حاضر 48 شعبه در حوزه فروش و 48 مرکز برای پرداخت خسارت درمان در اختیار دارد که به طور تخصصی در سراسر کشور فعالیت دارند.
وی بیان داشت: به دلیل تغییرات فضای شهر ایلام، ساختمان قدیمی بیمه دی فاقد امکان دسترسی مطلوب مشتریان و بیمه‌شدگان بود از این رو، هیئت مدیره این شرکت در راستای دسترسی بهتر مشتریان و جامعه هدف خود، ایجاد فضای مناسب‌تری را برای این شعبه در دستور کار قرار داد تا بتواند خدمات خود را به نحوی شایسته ارائه کند.
معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی، بیمه‌شدگان استان ایلام را بیش از 40 هزار نفر عنوان کرد و بیان داشت: شرکت بیمه دی با داشتن برنامه‌های توسعه‌‌ای از جمله؛ ورود به حوزه خرده فروشی در بخش بازنشستگان تأمین اجتماعی، قرارداد سازمان صدا و سیمای ج.ا.ا و همچنین قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی، امیدوار است با اضافه شدن این جوامع به جامعه هدف بیمه دی، این عدد به دو برابر و حتی بیشتر ارتقاء یابد.
دکتر یاوری با بیان اینکه بیمه دی به عنوان یک شرکت بازرگانی، ارائه دهنده خدمات عمومی به تمامی آحاد جامعه است، گفت: تعداد کل بیمه‌شدگان تحت پوشش بیمه دی در سراسر کشور حدود دو میلیون و 500 هزار نفر است که از این تعداد، حدود یک میلیون و پانصد هزار نفر از خانواده بزرگ ایثار و شهادت و یک میلیون دیگر از سایر اقشار مردمی هستند.
در این مراسم، غفوریان مدیر شعبه ایلام نیز گفت: علاوه بر آن که مکان جدید شعبه در موقعیت جغرافیایی مناسبی از شهر واقع شده، رعایت حداکثر استانداردها به لحاظ رفاه حال مراجعه کنندگان نیز از دیگر مواردی است که نشان دهنده اهتمام مدیران ارشد این شرکت در امر مشتری‌مداری است.
وی اظهار امیدواری کرد در مکان جدید، ارائه خدمت به بیمه‌شدگان به ویژه جامعه هدف با کیفیت بهتر و بیشتری همراه شود و کارکنان این شعبه بتوانند در راستای جلب رضایتمندی مشتریان و تحقق اهداف پیش‌بینی شده و مورد انتظار گام بردارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1502307/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بودجه‌های دولتی را کم کنید!

حمله سایبری به اسرائیل از طریق تلگرام

(12 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ یک‌طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران

هوش مصنوعی گوگل در حل تکالیف درسی به کمک دانش‌آموزان می‌آید

نظم جدید جهانی در راه است

فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان

پرچمدار جمع‌وجور وان‌پلاس 13T با باتری پرظرفیت ماه آوریل رونمایی می‌شود

زیدآبادی: بحران‌ها بسیار رشد کرده و به نقطه خطرناکی رسیده است

مقام صهیونیست: تاسیس پایگاه نظامی ترکیه در سوریه تهدیدی برای ماست

رصد و توسعه شبکه برق کشور برای مدیریت اوج بار 1404

نبیه بری: حمله اسرائیل، تجاوز به لبنان و نقض قطعنامه سازمان ملل است

توصیه و هشدار پلیس‌راه در آستانه روز طبیعت

میزان مالیات نقل و انتقال ملک‌ اعلام شد

ال‌جی از نسخه جدید لپ‌تاپ «گرم 15» با تراشه کراکن پوینت AMD رونمایی کرد

واکنش حسام‌الدین آشنا به نامه جنجالی ترامپ

رهبر طالبان: نیازی به دموکراسی و قوانین غرب نداریم

بازگشت ساعت کاری ادارات به روال عادی از 16 فروردین

آمار شهدای غزه به 50 هزار و 399 نفر رسید

نتایج کارشناسی حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان اعلام شد

شمار جانباختگان زلزله میانمار به 2719 نفر رسید

سبز و قرمز بورس تهران در سالی که گذشت

زلزله سیاسی در فرانسه

افغان‌های اخراج‌شده از آمریکا در خطر آزار و شکنجه‌ هستند

راز آب زلال و شفاف استخر: تجهیزات تصفیه آب استخر ویلا

واژگونی مرگبار خودروی سواری

حسن بدیر از مسئولان میز فلسطین حزب‌الله لبنان به شهادت رسید

کرملین: موضوع اوکراین بسیار پیچیده است؛ یرساخت‌های ناتو در فنلاند و سوئد نگران‌کننده است

عبور قیمت سکه از 102 میلیون تومان

رسانه آمریکایی: بمب‌افکن‌های آمریکا در تخریب مجموعه موشکی یمن شکست خورده‌اند

پیکر جوان 24 ساله از آب بیرون کشیده شد

امن‌ترین برنامه‌های پیام‌رسان کدامند؟

پاکستان: طالبان و هند با اقدام قاطع روبه‌رو خواهند شد

تماس تلفنی نخست‌وزیر عراق با الجولانی

مراجعه 3.1 میلیون نفر به اورژانس بیمارستان‌ها در نوروز 1404

روسیه به سمت حذف طالبان از فهرست تروریستی می‌رود؟

کمک 5.4 میلیارد دلاری ژاپن به یک استارتاپ تراشه

هجوم کاربران به ChatGPT؛ یک میلیون کاربر جدید در ساعت

رندر پیکسل 10 پرو فولد گوگل را ببینید؛ تغییرات طراحی نسبت‌به نسل پیش چیست؟

کشف 169 خودرو سرقتی توسط پلیس آگاهی

تولید نفت آمریکا به کمترین میزان در 11 ماه گذشته رسید

وزیر خارجه آمریکا: آزادی همه آمریکایی‌ها از افغانستان اولویت ما است

آخرین آمار فوتی های تصادفات نوروزی؛ استان های صدرنشین در تلفات اعلام شدند

عارف: اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است

سخنگوی دولت افغانستان: آمریکا مانع دستیابی افغانستان به جایگاه واقعی خود در سازمان ملل است

کیفیت هوای تهران در وضعیت کم سابقه

گوگل مپ آپدیت مهمی دریافت کرد؛ طراحی جدید مسیرها و نمایش زمان تخمینی رسیدن به مقصد

سرنوشت واردات خودرو و حقوق ورودی خودرو در سال 1404

شکایت دموکرات‌ها از ترامپ از بابت سوءاستفاده و دستکاری سیستم انتخاباتی

وزیر خارجه آلمان: آمریکا باید از «تاکتیک‌های تعلل» روسیه عبور کند

سیاستمدار اوکراینی: کی‌یف آماده برگزاری انتخابات نیست

ویکی پدیاجستجو