پیام ویژه

آخرين مطالب

تلاش بیمه دی برای تحقق فروش بیش از 300 هزار میلیارد ریال/ پیش بینی بیش از 20 هزار میلیارد ریال سود تا پایان امسال بیمه دی

تلاش بیمه دی برای تحقق فروش بیش از 300 هزار میلیارد ریال/ پیش بینی بیش از 20 هزار میلیارد ریال سود تا پایان امسال
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیرعامل بیمه دی در نشست سراسری با همکاران خود ضمن اشاره به برنامه‌ریزی این شرکت برای تحقق فروش بیش از 300 هزار میلیارد ریال، از پیش‌بینی سودی بیش از 20 هزار میلیارد ریال تا پایان سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، مهندس طاهر موهبتی مدیرعامل این شرکت در وبینار سراسری با کارکنان این مجموعه که با هدف تبیین اهداف و برنامه های فصلی بیمه دی برگزار شد، ضمن تقدیر از تلاش همکاران در سراسر کشور بیان کرد: خوشبختانه شرکت توفیق داشته طی پنج ماهه نخست امسال، جذب پرتفوی به میزان 118 درصد را محقق کند که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته، دست‌یابی به حدود 145 درصد رشد فروش را نشان می‌دهد.
وی افزود: اگرچه در سبد پرتفوی فعلی شرکت، بیمه‌های درمان سهم بیشتری را به خود اختصاص داده اما با برنامه ریزی‌های تدوین شده، رویکرد شرکت به سوی خُرده فروشی با اولویت صدور بیمه‌نامه‌های زندگی خواهد بود.
موهبتی ادامه داد: شبکه فروش بیمه دی نقش بسزایی در افزایش خرده فروشی دارد و با توجه به اقداماتی که در حوزه تبلیغات و آموزش به اجرا درآمده، استفاده و بهره‌برداری از فرصت‌های به وجود آمده مورد انتظار است و امید می‌رود شبکه فروش به عنوان عضو موثر بیمه دی، نقش آفرینی کند.
موهبتی با اشاره به آمار عملکردی بیمه دی در سال جاری افزود: امسال پیش بینی می‌شود ضریب خسارت مطلوبی را تجربه کنیم. همه اعضای خانواده بزرگ بیمه دی باید توجه داشته باشند که حضور این شرکت در فضای رقابتی صنعت، اخلاق‌مدارانه و حرفه‌ای بوده و عملکردی خارج از این چارچوب نداشته باشد.
مدیرعامل بیمه دی در خصوص قرارداد جبران تصریح کرد: مدت زمان بررسی اسناد مستقیم ارائه شده از سوی خانواده‌های معزز ایثار و شهادت و پرداخت آن، طی تنها یک هفته به انجام می‌رسد و پرداخت خسارت به مراکز درمانی طرف قرارداد نیز به 2 ماه کاهش پیدا کرده که مدت زمانی منطقی و طبیعی است. زیرا از این بازه زمانی، یک ماه صرف جمع‌آوری و ارسال اسناد از سوی مراکز درمانی شده و یک ماه نیز شامل بررسی اسناد و پرداخت خسارت از سوی بیمه دی می‌شود.
وی همچنین با اشاره به آمار عملکرد استان ها بیان کرد: برخی از استان ها نیازمند تلاش بیشتری در حوزه فروش هستند. در حال حاضر با برنامه محوری، بعضی از استان ها بالغ بر 100 درصد و برخی تا 140 درصد بودجه خود را تحقق بخشیدند. علاوه بر آن، بودجه قابل توجهی نیز خارج از برنامه محقق کرده اند که این مهم نشان دهنده عملیاتی بودن برنامه ریزی‌ها است. بدین ترتیب باید نقاط قابل بهبود شناسایی شده و درصدد رفع آن‌ها برآییم.
وی افزود: در استان‌ها باید به جذب پرتفوهای رشته‌های مختلف غیر از درمان تأکید داشت. همچنین تحقق بودجه مورد انتظار در بیمه‌های زندگی باید با جدیت دنبال شود. شعب و نمایندگی‌های یک استان باید با همکاری و همدلی در تحقق اهداف برنامه‌ریزی شده بکوشند.
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به قرارداد تبلیغی ـ فرهنگی این شرکت با سازمان صدا و سیما ج.ا.ا و آغاز کمپین تبلیغاتی این شرکت تصریح کرد: شرکت بیمه دی به عنوان یک بنگاه اقتصادی برای کسب سود و تأمین نظر سهامداران از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد و در همین راستا در حوزه تبلیغات، برنامه‌ریزی منحصر به فردی را انجام داده است، که طی 15 روز تبلیغات در بازه زمانی المپیک، شاهد 210 درصد افزایش فروش نسبت به سال گذشته بوده‌ایم.
مدیرعامل بیمه دی همچنین با برشمردن برنامه‌هایی همچون تکریم مشتریان، توجه به سامانه شکایات، وصول معوقات، برگزاری دوره‌های آموزشی و افزایش مهارت، از تمامی همکاران خود خواست تا با جدیت این موارد را پیگیری کنند.
در این جلسه تعدادی از همکاران شعب به نمایندگی از سایر همکاران به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1509715/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جسد کودک 12 ساله از کانال آب بیرون کشیده شد

ثبت قراردادهای برجسته نفتی و گازی در سال 1403

سوئد بزرگترین بسته کمک نظامی خود به اوکراین را اعلام کرد

تورم 1401 به دلیل حذف ارز 4200 بود!

مشکل جدیدی در کنسول‌های پلی استیشن 5 و PS5 Pro کشف شد

پایتخت 7؛ از ماکت ناصر تقوایی تا ناپلئونی بدون دایی‌جان

آمار شهدای غزه به 50 هزار و 357 نفر رسید

حمله راکتی سرایا القدس به پایگاه هوایی حتسریم

90 درصد نقدینگی کشور در اختیار 5 درصد مردم!

توزیع 85 میلیون تن میلگرد برای تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن

نظم نوین ترامپ؛ وقتی متحدان بی‌مصرف می‌شوند

رسانه عبری: مقامات نظامی اسرائیل ازسرگیری جنگ در لبنان را ضروری می‌دانند

تصاویر هولناک از سیل ناگهانی در قسطنطنیه

بازگشت اگزینوس به پرچمداران Galaxy S سامسونگ؛ چه بخواهید، چه نخواهید!

دو مشاور نتانیاهو بازداشت شدند

ذخایر آب سد‌ها دو و نیم میلیارد متر مکعب کمتر از پارسال

لاپید: «قطر گیت» بدترین رسوایی امنیتی دفتر نتانیاهو است

نصب 4 میلیون کنتور هوشمند در کشور

گوگل با 100 میلیون دلار غرامت از شر شکایت قدیمی خلاص شد

پکن: آمریکا باید به اصل چین واحد پایبند باشد

روسها: 5 موشک آمریکایی و 150 پهپاد اوکراینی را ساقط کردیم

مخالفت مسکو با اعزام نیروی حافظ صلح به اوکراین

پس‌لرزه‌های واژگونی مرگبار اتوبوس؛ مسئول پاسگاه پلیس‌راه «چترود» برکنار شد

تداوم مصرف بالای بنزین در نوروز؛ افزایش 20 درصدی

فروش بلیت اتوبوس برون شهری یکپارچه شد

تکرار سنت سبزپوشی بورس با 4 روز ورود پول حقیقی

چالش‌های جدید هژمونی دلار

حضور مجدد نتانیاهو به اتهام فساد در دادگاه

زلنسکی: توافق معدنی پیشنهادی ترامپ قابل قبول نیست

بنیاد مازندران آماده پاسخگویی به جامعه ایثارگری در ایام تعطیلات است

دلتنگی دوستداران «سید مقاومت» در اولین عید فطر بدون او

کرملین: روسیه و آمریکا هیچ سندی درباره پروژه‌های مشترک امضا نکردند

نصب پرچم ایران به مناسبت روز جمهوری اسلامی در حرم مطهر رضوی

زمان ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری اعلام شد

خرید تضمینی گندم رکورد زد

تاکید آلمان بر لزوم پاسخ قاطع به تهدیدهای تعرفه‌ای ترامپ

هشدار سیل در 14 استان

روایت وال استریت ژورنال از اردوگاهی که دیگر نیست

مسکو: اوکراین به تعهدات خود پایبند نیست

مدودف: آرام‌بخش اورشنیک و داروهای اعصاب اتمی راه درمان غرب است

ارمنستان تأمین مالی پیمان امنیت جمعی را متوقف کرد

آغاز موج دوم سفرهای نوروزی؛ ثبت 509 فوتی در جاده‌ها از آغاز تعطیلات

چگونه در ChatGPT به سبک استودیو جیبلی عکس بسازیم؟

پایان مهلت پاکستان؛ اخراج پناهجویان افغان فاقد مدرک آغاز شد

خشم صلیب سرخ از جنایت اسرائیل علیه امدادگران در رفح

حملات آمریکا به یمن؛ استراتژی«شوک و هراس»

مارین لوپن مجرم شناخته شد

حماس خواستار تضمین‌های بین‌المللی براب عدم تجدید جنگ در غزه است

فرود اضطراری هواپیمای حامل دانشجویان صهیونیست در ترکیه

افزایش شمار جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس به 15 نفر