پیام ویژه

آخرين مطالب

تعدیل کاهش عرضه 8 عضو اوپک‌پلاس باز هم به تعویق افتاد وزارت نفت

تعدیل کاهش عرضه 8 عضو اوپک‌پلاس باز هم به تعویق افتاد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - هشت عضو ائتلاف اوپک‌پلاس از تعویق یک ماهه اجرای برنامه تعدیل تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه اضافه خود تا پایان دسامبر 2024 خبر دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دبیرخانه اوپک ، هشت عضو ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) متشکل از عربستان سعودی، روسیه، عراق، امارات متحده عربی، کویت، قزاقستان، الجزایر و عمان تعدیل کاهش عرضه داوطلبانه اضافه روزانه 2 میلیون و 200 هزار بشکه‌ای خود را برای یک ماه دیگر تا پایان دسامبر 2024 تمدید کردند.
هشت کشور عضو ائتلاف اوپک‌پلاس همچنین بر تعهد جمعی خود به‌منظور پایبندی کامل به بیانیه همکاری ازجمله کاهش عرضه داوطلبانه اضافه که سوم آوریل 2024 ازسوی کارگروه وزارتی نظارت بر توافق اوپک‌پلاس (JMMC) بررسی شد، تأکید کردند.
در عین حال این کشورها بر جبران تخطی از سهمیه‌های تولید که از ژانویه 2024 رخ داده است طبق برنامه‌های ارائه‌شده به دبیرخانه اوپک تأکید کردند.
این هشت عضو همچنین به اطلاعیه اخیر عراق و بیانیه مشترک روسیه و قزاقستان بر تعهد خود به توافق اوپک‌پلاس از جمله تعدیل کاهش عرضه داوطلبانه بر برنامه‌های جبرانی خود برای تخطی از سهمیه‌های تعیین شده اشاره کردند.
هشت عضو اوپک‌پلاس در ماه سپتامبر هم موافقت کردند برنامه خود را برای افزایش تدریجی تولید نفت از ماه اکتبر تا ماه دسامبر به مدت 2 ماه به‌تعویق بیندازند.
به گزارش شانا، هشت عضو اوپک‌پلاس که کاهش عرضه داوطلبانه بیشتر را عهده‌دار شده‌اند، پس از سی‌وهفتمین نشست وزارتی این ائتلاف از طریق ویدیوکنفرانس در ژوئن 2024، در ریاض گردهم آمدند و توافق کردند کاهش عرضه داوطلبانه اضافه روزانه 2 میلیون و 200 هزار بشکه‌ای خود را که در نوامبر 2023 اعلام شده بود تا پایان سپتامبر 2024 تمدید و سپس این مقدار کاهش را از اکتبر به تدریج تسهیل کنند.
این هشت عضو، یکم اوت 2024 (پنجشنبه، 11 مرداد) در پنجاه‌وپنجمین نشست JMMC هم تأکید کرده بودند که روند تسهیل تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه نفت می‌تواند بسته به شرایط حاکم بر بازار نفت، متوقف یا معکوس شود.
اعضای اوپک‌پلاس در سی‌وهفتمین نشست وزارتی موافقت کردند بخش عمده کاهش عرضه نفت خود را تا سال 2025 تمدید کنند، آنها تصمیم گرفتند افزون بر حفظ کاهش عرضه جمعی روزانه 2 میلیون بشکه‌ای، کاهش عرضه داوطلبانه روزانه یک‌میلیون و 650 هزار بشکه‌ای را که در آوریل 2023 اعلام شده بود، تا پایان دسامبر 2025 تمدید کنند.
افزون‌براین، هشت عضو اوپک‌پلاس توافق کردند کاهش عرضه داوطلبانه اضافه روزانه 2 میلیون و 200 هزار بشکه‌ای خود را که در نوامبر 2023 اعلام شده بود تا پایان سپتامبر 2024 تمدید و سپس این رقم برای حمایت از ثبات بازار نفت به‌تدریج و به‌طور ماهانه تا سپتامبر 2025 تسهیل کنند.
بر این اساس، با کاهش عرضه جمعی روزانه 2 میلیون بشکه‌ای و کاهش عرضه داوطلبانه روزانه یک میلیون و 600 هزار بشکه‌ای تا پایان سال 2025 میلادی و کاهش عرضه داوطلبانه اضافه 2 میلیون و 200 هزار بشکه‌ای تا پایان نوامبر 2024، اعضای اوپک‌پلاس با هدف حمایت از توازن در بازارهای جهانی نفت خام و قیمت این کالای راهبردی در مجموع روزانه 5 میلیون و 800 هزار بشکه از تولید خود کاسته‌اند.
نشست وزارتی اعضای ائتلاف اوپک‌پلاس برای تصمیم‌گیری درباره برنامه‌های عرضه یکم دسامبر 2024 (11 آذر) برگزار می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1528472/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعزام بیش از 205 هزار عمره گزار به سرزمین وحی

آمار ورود گردشگران خارجی به ایران اعلام شد

اولین فرصت رفع تمام تحریم‌ها

واژگونی پراید 5 مصدوم بر جا گذاشت

سامرز: ترامپ اقتصاد آمریکا را به سمت پرتگاه می‌برد

آیین‌نامه ایجاد بازار مبادله آب‌های نامتعارف دربورس ابلاغ شد

دلواپسان صلح از مجلس تا ایتا

رئیس جمهور لبنان: درباره انحصار سلاح، با حزب‌الله گفت‌وگو می‌کنیم

کاهش 67 درصدی غرق‌شدگی در سواحل با امدادرسانی هلال احمر

کوجیما مکانیسم جالبی برای باس‌فایت‌های Death Stranding 2 ارائه خواهد کرد

آینده مذاکرات؛ انعطاف حداکثری کم در مقابل کم

رئیس‌جمهور لبنان: مساله عادی‌سازی روابط با اسرائیل، به ما مطرح نشده است

نخست‌وزیر اسبق مالزی درگذشت

اساسنامه مدرسه مجازی در راه است

زیر 50 کیلوها از خانه بیرون نیایند!

مذاکرات عمان شاخک‌های اسرائیل را تیز کرد

هفدهمین بسته تحریم‌های ضدروسی اتحادیه اروپا در راه تصویب

ترامپ جنگ اوکراین را به «تقلب در انتخابات آمریکا» ربط داد

شلیک 16 موشک بالستیک یمن به اسرائیل در کمتر از یک ماه

زلنسکی باز هم به سوی آمریکا دست دراز کرد

مادر اسیر اسرائیلی: نتانیاهو به‌دنبال کشته‌شدن اسرای اسرائیلی است

ماجرای عجیب بازداشت یک زن ایرانی در فرانسه

افزایش قیمت طلا و ارز؛ سکه ربع و گرمی ثابت ماندند

«دنا پلاس دنده‌ای» خودروی متعارف شد

مذاکرات مسقط از نگاه دیگران

کمک سعودی به جولانی؛ رویترز: عربستان بدهی‌های سوریه را می‌پردازد

تهران در خطر یک زلزله آخر الزمانی است

قاچاقچی مولتی‌میلیاردر سوخت دستگیر شد

تحلیلگر اصولگرا: پزشکیان اهل نمایش سیاسی از مذاکرات نیست

پکن: آمریکا به بهانه «تهدید چین» قصد کنترل آمریکای لاتین را دارد

نخست وزیر لبنان در سفر به سوریه با جولانی دیدار کرد

سی‌ان‌ان: نماینده ترامپ با اسرائیل درباره مذاکرات عمان گفت‌وگو کرد

لیکود: اظهارات رئیس سابق ارتش اسرائیل تشویق برای ترور نتانیاهو است

جریمه 8 برابری برای گرانفروشی 29 میلیون ریالی گوشی همراه

دیپلمات پیشین: اراده ترامپ بر حصول توافق است

ناکارآمدی تجهیزات نظامی پیشرفته آلمانی در میدان نبرد اوکراین

ترامپ: جنگ روسیه و اوکراین، جنگ بایدن است

جمهوری آذربایجان، فرانسه را به «ریاکاری» درباره صلح در قفقاز جنوبی متهم کرد

حماس: حاضریم در ازای آتش‌بس و خروج اشغالگران از غزه، همه اسرا را آزاد کنیم

ترکیه بر حمایت از ساخت توانایی‌های نظامی سوریه تاکید کرد

ایهود باراک نیز به امضاکنندگان طومار علیه جنگ غزه پیوست

واشنگتن‌پست: سلاح‌های آمریکایی به دست شبه‌نظامیان پاکستان رسیده است

واکسیناسیون 300 هزار کودک ایرانی علیه یک بیماری

اختلافات خانوادگی منجر به قتل پدر شد

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران: آقای وزیر کشاورزی، وضع سفره مردم خوب نیست

خشم اصولگرایان ایتایی از مذاکرات

یمن: نوزدهمین پهپاد آمریکایی را ساقط کردیم

سازمان ملل: بیش از 400 هزار فلسطینی از اواسط مارس کوچانده شده‌اند

حزب‌الله: در هر گفتگوی داخلی باید دشمن‌بودن اسرائیل مدنظر باشد

مسمومیت 48 نفر با مصرف قارچ سمی