پیام ویژه

آخرين مطالب

ذخایر خالی سوخت نیروگاهی، میراث وزارت نفت دولت سیزدهم وزارت نفت

ذخایر خالی سوخت نیروگاهی، میراث وزارت نفت دولت سیزدهم
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - دولت چهاردهم در حالی وزارت نفت را از دولت سیزدهم تحویل گرفت که مقدار ذخایر نفت‌گاز نیروگاهی کشور 43 درصد در مقایسه با سال گذشته (1402) کاهش یافته بود.

به گزارش خبرنگار شانا، طبق آمارهای شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، ابتدای شهریور سال 1403 مقدار ذخایر نفت‌گاز نیروگاهی یک میلیارد و 810 میلیون لیتر بود که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال (ابتدای شهریور سال 1402) با 3 میلیارد و 174 میلیون لیتر، 43 درصد کاهش یافته است.
همچنین در ابتدای شهریور سال 1403، ذخایر نفت کوره نیروگاهی یک میلیارد و 408 میلیون لیتر بوده است که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال (ابتدای شهریور 1402) با یک میلیارد و 856 میلیون لیتر، 23 درصد کاهشی بوده است.
در مجموع و با احتساب نفت کوره و نفت گاز نیروگاهی، ذخایر سوخت مایع نیروگاهی کشور در زمان تحویل به دولت چهاردهم، 3 میلیارد و 2188 میلیون لیتر بوده که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال (شهریور 1402) با 5 میلیارد و 23 میلیون لیتر، 36 درصد کاهشی بوده است.
رشد 75 درصدی تحویل سوخت مایع نیروگاهی در آبان 1403
از ابتدای آبان 1403، به‌طور میانگین روزانه 23.5 میلیون لیتر نفت‌گاز تحویل نیروگاه‌های کشور شده که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال (آبان 1402) با 14.7 میلیون لیتر، 72 درصد رشد یافته است.
همچنین به‌طور میانگین از ابتدای آبان امسال روزانه 42.6 میلیون لیتر نفت کوره تحویل نیروگاه‌های کشور شده است که این عدد نیز در مقایسه با مدت مشابه پارسال (آبان 1402) با 23.7 میلیون لیتر، 80 درصد رشد یافته است.
بنابراین در مجموع در آبان امسال به‌طور میانگین روزانه 70.7 میلیون لیتر سوخت مایع تحویل نیروگاه‌های کشور شده است که این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (آبان 1402) با 38.4 میلیون لیتر در روز، 32.3 میلیون لیتر معادل حدود 75 درصد رشد یافته است.
رشد 41.5 درصدی تحویل سوخت مایع نیروگاهی در سال 1403
از روز یکم فروردین تا 12 آبان امسال همچنین به‌طور میانگین روزانه 25 میلیون لیتر نفت‌گاز تحویل نیروگاه‌های کشور شده که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال با 20.3 میلیون لیتر، 4.7 میلیون لیتر معادل 23 درصد رشد یافته است.
از روز یکم فروردین تا 12 آبان امسال، همچنین به‌طور میانگین روزانه 22.8 میلیون لیتر نفت‌کوره تحویل نیروگاه‌های کشور شده که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال با 14.2 میلیون لیتر، 8.6 میلیون لیتر معادل 60 درصد رشد یافته است.
در مجموع از روز یکم فروردین تا 12 آبان امسال به‌طور میانگین روزانه 47.8 میلیون لیتر سوخت مایع تحویل نیروگاه‌های کشور شده که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال (یکم فروردین تا 12 آبان سال 1402) با 34.5 میلیون لیتر در روز، 13.3 میلیون لیتر معادل 41.5 درصد رشد یافته است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1529701/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعزام بیش از 205 هزار عمره گزار به سرزمین وحی

آمار ورود گردشگران خارجی به ایران اعلام شد

اولین فرصت رفع تمام تحریم‌ها

واژگونی پراید 5 مصدوم بر جا گذاشت

سامرز: ترامپ اقتصاد آمریکا را به سمت پرتگاه می‌برد

آیین‌نامه ایجاد بازار مبادله آب‌های نامتعارف دربورس ابلاغ شد

دلواپسان صلح از مجلس تا ایتا

رئیس جمهور لبنان: درباره انحصار سلاح، با حزب‌الله گفت‌وگو می‌کنیم

کاهش 67 درصدی غرق‌شدگی در سواحل با امدادرسانی هلال احمر

کوجیما مکانیسم جالبی برای باس‌فایت‌های Death Stranding 2 ارائه خواهد کرد

آینده مذاکرات؛ انعطاف حداکثری کم در مقابل کم

رئیس‌جمهور لبنان: مساله عادی‌سازی روابط با اسرائیل، به ما مطرح نشده است

نخست‌وزیر اسبق مالزی درگذشت

اساسنامه مدرسه مجازی در راه است

زیر 50 کیلوها از خانه بیرون نیایند!

مذاکرات عمان شاخک‌های اسرائیل را تیز کرد

هفدهمین بسته تحریم‌های ضدروسی اتحادیه اروپا در راه تصویب

ترامپ جنگ اوکراین را به «تقلب در انتخابات آمریکا» ربط داد

شلیک 16 موشک بالستیک یمن به اسرائیل در کمتر از یک ماه

زلنسکی باز هم به سوی آمریکا دست دراز کرد

مادر اسیر اسرائیلی: نتانیاهو به‌دنبال کشته‌شدن اسرای اسرائیلی است

ماجرای عجیب بازداشت یک زن ایرانی در فرانسه

افزایش قیمت طلا و ارز؛ سکه ربع و گرمی ثابت ماندند

«دنا پلاس دنده‌ای» خودروی متعارف شد

مذاکرات مسقط از نگاه دیگران

کمک سعودی به جولانی؛ رویترز: عربستان بدهی‌های سوریه را می‌پردازد

تهران در خطر یک زلزله آخر الزمانی است

قاچاقچی مولتی‌میلیاردر سوخت دستگیر شد

تحلیلگر اصولگرا: پزشکیان اهل نمایش سیاسی از مذاکرات نیست

پکن: آمریکا به بهانه «تهدید چین» قصد کنترل آمریکای لاتین را دارد

نخست وزیر لبنان در سفر به سوریه با جولانی دیدار کرد

سی‌ان‌ان: نماینده ترامپ با اسرائیل درباره مذاکرات عمان گفت‌وگو کرد

لیکود: اظهارات رئیس سابق ارتش اسرائیل تشویق برای ترور نتانیاهو است

جریمه 8 برابری برای گرانفروشی 29 میلیون ریالی گوشی همراه

دیپلمات پیشین: اراده ترامپ بر حصول توافق است

ناکارآمدی تجهیزات نظامی پیشرفته آلمانی در میدان نبرد اوکراین

ترامپ: جنگ روسیه و اوکراین، جنگ بایدن است

جمهوری آذربایجان، فرانسه را به «ریاکاری» درباره صلح در قفقاز جنوبی متهم کرد

حماس: حاضریم در ازای آتش‌بس و خروج اشغالگران از غزه، همه اسرا را آزاد کنیم

ترکیه بر حمایت از ساخت توانایی‌های نظامی سوریه تاکید کرد

ایهود باراک نیز به امضاکنندگان طومار علیه جنگ غزه پیوست

واشنگتن‌پست: سلاح‌های آمریکایی به دست شبه‌نظامیان پاکستان رسیده است

واکسیناسیون 300 هزار کودک ایرانی علیه یک بیماری

اختلافات خانوادگی منجر به قتل پدر شد

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران: آقای وزیر کشاورزی، وضع سفره مردم خوب نیست

خشم اصولگرایان ایتایی از مذاکرات

یمن: نوزدهمین پهپاد آمریکایی را ساقط کردیم

سازمان ملل: بیش از 400 هزار فلسطینی از اواسط مارس کوچانده شده‌اند

حزب‌الله: در هر گفتگوی داخلی باید دشمن‌بودن اسرائیل مدنظر باشد

مسمومیت 48 نفر با مصرف قارچ سمی