سرمقاله کیهان/ زن با کدام الگو؟!
یادداشت
بزرگنمايي:
پیام ویژه - کیهان / «زن با کدام الگو؟!» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که میتوانید آن را در ادامه بخوانید:
دیروز سالروز ولادت بانویی بود که نظیر آن را تاریخ به خود ندیده است. شخصیت بیبدیلی که نه تنها اسوه یک زن مسلمان، بلکه الگوی تمامی مسلمانان اعم از زن و مرد برای دستیابی به سعادت حقیقی بشر است. هفته گذشته رهبر فرزانه انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران کشورمان، حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها
را از شگفتیهای آفرینش خواندند و با بیان اصول مهم منشور اسلام درباره زن، تأکید کردند: «در اسلام، زن و مرد مکمل یکدیگرند و در تلاش برای رسیدن به حیات طیبه و تواناییهای فکری و روحی در عرصههای علمی، فرهنگی، هنری، اثرگذاری اجتماعی- سیاسی، فعالیت اقتصادی و مسائل بینالمللی هیچ تفاوتی با هم ندارند.»
معظمله، «غمگساری با پیامبر در سختیها»، «همراهی با امیرمؤمنان در جهاد»، «خیرهکننده چشم فرشتگان در عبادت»، «بیان خطبههای فصیح، بلیغ و آتشین»، «پرورش امام حسن و امام حسین علیهماالسلام و حضرت زینب سلامالله علیها» را از ویژگیهای بینظیر حضرت فاطمه سلامالله علیها معرفی کردند و با اشاره به دیدگاههای مختلف درباره مسئله زن در جهان، فرمودند: «سرمایهداری و سیاستمدارانِ تابع آنها با در دست داشتن رسانههای مؤثر در جهان، با بیصداقتی و دروغگویی و در پوشش ظاهری یک نظریه فلسفی و انسان دوستانه، انگیزههای جنایتکارانه و فسادانگیز خود را برای دخالت و جهتدهی در امور جامعه جهانی زنان و کسب منافع نامشروع، پنهان میکنند.»
آن چیزی که امروز در نظامهای سرمایهداری در نسبت بین زن با دولتهای مدعی آزادی زن وجود دارد دروغهایی است که درباره حقوق و آزادی زن و نگاه ابزاری به زن از گذشته تاکنون در جوامع به ظاهر متمدن غرب بوده است.
رهبر معظم انقلاب پیشتر نیز در دیدار با بانوان فرهیخته و فعال در عرصههای فرهنگی، اجتماعی و علمی درباره عملکرد غرب نسبت به زن فرمودهاند:«تجارت و بردهداری جنسی، شکسته شدن همه حد و مرزهای اخلاقی و عرفی و قانونی کردن مسائلی مانند همجنسبازی که در همه ادیان الهی حرام است و افتضاحات دیگر، نتایج نگاه و فرهنگ غرب به زن است. بنابراین اجتناب شدید از نگاه غربی در مقوله زن، از واجبات عملی است.» به نظر میرسد امروز که حقوق بشر به عنوان یک رهیافت آرمانی، به ابزار سیاسی کشورها تبدیل شده است و غرب از این حربه بیشترین بهرهبرداری سیاسی را برده و آمریکا و دیگر کشورهای مدعی با همین ابزار، ایران اسلامی را به نقض حقوق بشر متهم کرده و تحریمهایی را علیه کشورمان اعمال میکنند، لازم است برای برداشتن پرده از چهره کریه غرب مستند به برخی آمارها رفتار آنها را به نقد بکشیم. رفتارهای دوگانه غرب در رابطه با موضوع حقوق بشر و دلسوزی برای حقوق زن آنچنان آشکار است که حتی نگاههای بیمار و غش کرده در فرهنگ لاابالی غرب هم این رفتارهای دوگانه را به راحتی تشخیص میدهند. بنابراین به خوبی میتوان ابزاری بودن موضوع حقوق بشر در سیاست خارجی آمریکا و کشورهای غربی مدعی حقوق بشر را شناخت.
در میان همه مصادیق نقض حقوق بشر در غرب، نقض حقوق زنان و خشونت علیه آنها در همه طبقات اجتماعی، اقتصادی، نژادی، سنی و جغرافیایی زبانزد است. اگر نگاهی به آمار نقض حقوق زنان در غرب بیندازیم، در خواهیم یافت که کشورهای غربی در حالی ادعای حمایت از زنان را سر میدهند و محافل رسانهای آنها وانمود میکنند که ناجی زنان جهان هستند که مطالعه در باب وضعیت زنان در اروپا و آمریکا حقایق ورای این ژستهای بشردوستانه را آشکارتر میسازد. براساس گزارش مرکز جرایم آمریکا، روزانه در این کشور به طور میانگین 1871 زن مورد تجاوز جنسی قرار میگیرند. در ارتش آمریکا از هر سه زن دستکم یک نفر مورد تجاوز قرار میگیرد. به گفته نشریه «فوربس» که یک نشریه معتبر جهانی است، حدود یکسوم از زنان زندانی در جهان در آمریکا بازداشت هستند. یعنی بیش از 201 هزار زن زندانی در آمریکا وجود دارد که 10 درصد از جمعیت زندانیان این کشور را تشکیل میدهند. تحقیقات سازمانهای رسمی در آمریکا نشان میدهد که هر سال بیش از 100 هزار دختر زیر سن قانونی برای بردگی جنسی در آمریکا تجارت میشوند. حتی در واشنگتن پایتخت آمریکا، دختران نوجوان که سن برخی از آنها حدود 13 سال است، برای بردگی جنسی خرید و فروش میشوند.
اعترافات «سوفی بورک» در مصاحبه با «اسکای نیوز» که از سن 21 سالگی در نیروی دریایی ملکه انگلیس شاغل بود درباره آزارهای جنسی و رفتارهای غیر اخلاقی که همکارانش با او داشتهاند آنقدر تکان دهنده است که هیچ انسانی در هیچ سطحی نمیتواند این رفتارهای شنیع را بپذیرد. کرامت زن کجا و این جمله فرمانده نیروی دریایی انگلیس که در اعتراض به سوفی گفته بود:
«باید انتظار داشته باشی که این اتفاقات بیفتد»کجا!
تجاوز و خشونت گسترده به زنان در جوامع غربی در شرایطی در چنین سطح وسیعی انجام میشود که دولتهای غربی ادعا میکنند مدافع حقوق زنان هستند و کشورشان را به عنوان الگویی از یک جامعه آرمانی معرفی میکنند.
آمارها نشان میدهد که بخش اعظم جامعه زنان غرب قربانی بیبند و باری اخلاقی و سقوط ارزشهای اخلاقی در جوامع غربی هستند. این در حالی است که همین کشورها با شنیدن یک خبر در ایران از جنس همان اتفاقی که در سال 1401 با سناریوی «زن، زندگی، آزادی» افتاد، به دنبال برجستهسازی آن هستند تا بتوانند در بستر این فضاسازیهای کاذب، پروژه ضد حقوق بشری خود را در ایران برای رسیدن به مطامع سیاسی دنبال کنند که رهبر انقلاب در همین سخنرانی اخیری که داشتند به آن نیز اشاره داشتند.اینکه؛ «دشمن بیکار نیست و مشغول طراحی است چرا که آنها خیلی زود متوجه شدند شکست دادن و به زانو درآوردن انقلاب با شیوههای سختافزاری همچون جنگ، بمباران، قومیتگرایی و نیروهای فتنهگر ممکن نیست، بنابراین سراغ شیوههای نرمافزاری یعنی تبلیغات، وسوسهها و شعارهای بهدور از صداقت رفتهاند.»
با همین رویکرد و شیوههای نرمافزاری است که میبینیم پس از پروژه «زن، زندگی، آزادی» میشل هوئلیک نویسنده اسلامستیز فرانسوی میگوید: «جنگ بر ضد اسلامگرایان با کشتن مسلمانان فایدهای ندارد. فقط با فاسد کردن آنها میتوان به پیروزی رسید. پس باید به جای بمب بر سر مسلمانان دامنهای کوتاه بریزیم» و نشریه «فیگارو» فرانسه در بازنمایی سیاسی حجاب زن مسلمان مینویسد: «روسری زنان مسلمان، سمبل جنگ علیه ارزشهای غربی است.» این همان اتفاقی است که غرب یک بار در «اندولس» آن را آزمود و موفق شد با راهبرد برهنگی، مسلمانان را به حضیض ذلت بکشاند.
بپذیریم که جنگ امروز ما جنگ بین دو الگو است. الگوی ارائه شخصیتی از زن که در عین توجه به محدودیتهای حاکم بر ارتباطات و معاشرتهای سالم بین زن و مرد، از هرگونه بیبند و باریهای اجتماعی دور و با خیل عظیمی از بانوان عفیف و دانشمند ما در مسیر رشد و پیشرفت مادی و اخلاقی کشور تلاش میکند و در نقطه مقابل، الگویی که مروّج بیبند و باری و سقوط ارزشهای اخلاقی است که امروز جوامع غربی را پر کرده و تهدیدی جدی برای کشورمان محسوب میشود.امروز اگر نگران پدیده زشت بیحجابی در کشور هستیم، بیش از نمایش چند تار موی برخی زنان که در دام وسوسهها و شیوههای موذیانه بدخواهان این ملت قرار گرفتهاند، نگران آن هستیم که این انحرافات اخلاقی، مبنا و الگویی برای زن مسلمان کشورمان شود که در این صورت، هم ظلم به زن مسلمان ایرانی است و هم ظلم به شخصیت بزرگی همچون صدیقه طاهره حضرت زهرا(سلام الله علیها) که تنها او شایسته الگو شدن است و لا غیر.
-
دوشنبه ۳ دي ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷:۳۰
-
۱۸ بازديد
-
-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1545982/