پیام ویژه

آخرين مطالب

پروژه جدید یارانِ سعید جلیلی علیه مسعود پزشکیان/ رمزگشایی از شایعه «استعفای رئیس جمهور» سياسي

پروژه جدید یارانِ سعید جلیلی علیه مسعود پزشکیان/ رمزگشایی از شایعه «استعفای رئیس جمهور»
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - با وجود آنکه کمتر از 5 ماه از عمر دولت پزشکیان می گذرد، اما، تندروها با به راه انداختن کارزار استعفای مسعود پزشکیان تلاش زیادی برای به زمین زدن دولت انجام می دهند.

در روزهایی که مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهوری ایران به مصر سفر کرده بود تا در یازدهمین اجلاس سران گروه «دی 8» حضور پیدا کند، انتشار یک عکس از او و رجب طیب اردوغان و دیدار آنان پس از ماجرای سقوط دولت بشار اسد خشم مخالفان دولت را برانگیخت. خشمی که تنها یک بهانه بود برای اجرای یک سناریوی جدید از سوی این طیف فکری؛ شایعه و درخواست استعفای پزشکیان.
آنها با انتشار کلیپ های کوتاه در پلتفرم‌های فیلتر شده‌ای چون توئیتر و اینستاگرام به راحتی از سقوط دولت پزشکیان گفتند. هر چند که این شایعه از سوی سرپرست امور اطلاع‌رسانی شورای اطلاع‌رسانی دولت تکذیب شد و آن را «دروغی شاخدار» خواند؛ اما این سوال ایجاد می شود که پشت پرده این دروغ چه کسانی هستند؟
کُدهای اصولگرایانه درباره یک شایعه استعفا
روزنامه اصولگرای فرهیختگان، با اشاره به شایعه استعفای رئیس جمهوری و پروژه بگیران توئیتری که به این ادعا دامن زدند، نوشت: «در دو بال جغد شوم رادیکالیسم ایرانی این روزها، یعنی توییتر و ایتا کمپین راه انداخته‌اند که رئیس‌جمهور می‌خواهد استعفا بدهد، خبری که از بیخ‌وبن دروغ است. به بیشتر اکانت‌ها که نگاه می‌کنید بوی گند پروژه‌بگیری مشامتان را می‌سوزاند.»
فرهیختگان حتی این کد را هم می دهد که این شایعه از سوی یاران سعید جلیلی و تندروهای مجلس ساماندهی شده است؛ « موضوع روشن است؛ به مشام دو جریان بوی کباب رسیده است. یکی براندازان خارجی که می‌خواهند با خبر دروغ ولو با اثرگذاری 48 ساعته برای جبهه ضدایرانی دوپینگ رسانه‌ای درست کنند و دوم جریان رادیکال داخلی که فکر می‌کنند وقتش رسیده کت و شلوار ریاست‌جمهوری را از کمد دربیاورند. البته اشتباه می‌کنند، دارند خر داغ می‌کنند، یعنی آن‌ها که مسئول ماجرا هستند باید خرها را داغ کنند.»
روزنامه صبح نو، که از روزنامه‌های نزدیک به محمدباقر قالیباف است، با اشاره به اینکه چه کسانی چنین شایعاتی را طراحی می کنند و چه هدفی دارند؟؛ می نویسد؛ «البته این روزها برخی گروه‌ها مدعی نمایندگی هسته سخت شده‌اند که رفتارهایشان با تعریف صحیح آن فاصله بسیاری دارد و این رفتارها هم موجب بروز چالش‌ها و انحرافاتی شده است تا جایی که موجب بدبینی برخی افراد جامعه‌ نسبت به انقلاب شده است. شایعاتی همچون استعفای رئیس‌جمهور یا انتقادات تند از سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی دولت، نمونه‌ای از این رفتار است که عمدتا در تلاش هستند تا از طریق دامن زدن به شکاف‌ها و بی‌اعتمادی در سطح جامعه، به جایگاه هسته سخت نظام آسیب بزنند. این در حالی است که دولت در مواجهه با چالش‌های پیچیده داخلی و بین‌المللی، وظیفه دارد تا از ثبات و امنیت کشور دفاع کند.»
علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس جمهور، نیز سر منشاء این شایعه را گروه های خارج‌نشین دانست و هدف آنان را عملیات روانی در داخل کشور اعلام کرد. 
از سوی دیگر، انتشار عکس اردوغان و پزشکیان، تنها علت عصبانیت آنان از رئیس دولت چهاردهم نیست. پیش از این سفر هم، انتشار فیلمی از گریه رئیس جمهوری در فراق همسرش، باعث تمسخر آنان شده و در فضای سیاسی و مجازی شد. خاصه آنکه حمید رسایی، نماینده تهران، در واکنش به گریه‌های رئیس جمهور پس از مواجهه با عکس همسر مرحومش، نوشت: «واضح است که گریه همیشه نتیجه دلتنگی نیست، گاهی نشانه استیصال و درماندگی است به دلیل ضعف و نابلدی در پذیرش کاری که توانایی انجامش را نداشته.»

پیام ویژه


گل به خودی تندروها؛ همه پشت دولت درآمدند
اما اقدامات اخیر تندروها علیه دولت پزشکیان به خصوص انتشار شایعه استعفای رئیس جمهوری، با واکنش های زیادی از سوی چهره های مهم سیاسی و حتی اصولگرایان همراه شد. خاصه آنکه محمد مخبر، مشاور و دستیار رهبر انقلاب، در واکنش به شایعه استعفای رئیس‌جمهور، انتشار چنین اخباری را حرکتی در مسیر خواست دشمنان دانست که به دنبال ایجاد بی‌اعتمادی در میان مردم و مدیران نظام هستند.
از سوی دیگر، نکته جالب توجه متنی بود که حسین سلیمانی، سردبیر سایت مشرق در توئیتر خطاب به تندروها نوشت: «خیانت گاهی تعریفی ساده دارد و در یک جمله قابل تعریف است؛ ‌تخریب رئیس جمهور دقیقا زمانی که در سفر خارجی است؛ آن هم نه فقط تخریب داخلی، بلکه پیام این تخریب را به خارج از کشور هم می‌رسانند... ‌مرحله دوم کمپین‌های برکناری و استعفای رئیس جمهور، دادن پالس به کشورهای دیگر برای تشدید فشارهاست. این گروه منتظر آمدن ترامپ، وضع تحریم‌های سخت‌تر و سقوط دولت پزشکیان به هر قیمتی هستند. ‌در پیوست این کمپین‌ها، ستادهای انتخاباتی‌شان همچنان فعال است و به امید یک انتخابات زودهنگام مشغول فعالیت هستند! ‌ریشه های این نفاق و خیانت و همسویی با صهیونیست‌ها جایی بیشتر آشکار می‌شود که تلاش برای بی‌دولت ساختن ایران، منحصر به دولت پزشکیان نیست؛ اینها حامیان دولت انقلابی یا دشمن دولت اصلاح طلب هم نیستند؛ بلکه مخالف ثبات و موفقیت هر دولتی در ایران هستند.»
روزنامه آرمان ملی هم نوشت: «حمله، هجمه، اهانت، هتاکی، تخریب، تمسخر» اینها واژه‌هایی است که می‌توان با آنها رویکردهای معمول تندروها را توصیف کرد. تفاوتی هم نمی‌کند که این اقدامات علیه چه کسی باشد و هر کسی‌که در مقابل توپخانه آنها قرار گیرد آتش خود را بر روی او خواهند گشود. مسائلی همچون منافع ملی، وحدت ملی، شرایط حساس کشور و... نیز برایشان مثقالی اهمیت ندارد و فقط بر طبق منویات و اهداف خود پیش می‌روند.»
حملات به دولت پزشکیان برای فرار از واقعیت
مسعود پزشکیان در حالی به کرسی ریاست جمهوری تکیه زد، که از یک سو شرایط منطقه تحولات و تنش های زیادی را پشت سر گذاشته و همچنان درگیر است، از سوی دیگر مخالفانش سنگین‌ترین حملات را علیه دولت‌ چهاردهم ترتیب دادند. آنها عملکرد خود را در دولت سیزدهم چنان معرفی می کنند که گویی در سال 1400 تا 1403 هیچ اقدام منفی در زمینه اقتصاد و معیشت مردم رخ نداده و تقصیر همه مشکلات را به گردن دولت روحانی یا دولت نوپای پزشکیان می اندازند. حملاتی که فرار به جلو برای نپذیرفتن مسئولیت عملکردشان بود.
با این وجود، اعضای ارشد دولت چهاردهم تحت هدایت پزشکیان، از همان ابتدا اعلام کردند که قصدی بر پاسخ دادن به ادعاهای تندروها و حتی دولتمردان سیزدهم را ندارند. مخالفان هم از سکوت پزشکیان و مدیرانش استفاده کردند و تا به الآن این حملات ادامه داشته است. حتی تهدیدات اخیر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهوری مبنی بر آنکه «نگذارید لب باز کنم و بگویم کشور را در چه وضعیتی تحویل گرفتیم» هم به مذاقشان خوش نیامد. 
پزشکیان استعفا بدهد اگر...
اما در سوی دیگر میدان، حامیان مسعود پزشکیان قرار دارند که در ایام انتخابات ریاست جمهوری در کنار او حضور داشتند. حامیان که اغلب آنان از طیف اصلاح طلبان و اعتدال گرایان قرار دارند که بحث استعفای رئیس جمهوری گاها از زبان آنان هم شنیده می شوند. حامیان انتخاباتی پزشکیان با استناد به وعده او مبنی بر اینکه؛ «اگر نتوانتم به گفته های خود عمل کنم، از سیاست خداحافظی می کنم» بر این باورند که او در چند ماه آینده نتوانست وعده های خود را در زمینه هایی چون رفع فیلترینگ، ساماندهی وضعیت حجاب و ... به سرانجام برساند باید از قدرت کنار برود. 
هر چند که اقدامات دولت در زمینه مسکوت نگه داشتن قانون عفاف و حجاب و حتی تلاش برای راضی کردن اعضای شورایعالی فضای مجازی برای رفع فیلترینگ و عملیاتی کردن گام اول رف فیلترینگ نشان از آن دارد که دولت در جهت عمل به وعده هایش در حرکت است. اما رئیس جمهوری این روزها زیر بار انواع فشارهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی قرار دارد و باید دید تدبیر دولت برای رهایی از این فشارها چه خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1547246/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وان‌پلاس یکی دیگر از گوشی‌هایش را به اندروید 15 آپدیت کرد

سامسونگ یک قرارداد تجاری مهم دیگر را هم از دست داد

اتهام‌زنی آمریکا به روسیه درباره سقوط هواپیمای آذربایجانی

عضو سابق داعش رئیس سازمان اطلاعات سوریه شد!

هاآرتص: حماس توانسته به سرعت شاخه نظامی خود را بازسازی کند

حملات هوایی آمریکا و انگلیس به صنعا

مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی 1403

توصیه طالبان به الجولانی پس از اعتراضات دمشق

این رنگ آبی گلکسی S25 اولترا سامسونگ است

واشنگتن پست: یمن به لحاظ فناوری نظامی پیشرفته‌تر از حد تصور است

گلکسی زد فلیپ 7 اولین گوشی تاشو سامسونگ با تراشه اگزینوس خواهد بود

کالاهای ممنوع‌الورود در بازار

وزیر اقتصاد چه بر سر بازار ارز آورد؟

تاریخ رونمایی ردمی 14C 5G مشخص شد

بحران مسکن؛ 200 واحد آپارتمان برای یک نفر!

به کارگیری حداقل 500 کارمند برای هر هواپیما

راز بقای «اسد» تا دقیقه 90

کاخ سفید: انصارالله همچنان تهدیدی برای اسرائیل است

بارش باران در کعبه

«حذف قیمت گذاری دستوری» به ضرر یا سود اقتصاد؟

انویدیا و AMD نسل بعدی کارت‌های گرافیک خود را زودتر عرضه می‌کنند

ادبیات سخیف بخشی پور عضو هیات رئیسه مجلس و توهین به وزیر بهداشت/ ویدئو

افزایش 10 تا 12 میلیون لیتری تولید روزانه گازوییل

وکیل جعلی نینتندو شروع‌ به ترساندن یوتیوبرها کرده است

حماس: عملیات هرتزلیا تاکیدی بر گزینه مقاومت و شکست نقشه‌های دشمن بود

تل‌آویو: دولت جدید سوریه گروهی تروریستی است، نه دولتی باثبات

وضعیت تاسف‌بار خوابگاه‌های دانشجویان

تخصیص زمین به 3 هزار خانواده در راستای قانون جوانی جمعیت

راه‌اندازی 10 منطقه آزاد جدید در کشور

OpenAI برنامه‌هایش برای تبدیل‌شدن به شرکتی سودمحور را اعلام کرد

ایران و عربستان همکاری‌های خود در بخش ICT را گسترش می‌دهند

برآمدگی دوربین گلکسی S25 Slim به‌لطف استفاده از این فناوری جدید سامسونگ کاهش می‌یابد

واشنگتن‌پست: قمار اوکراین در کورسک در آستانه شکست است

گسترش همکاری‌های ایران و عربستان در بخش ICT

تامین تجهیزات برای راه‌اندازی بیش از 40 ایستگاه هواشناسی از ابتدای دولت چهاردهم

کمک آمریکا به تل‌آویو برای مقابله با موشک‌های یمنی

اقدام جنون‌آمیز پارکورکار جوان بر بالای اتوبان پر از خودرو در اصفهان

آخرین وضعیت واحدهای نهضت ملی پرند مشخص شد

دو نوجوان بر اثر واژگونی خودرو جان باختند

رندر وان پلاس Open 2 فاش شد

تظاهرات موتوری علیه رفع فیلترینگ واتس‌اپ در تهران/ با نظام لیبرالی نمی‌شود مملکت اسلامی را چرخاند، نمی توانی؟ برو کنار!/ ویدئو

صدها تظاهرات در نقاط مختلف یمن در حمایت از غزه

گفتگوی تلفنی سرپرست وزارت خارجه افغانستان با وزیر خارجه دولت جولانی

موافقت با مازاد بودن 42 فقره ملک دولتی

یکی از نرم‌افزارهای محبوب Good Lock حالا از One UI 7 پشتیبانی می‌کند

رنگ آبی گلکسی S25 اولترا بسیار شبیه‌به رنگ خاکستری خواهد بود

مرگ عجیب یک مرد بر اثر خوردن جوجه زنده!

سنگینی بار مسکن بر سبد هزینه خانوار

عرضه سکه ضرب سال 1403 فردا در حراج مرکز مبادله

اردن: به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان جنایت جنگی فجیع است