پیام ویژه

آخرين مطالب

روایت دردناک «شرق» از آزار جنسی در آمبولانس یادداشت

روایت دردناک «شرق» از آزار جنسی در آمبولانس
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - شرق /متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
نسترن فرخه| پدر میانسالی است، پدری داغ‌دار که گریه‌، امان حرف زدن را از او گرفته است. روایت آزارجنسی به دختر جوانش در ماشین آمبولانس را تعریف می‌کند. 
از دخترش که مادری جوان بوده می‌گوید، مادری که توان تحمل این حجم رنج را تاب نمی‌آورد و دقیقا در همان روز و همان ماه در سال بعد از ماجرا سکته می‌کند و همه خانواده داغدار او می‌شوند. 
به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، این آزار جنسی در آمبولانس ، باعث مرگ شد و این مرگ ، مرگ دیگری به همراه داشته و دختر دیگر این پدر میانسال، تنها نیم ساعت بعد از فوت خواهر کوچک‌ترش خودکشی می‌کند و این خانواده تا همیشه سیاه پوش می‌شود.
ارتباط دهانی در آمبولانس
این پدر داغ دار روایت تعریف می‌کند تا شاید دختران و زنان دیگر این تلخی را تجربه نکنند. بیشتر مدارک قضایی این پرونده را برای ما می‌فرستد تا نزد ما محفوظ بماند و شروع می‌کند:« شهریور سال 1401 دخترم حالش بد می‌شود، فشارش پایین می‌آید و نوه‌ام به اورژانس 115 کرج تماس می‌گیرد. همان زمان که به اورژانس تماس گرفته بود به خاله‌اش یعنی دختر دیگرم هم تماس می‌گیرد که آن یکی دخترم هم خودش را به آنها می‌رساند. تن دخترم لباس می‌کنند تا سوار اورژانس شود و به بیمارستان بروند. دخترم آن زمان 33 سال سن داشت. مامور اورژانس اجازه نمی‌دهد آن یکی دخترم سوار شود و آن دخترم که مریض بود تنها با مامور اورژانس و راننده به سمت بیمارستان حرکت کردند. در ماشین اورژانس به دخترم آمپول بی‌هوشی زده و بدن دخترم را لمس می‌کرده. دخترم را با آن حال روی پا نگه می‌دارد و متوجه می‌شود دخترم عادت ماهانه است. برای همین از طریق دهن با او نزدیکی می‌کند....»
راننده مسیر را طول داده بود
صدای گریه از پشت خط تلفن، رنج این پدر را عیان می‌کند. با همان صدای لرزان ادامه می‌دهد که همه اینها در حالی است که راننده هم با او هم دست بوده، او تعرض نکرده بود ولی بخاطر همکارش ماشین را دیرتر به مقصد رسانده بود تا به دخترم تعرض کند و او را مورد آزار جنسی قرار دهد. دخترم شنیده بوده که راننده می‌گفته؛ «زود باش، اینجا ماشین پلیس ایستاده، از اورژانس تماس می‌گیرند برای پیگیری بیمار و ...» بعد از یک ساعت و بیست دقیقه ماشین اورژانس به مقصد می‌رسد. در حالی که آن یکی دخترم ظرف ده دقیقه در همان مسیر به بیمارستان می‌رسد. در همین زمان هم به دلیل وقفه چندین بار از بیمارستان و اورژانس با این ماشین تماس می‌گیرند. وقتی ماشین به بیمارستان می‌رسد دخترم اصلا در شرایط خوبی نبوده، حتی با تن کم جان سرش افتاده بوده کنار در ماشین و وقتی در بغل خواهرش می‌رود، به او می‌گوید این مرد به من تجاوز کرده است. 
همسر دوست دخترم هم همان جا بوده که بعد از مطلع شدن از این موضوع گلاویز آن مامور اورژانس می‌شود و بعد پلیس می‌آید و این فرد را بازداشت می‌کنند.
مجازات فقط چند ضربه شلاق
پدر از مجازاتی می‌گوید که داغ آنها را تازه‌تر کرده است. او می‌گوید:«همان زمان به ما گفتند این موضوع را رسانه‌ای نکنید و اینها به مجازات می‌رسند. در حالی که 99 ضربه شلاق برای تکنسین و 30 ضربه شلاق هم برای راننده بریدند. همه اینها در حالی است که در بیمارستان آب دهن دخترم را می‌گیرند و در نتیجه آزمایش این موضوع ارتباط دهانی تایید می‌شود. حتی لباس دخترم که بر روی آن این مرد تف کرده بوده را هم به عنوان سند پزشکی قانونی می‌برند. جواب این آزمایش‌ها را پزشکی قانونی به من نداد و مستقیم به دادگستری دادند. ولی این نتیجه‌ها هیچ وقت بر روی پرونده نرفت، هر چند که وکیلم گفت چون این موضوع برای قاضی محرز شده است. خلاصه پرونده شعبه 113 رفت ولی بعدتر پرونده به شعبه 110 می‌رود که آنجا رسیدگی صورت گرفت.»
با این ماجرا دو جگر گوشه‌ام را از دست دادم
گریه، پشت گریه، از داغی که بر سینه دارد می‌گوید:« یک سال بعد از این اتفاق، دقیقا در سالگرد همان روزهای خاطره تلخ تجاوز به دخترم، یعنی شهریور ماه او سکته کرد و ما برای همیشه دخترم را از دست دادیم... دخترم تحت درمان روانپزشک قرار گرفته بود ولی در 33 سالگی فوت کرد. همسرش با من تماس گرفت و خبر داد او نصف شب تمام کرده... وقتی به او رسیدم تنش یخ کرده بود... دختر دیگرم هم نیم ساعت بعد از خبر فوت خواهرش از بیمارستان بیرون آمد و از درد این ماجرا خودش را کشت. به من گفت بابا من بدون خواهرم نمی‌توانم زندگی کنم و در 37 سالگی او را هم از دست دادم.»
برای پیگیری همه جا رفتم
او از پیگیری برای دادخواهی دخترش می‌گوید که برای پیگیری من همه جا رفتم، به سراغ امام جمعه کرج رفتم و ایشان من را به مسئولی در دادگستری معرفی کرد. امام جمعه فردیس هم من را به نماینده مجلس رساند. من به آنها گفتم این مجازات برای آنها کافی نبوده است. حتی پیش مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هم رفتم.
اما این دو نفر بعد از مجازات شلاق آزاد شدند و پرونده هم تمام شد و فقط دو سال ممنوعیت از کار گرفتند. الان نمی‌دانم کجا کار می‌کنند و در چه موقیتی هستند. ولی خواستم این موضوع را رسانه‌ای کنم تا این اتفاق برای زنان و دختران دیگر پیش نیاید.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1561770/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فردا کدام استان‌ها تعطیل است؟

نهنگ‌های بازار رمزارز در هفته‌ اول فوریه چه آلت کوینی را خریداری کردند؟

دریابان بار دیگر جنجالی شد

رئیس جمهور لبنان به ارتش دستور داد به حملات سوریه پاسخ داده شود

کوبا: اسرائیل به دنبال مشروعیت بخشی پاکسازی نژادی در غزه است

ارتش لبنان از تبادل آتش در مرز سوریه خبر داد

حماس: اسرائیل آتش‌بس را به مرز فروپاشی کشانده است

کارگر مشهدی بر اثر ریزش آوار کشته شد

گیلان در آغوش برف

قطعی سرورهای پلی استیشن پس از 14 ساعت همچنان ادامه دارد

ذره‌بین روی اردوی تلخ

هشدار درباره «عواقب مرگبار» توقف کمک‌های خارجی آمریکا بر غزه

انتقاد از نتانیاهو در اسرائیل؛ وی صلاحیت اخلاقی ندارد

شهادت و جراحت 8 لبنانی در حمله پهپاد اسرائیلی به شرق بعلبک

رئیس جمهور لبنان به ارتش دستور داد به حملات از سوریه پاسخ داده شود

رسانه عبری: غزه ویران شد، اما شکست نخورد

واژگونی مرگبار اتوبوس مسافربری با 17 کشته و زخمی

سرمایه گذاری، حتی بالاتر از سود بانکی!

32 تفاهم‌نامه و 7 قرارداد بین المللی در کیش اکسپو منعقد شد

پزشکیان: کشورهای اسلامی زندگی را به مردم غزه باز می‌گردانند

پورمحمدی به ترامپ: کجایی؟ با چه کسی طرفی؟ تو مجرم عهدشکنی و سند برجام را پاره کردی و گفتی برجام را قبول ندارم

صـادرات صفر؟

هشدار جدی هلال احمر در مورد سفرهای بین شهری

اتصال هود آشپزخانه، 2 خانه را طعمه حریق کرد

ایلان ماسک حالا خودش را «پشتیبان فنی کاخ سفید» می‌داند

ارابه‌ی مرگ

مقام آمریکایی: اخراج مهاجران از لس‌آنجلس صورت خواهد گرفت

تأکید انگلیس بر اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه؛ تمامی اسرا باید آزاد شوند

پاشیدن خاک به صورت وزیر آموزش و پرورش در خاکسپاری دانش‌آموز کرمانی!

قیمت دام زنده امروز 20 بهمن 1403

چهارمین آپدیت بتا One UI 7 برای سری گلکسی S24 سامسونگ منتشر شد

درخواست مسکو از لندن برای تحقیقات در خصوص خبرنگار روسی

واکنش ونزوئلا به توقیف هواپیمای این کشور توسط آمریکا؛ «سرقت بی‌شرمانه»

فرار از مرگ تنها چند ثانیه قبل از برخورد با قطار!

یک ملاقات پرماجرا

حمله اسرائیل به حومه دمشق

مهمترین چالش رئیس جدید ستادکل ارتش اسرائیل چه خواهد بود؟

رام‌الله به سخنان نتانیاهو درخصوص تشکیل کشور فلسطین در خاک عربستان واکنش نشان داد

نخست وزیر جدید لبنان برنامه‌هایش را اعلام کرد

مهلت ثبت‌نام در آزمون دستیار تخصصی تمدید شد

سکه همچنان می‌تازد؛ دلار به کانال 88 هزارتومان رسید

ناقوس مرگ راه‌حل «دو دولتی»

جوان نوشت: نقطه پایان هزینه از رهبری برای تأیید برجام و مذاکره با امریکا

ابزار نگرانی آفریقای جنوبی به تبلیغات منفی واشنگتن علیه پرتوریا

امدادرسانی پزشکان شهر رام الله به اسرای شکنجه شده فلسطینی

عقب‌نشینی رئیس اطلاعات ارتش اسرائیل از گفته‌هایش

برنامه پزشک خانواده از سال آینده اجرا می شود

کارت گرافیک GeForce RTX 5090 انویدیا با کمبود جهانی مواجه شد

سقوط بهمن جان یک روستایی را گرفت

پیش بینی یخبندان 10 روزه در کشور