پیام ویژه

آخرين مطالب

قیمت دلار و یورو پنجشنبه 25 بهمن؛ کاهش رسمی نرخ ارز در بازار تجاری اقتصادي

قیمت دلار و یورو پنجشنبه 25 بهمن؛ کاهش رسمی نرخ ارز در بازار تجاری
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر /قیمت رسمی دلار آمریکا بر اساس آخرین آمار معاملات سامانه ارز تجاری (توافقی) توسط بانک مرکزی اعلام شد و قیمت اسکناس دلار به 68 هزار و 888 تومان و حواله آن به 67 هزار و 12 تومان رسید. ‌
 امروز (پنجشنبه 25 بهمن ماه 1403) قیمت دلار آمریکا بر اساس معاملات ثبت شده توسط بانک‌ها و صرافی‌ها در سامانه ارز تجاری (توافقی) در زمان تهیه این گزارش نسبت به روز گذشته با 130 تومان کاهش در دلار اسکناسی، هر دلار اسکناس آمریکا به نرخ 68 هزار و 888 تومان معامله شد و حواله دلار آمریکا نیز با کاهش 127 تومانی به قیمت 67 هزار و 12 تومان به فروش رفت.
روند افزایش قیمت اسکناس دلار آمریکا را از انتهای سال 1401 تا به امروز نشان می‌دهد که با بیش از 27 هزار تومان افزایش، رشد قیمتی 65 درصدی را تجربه کرده است.
این در حالی است که قیمت هر اسکناس یورو با افزایش 172 تومانی به قیمت 71 هزار و 585 تومان معامله شد و نرخ فروش حواله یورو نیز با افزایش 167 تومانی، به قیمت 69 هزار و 635 تومان رسید.
نکاتی پیرامون نرخ‌های اعلامی
بنابر اعلام سامانه معاملات الکترونیک ارز (ETS) بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نرخ‌های اسکناس و حواله منتشر شده در هر روز بر اساس معاملات ثبت شده توسط بانک‌ها و صرافی‌های عامل در سامانه‌های ارزی در روز کاری قبل محاسبه شده است.
نرخ اسکناس و حواله بر اساس عملکرد روز گذشته معاملات ارزی انجام شده در تالار ارز خدماتی مرکز مبادله ارز و طلای ایران محاسبه می‌شود. از تاریخ 09/‏12/‏1401‬ این نرخ اسکناس جایگزین نرخ اسکناس سابق شده و نرخ حواله نیز جایگزین نرخ حواله سابق در ارتباط با معامله ارزهای حاصل از صادرات غیرنفتی و خدمات است.
نرخ حواله کالاهای اساسی و ضروری در حال حاضر بر اساس دلار 285.000 ریال محاسبه می‌شود. لذا معادل ریالی معاملات ارز حاصل از صادرات نفت خام، میعانات گازی و گاز طبیعی بر اساس نرخ متناظر (خرید یا فروش) با این نرخ انجام می‌شود.
آخرین وضعیت معاملات بازار ارز تجاری
با اجرایی شدن سیاست جدید ارزی بانک مرکزی، از اول بهمن‌ماه 1403، بازار ارز نیما به‌طور رسمی جای خود را به بازار ارز تجاری داد. طبق آخرین آمار منتشر شده بانک مرکزی حجم کل معاملات در بازار ارز تجاری از ابتدای فعالیت این بازار تا امروز، 3 میلیارد و 15 میلیون دلار بوده است که به تفکیک نوع ارز شامل 4 میلیارد و 655 میلیون درهم، 1 میلیارد و 56 میلیون دلار، 3 میلیارد و 934 میلیون یوآن، 146 میلیون یورو و 22 میلیون روبل بوده و طی این دوره 11 هزار و 863 معامله در نتیجه 19 هزار و 206 ثبت سفارش به روش معاملاتی جورسازی (مچینگ) انجام گرفته است.
جدیدترین آمار حجم کل معاملات بازار ارز تجاری مستقر در مرکز مبادله ارز و طلای ایران نیز نشان می‌دهد طی دو جلسه معاملاتی روز سه‌شنبه 23 بهمن ماه حجم معاملات به 121 میلیون دلار (معادل ارزش دلاری) رسیده است.
بی شک افزایش حجم معاملات در این بازار موجب ثبات هرچه بیشتر نرخ ارز خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1563259/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار سازمان امداد و نجات به کوهنوردان؛ از صعود به ارتفاعات اجتناب کنید

بازگشت کالابرگ و ادامه چالش ارز ترجیحی

گوشی تاشوی اوپو به بازار می‌آید

قدیری ابیانه: مغز‌هایی که از کشور مهاجرت کردند، دارند توالت و ظرف می‌شویند

مشخصات، رنگ‌ها و تاریخ عرضه گلکسی F06 5G

سرمقاله فرهیختگان/ قاعده مقابله با ترامپ

مدودف: گفت‌وگوی پوتین و ترامپ برای کل جهان ضروری بود

واکنش پزشکیان به تعداد پروژه‌های نوسازی مدارس بوشهر: 500 کلاس می‌خواهید بزنید؛ این همه جلسه نمی‌خواست!

راغفر: دلار به بالای 110 هزار تومان می رسد

ادوبی هوش مصنوعی تولید ویدیو خود را در دسترس قرار داد؛ شروع رقابت با Sora

دست راست ایرانی ایلان ماسک کیست؟

حتی ایموجی‌ها هم هک می‌شوند؛ ذخیره‌سازی داده‌ها و پیام‌های پنهان

بلومبرگ: ترامپ اوکراین را فروخت

حماس: اسرائیل به آتش‌بس پایبند باشد تبادل اسرا انجام می‌شود

پیام‌های متناقض ایالات متحده

سرمقاله سازندگی/ لایحه 10 ساله

سرمقاله خراسان/ ماموریت های پنج گانه منتظران

10 مجروح در برخورد دلخراش اتوبوس و مینی‌بوس در جاده همدان

زمان دقیق واریز عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد

اسکارلت جوهانسون پس‌از خبرساز شدن ویدیوی جعلی اخیر، خواستار ممنوعیت دیپ‌فیک شد

موضع رسمی دولت و مجلس درباره قیمت بنزین؛ قیمت بنزین در ماه اسفند گران می‌شود؟

سرمقاله آرمان امروز/ آنچه کشور نیاز دارد

حمله با خودرو در مونیخ در آستانه برگزاری کنفرانس امنیتی

عارف: شیب پیری جمعیت در ایران تند است

رانندگان تاکسی اینترنتی و شاغلین فضای مجازی بیمه می‌شوند

واکنش رئیس جبهه اصلاحات به بازداشت عده ای قبل از برگزاری تجمع

هشدار لندن به ترامپ درباره اوکراین

سرمقاله اطلاعات/ ایران و مسأله ترامپ

سرمقاله وطن امروز/ مقاومت ملی، پیشرفت ملی

حماس: به اجرای آتش‌بس متعهدیم/ توجهی به تهدیدات دشمن نداریم

تصاویر خنده دار از حضور پسر ایلان ماسک در اتاق ترامپ

مقام سابق موساد: طرح ترامپ برای غزه لغزش زبانی یک املاکی شکست‌خورده است

افتتاح تجهیز اماکن اقامتی موسسه فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثار مازندران

از برف و باران در جاده‌ها چه خبر؟

گفتگوی کشاورزان دشتستان با وزیر جهاد کشاورزی

مرگ سالانه 60 هزار نفر به دلیل فقدان مصرف نان کامل

قیمت میوه شب عید اعلام شد

شرایط اعزام معلمان به خارج از کشور

OpenAI دسترسی نامحدود به GPT-5 را برای کاربران رایگان فراهم می‌کند

دلار و طلا افزایشی شد

آخرین جزئیات طرح حذف کارت سوخت و تخصیص سهمیه بنزین به کارت بانکی

راهپیمایی در نیویورک علیه طرح ترامپ برای آوارگی مردم فلسطین

سرمقاله قدس/ ترسیم ارکان اقتدار در سخنان رهبر معظم انقلاب

ترامپ: باید در اوکراین انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار شود

مخالفت وزیر دفاع آمریکا با عضویت اوکراین در ناتو

اولین تصویر ثبت شده از پلنگ ایرانی در عسلویه

حال و هوای مسجد جمکران یک شب قبل از نیمه‌ شعبان

نرخ بهره بین بانکی ثابت ماند

سرمقاله جوان/ تلاشگران واقعی ظهور موعود (عج)

اولین تصاویر منتشر شده از پسر بشار در خیابان‌های مسکو پس سقوط حکومت اسد!