پیام ویژه

آخرين مطالب

ماجرای پدری که دخترش را کشت! فرهنگی و اجتماعی

ماجرای پدری که دخترش را کشت!
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایران / کامران علمدهی: مردی که دخترش را با شلیک دو گلوله به قتل رسانده است، از سوی قضات دادگاه کیفری یک استان تهران به حبس، شلاق، تبعید و کار اجباری محکوم شد.
 جنایت خانوادگی که در تیر امسال در یکی از خیابان‌های پایتخت رخ داد. پسر جوان که شاهد قتل خواهر 17 ساله‌اش به دست پدر بود، در تماس با پلیس درخواست کمک کرد.
وقتی مأموران به محل حادثه رسیدند، برادر مقتول با صدایی لرزان و وحشتزده گفت: با خواهرم سوار خودرو بودیم که از آینه دیدم پدرم با موتور ما را تعقیب می‌کند. چون پدرم بعد از طلاق مادرم با همه ما مشکل داشت و چندبار هم تهدید کرده بود ترسیدم و به همین خاطر سعی کردم سرعتم را زیاد کنم تا به ما نرسد اما یک سرعت‌گیر باعث خاموشی ماشینم شد و هرچه استارت زدم هم روشن نشد. همان موقع پدرم به ما رسید. بلافاصله قمه‌ای که زیر صندلی داشتم را برداشتم و به سمتش رفتم اما پدرم از پشت کمرش کلت کمری بیرون کشید و به سمتم نشانه گرفت من هم از ترس فرار کردم اما او به سمت ماشینم رفت و در را باز کرد و ناگهان دو گلوله به سر خواهرم شلیک کرد.
دستگیری پدر و اعتراف به قتل

بدین‌ترتیب مرد میانسال دستگیر شد و با اعتراف به قتل گفت: مدتی قبل متوجه شدم همسر سابقم با مرد جوانی آشنا شده و قصد دارد با او ازدواج کند، اما وقتی فهمیدم آن مرد برای دخترم نقشه شیطانی دارد، به او هشدار دادم که دست از سر دخترم بردارد، اما او مرا تهدید به قتل کرد تا اینکه دامادم که خواهرزاده‌ام بود به من گفت آن مرد می‌خواهد دخترم را اغفال کند. وقتی به دخترم گفتم از این مرد و مادرش دوری کند، مقابلم ایستاد و گفت به من ارتباطی ندارد من هم عصبانی شدم و او را کشتم. حالا هم پشیمان نیستم.
با تأیید سلامت روان متهم و تکمیل تحقیقات برای وی به اتهام قتل عمدی، حمل و نگهداری سلاح غیرمجاز و قدرت‌نمایی با اسلحه کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه 2 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
در دادگاه چه گذشت؟
در ابتدای جلسه مادر مقتول به قضات گفت: همسر سابقم با جنایتی که انجام داد، جان دو نفر را گرفت. دو هفته پس از قتل دخترم، دامادم هم از غصه خودکشی کرد و به زندگی‌اش پایان داد، حالا من درخواست اشد مجازات دارم.
سپس متهم به جایگاه رفت و گفت: باعث و بانی همه این اتفاق‌ها همسر سابقم است. سال 88 پدرزنم از من خواست تا با هم از خانه‌ای سرقت کنیم، ولی دستگیر شدیم و به زندان افتادم، همان موقع همسرم از من جدا شد. من دخترم را خیلی دوست داشتم اما رفتار و روابط مادرش باعث شد او رفتارش تغییر کند، دامادم هم به خاطر آبرویش خودکشی کرد.
در پایان جلسه، قضات با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده، متهم را از جنبه عمومی جرم به 10 سال حبس، به جرم حمل و نگهداری سلاح غیرمجاز به 5 سال حبس و قدرت‌نمایی با سلاح گرم به 2 سال حبس محکوم کردند. قضات همچنین وی را به 2 سال تبعید به استانی دور افتاده و 6 ماه کار اجباری در شهرداری شهر محل تبعیدش محکوم کردند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1563407/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سوال انتقادی جهانگیری از مسئولین/ چرا تا بحث صرفه‌جویی می‌شود، زود سراغ مردم می‌رویم؟/ یکی از عوامل ناترازی انرژی، عدم دسترسی به تکنولوژی روز دنیاست

مصائب اجاره‌‏نشین‌‏ها

حال و هوای مسجد جمکران در شب نیمه‌شعبان

بازار خودرو؛ ارزان‌ها داغ و لاکچری ها کماکان در رکود ماندند

چرخش مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی

نبیه بری: «آمریکایی‌ها به من گفتند ارتش اسرائیل می‌خواهد در 5 نقطه از جنوب لبنان بماند»

رادان: سال آینده سال پرونده‌های خرد مفاسد اقتصادی نیست باید از خرد به کلان برسیم

تردد در محورهای تهران-چالوس، کرج-چالوس و هراز ممنوع است

بازی/ Ski Challenge؛ اسکی باز قهار

ایران با بلوف‌های ترامپ چه می‌کند؟

یمن: برای پاسخ به تهدیدات ترامپ علیه غزه، در آماده‌باش‌ کامل هستیم

ماکرون: فرانسه برای مبارزه علیه داعش در سوریه آماده است

درخواست 145 عضو کنگره آمریکا از ترامپ در مورد غزه

مقام دولت ترامپ: 14 هزار مهاجر را دستگیر کرده‌ایم

ویدیوی پربازدید از عکس‌العمل کودک خردسال غزه‌ای

اکونومیست: اوکراین می‌ترسد آمریکا رهایش کند

ماجرای درگذشت دانشجوی دانشگاه تهران چه بود؟

اپل مشغول توسعه ربات‌های انسان‌نما است؛ آیا در آینده شاهد iRobot خواهیم بود؟

زیدآبادی: مملکت متعلق به تک تک ایرانیان است یا فقط حزب‌اللهی‌ها؟

اظهارات جنجالی ترامپ: اوکراین نمی‌تواند به مرزهای سال 2014 باز گردد

تصاویری دیگر از اعتراض‌ها به لغو مجوز پرواز تهران - بیروت؛ معترضان خیابان‌ها را بستند

تصاویری دیگر از اعتراضات و تجمع مردم لبنان در بیروت در پی لغو پروازها

ترمز بریدن کرایه تاکسی‌های اینترنتی در روزهای برفی و بارانی!

سرویس استریم فیلم و سریال اپل تی‌وی پلاس بالأخره برای اندروید هم منتشر شد

تنها راه خروج فوتبال ایران از بن‌بست

اظهارات جنجالی ترامپ: روسیه می‌تواند مناطق تصرف‌شده اوکراین را نگه دارد

نورافشانی در میدان ولی‌عصر (عج) تهران به مناسبت نیمه شعبان

خشونت علیه زنان چگونه کنترل می‌شود؟

گل آرایی حرم امام رضا(ع) همزمان با شب نیمه شعبان

پزشکیان: در زمینه بهداشت و درمان حتما در کشور تغییراتی ایجاد خواهیم کرد

نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد

کدام خودروها با مدل 1404 پلاک می‌شوند؟

مقصر خاموشی‌ها کیست؟

دولت پزشکیان در کدام مسیر می‌رود؟

ناتو به دنبال نتیجه‌ای در جنگِ اوکراین است که به معنای شکست غرب نباشد

تماس نخست وزیر کانادا با جولانی

حادثه برای ناو هواپیمابر یو اس اس ترومن در نزدیکی مصر

حمله هوایی اسرائیل به مرکز نوار غزه

حماس: مذاکرات مرحله دوم توافق آتش‌بس باید فورا آغاز شود

دلداری دادن سرایدار مدرسه فرزانگان کرمان به دانش آموزان

تشریح ماجرای مفقودی کوهنوردان دماوندی

پزشکیان: برخی وزرای ما در جریان کمبود برق و گاز کم می‌آورند به همدیگر گیر می‌دهند

گوگل برای تخمین سن کاربران از یادگیری ماشینی استفاده خواهد کرد

ریلمی GT 7 Pro Racing Edition به‌عنوان ارزان‌ترین گوشی رسماً معرفی شد

ضرغامی: دیگر فیلتری وجود ندارد، همه VPN دارند

تنش در فرودگاه بیروت

رأی الیوم: آمریکا و اسرائیل در پی تجزیه عربستان سعودی هستند

تلاش اسرائیل برای جنگ دوباره؛ تظاهرات خانواده‌ گروگان‌ها علیه نتانیاهو

جزییات جدید از پیش فروش یک میلیون سکه

پلیس شیکاگو اکنون از 10هزار گوشی گلکسی S سامسونگ استفاده می‌کند