پیام ویژه

آخرين مطالب

جزئیات جدیدی از نحوه عملکرد هوش مصنوعی اپل در چین فاش شد خواندنی ها

جزئیات جدیدی از نحوه عملکرد هوش مصنوعی اپل در چین فاش شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - دیجیاتو / چین در زمینه هوش مصنوعی الزامات نظارتی سختیگرانه‌ای دارد و اپل برای مطابقت با آنها مجبور به همکاری با شرکت‌های چینی شده است.
اخیراً در گزارشی گفته شده بود که اپل با همکاری علی‌بابا قصد دارد قابلیت‌های هوش مصنوعی Apple Intelligence را برای کاربران آیفون در چین فعال کند. چین در زمینه هوش مصنوعی الزامات نظارتی سختیگرانه‌ای دارد و همین موضوع اپل را مجبور کرده تا برای پردازش هوش مصنوعی با شرکت‌های چینی همکاری کند. حالا بلومبرگ در گزارش جدیدی به نحوه عملکرد Apple Intelligence در چین اشاره کرده است.
طبق قوانین چین، شرکت‌های فناوری خارجی برای پردازش هوش مصنوعی باید داده‌ها را به جای ارسال به سرورهای شخص ثالث در کشورهای دیگر، در سرورهای چینی ذخیره کنند. تا پیش از این امروز، شایعاتی در مورد مذاکره اپل با علی‌بابا و بایدو برای تقویت ویژگی‌های Apple Intelligence در چین وجود داشته است.


حالا «مارک گرمن» در گزارش جدید خود گفته اپل با هر دو شرکت همکاری کرده است تا بتواند بخش‌های مختلف Apple Intelligence را برای کاربران چینی فعال کند.
اهداف همکاری اپل با غول‌های فناوری چین


هدف همکاری با علی‌بابا ایجاد سیستمی داخلی برای پردازش مدل‌های هوش مصنوعی اپل برای iOS و macOS است که خروجی‌های هوش مصنوعی را فیلتر و سانسور می‌کند تا با الزامات دولت چین تطابق داشته باشد. در این سیستم، دولت چین می‌تواند از طریق علی‌بابا تغییرات را برای مدل‌های هوش مصنوعی اپل درخواست کند.
همچنین، گوشی‌های اپل زمانی که از مدل‌های هوش مصنوعی قدیمی استفاده می‌کنند قادر خواهند بود تا به‌طور خودکار Apple Intelligence را غیرفعال کرده و تا زمان دانلود مدل‌های جدید این روند را ادامه دهند. این فرایند به‌طور خودکار در پس‌زمینه و بدون اینکه کاربر متوجه شود، انجام می‌شود.
بایدو نیز ویژگی‌هایی مانند Visual Intelligence (هوش بصری) را فعال خواهد کرد که پیش‌تر برای اجرای آن از گوگل و OpenAI کمک گرفته می‌شد. همچنین این احتمال وجود دارد که هوش مصنوعی بایدو جایگزین ChatGPT در سیری شود.
اپل برای درخواست‌های پیچیده‌تر از سرویس‌های ابری خصوصی استفاده می‌کند. در چین اما این درخواست‌ها ممکن است روی سرورهایی که توسط GCBD (یک شرکت دولتی وابسته به دولت چین) اداره می‌شود، پردازش شوند. این شرکت هم‌اکنون iCloud را برای کاربران چینی مدیریت می‌کند.
بتای اول iOS 18.4 قرار است هفته آینده به‌طور رسمی برای توسعه‌دهندگان منتشر شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1563774/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نظر دولت درباره میزان افزایش دستمزد 1404 اعلام شد/ حقوق کارگران چند درصد افزایش می یابد؟

حمله مسلحانه به طباخی؛ 3 نفر به شدت مجروح شدند

وقوع 5 فقره تصادف فوتی در سومین هفته اسفند

آجیل شب عید امسال 20 درصد گران تر از پارسال

پیشنهاد افزایش 40 درصدی دستمزد کارگران توسط مجلس

تصویری جدید از دختر امام خمینی/ خوش و بش احمد خمینی با دستیار ویژه پزشکیان

تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و شاباک در میانه تبادل اتهامات

شهادت 2 کودک در حمله پهپاد رژیم صهیونیستی به شمال غزه

آتش‌سوزی هواپیمای مسافربری آمریکایی

هواشناسی: در نوروز سیل گسترده نخواهیم داشت

عراق به واردات برق ایران ادامه می‌دهد

خودروهای وارداتی از شمول قیمت گذاری شورای رقابت خارج شد

درآمدزایی با بازدیدهای استوری؛ فیسبوک آپدیت شد

مایکروسافت ظاهراً همراه با ایسوس در حال ساخت کنسول دستی ایکس باکس است

مخالفت دروزی‌ها با قانون اساسی تدوین شده توسط حکومت موقت سوریه

ترامپ: رابطه خوبی با رهبر کره شمالی دارم

برگزاری آیین گلباران گلزار شهدا در اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

اجرای بی سر و صدای قانون عفاف و حجاب/ خبر سربسته نائب رئیس مجلس

ارجاع مدیر متخلف مدرسه در اصفهان به هیات تخلفات

شب عید باران می‌بارد

اسامی برندگان قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی فردا اعلام می‌شود

روسیه حملات پهپادی اوکراین را خنثی کرد

دبیرکل ناتو: باید تسلیحات بیشتری تولید کنیم

طرح نوروزی پلیس با حضور 22 هزار نیرو از فردا آغاز می‌شود

اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محورهای کشور

تولید روزانه تخم مرغ به 3 هزار و 900 تن رسید

نماینده مجلس: درآمد مالیاتی به نسبت گذشته شرایط بهتری دارد

بازار برنج آرام گرفت؛ دلالان تعیین‌کننده قیمت شدند

آتش زدن تسلا در آمریکا؛ ماجرا چیست؟

ترامپ از دیپلماسی به تحریم روسیه چرخید

گفتگوی تلفنی ولیعهد عربستان با پوتین پس از نشست جده

پرتاب نارنجک و ترقه به 3 آمبولانس در چهارشنبه سوری سال گذشته

کیفیت هوای تهران قابل قبول است

هدر رفت 15 تا 35 درصدی آب در تهران

رسوایی رشوه هواوی در پارلمان اتحادیه اروپا

آمریکا به اوکراین بمب‌های پیشرفته دوربرد می‌دهد

حماس: بر اجرای توافق و عقب‌نشینی رژیم اسرائیل از غزه تاکید داریم

اندروید 16 بتا 3 برای گوشی‌های پیکسل رسماً منتشر شد

برخی مخالفان فیلترینگ، سود مالی دارند! / از عجایب است که سران قوا موافق امری هستند اما آن امر اتفاق نمی افتد!

هوش مصنوعی مایکروسافت به مربی گیمرها تبدیل می‌شود

«کارخانه‌های تاریک»؛ ربات‌ها 24 ساعته مشغول کارند

سم آلتمن: هوش مصنوعی دیپ‌سیک «ناامن» است و باید ممنوع شود

شبکه اسرائیلی: اخراج رهبران حماس، از دستور کار مذاکرات غزه حذف شد

کشته و زخمی شدن 20 کودک در مصر بر اثر برخورد قطار و اتوبوس

فشار اتحادیه جهانی مخابرات به استارلینک برای غیر فعال‌ کردن اینترنت ماهواره‌ای در ایران

ترامپ: حاضرم با پوتین صحبت کنم

افتتاح 3 ایستگاه شارژ خودروهای برقی در آخرین شنبه سال

شکست پروژه نوکیا در برقراری اولین تماس تلفنی روی ماه

درس‌‏هایی از دیپلماسی فنلاندی برای ایران

موج مهاجرت علویان سوریه به لبنان