پیام ویژه

آخرين مطالب

حذف اروپا از مذاکرات اوکراین توسط آمریکا بين الملل

حذف اروپا از مذاکرات اوکراین توسط آمریکا
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /«کیت کلاگ» فرستاده ویژه آمریکا در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت که ممکن است اتحادیه اروپا در مذاکرات آمریکا و روسیه درباره اوکراین حضور نداشته باشد.
با این حال، فرستاده «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا افزود که کی‌یف بدون شک در این مذاکرات حضور خواهد داشت.
کلاگ روز شنبه توضیح داد که منافع سایر طرف‌های ذی‌نفع هم در نظر گرفته خواهد شد.

براساس گزارش سی‌ان‌بی‌سی، او همچنین افزود: «چیزی که نمی‌خواهیم، ورود به یک بحث گروهی گسترده است.»
روز چهارشنبه، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، در یک تماس تلفنی درباره مذاکرات احتمالی اوکراین گفت‌وگو کردند.
پس از این گفت‌وگو، ترامپ اعلام کرد که مقامات آمریکایی و روسی روز جمعه در مونیخ دیدار خواهند کرد و اوکراین هم به این نشست دعوت شده است. با این حال، هیچ نشستی از سوی کنفرانس مونیخ یا رسانه‌ها اعلام نشد.
هنگامی که از کلاگ پرسیده شد آیا می‌تواند شرایط لازم برای تضمین امنیتی معتبر برای اوکراین را نام ببرد، پاسخ داد: «در حال حاضر، جواب منفی است.» او در ادامه توضیح داد که برای دریافت دیدگاه‌های اوکراین و اروپا در کنفرانس مونیخ حضور داشت.
او معتقد است که آمریکا گاهی تمایل دارد مسائل را فقط از دیدگاه خود ببیند.
«جی. دی. ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا هم که در این رویداد حضور داشت، بر آغاز مذاکرات مستقیم بین اوکراین و روسیه تأکید کرد.
او گفت: «مهم است که ما دور هم جمع شویم و گفت‌وگوهایی را که برای پایان دادن به این موضوع ضروری هستند، آغاز کنیم.»
در همین حال «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان گفت که مذاکرات پیش‌رو می‌تواند نقطه عطفی در روابط اتحادیه اروپا و آمریکا باشد.
این مقام آلمانی افزود: «[آمریکا] انتظار دارد که اروپا نقش اصلی را در تأمین امنیت هرگونه توافق بعدی ایفا کند. این مذاکرات می‌تواند نقطه عطفی برای قاره ما و روابط فراآتلانتیکی باشد. یک نقطه عطف تاریخی که می‌تواند مسیرهای بسیار متفاوتی را در پیش بگیرد.»
با این حال، «پیتر سیارتو» وزیر خارجه مجارستان هشدار داد که برخی منافع خاص در تلاشند تا روند صلح را تخریب کنند.
این دیپلمات مجارستانی گفت: «خواص لیبرال و جنگ‌طلب اروپایی تمام تلاش خود را خواهند کرد تا توافق صلحی که به جنگ اوکراین پایان می‌دهد، حاصل نشود. در حالی که این توافق اکنون بیش از هر زمان دیگری نزدیک است.»
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پیشتر «بلومبرگ» به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که مشاوران امنیت ملی آمریکا و روسیه در نظر دارند طی روزهای آینده در عربستان سعودی دیدار کنند. در پی اعلام این خبر، رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که اوکراین به این نشست دعوت نشده است.
زلنسکی با تأکید بر اینکه اوکراین به نشست مذکور دعوت نشده است، تصریح کرد: «به نظر من عجیب است زمانی که هیچ مذاکره قبلی با شرکای راهبردی خود نداشتیم درباره این نشست صحبت کنیم. تا آنجا که من به یاد دارم، روسیه شریک استراتژیک ما نیست. با اوکراین درباره نشست برنامه‌ریزی شده آمریکا و روسیه درباره جنگ روسیه در اوکراین مشورت نشده است. در گفت‌وگوی اخیر خودم با ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به حضور اروپا در مذاکرات احتمالی هم اشاره‌ای نکرده است. اوکراین هرگز معاملاتی را که بدون دخالت آن و پشت سر ما انجام می‌شود، نمی‌پذیرد و همین قانون باید برای تمام اروپا اعمال شود.»

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1564124/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزرا یکبار رأی اعتماد گرفته‌اند، باز هم باید بتوانند جلب اعتماد کنند

مدیرعامل سابق گوگل رهبری استارتاپ رقیب اسپیس ایکس را بر عهده گرفت

گوشی iQOO Neo 10R با مشخصات شبه‌پرچمدار رسماً معرفی شد

«گزارش‌های پوچ و مهمل» در دولت رییسی

نفوذ خزنده آذربایجان به همسایه شرقی ایران

ترامپ: امیدوارم پوتین با آتش‌بس موافقت کند

اوپو مقاومت لولای گوشی تاشو فوق باریک فایند N5 را به‌نمایش گذاشت

دفاع «رجا نیوز» از «وزیر مجرم»!

یک گام بلند بشردوستانه برای حمایت از غیرنظامیان

آقای پزشیکان! باور داشته باشید که رئیس‌جمهور هستید

زلنسکی: آماده صلح بوده و منتظر واکنش روسیه هستیم

تصاویر واقعی پیکسل 9a طراحی میان‌رده جدید گوگل را به‌طور کامل نشان می‌دهند

جنایت جنگی اسرائیل؛ غزه‌ی بدون برق بر لبه قحطی و تشنگی

حذفی که اسرائیل را شادمان کرد

موافقت اوکراین با آتش‌بس 30 روزه؛ آمریکا: توپ در زمین روسیه است

وزیر جنگ اسرائیل، جولانی را تهدید کرد

سرمایه‌گذاری بدون ریسک با 31٫7٪ سود روز شمار

تداوم جنایات شورشیان «الجولانی»؛ شمار کشته‌ها از 1200 نفر گذشت

اعضای باند خرید و فروش نوزادان به فروش 5 نوزاد اعتراف کردند

رکوردی عجیب از مزاحمت تلفنی در یک روز برای اورژانس

وزیر علوم: بی‌نهایت موسسه آموزش عالی ایجاد کرده‌ایم

بخش دوم بودجه به مجلس برگشت خورد

مدیر هوش مصنوعی متا برخورد دولت ترامپ با دانشگاهیان را به ساحره‌گیری تشبیه کرد

کاخ سفید: دیدار با مقامات اوکراین مثبت بود

اختلال در جی‌پی‌اس در اراضی اشغالی از ترس حملات یمن

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

کشف 366 بسته مواد مخدر بلعیده شده از 3 مسافر قطار

افزایش عرضه گوشت تنظیم بازار برای ثبات بازار

نتانیاهو برای فرار از رسوایی از یعلون شکایت کرد

مسکو: تمام افراد دخیل در حمله پهپادی گسترده در خاک روسیه مجازات می‌شوند

13 گروگانگیر حادثه حمله به قطار مسافربری در پاکستان کشته شدند

موافقت اوکراین با آتش بس 30 روزه؛ آمریکا توقف تبادل اطلاعاتی با کی‌یف را لغو می‌کند

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

پایان عملیات امدادی در محل تخریب ساختمان چهار طبقه خیابان طالقانی

داستان پر ابهام بازگشت ارزهای صادراتی به کشور

نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد حقوق کارگران

بازی/ Driving Zone: Germany؛ با ماشین محبوبتان به خیابان‌های آلمان بروید

حماس: سیاست‌های جنایتکارانه در کلیه اراضی فلسطینی ادامه دارد

نخست وزیر جدید کانادا: تعرفه‌ها علیه آمریکا را حفظ می‌کنیم

منبع یمنی: منتظر صدور دستور برای آغاز عملیات علیه اسرائیل هستیم

روایتی شنیده نشده از جنگ ایران و عراق

آماری از مصدومان چهارشنبه‌سوری امسال

هشدار سخنگوی صنعت آب در مورد جیره‌بندی

مایکروسافت راهی جدید برای فراخواندن دستیار کوپایلت در ویندوز 11 توسعه می‌دهد

هشدار سازمان ملل: رژیم صهیونیستی همچنان مانع رساندن کمک های حیاتی به غزه می شود

فرزندان شهدا پرچم‌داران عرصه علم باشند/ جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، رسالت امروز فرزندان شهدا/ شناسایی فرزندان شاهد نخبه و ایجاد بسترهای مناسب برای رشد و شکوفایی آنان

افزایش 100 پایگاه اورژانس برای خدمت‌رسانی بهتر در نوروز

فروش 147 هزار میلیارد تومان کالا از طریق مزایده اموال تملیکی

متفکر آمریکایی: چه اشتباهاتی درباره ترامپ 2 کردم؟

استقبال سرد اپوزیسیون سعودی از سیگنال مثبت حکومت