پیام ویژه

آخرين مطالب

لیز تراس: انگلیس یک کشور شکست‌خورده است بين الملل

لیز تراس: انگلیس یک کشور شکست‌خورده است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - نخست‌وزیر سابق بریتانیا می‌گوید انگلیس یک کشور شکست‌خورده است که توسط دست‌های پنهان اداره می‌شود و به یک «انقلاب» مانند ترامپ نیاز دارد تا از نابود نجات یابد.
«لیز تراس» نخست‌وزیر سابق انگلیس در یادداشتی با اشاره به حضور یک دولت پنهان در انگلیس که اختیار امور را در دست گرفته، گفت این کشور به انقلابی مانند اقدامات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نیاز دارد تا از مسیر سقوط خارج شود.
تراس در این مطلب که آن را در پایگاه تحلیلی «کارج مدیا» منتشر کرده، با بیان اینکه اوضاع روزبه‌روز بدتر می‌شود و عزمی برای تغییر مسیر در میان رهبران این کشور دیده نمی‌شود، گفت انگلیس دیگر آن کشوری نیست که او می‌شناسد. تراس می‌گوید: «مردم به خاطر پست‌های فیسبوک زندانی می‌شوند، اما کر استارمر (نخست‌وزیر انگلیس) از ریشه‌کن کردن تبانی و فساد در میان مقامات مسئول امتناع می‌کند... رکود اقتصادی و چاپ بی‌رویه پول ادامه دارد، اما خزانه‌داری و بانک مرکزی انگلستان همچنان از هرگونه انتقاد مصون مانده‌اند.»

او همچنین خاموشی‌های گسترده در این کشور را با آفریقای جنوبی مقایسه کرد و تصمیم مقامات برای ساخت توربین‌های بادی مضاعف را مورد انتقاد قرار داد.
او می‌گوید: «این‌ها تنها نمونه‌های آشکاری هستند که به ذهن خطور می‌کنند. در هر گوشه که نگاه کنیم، دولت بریتانیا در حال فروپاشی است... چه بر سر این کشور آمده است؟»
نخست‌وزیر سابق انگلیس تاکید کرد که مشکل انگلیس بسیار عمیق‌تر از استارمر و متحدان اوست. به گفته تراس، یک بوروکراسی بسیار قدرتمند و غیرپاسخگو و همچنین مجموعه‌های نیمه‌دولتی و دستگاه قضایی در انگلیس حاکم است که همگی در چنگال ایدئولوژی چپ اسیر شده‌اند و تنها به تأمین امنیت شغلی خود فکر می‌کنند. او از سقوط استقلال در نهادهای مستقل سخن گفت و تاکید کرد که جوانان این کشور دیگر به دموکراسی در انگلیس باور ندارند.
تراس همچین گفت در نظام سیاسی امروز انگلیس، شفافیت وجود ندارد و سیاستمداران نه‌تنها آزادی عمل ندارند، بلکه با رأی مردم هم انتخاب یا برکنار نمی‌شوند. در نظام کنونی، قدرت در دستان افراد غیرمنتخب متمرکز شده و «رأی‌دادن عملاً بی‌معنا شده است.»
به گفته تراس، یک دولت پنهان در انگلیس در قدرت است که با نهادهای بین‌المللی و آمریکایی در ارتباط بوده و از انبوهی از رویه‌ها و فرآیندها استفاده می‌کند تا در برنامه‌های سیاستمداران منتخب مردم انگلیس اختلال ایجاد کند، بنابراین دستگاه اجرایی عملاً قدرت اجرایی چندانی ندارد. او می‌گوید: «در بریتانیا، بوروکرات‌ها کنترل تمامی داده‌ها را در دست دارند... البته، وزرا می‌توانند آن‌ها را به چالش بکشند، اما این کار مستلزم صرف انرژی فراوان است و در نهایت، حرف آخر را بوروکرات‌ها می‌زنند.»
تراس با اشاره به عدم شفافیت گسترده‌ای که در نظام حکمرانی انگلیس جریان دارد، می‌گوید که بهانه‌هایی مانند «استقلال عملیاتی» یا «حفاظت از داده‌ها» مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند تا شفافیت لازم در نهادها و سازمان‌های حکمرانی ایجاد نشود. از سوی دیگر، وزرا و مقامات منتخب دائماً از چالش‌های حقوقی در هراس‌اند و از قدرت و ظرفیت کافی برای استخدام وکلای مستقل و دفاع از اقدامات خود برخوردار نیستند.
به اذعان لیز تراس، این امر باعث شده تا مقامات منتخب با گذشت زمان کوتاهی از دوران انتخابات، به‌سرعت وعده‌های انتخاباتی خود را فراموش کرده و یا از قدرت کناره‌گیری می‌کنند، زیرا «پایبند ماندن به وعده‌های انتخاباتی در شرایطی که بخش‌های کلیدی حکومت تحت کنترل افرادی با دیدگاه‌های مخالف است، ممکن نیست.»
او می‌گوید مقامات منتخب ارشد حتی توان انتصاب مدیران مطلوب خود را هم ندارند، زیرا اگر بخواهند خارج از خواسته‌های بوروکراسی حاکم عمل کنند، باید هزینه سیاسی گزافی پرداخت کنند. این آشفتگیِ وحشتناک طی سال‌ها شکل گرفته و قدرت را از پارلمان به دستان دولت پنهان منتقل کرده است.
نخست‌وزیر سابق انگلیس گفت که رسانه‌های انگلیسی نیز در این مسیر علیه مقامات اجرایی فعالیت می‌کنند و اجازه نظارت عمومی واقعی بر حلقه قدرت را نمی‌دهند. آن‌ها این توهم را ترویج می‌دهند که گویی وزرا واقعاً در رأس امور قرار دارند و سپس آن‌ها را سرزنش می‌کنند، در حالی که «قدرت واقعی در دستان آن‌ها نیست و این مشاوران هستند که تصمیم می‌گیرند.»
او با بیان اینکه در دوران نخست‌وزیر کوتاه خود در 2022 شاهد چنین وضعیت غیرقابل مدیریتی بوده، از نخست‌وزیر بعدی این کشور که احتمالاً در سال 2029 به قدرت می‌رسد خواست که با این مشکل به‌طور اساسی برخورد کند، وگرنه انگلیس به حرکت در مسیر نابودی ادامه خواهد داد.
تراس همچنین تاکید کرد که «بریتانیا به یک انقلاب مشابه ترامپ نیاز دارد.»
تراس با تاکید بر ضرورت احیای حاکمیت پارلمان و توانایی حکمرانی قوه مجریه، خواستار لغو تمامی قوانین و نهادهای ملی، مستقل و بین‌المللی شد که موجب ایجاد و تقویت این دولت در سایه شده است، ازجمله «قانون حقوق بشر»، «قانون تغییرات اقلیمی»، «قانون بانک مرکزی انگلستان»، «قانون برابری»، «قانون اصلاحات قانون اساسی» و «قانون اصلاحات و حاکمیت قانون اساسی»، «دیوان کیفری بین‌المللی» و «کنوانسیون اروپایی حقوق بشر».
او همچنین بر لزوم کاهش ابعاد دولت و تعداد وزارتخانه‌ها تاکید کرد و خواستار آن شد که نخست‌وزیر انگلیس و وزرای کابینه‌اش در یک ساختمان واحد مستقر شوند تا انسجام دولت تقویت شوند. همچنین ساختمان شماره 10 در «داونینگ استریت» صرفاً به‌عنوان مکان اقامت نخست‌وزیر فعال باشد.
تراس در این مقاله نوشت: «شاید برخی این اصلاحات را رادیکال بدانند، اما من پای حرفم ایستاده‌ام. طی 10 سال تلاش برای مدیریت این سیستم، هزینه‌های فراوانی داده‌ام. این سیستم به یک غول غیرپاسخگو و غیرقابل مدیریت تبدیل شده و همگی آن را به‌خوبی می‌شناسیم. تغییرات جزئی و اصلاحات تدریجی دیگر پاسخگو نیستند. اگر بخواهیم کشور شکست‌خورده بریتانیا را نجات دهیم، به اصلاحات گسترده و قاطع نیاز داریم.»

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1565928/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چندین قابلیت جدید از جمله استخراج متن از تصویر به ویندوز 11 خواهند آمد

القسام جسد یک اسیر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد

پلیس راهور: در این هفته حتی سفر ضروری هم انجام ندهید

اسرائیل پس از آتش‌بس، 100 فلسطینی را به شهادت رساند

کدام استان‌ها فردا تعطیل‌اند؟

ویژگی امنیتی آی‌کلاد در بریتانیا غیرفعال می‌شود

سونی به‌خاطر افزایش قیمت بازی‌های دیجیتال پلی استیشن با شکایت دیگری مواجه شد

باتری 8000 میلی‌آمپری وان پلاس در حال توسعه است

بحث امام به حدی کمرنگ است که آدم فکر می‌کند این غفلت نمی‌تواند ناشی از یک ندانم‌کاری باشد

نشریه فرانسوی: ترامپ به مسکو می‌رود

شاخ به شاخ شدن تیبا و زانتیا، سه کُشته برجای گذاشت

جاده‌های شمالی کشور به‌طور کامل مسدود شد

مدارس و ادارات در این استان‌ها تعطیل شدند

الاکلنگ بازی خودرو در شب عید

ویلاهای خالی بی‌گاز شدند

ارزبری نوین از ایران؛ سوءاستفاده از کارت های بازرگانی یک بار مصرف

آربیتراژ؛ سکه دو روی بازارها

بازار طلا در موقعیت جدید؛ شیوه خرید طلا از سوی مردم تغییر کرد

قسام به نتانیاهو: ضربات دردناک‌تری در انتظارت خواهد بود

روایت همدلی ماموران اورژانس برای نجات یک نوزاد و پدرش

هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز

بغداد در منگنه نفتی ترامپ و اوپک‌پلاس

اولین جلسه میز تخصصی دیپلماسی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

خرید پوشاک قاچاق به راحتی آب خوردن!

پیش بینی قیمت دلار 4 اسفند 1403

آمریکایی‌ها غالبا نظر مثبتی درباره مارک زاکربرگ و ایلان ماسک ندارند

مهر تأیید رهبر انقلاب بر توقیف پول ایران در قطر در دیدار با شیخ تمیم/ دولت رئیسی چه چیزی را و چرا تکذیب می‌کرد؟/ تیتر روزنامه کیهان در دوره دولت قبل/ عکس

عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی کی پرداخت می‌شود؟

پیش بینی بورس شنبه 4 اسفند 1403

فدرالیسم و بحران بی‌دولتی

ترامپ: تعجب می‌کنم چرا از طرح من درباره غزه استقبال نشد

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

ساخت کرایسیس 4 به دلیل تعدیل نیروی استودیوی سازنده متوقف شد

ترامپ: حضور زلنسکی در مذاکرات چندان مهم نیست

تهرانی‌ها منتظر برف و باران باشند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 4 اسفند 1403

متحد سرشناس ترامپ: ایلان ماسک یک «مهاجر غیرقانونی و زالوصفت» است

ناتینگ به اشتباه خود در مقایسه دوربین Nothing Phone (3a) با آیفون اعتراف کرد

اولین تصویر از تابوت شهیدان نصرالله و صفی‌الدین

بارش سنگین برف در اردبیل

خبر افزایش قیمت محصولات گروه سایپا صحت ندارد

پیکر شهید صفی‌الدین کجا دفن خواهد شد؟

قیمت آیفون 16e در ایران چقدر خواهد بود؟

دستور نتانیاهو برای انجام عملیات نظامی بیشتر در کرانه باختری

صفری: پیکر شهید سیدهاشم صفی‌الدین روز بعد از تشییع در زادگاهش دفن خواهد شد

آبگرمکن، 6 نفر را تا پای مرگ برد!

روایت تجارت نیوز از تاثیر معیشت ناپایدار و فقر در بروز آسیب های اجتماعی

ضعیف نیستیم

در عربستان چه خبر بود؟

فرستاده ترامپ: روز طولانی و سختی با رهبران ارشد اوکراین داشتیم