پیام ویژه

آخرين مطالب

ارسال گاز پارس‌ جنوبی به خط سراسری از 182 میلیارد مترمکعب گذشت اقتصادي

ارسال گاز پارس‌ جنوبی به خط سراسری از 182 میلیارد مترمکعب گذشت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / معاون سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: از ابتدای امسال تا پایان بهمن، بیش از 182 میلیارد متر مکعب گاز برای مصارف داخلی از مجتمع گاز پارس جنوبی به خط سراسری ارسال شده است.
حسن اسعدی اظهار کرد: پروژه‌های کاهش انتشار گازهای مشعل و کاهش دی‌اکسید گوگرد براساس مصوبه هیات وزیران در قالب سه پروژه به مجتمع گاز پارس جنوبی ابلاغ شده است.
وی تصریح کرد: پروژه کوتاه‌مدت یک ساله در بخش خرید و اجرا در حال انجام است و پالایشگاه‌های اول تا دهم مزایده واگذاری مشعل نیز برگزار و پیمانکار داخلی نیز مشخص شده است.
معاون سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی ادامه داد: در سال 1401، کاهش مشعل‌سوزی در 12 پالایشگاه پارس جنوبی با مقدار 8.7 دهم میلیون متر مکعب در روز به ثبت رسیده است.
اسعدی با اشاره به اینکه سهم شرکت ملی گاز ایران از کاهش مشعل‌سوزی 19 درصد کل مشعل‌سوزی در کشور است، تصریح کرد: امید داریم با استفاده از اقدام‌های شاخص و پیاده‌سازی دقیق برنامه‌ها بتوانیم در پایان‌ امسال به عدد 5.3 میلیون متر مکعب کاهش مشعل‌سوزی برسیم و در سال 1404 نیز این مقدار کاهش مشعل‌سوزی در 12 پالایشگاه این مجموعه، به عدد 3 میلیون متر مکعب کاهش روزانه برسد.
افزایش 2 میلیارد متر مکعبی تولید
وی با بیان اینکه با تلاش و مجاهدت متخصصان و کارکنان سراسر پالایشگاه‌های پارس جنوبی در سال 1403، 2 میلیارد متر مکعب افزایش تولید نسبت به مدت مشابه پارسال به ثبت رسیده است، افزود: این مقدار افزایش تولید معادل 3 روز مصرف کل گاز کشور در فصل زمستان است.
معاون سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: مجتمع گاز پارس جنوبی در 3 سال اخیر توانسته در حمایت از ساخت بار اولی‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان به نمایندگی از شرکت ملی گاز ایران بالاترین سهم را در واگذاری پروژه‌ها به سازندگان داخلی، ساخت بار اول و دانش‌بنیان‌ها و استفاده از کالاهای سازندگان داخلی را به خود اختصاص بدهد و در مجموعه وزارت نفت در این حوزه پیشرو باشد.
اسعدی با اشاره به هفت محصول مهم و راهبردی مجتمع گاز پارس جنوبی و تولید روزانه بیش از 595 میلیون متر مکعب گاز شیرین بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 182 میلیارد متر مکعب گاز شیرین از سوی پالایشگاه‌های پارس جنوبی به خط سراسری ارسال شده است و در روزهای سرد سال گرمابخش منازل هموطنان عزیزمان بوده است.
وی با بیان اینکه اتان یکی دیگر از محصولات این مجتمع است که حدود 45 درصد از خوراک پتروشیمی‌های مستقر در منطقه پارس جنوبی را تامین‌ می‌کند، گفت: از دیگر محصولات مجتمع گاز پارس جنوبی پروپان و بوتان است که دارای ارزش افزوده بالا برای کشور است و به‌صورت روزانه صادر می‌شود.
تولید روزانه بیش از 710 هزار بشکه میعانات گازی
معاون سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی به تولید میعانات گازی از سوی پالایشگاه‌های این مجموعه بزرگ اشاره کرد و افزود: اکنون به‌صورت روزانه بیش از 710 هزار بشکه میعانات گازی در 13 پالایشگاه مجتمع تولید می‌شود که این مقدار تولید،‌ کل خوراک پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس و پتروشیمی نوری «برزویه» را تأمین می‌کند.
اسعدی ادامه داد: یکی دیگر از محصولات راهبردی و مهم این مجموعه ماده بودارکننده است که در پالایشگاه اول به دست توانمند کارکنان و متخصصان داخلی ساخته و اکنون راهبری می‌شود.
وی با بیان اینکه واحد تولید محصول بودارکننده گاز طبیعی تنها نمونه موجود در سطح خاورمیانه و از معدود واحدهای تولید ماده بودارکننده در جهان است، اظهار کرد: ماده تولیدشده هم به‌دلیل مصرف در خطوط گازرسانی و با توجه به بحث تحریم، از مواد راهبردی صنعتی است که اکنون با اقدام‌های شاخص و به‌روز تولید این محصول، از انحصار کشورهای دیگر خارج و به دست جوانان شایسته این کشور بومی‌سازی شده است.
معاون سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی تأکید کرد: خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی متخصصان پالایشگاه اول و با حمایت‌ها و پیگیری‌های مدیریت هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران، پس از انجام اقدام‌های فنی متعدد، تولید کنونی به حدود 550 تن در سال رسیده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1566011/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وضعیت فاجعه‌بار غزه؛ بیش از 1.5 میلیون نفر در معرض سرمای شدید

درخواست معادن اوکراین در ازای اینترنت

پاپ فرانسیس همچنان در خطر است

تهدید اردن توسط ترامپ

گردان‌های قسام در حال آماده‌سازی برای تحویل 6 اسیر صهیونیستی به نیروهای صلیب سرخ

ازدحام در فرودگاه بیروت بخاطر حضور در مراسم تشیع سید حسن نصرالله

دپوی 30 هزار خودرو در پارکینگ خودروسازان!

کاهش 45 درصدی فروش کنسول‌ها در آمریکا طی ماه ژانویه

بی‌صفتی و بدعهدی آمریکا، میانجی‌ها را از اعتبار انداخته است

حزب‌الله: مقدمات مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله تکمیل شده است

هشدار رئیس پلیس راهنمایی رانندگی در مورد سفرها

جزئیات مراسم تشیع سید حسن نصرالله

اپل می‌خواهد اکوسیستم گوشی های تاشو را متحول کند

تصاویری از مرحله هفتم تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی

حال و هوای مقتل شهید نصرالله

گزارشی از آخرین اقدامات صورت گرفته برای مراسم تشیع سید حسن نصرالله

تایید هویت جسد اسیر صهیونیست

زلنسکی: در حال نهایی کردن یک توافق اقتصادی با آمریکا هستیم

آیفون 16e در واقع مک‌بوک ایر خانواده‌ آیفون است

تهران امروز بارانی می‌شود

آخرین وضعیت راه‌های کشور

نتیجه استیضاح همتی هر چه باشد، مجلسیان برنده نیستند

پایان نشست ریاض و توافق بر سر تشکیل جلسه فوری اتحادیه عرب

ضارب سلمان رشدی «مجرم» شناخته شد

درخواست وقیحانه آمریکا از عراق

تعلیق فعالیت شرکت تعاونی مسئول در تصادف دانش آموزان کرمانی

انسداد کامل جاده‌های شمالی کشور تا 8 اسفندماه

بازار اجاره مسکن؛ از فقر مستأجران تا ضعف سیاست‌های حمایتی

باج زلنسکی به ترامپ

تکنولوژی تشخیص دیپ‌فیک آنر از فروردین 1404 در دسترس قرار خواهد گرفت

برکناری رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا

درخواست واشنگتن از حماس و رژیم صهیونیستی

آیت‌الله سیستانی زمان آغاز ماه رمضان را اعلام کرد

صعود تورم ماهانه خوراکی به سقف 2 ساله

کانال عبری: پزشکی قانونی جسد «شری بیباس» را تایید کرد

گوشی پرچمدار 2025 سونی در زمینه دوربین پیشرفت چشمگیری تجربه می‌کند

نمایندگان مجلس در انتصابات دولت دخالت نکنند

چندین قابلیت جدید از جمله استخراج متن از تصویر به ویندوز 11 خواهند آمد

القسام جسد یک اسیر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد

پلیس راهور: در این هفته حتی سفر ضروری هم انجام ندهید

اسرائیل پس از آتش‌بس، 100 فلسطینی را به شهادت رساند

کدام استان‌ها فردا تعطیل‌اند؟

ویژگی امنیتی آی‌کلاد در بریتانیا غیرفعال می‌شود

سونی به‌خاطر افزایش قیمت بازی‌های دیجیتال پلی استیشن با شکایت دیگری مواجه شد

باتری 8000 میلی‌آمپری وان پلاس در حال توسعه است

بحث امام به حدی کمرنگ است که آدم فکر می‌کند این غفلت نمی‌تواند ناشی از یک ندانم‌کاری باشد

نشریه فرانسوی: ترامپ به مسکو می‌رود

شاخ به شاخ شدن تیبا و زانتیا، سه کُشته برجای گذاشت

جاده‌های شمالی کشور به‌طور کامل مسدود شد

مدارس و ادارات در این استان‌ها تعطیل شدند