پیام ویژه

آخرين مطالب

رسانه عبری: دولت ترامپ از طرح کوچ اجباری عقب‌نشینی کرده است بين الملل

رسانه عبری: دولت ترامپ از طرح کوچ اجباری عقب‌نشینی کرده است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس / سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دولت آمریکا حجم مخالفت‌های بین‌المللی به ویژه از جانب کشورهای عربی همچون مصر و اردن با کوچ اجباری مردم غزه را درک کرده است.
خبرگزاری فلسطینی سما گزارش داد، اظهارات استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا به خاورمیانه نشانگر عقب نشینی از طرحی بود که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پیرامون کوچ اجباری ساکنان نوار غزه اعلام کرده بود که این طرح موجی از مخالفت‌ها را از سوی همپیمانان عرب و اروپایی ایالات متحده به دنبال داشت.ویتکاف گفت: بازسازی غزه به مقدار زیادی پاکسازی، تخیل و یک طرح بزرگ اصلی نیاز دارد. وی افزود: این بدین معنا نیست که ما باید طرح تخلیه داشته باشیم. زمانی که رئیس جمهور در مورد این مسئله صحبت می‌کند این بدین معنی است که می‌خواهد افکار همگان را برای اندیشیدن در مورد آنچه که برای منطقه قانع کننده است و آنچه که بهترین راه حل برای مردم فلسطین و ساکنان غزه است، منقلب کند.

در همین راستا، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از عقب نشینی آمریکا در مورد کوچ اجباری در غزه سخن گفتند. سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد: سخنان ویتکاف نشانگر کاهش چشمگیر لحن شدید در خصوص طرح ترامپ در مورد غزه بود. رسانه‌ها از وی در کنفرانس «سرمایه‌گذاری عربستان» در میامی آمریکا نقل کردند: هدف از طرح دونالد ترامپ برانگیختن مناقشه بود. سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اظهارات ویتکاف «یک تغییر در رویکرد را برملا کرد»، چرا که او تاکید کرد که «طرح ترامپ برای کوچاندن فلسطینی‌ها نیست، بلکه با هدف ایجاد مناقشه‌ای پیرامون راه حل‌های بهتر برای مردم فلسطین است».
فرستاده آمریکا در خاورمیانه عنوان داشت: سوال اصلی در طرح ترامپ این است آیا فلسطینی‌ها می‌خواهند در غزه زندگی کنند یا ترجیح می‌دهند به مکان بهتر دیگری بروند؟ مسئله دیگر محدود به صحبت در مورد خاک نیست، بلکه در مورد چگونگی ایجاد زندگی بهتر برای این مردم است. ویتکاف گفت: اظهارات ترامپ در مورد تخلیه غزه به نحوی اشتباه فهمیده شد و رئیس جمهور آمریکا به جای تکرار راه‌حل‌هایی که موفقیت آمیز بودن آن طی 50 سال ثابت نشده است، برای بررسی جایگزین‌های جدید تلاش می‌کند.
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد فشارهای بین‌المللی و انتقادهای شدید باعث شد که واشنگتن رویکردی منعطف‌تر اتخاذ کند، چراکه طرح خود را به عنوان صرفاً مناقشه‌ای آزاد پیرامون بهترین راه‌های بهبود زندگی فلسطینی‌ها و نه طرح کوچ اجباری توصیف می‌کند. سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این تغییر رویکرد از گفتمان قاطعیت و تخلیه به گفتمان گزینه‌های آزاد، به این مسئله برمی‌گردد که دولت آمریکا حجم مخالفت‌های بین‌المللی به ویژه از جانب کشورهای عربی همچون مصر و اردن را درک کرده است که نسبت به هرگونه تلاشی برای تغییر جمعیتی در غزه هشدار داده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1566352/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی Sign انویدیا یادگیری زبان اشاره را آسان‌تر می‌کند

رئیس‌ جمهور آمریکا به دنبال «شاه» شدن

عقب‌نشینی سازمان بورس از تایید مجمع ایران‌خودرو

وزیر اطلاعات: راهبرد نظام «تهدید در برابر تهدید و تعرض در برابر تعرض» است

نویسنده مشهور آمریکایی: چرا زلنسکی تسلیم فشار‌های ترامپ نشد؟

تصاویری از سنگ مزار سید حسن نصرالله

جزئیات تاثیر معدل در کنکور تصویب شد

ماه آینده از ریمستر عناوین یونان God of War رونمایی خواهد شد

لاریجانی: شهید سیدحسن نصرالله به من گفت اگر به ایران تجاوز نظامی شود عاشورایی می‌جنگم/ ویدئو

چه کسانی باید استیضاح شوند؟

قیمت مذاکره

آخرین خبرها از وام مسکن

هم‌میهن: از مذاکره هوشمندانه وشرافتمندانه ضرر نمی‌کنیم

حق سلامت ایرانیان در خطر تهدید

روایت «رسانه آمریکایی» از تنها کشوری که همچنان از اف-14 استفاده می‌کند

روزنامه اسرائیلی: نتانیاهو طرح ترامپ برای غزه را جدی نگرفته است

جایگزین گران‌قیمت آیفون SE؛ هرآنچه باید درباره آیفون 16e بدانید

اعتراف اپوزیسیون: خارجی‌ها هم ما را جدی نمی‌گیرند!

رایزنی دیپلمات پاکستانی با ظریف

احتکار بیش از 2000 تن سیب زمینی با ارزش 100 میلیارد تومان

تیراندازی به سمت کارمند بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان

مرد خشمگین همسرش را زیر گرفت

فعال اقتصادی: طبقه حقوق بگیر به نفس نفس افتاده است

با باتری کاغذی آشنا شوید؛ برای استفاده در هر زمان وهر جایی که فکرش را بکنید

بازگشت محافظه‌کاری و راست‌گرایی در قرن 21

مصائب ادبیات پزشکیان؛ انتقاد روزنامه اصولگرا از رئیس جمهور

تهران- قاهره بر مدار ترمیم روابط

احزاب پیشتاز در انتخابات پارلمانی فردا در آلمان

تاثیر کاهش حمایت امنیتی آمریکا از اروپا بر مصونیت اسرائیل

تهران فردا تعطیل نیست

کشف جسد سوخته زن ناشناس در کنار رودخانه

ماجرای آدم‌ربایی زن جوان پس از فروش طلا

رکورد تورم مواد غذایی در 32 ماه اخیر شکسته شد

تاریخ عرضه بازی Dune: Awakening با انتشار تریلری مشخص شد

آنر با هوش مصنوعی روح تازه‌ای به تصاویر خاطره‌انگیز منچستر یونایتد دمید

نقش زن میلیاردر صهیونیست در مبادله اسرا افشا شد

تیراندازی در بیمارستان ایالت پنسیلوانیا

اسرای فلسطینی پیام مقاومت را برای زندانبانان به جای گذاشتند

تمدید فرصت ثبت‌نام در آزمون اعزام معلمان به خارج از کشور

روایت تجارت نیوز از بورس که قربانی سیاسی کاری مجلس شد!

بازی/ Pixel Gun 3D - FPS Shooter؛ با زامبی‌ها مقابله کنید

کلاهبرداری با وعده گوشی رایگان، کاربران اپراتور معروف را هدف گرفته است

ترامپ: غزه موقعیت عالی دارد, تعجب می‌کنم چرا اسرائیل آن را رها کرد

رسانه اسرائیلی: آزادی اسرای فلسطینی به بعد رایزنی‌های امنیتی شامگاه امروز موکول شد

پایان دادن به حکومت حماس در غزه مساوی است با کشته شدن تمام اسرای اسرائیلی

زلنسکی: «امنیت اوکراین جدا از امنیت اروپا نیست»

وزیر خارجه آمریکا خواستار آزادی فوری اسرای باقی مانده توسط حماس شد

فراخوان جهاد اسلامی برای مشارکت گسترده در تشییع پیکر سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین

حماس: آماده مقاومت و مبارزه در کرانه باختری و هر مکان دیگری هستیم

شهر نیویورک از دولت ترامپ شکایت کرد