پیام ویژه

آخرين مطالب

واکنش 2 روحانی به تندروی ها بر سر قانون حجاب و راه اندازی «اتاق توبه»/ غرویان: تندروها از نظام عبور کردند/ امیری فر: وزارت کشور برخورد کند سياسي

واکنش 2 روحانی به تندروی ها بر سر قانون حجاب و راه اندازی «اتاق توبه»/ غرویان: تندروها از نظام عبور کردند/ امیری فر: وزارت کشور برخورد کند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - دو چهره روحانی با انتقاد از تندروی ها در مساله حجاب، تاکید دارند بعد از تصمیم شورای عالی امنیت ملی در توقف قانون حجاب، هر اقدامی خلاف این تصمیم، مفهوم عبور از مسئولان و نظام را ایجاد می کند.

یک روز تظاهرات کفن پوشان علیه مقامات به راه می افتد که چرا قانون عفاف و حجاب را ابلاغ نمی کنند و روز دیگر ستاد امر به معروف کارزارهایی را درباره قانون عفاف و حجاب منتشر می کند. به راه انداختن اتاق توبه در مترو تجریش که به نظر می رسد همراهی شهرداری تهران را با خود دارد، هم آخرین اقدام از این نوع است. اقدامی که با واکنش هایی منفی از سوی افکار عمومی و اهالی سیاست نیز همراه شده است. 
بیشتر بخوانید: لحظات توبه یک دختر در متروی تجریش/ ویدئو
غرویان: صرف اینکه فردی بگوید «استغفرالله ربی و اتوب الیه» توبه محسوب نمی شود
در همین راستا، آیت الله محسن غرویان، استاد حوزه علمیه قم، با اشاره اقدامات تندروها در برگزاری اتاق توبه، به راه افتادن کارزارها در ستاد امر به معروف و دو قطبی سازی در مساله حجاب بیان کرد: مسئله حجاب با مسئله عفاف متفاوت است. عفاف و پاکدامنی یک امر قلبی و باطنی است اما حجاب یک امر ظاهری است. این موضوع به معرفت باطنی، شخصیت حقیقی انسان باز می گردد که باید پاکدامن بوده و به زشتی ها و پلیدی ها آلوده نباشد. 
وی ادامه داد: مسئله حجاب یک امر ظاهری و رفتار قشری و سطحی است که می تواند بر پایه عفاف نباشد. از نظر من حجابی اصیل و پایدار است که بر مبنای عفاف باطنی باشد. نکته مهم دیگر، این است که توبه یک امر باطنی محسوب می شود و توبه حقیقی باید بر اساس معرفت، شناخت باطنی باشد. توبه فقط لفاظی نیست و صرف اینکه فردی بگوید «استغفرالله ربی و اتوب الیه» توبه محسوب نمی شود. 
آیت الله غرویان گفت: من معتقد هستم که نباید به لفاظی ها، قوانین و مقررات شکلی دل ببندیم؛ باید حرکت فرهنگی ما در جامعه به سمتی باشد که مردم با طیب خاطر، معرفت حقیقی و باطنی به سمت ارزش های دینی گرایش پیدا کنند. این طیب خاصر و رضایت باطنی با یک سری رفتارهای صوری حاصل نمی شود؛ عوامل مختلف اقتصادی، اجتماعی و خانوادگی باید دست به دست هم بدهند و به صورت هماهنگ جامعه و جوانان را به سمت فرهنگ عفاف حقیقی و باطنی سوق بدهند. 
وی با اشاره به ادعاهایی درباره انتصاب تندروها به انجمن حجتیه خاطر نشان کرد: انتصاب این افراد به انجمن حجتیه درست نیست، ممکن است که انجمن حجتیه هم بخشی از این تفکر را قائل باشد، اما من این افراد را منسوب به یک گروه خاص نمی دانم. طیف های زیادی از احزاب و گروه های متعددی شاید این تفکر را داشته باشند اما عملا این تفکر نتیجه نداده است. شورای عالی امنیت ملی هم گفته که این قانون فعلا نباید اجرا شود. 
این استاد حوزه علمیه قم درباره هدف این تندروها از اقدامات اخیرشان گفت: در جامعه ما از جمله تصمیم شورایعالی امنیت ملی، مورد تایید رهبری نظام است، به هر حال نظام به این نتیجه رسیده است که این قانون اجرا نشود اما تلاش های مذبوحانه این افراد عبور از نظام تلقی می شود. این نظام قوانین و مقرراتی دارد، کانون های قانون دارد که مقررات نظام را مشخص می کنند. اینکه یک عده ای می خواهند همه این مراکز قانون گذاری رسمی و قانونی را نادیده بگیرند و حرف خودشان را به کرسی بنشانند، در حقیقت به معنی عبور از نظام است. 
امیری فر: افراد خشک مقدس خطرات و تهدیدات را درک نمی کنند
حجت الاسلام عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا هم درباره اقدامات تندروها در مساله حجاب، گفت: در شرایط فعلی که مشکلات اقتصادی فراوان است، تندروی ها نتیجه عکس دارد، یک سری افراد خشک مقدس که جامعه و خطرات تهدیدات را درک نمی کنند و سرشان را به این اقدامات گرم کردند. همچنین این اقدام که به مسئولان نظام توهین می کنند، باعث تضعیف نظام شده و مشکلات اقتصادی بیشتر می شود. مسئولان نظام یک فکری باید بکنند تا جلوی این اقدامات تندروی را گرفت و باید با آنان برخورد شود. 
وی در پاسخ به این سوال که چرا برخوردی با این افراد صورت نمی گیرد و خاستگاه سیاسی آنها کجاست، بیان کرد: بعید است از جای خاصی دستور گرفته باشند، در طول انقلاب هم حضور داشتند و الآن هم هستند و الآن هم رنگ عوض کردند. در واقع بخشی از انجمن حجتیه هستند و همان تفکرات را دارند. باید به این افراد کم محلی کرد و وزارت کشور نیز باید با آنان برخورد قانونی کند. 
این چهره سیاسی اصولگرا درباره هدف این تندروها از اقدامات اخیرشان گفت: به نظر من این افراد از نظام عبور کردند، به این دلیل که این افراد می دانند اگر تصمیمی را شورایعالی امنیت ملی می گیرد به مقامات عالی نظان باز می گردند و ضمن آنکه یک نهاد قانونی است که می تواند تصمیمات مهمی را بگیرد. این افراد مشخصا از نظام و مسئولان عبور کردند و حتی اگر خبری منتشر نشود همه می دانند که شورای عالی امنیت ملی از مقام معظم رهبری دستور می گیرد. در رأس این افراد هم آقای الله کرم است که با تندروی های‌شان، دیگران را تحریک به اقدامات غیرقانونی می کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1566527/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد

روایت تجارت نیوز از زنگ خطر جیره‌بندی آب

پیکسل 9a در ویدیوی لورفته از دوربین گلکسی S25 Edge مشاهده شد

دوما: اروپا به‌دنبال توجیه سیاست‌های شکست‌خورده علیه روسیه است

خیزش مردم کانادا علیه ماسک

رویترز: هدف از تشییع سیدحسن نصرالله نشان دادن قدرت حزب‌الله است

واکنش مردم حاضر در ورزشگاه «کمیل شمعون» بیروت به پرواز جنگنده‌های اسرائیلی

تولید سالانه 8 میلیون تن پسماند صنعتی خطرناک در کشور

زمان اعلام نتایج آزمون کارشناسان رسمی دادگستری اعلام شد

امدادرسانی هلال احمر به بیش از 1800 نفر در روزهای برفی اخیر

3.4 میلیارد برگه سهم در فرابورس خرید و فروش شد

بازی خنده‌دار «شبیه‌ساز یاسوکه» همزمان با اساسینز کرید عرضه خواهد شد

وقوع 2 انفجار در تایلند با 11 زخمی

برقراری روزانه 2400 تماس درباره تصادفات در پایتخت

پیشنهاد افزایش 30 تا 40 درصدی حقوق کارگران در کمیسیون اجتماعی و موافقت ضمنی رییس جمهور

افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد

زنگنه: شورای هماهنگی سران قوا مصوبه‌ای درباره ارز نداشته است

گلکسی Tab S10 FE سامسونگ یک قدم به رونمایی نزدیک‌تر شد

سرویس «سفر اشتراکی» اسنپ در تهران و کرج آغاز به‌کار کرد / کمک به کاهش آلودگی هوا با یک سفر ارزان‌تر

سخنرانی دبیرکل حزب الله در مراسم تشییع سید حسن نصرالله

پرواز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بر فراز محل مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله

بازگشایی شمال به جنوب هراز

جزئیات شرایط جدید واردات اتوبوس و کشنده اعلام شد

جدال بر سر سقف درآمد سردفتران

ارتفاع دو متری برف در کلاردشت مازندران

فقیرترین کشورهای جهان بر اساس سرانه تولید ناخالص داخلی

ورود پیکر مطهر شهیدان نصرالله و صفی الدین به ورزشگاه کمیل شمعون

شرکت هیات‌هایی از جنبش امل در مراسم تشییع شهید سید حسن نصرالله

جلوه‌هایی از بیروت در آستانه مراسم تشییع بزرگ سید حسن نصر الله

پوشش فیبرنوری در کشور ثابت ماند؛ آمار اشتراک اینترنت ثابت

گروگانگیری مرگبار در بیمارستانی در پنسیلوانیا

پرواز بندر عباس به رشت به سلامت فرود آمد

فوکویاما: ترامپ به دموکراسی‌های لیبرال خیانت بزرگی کرد

خط و نشان ایلان ماسک برای کارمندان آمریکایی

برافراشتن پرچم حشد الشعبی در محل شهادت سید حسن نصرالله

تداوم کمک‌های اروپا به اوکراین؛ بسته جدید در راه است

تنوع خدمات بیمه دی پاسخگوی نیازهای جامعه ایثارگری است

مجلس از جزئیات توافق ایران و روسیه بی‌خبر است

تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان

عضو هیات رئیسه مجلس: افزایش حقوق کارگران براساس نرخ تورم باشد

هوش مصنوعی، نانو کربنی به قدرت فولاد ساخت

بازگشایی مدارس در شمال نوار غزه

نهمین جشنواره ملی «تئاتر ایثار» 6 تا 10 اسفند در تهران برگزار می‌شود/ اجرای 17 نمایش در بخش خیابانی و صحنه‌ای

افزایش قیمت تمام شده ساخت مسکن تا 25 میلیون تومان

ترور یک مقام دولتی در سراوان ناکام ماند

جزئیات آغاز رسمی مراسم وداع با رهبران شهید مقاومت در لبنان

عزاداری خاص عراقی‌ها در سوگ شهید سید حسن نصرالله

پیشنهاد افزایش 30 تا 40 درصدی حقوق در کمیسیون اجتماعی و موافقت ضمنی رییس جمهور

جزئیات پرداخت وام فرزندآوری؛ 394 هزار نفر هنوز در صف هستند

رئیس مجلس با بهانه‌های گوناگون از ابلاغ قانون حجاب سر باز می‌زند/ قالیباف مدعی شده دبیرخانه شورای امنیت ملی خواهان عدم ابلاغ این قانون شده‌/ دبیرخانه به هیچ وجه چنین اختیاری ندارد