پیام ویژه

آخرين مطالب

توسعه کسب‌وکارهای هوش مصنوعی با همکاری تهران و بلگراد خواندنی ها

توسعه کسب‌وکارهای هوش مصنوعی با همکاری تهران و بلگراد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر / در دیدار معاون وزیر ارتباطات با قائم‌مقام وزیر علوم صربستان، گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش وزارت ارتباطات، احسان چیت‌ساز، معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران؛ در بخشی از برنامه‌های سفر سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران به صربستان، در ساختمان وزارت علوم این کشور با میروسلاو تراژانوویچ، قائم‌مقام وزیر علوم، توسعه فناوری و نوآوری صربستان دیدار و گفت وگو کرد.
در این دیدار دو طرف پیرامون گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری با محوریت هوش مصنوعی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
چیت‌ساز در این دیدار با اشاره به سابقه موفق همکاری دو کشور، اظهار داشت: «فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی زمینه‌ای مناسب برای تعمیق همکاری‌های دو کشور محسوب می‌شود و به واسطه آن می‌توان ضمن هوشمندسازی، رفاه مردم و اقتصاد ملت ها را متحول کرد.»
وی بر آمادگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران برای دستیابی به برنامه اقدام مشترک در زمینه توسعه همکاری‌ها در حوزه هوش مصنوعی تأکید کرد.
به گفته چیت‌ساز این تفاهمنامه می‌تواند دارای محورهای دیگری از جمله ایجاد آزمایشگاه‌های مشترک هوش مصنوعی، اشتراک منابع پردازش، تجربیات تنظیم گری و حکمرانی کلان‌داده، به‌اشتراک‌ گذاشتن منابع محاسباتی و توسعه اکوسیستم فعال در حوزه فناوری‌های نوین باشد.
معاون وزیر ارتباطات در ادامه سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه توسعه کسب‌وکارهای فعال در حوزه هوش مصنوعی و فراهم‌کردن امکان حضور کسب‌وکارهای ایرانی در صربستان و بالعکس را از دیگر موضوعاتی عنوان کرد که دو کشور می‌توانند با یکدیگر همکاری کنند.
چیت‌ساز، همچنین سرمایه‌گذاری دو کشور در زمینه توسعه منابع انسانی و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه هوش مصنوعی را مورد تأکید قرار داد.
قائم‌مقام وزیر علوم صربستان نیز ضمن استقبال از دستیابی به برنامه اقدام مشترک با جمهوری اسلامی ایران گفت: «ما هم آمادگی داریم با به‌اشتراک‌گذاشتن منابع محاسباتی و تجربیات خود، به تقویت اکوسیستم استارتاپی و کسب‌وکار در هر دو کشور کمک کنیم.
میروسلاو تراژانوویچ با بیان اینکه "صربستان تأکید بسیار ویژه ای برای ایجاد و توسعه زیرساخت های هوش مصنوعی دارد"، گفت: اکنون حدود 800 شرکت استارتاپی در زمینه هوش مصنوعی در این کشور فعالیت دارند.
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، عصر روز سه‌شنبه (7 اسفندماه) در رأس هیئتی در چارچوب پیشبرد برنامه توسعه «دیپلماسی فناوری» و به دعوت رسمی «دیان ریستیج»، وزیر اطلاعات و مخابرات صربستان، راهی بلگراد، پایتخت این کشور شد.
تقویت همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌هایی همچون فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی، پست، صادرات تجهیزات مورد نیاز شبکه ارتباطی از جمله فیبر نوری از جمله برنامه‌های این سفر محسوب می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1567619/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قاچاق کالاهای ممنوعه، یک سوم از واردات کشور!

اقتصاددان: همتی با تصمیماتش 50% از ارزش پول ملی را کاهش داده است

توضیحات شرکت ملی نفت ایران درباره شایعه قرارداد 5 همتی

توصیه رهبر اتقلاب به جلیلی قبل از ورود به انتخابات

همان‌ها که برجام را آتش زدند حالا مدعی معیشت مردم شده‌اند!

مصر پیشنهاد مدیریت غزه را رد کرد

وزیر تندرو نتانیاهو: در جنگ بعدی، غزه را ویران خواهیم کرد

دستگیری شکارچی غیرمجاز پس از 48 ساعت تعقیب و گریز

تحلیل اکوایران از رابطه فقر با اضطراب

برنامه/ خانه خود را هوشمند کنید

تلاش تندروها و بی‌ثباتی بازارها

میانجی روسی

توبیخ قانونگذار آمریکایی که ترامپ را «کلاهبردار اعظم» خواند

زلنسکی: اوکراین حتی 10 سنت بازپرداخت به آمریکا هم را نمی‌پذیرد

روسیه مدعی سرنگونی 83 پهپاد اوکراینی شد خبر داد

اردن بالاخره از اسرائیل انتقاد کرد

دعوا بر سر آواز دشتی، منجر به قتل شد

سارق حرفه‌ای از خانه نامزدش دزدی کرد

کارشناس صدا و سیما: همتی با تصمیماتش 50% از ارزش پول ملی را کاهش داده است

بازی‌های ماه مارس سرویس پلی استیشن پلاس اسنشال مشخص شدند

درگیری علویان با شورشیان در قرداحه سوریه

دولت ترامپ آماده اخراج گسترده کارکنان فدرال می‌شود

وزیر خارجه روسیه به زلنسکی: زیاد حرف می‌زند!

تیراندازی به سرنشینان پژو در مسیر کمربندی

تحلیلی به وضعیت بورس و رشد ناترازی‌ها

کرملین: دیدار چهره به چهره پوتین و ترامپ ضروری است

ترامپ: پول‌مان را از اوکراین پس خواهیم گرفت

پزشک فلسطینی نحوه شکنجه اسرائیلی‌ها را شرح می‌دهد

چین: کمک‌های آمریکا به تایوان اصل چین واحد را نقض می‌کند

رئیس‌جمهور لبنان و وزیر خارجه عمان درباره تحولات منطقه رایزنی کردند

استانداری تهران به کوهنوردان هشدار داد

شیوع بیماری مرموز در کنگو؛ بیش از 50 کشته در 5 هفته

برخی از کامپیوترها فعلاً آپدیت 24H2 ویندوز 11 را دریافت نمی‌کنند

الجزیره: اسرائیل از هوای سرد به عنوان «ابزار شکنجه» استفاده می کند

آماده‌باش پلیس آلمان پس از فراخوان داعش برای حمله به کارناوال‌ها

پهپادهای ترکیه‌ای به مواضع قسد در سوریه حمله کردند

سالانه 580 هزار لیتر پلاسما در ایران

ساده‌ترین راه پیشگیری کودکان از سرماخوردگی

انتشار 20هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی برای جبران هزینه مراکز درمانی و داروخانه‌ها

رئیس راهبری شبکه گاز: مشکلی در شبکه‌ گازرسانی وجود ندارد

کالابرگ الکترونیک با چند روز تاخیر پرداخت می‌شود

گوشی مرموز شیائومی با تراشه اسنپدراگون 8 الیت در دست توسعه است

بازی/ We Are Warriors؛ با سنگ و چوب به جنگ دشمن بروید

روبیو: به توافق در مورد معامله مواد معدنی با اوکراین نزدیک شده‌ایم

آیا هیاهو سیاست‌مداران آمریکایی می تواند آنها را به هدفشان برساند؟

مصر: طرح بازسازی غزه مورد حمایتِ کشورهای عربی و اسلامی است

کاخ‌سفید: نیازی به دیدار زلنسکی با ترامپ نیست

اقدام جدید دولت ترامپ برای تشدید فشار بر مهاجران آمریکایی

السودانی: به صورت جدی برای دور کردن عراق از آتش جنگ تلاش کردیم

درخواست خلع سلاح؛ پیام مهم عبدالله اوجالان به پ‌ک‌ک در راه است