پیام ویژه

آخرين مطالب

زلنسکی پس از دیدار پرحاشیه‌اش در کاخ سفید: هنوز هم برای گفت‌وگو با ترامپ آماده‌ام بين الملل

زلنسکی پس از دیدار پرحاشیه‌اش در کاخ سفید: هنوز هم برای گفت‌وگو با ترامپ آماده‌ام
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - رئیس‌جمهور اوکراین با اشاره به دیدار پرتنش اخیر خود با رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید، گفت هنوز هم برای گفتگوی سازنده با ترامپ آماده است.
«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفت اگر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از او برای یک گفت‌وگوی سازنده دعوت کند، او آماده است و در این گفت‌وگو شرکت خواهد کرد.
رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه با اشاره به دیدار پرتنش اخیر خود با ترامپ در کاخ سفید گفت: «من 12 ساعت با قطار سفر کردم، سپس 11 ساعت پرواز داشتم، زیرا رئیس‌جمهور آمریکا به‌عنوان یکی از مهم‌ترین شرکای ما مرا دعوت کرده بود... ما شایسته یک گفت‌وگوی برابر هستیم.»
در دیدار جنجالی ترامپ و زلنسکی که در روز جمعه در بحبوحه تنش‌های واشنگتن و مسکو برگزار شد، ترامپ مواضع تندی علیه زلنسکی اتخاذ کرد که احتمالاً برای روابط 2 کشور و تداوم حمایت‌های نظامی ایالات متحده از اوکراین پیامدهای مهمی خواهد داشت.
رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه گفت: «ما با آمریکا همکاری می‌کنیم و فکر می‌کنم که توقف این کمک‌ها به نفع هیچ‌کس نیست. کاملاً می‌دانم کمکی که در حال حاضر دریافت می‌کنیم، کمکی است که قبلاً توسط کنگره آمریکا تصویب شده است. تاکنون هیچ‌کس در کنگره کمک جدیدی را بررسی نکرده است... ما آماده‌ایم که به گفت‌وگو ادامه دهیم و می‌خواهیم روی کمک‌های جدید حساب کنیم.»
زلنسکی همچنین با بیان اینکه در حال حاضر بحث اعطای امتیاز به روسیه مطرح نیست، گفت کی‌یف هرگز مالکیت روسیه بر خاک ازدست‌رفته اوکراین را به رسمیت نخواهد شناخت و افزود: «صلحی که ما برای آینده در نظر داریم باید عادلانه، صادقانه و پایدار باشد و تضمین‌های امنیتی کاملاً شفاف و تضمین‌کنندگانی وجود داشته باشند که به‌وضوح این امنیت را تأمین کنند.»
رئیس‌جمهور اوکراین همچنین با بیان اینکه توافق برای پایان جنگ «بسیار دور» است، به مذاکرات میان مسکو و واشنگتن در این باره اشاره کرد و گفت: «این مسیر دوجانبه آن‌هاست. نمی‌دانم که این 2 کشور درباره چه چیزی صحبت می‌کنند. ما ترکیب عادلانه‌ای از مذاکرات درباره اوکراین را می‌پذیریم، زمانی که همه شرکا، یعنی نمایندگان اروپا، نمایندگان آمریکا و اوکراین، بر سر میز مذاکره باشند. بدیهی است که این مذاکرات نمی‌توانند بدون حضور روسیه انجام شوند، بنابراین روسیه نیز حضور خواهد داشت. چنین مذاکراتی قابل درک است و در آینده برگزار خواهد شد.»

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1569195/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

مایکروسافت دراگون کوپایلت معرفی شد؛ دستیار هوش مصنوعی برای کارهای پزشکی

اپل این هفته از نسل جدید مک‌بوک ایر رونمایی می‌کند

جای پزشکیان بودم زیر بار فشارهای تحمیلی برای استعفای ظریف نمی‌رفتم

حماس: سلاح مقاومت، خط قرمز است

قربانی تحریم

خشم‌های چندلایه و جنگ اوکراین

سامسونگ از طرح‌های مفهومی جدیدی برای نمایشگرهای تاشو رونمایی کرد

نماینده سابق مجلس: استیضاح همتی، انتقام سیاسی بود

کاش پزشکیان می‌گفت چه ویرانه‌ای از دولت رئیسی تحویل گرفته!

لاریجانی: جمعیت قابل توجهی از خانم ها تمایلی به حجاب ندارند

مواضع غیرمسئولانه وزیر خارجه ترکیه و برخی تحرکات افراطی قومی

الاغ سانحه آفرین شد

قیمت مسکن در چین برای هفتمین بار ارزان شد

گوشی تاشو نوبیا فلیپ 2 با نمایشگر خارجی بزرگ وارد بازارهای جهانی شد

برویم جلوی ترامپ تا تحقیر شویم!

کارت قرمز نجات‌بخش

استیضاح یا «تاوان»؟

کلیددار دائمی وزارت اقتصاد

غلامعلی رجایی: ظریف در کشور نمونه دوم ندارد/ پزشکیان برای نگه داشتن او باید با حاکمیت رایزنی کند

عطریانفر: حفظ مدیران دولت گذشته توسط پزشکیان خسران بزرگی است

حماس: ادامه مسدود ماندن گذرگاه‌های غزه، جنایت علیه غیرنظامیان است

ماهی‌گیری اردوغان از آب‌ گل‌آلود بحران امنیتی اروپا

الأزهر: گناه سکوت در قبال جنایات اسرائیل در غزه، سنگین تر از ارتکاب آن است

آتش‌سوزی نیزارهای گچساران مهار شد

مجوز استخدام 27 هزار نفر در وزارت بهداشت صادر شد

لحظه دستگیری دو دختر سارق و جیب‌ بر حرفه‌ای

ویتنام در فکر تسخیر بازار خودروی آمریکا

تنور داغ گرانفروشی نان در تهران

«پایتخت» واقعا جابجا می‌شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 14 اسفند 1403

مرورگر اپرا عامل هوش مصنوعی برای انجام کارهای کاربران معرفی کرد

نگاه نزدیک به شیائومی 15 اولترا در MWC 2025

شنیده شدن صدای انفجار در طرطوس سوریه

شبکه آمریکایی: زلنسکی عذرخواهی کند وگرنه توافق منابع پیشرفتی نمی‌کند

اردوغان: اجازه تجزیه سوریه را نمی‌دهیم

اسرائیل برق آب شیرین‌کن غزه را قطع کرد

انتقاد تند رئیس جمهور کلمبیا از «زلنسکی»

وزیر فرهنگ اسرائیل: اعطای جایزه اسکار به فیلم فلسطینی لحظه‌ای غم‌انگیز بود

واژگونی تریلی حامل سوخت 2 مصدوم برجای گذاشت

برخورد تیبا و کامیون 2 قربانی گرفت

روایت اکوایران از تبعیض‌آمیزترین نهاد دولتی

مشخصات و طراحی ناتینگ فون 3a در آستانه رونمایی باردیگر تأیید شد

نتانیاهو خطاب به مخالفان: ساکت باشید؛ اسرائیل برای جنگ در 7 جبهه آماده می شود

سرنوشت مشابه در انتظار دوستان آمریکا

لوموند: اقدامات ترامپ، جنگ تمام‌عیار مقابل علم است

نبرد نفس‌گیر با آتش در جنگل‌های کارولینا

پیش بینی پایان سال 2025 برای قیمت کاردانو

فیش‏‌های نجومی 9 دستگاه دولتی

مقام سابق پیمان آتلانتیک شمالی: نفس‌های ناتو به شماره افتاده است