پیام ویژه

آخرين مطالب

رسول منتجب نیا مطرح کرد

کاش پزشکیان می‌گفت چه ویرانه‌ای تحویل گرفته/ هدف از استیضاح برخورد با دولت پزشکیان بود سياسي

کاش پزشکیان می‌گفت چه ویرانه‌ای تحویل گرفته/ هدف از استیضاح برخورد با دولت پزشکیان بود
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت‌وگویی با اشاره به استیضاح عبدالناصر همتی اظهار داشت: انگیزه و اراده بسیاری از استیضاح کنندگان چیزی جز تحت فشار قراردادن و ناکارآمد کردن دولت پزشکیان نیست تا پزشکیان از ریاست جمهوری استعفاء بدهد و از این طریق در آستانه انتخاب شوراها بتوانند دستِ بالا داشته باشند.

رسول منتجب نیا در گفت‌وگویی درباره استیضاح عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد اظهار داشت: استیضاح و سئوال از وزیر حق نمایندگان مجلس است و نمی توان این حق را از آنها سلب کرد اما استیضاح باید در جهت اصلاح امور و رفع مشکلات مردم باشد، نه اینکه با استیضاح درصدد تخریب جناح رقیب باشند. اینکه برخی بخواهند، برای تقویت باند سیاسی خود با استیضاح وزیر دولت را از کار بیاندازند، با هیچ متر و معیاری نمی توان با این رفتار کنار آمد.
وی افزود: آقای همتی متخصص اقتصادی است و در این شش ماه تلاش های زیادی برای حل مشکلات اقتصادی داشته اما به هرحال نتوانست، آنطور که باید در حل مسائل ریز و درشت اقتصادی تاثیرگذاری لازم را داشته باشد البته تنها وزیر اقتصاد مسئول نابسامانی موجود نیست. در واقع وزرای دیگر بخش اقتصاد که در رابطه تولید، واردات و ... نقش دارند هم از مسببین شرایط فعلی هستند با این حال بازندگان انتخابات به شکلی در حال انتقام گرفتن از پزشکیان و دولت او هستند.
دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی در پاسخ به این سئوال که تندروها چرا سراغ آقای همتی رفتند، گفت: تندروها می‌خواهند پزشکیان را در مضیقه شدید قرار بدهند و در واقع هدف از استیضاح برخورد با دولت پزشکیان بود، نه شخص همتی! در طول همه این سال ها، سابقه ندارد در پنج_شش ماهِ اول دولتی، نمایندگان بخواهند وزیری را استیضاح کنند. حتی دنبال استیضاح تعداد بیشتری از وزیران دولت بودند که ظاهرا کوتاه آمده اند. البته پیش بینی من این است که رشته تخریب تندروها سر دراز دارد و با هدف سنگ اندازی و چوب لای چرخ دولت قرار دادن، ادامه خواهد داشت.
منتجب‌نیا تاکید کرد: طیف رادیکال از همان اول هم نمی خواستند، پزشکیان رای بیاورد حالا هم اجازه نمی دهند و نمی گذارند، دولت پزشکیان توفیقی داشته باشد.
او افزود: البته تندروها به خوبی می دانند، شرایط ممکلت شرایطی نیست که با معرفی یک نفر مقصر، مشکلات رفع شود. دولت اختیار عمل و تصمیم گیری محدودی دارد. بنابراین اگر استیضاح کنندگان به فکر دردهای مردم هستند، بنگاه های اقتصادی و مراکزی که بودجه و امکانات کشور را در اختیار دارند، مهار و کنترل کنند و همچنین دستِ دولت را باز بگذارند تا بتواند به حقوق، بیمه، سلامت و ... مردم برسد. این روحانی اصلاح‌طلب اضافه کرد: اگر نمایندگان حسن نیت دارند، باید سراغ بنگاه های بزرگ غیردولتی که از مالیات معاف هستند و بیشترین بهره ها را از بیت المال می برند، بروند تا حداقل مثل همه مالیات بدهند.
وی توضیح داد: متاسفانه پزشکیان نمی گوید چه ویرانه ای را تحویل گرفته است. نمی گوید چقدر کسری بودجه داریم و با چه ناترازی هایی که از میراث دولت گذشته، مواجهیم تا توقع داشته باشیم، پزشکیان و تیم اقتصادی پزشکیان در ویرانه برای مردم خانه بسازند! در واقع بخش عمده ناترازی ها میراث دولت سیزدهم است.
منتجب نیا یادآور شد: انگیزه و اراده بسیاری از استیضاح کنندگان و جریان رادیکالی که در مجلس فعال است، چیزی جز تحت فشار قراردادن و ناکارآمد کردن دولت پزشکیان نیست تا پزشکیان از ریاست جمهوری استعفاء بدهد و از این طریق در آستانه انتخاب شوراها بتوانند دستِ بالا داشته باشند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1569203/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

مایکروسافت دراگون کوپایلت معرفی شد؛ دستیار هوش مصنوعی برای کارهای پزشکی

اپل این هفته از نسل جدید مک‌بوک ایر رونمایی می‌کند

جای پزشکیان بودم زیر بار فشارهای تحمیلی برای استعفای ظریف نمی‌رفتم

حماس: سلاح مقاومت، خط قرمز است

قربانی تحریم

خشم‌های چندلایه و جنگ اوکراین

سامسونگ از طرح‌های مفهومی جدیدی برای نمایشگرهای تاشو رونمایی کرد

نماینده سابق مجلس: استیضاح همتی، انتقام سیاسی بود

کاش پزشکیان می‌گفت چه ویرانه‌ای از دولت رئیسی تحویل گرفته!

لاریجانی: جمعیت قابل توجهی از خانم ها تمایلی به حجاب ندارند

مواضع غیرمسئولانه وزیر خارجه ترکیه و برخی تحرکات افراطی قومی

الاغ سانحه آفرین شد

قیمت مسکن در چین برای هفتمین بار ارزان شد

گوشی تاشو نوبیا فلیپ 2 با نمایشگر خارجی بزرگ وارد بازارهای جهانی شد

برویم جلوی ترامپ تا تحقیر شویم!

کارت قرمز نجات‌بخش

استیضاح یا «تاوان»؟

کلیددار دائمی وزارت اقتصاد

غلامعلی رجایی: ظریف در کشور نمونه دوم ندارد/ پزشکیان برای نگه داشتن او باید با حاکمیت رایزنی کند

عطریانفر: حفظ مدیران دولت گذشته توسط پزشکیان خسران بزرگی است

حماس: ادامه مسدود ماندن گذرگاه‌های غزه، جنایت علیه غیرنظامیان است

ماهی‌گیری اردوغان از آب‌ گل‌آلود بحران امنیتی اروپا

الأزهر: گناه سکوت در قبال جنایات اسرائیل در غزه، سنگین تر از ارتکاب آن است

آتش‌سوزی نیزارهای گچساران مهار شد

مجوز استخدام 27 هزار نفر در وزارت بهداشت صادر شد

لحظه دستگیری دو دختر سارق و جیب‌ بر حرفه‌ای

ویتنام در فکر تسخیر بازار خودروی آمریکا

تنور داغ گرانفروشی نان در تهران

«پایتخت» واقعا جابجا می‌شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 14 اسفند 1403

مرورگر اپرا عامل هوش مصنوعی برای انجام کارهای کاربران معرفی کرد

نگاه نزدیک به شیائومی 15 اولترا در MWC 2025

شنیده شدن صدای انفجار در طرطوس سوریه

شبکه آمریکایی: زلنسکی عذرخواهی کند وگرنه توافق منابع پیشرفتی نمی‌کند

اردوغان: اجازه تجزیه سوریه را نمی‌دهیم

اسرائیل برق آب شیرین‌کن غزه را قطع کرد

انتقاد تند رئیس جمهور کلمبیا از «زلنسکی»

وزیر فرهنگ اسرائیل: اعطای جایزه اسکار به فیلم فلسطینی لحظه‌ای غم‌انگیز بود

واژگونی تریلی حامل سوخت 2 مصدوم برجای گذاشت

برخورد تیبا و کامیون 2 قربانی گرفت

روایت اکوایران از تبعیض‌آمیزترین نهاد دولتی

مشخصات و طراحی ناتینگ فون 3a در آستانه رونمایی باردیگر تأیید شد

نتانیاهو خطاب به مخالفان: ساکت باشید؛ اسرائیل برای جنگ در 7 جبهه آماده می شود

سرنوشت مشابه در انتظار دوستان آمریکا

لوموند: اقدامات ترامپ، جنگ تمام‌عیار مقابل علم است

نبرد نفس‌گیر با آتش در جنگل‌های کارولینا

پیش بینی پایان سال 2025 برای قیمت کاردانو

فیش‏‌های نجومی 9 دستگاه دولتی

مقام سابق پیمان آتلانتیک شمالی: نفس‌های ناتو به شماره افتاده است