توضیحات دفتر سردار محسن رفیق دوست درباره مصاحبه جنجالی او/ وی در سنوات گذشته جراحی مغز با عوارض گسترده انجام داده است/ بخشی از مصاحبه مورد بهره برداری و سوء استفاده رسانه های معاند خارجی و رسانه های مغرض داخلی با اهداف سیاسی خاص قرار گرفت
سياسي
بزرگنمايي:
پیام ویژه - دفتر سردار محسن رفیق دوست توضیحاتی درباره مصاحبه وزیر سپاه در دوران دفاع مقدس و رئیس اسبق بنیاد مستضعفان ارائه کرد.
متن توضیحات دفتر رئیس اسبق بنیاد مستضفان به شرح ذیل است:
در روز 18 اسفند 1403 با سایت دیده بان ایران گفت و گویی ویدئویی بیش از 2 ساعته انجام داد.
در این گفت و گوی ویدئویی بیش از 2 ساعته مباحثی درباره خاطرات دوران مسئولیت آقای رفیق دوست از جمله مسئولیت ایشان در دوران پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در جوار امام راحل و در دوران دفاع مقدس اشاره شد. بخش دیگری از این گفت وگو درباره دوران مسئولیت موفق ایشان در بنیاد مستضعفان با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.
بیشتر بخوانید: محسن رفیق دوست: من فرمانده ترور تیمسار اویسی، فریدون فرخزاد، پسر اشرف و شاپور بختیار بودم/ به گروه جداییطلبان باسک در اسپانیا پول می دادیم برای ترور/ به رئیس جمهور فرانسه گفتم اگر سفارتخانه شما منفجر شد یا یک هواپیمای شما را ربودند دیگر گله نکنید/ ویدئو
در بخش کوتاهی از انتهای مصاحبه (دقایق پایانی) مجری سوالی درباره کتاب خاطرات انیس نقاش می پرسد که آقای رفیق دوست در پاسخ به خاطره شخص دیگری مطالبی را طرح می کند که مورد بهره برداری و سو استفاده رسانه های معاند خارج از کشور و رسانه های مغرض داخلی با اهداف سیاسی خاص قرار می گیرد.
در ادامه ذکر چند نکته درباره مسائل طرح شده در مصاحبه ویدئویی اخیر حائز اهمیت است:
1-سوال دقایق پایانی مصاحبه درباره خاطره منتشر شده انیس نقاش است که به صورت کامل و مشخص از سوی مجری بدان پرداخته نشده بود ،بنابراین پاسخ آقای رفیق دوست به این پرسش در دقایق پایانی مصاحبه کامل نبوده و به لحاظ حقوقی قابل استناد نیست.
2- آقای رفیق دوست درسنوات گذشته جراحی مغز با عوارض گسترده انجام داده و ممکن است برخی خاطرات و اسامی را به صورت اشتباه به خاطر آورد به هر صورت اظهارات مطرح شده به لحاظ حقوقی و تاریخی قابل استناد نمی باشد.
3- برخی رسانه های مغرض در داخل و رسانه های ضد انقلاب در خارج با اهداف خود صحبت های ایشان را تحریف کرده و با حذف قبل و بعد مصاحبه تصویری، ادعاهایی را درباره ایشان و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران درباره ترور برخی افراد مطرح کردند که صحیح نیست و تکذیب می گردد.
4-لازم به یادآوری است این رسانه ها به دلیل بیش از 50 سال خدمت آقای رفیق دوست به نظام و امامین انقلاب موضوعات موهوم را دستاویزی برای تخریب ایشان و نظام قرار داده اند. بی تردید در دستکاری گفت وگوی یاد شده ردپای عناصر منافق خارج نشین در تخریب نظام جمهوری اسلامی و دیپلماسی نظام دیده می شود. محتوای منتشر شده در رسانه های ضدانقلاب بخش تقطیع شده مصاحبه کامل ایشان است و مورد تایید دفتر ایشان نمی باشد.
5- ذکر این نکته حائز اهمیت است که با توجه به بیماری قبلی ایشان و زمان طولانی مصاحبه، مطالب طرح شده در بخش پایانی فاقد اصالت و استناد حقوقی، تاریخی و بین المللی است و رسانه منتشر کننده هم باید به این موارد پیش از انتشار توجه می کرد. انتظار می رفت رسانه منتشر کننده با توجه به شرایط کشور و الزامات بین المللی اقدام به انتشار مطالب می کرد.
6- قضاوت برخی رسانه ها درباره مطالب طرح شده با توجه به وضعیت سلامت سردار رفیق دوست پس از عمل جراحی، زمان طولانی مصاحبه و گستردگی مباحث طرح شده صحیح نیست، فقط روایت رسمی درباره وقایع طرح شده قابل تایید است.
7- پیش از مصاحبه بحث هایی درباره خاطرات دیگران از برخی ترورها در خارج از کشور مطرح می شود که در سوال آخر مصاحبه به این مباحث و اسامی اشخاص دیگر و خاطرات آن ها ارجاع می شود ودر حقیقت نقل قول از افراد دیگر می باشد و از سوی دیگر برخی قتل ها مانند قتل فریدون فرخزاد ارتباطی با دوران مسئولیت آقای رفیق دوست ندارد.
8- با توجه به جمیع جهات درباره روایت آقای محسن رفیق دوست و منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛ رسانه ها از پیش داوری وقضاوت درباره مطالب مطرح شده از سوی ایشان خودداری کرده و روایت درست را به لحاظ حقوقی از منابع رسمی دریافت کنند.
-
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۶:۳۹
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1571315/