پیام ویژه

آخرين مطالب

طرح جنجالی اندیشکده آمریکایی برای قطع کمک‌های آمریکا به اسرائیل بين الملل

طرح جنجالی اندیشکده آمریکایی برای قطع کمک‌های آمریکا به اسرائیل
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس / اندیشکده محافظه‌کار هریتِیج که از حامیان رئیس‌جمهور کنونی آمریکا است؛ در پیش‌نویس طرحی خواهان قطع کمک‌های ایالات متحده به اسرائیل تا سال 2047 شده است.
بنیاد هریتِیج در این طرح از آمریکا خواسته تا اسرائیل را به افزایش خرید تسلیحاتی از آمریکا ملزم کند.بر اساس تفاهم‌نامه پیشین بین واشنگتن و تل‌آویو که در سال 2028 به پایان می‌رسد؛ ایالات متحده متعهد به ارائه 3.8 میلیارد دلار کمک امنیتی سالانه به اسرائیل شده است. قرار است در مورد تفاهم‌نامه جدید در سال 2026 گفتگو شود. ایالات متحده اولین حامی تسلیحاتی رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود.بنیاد هریتِیج فرصت مذاکره در مورد تفاهم‌نامه جدید را وقت مناسبی برای «ایجاد رابطه‌ای جدید با دولت اسرائیل» توصیف کرده است.
بازار



قرار بود این گزارش روز چهارشنبه در رویدادی با حضور سفیر اسرائیل در واشنگتن، یحییل لایتر و نماینده جمهوری‌خواه فلوریدا برایان مست ارائه شود اما سفیر رژیم صهیونیستی پس از اطلاع از محتوای این طرح، از شرکت در این رویداد خودداری کرد.بر اساس پیش‌نویس گزارش، بنیاد هریتِیج پیشنهاد می‌کند که ایالات متحده کمک‌های نظامی خود به اسرائیل را به تدریج کاهش دهد.این طرح که از سال 2029 آغاز می‌شود؛ شامل افزایش اولیه کمک‌ها به 4 میلیارد دلار در سال و سپس کاهش تدریجی سالانه 250 میلیون دلار از سال 2032 تا سال 2047 است.در مقابل، از سال 2039، اسرائیل ملزم خواهد شد که خرید تجهیزات دفاعی آمریکایی، موسوم به فروش نظامی خارجی (FMS) را سالانه 250 میلیون دلار افزایش دهد تا در سال 2047 به 2.25 میلیارد دلار برسد. این مقدار کمتر از مقداری است که اسرائیل در حال حاضر سالانه از ایالات متحده خریداری می‌کند. از زمان روی کار آمدن دولت ترامپ، نزدیک به 12 میلیارد دلار فروش تجهیزات دفاعی به اسرائیل تأیید شده است.

پیام ویژه

هریتِیج در دفاع از این طرح، این انتقال را به عنوان گامی مثبت برای اسرائیل توصیف کرده است که تلاویو را از «دریافت‌کننده کمک‌های امنیتی» به «شریک استراتژیک واقعی» با ایالات متحده «ارتقا» می‌دهد.این گزارش همچنین افزوده است که «برای دستیابی به این هدف، واشنگتن باید موقعیت ژئوپلیتیکی اسرائیل را در منطقه به طور اساسی تغییر دهد.»برخی کارشناسان حوزه روابط ایالات متحده و اسرائیل تأکید کرده‌اند که با توجه به درگیر بودن اسرائیل در میانه جنگ‌های مختلف در غرب آسیا، حالا زمان مناسبی برای صحبت آشکار در مورد چنین تغییرات چشمگیری در ماهیت رابطه بین این دو متحد نیست.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1571980/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاخص کشته‌های رانندگی در ایران، 7 برابر کشورهای اروپایی

قیمت گوشت قرمز امروز 22 اسفند 1403

آخرین اخبار از حذف یارانه افراد پر درآمد و تجمیع کارت بانکی با کارت سوخت

تجمع‌های سریالی بدون مجوز در بهارستان

حماس حملات اسرائیل به سوریه را محکوم کرد

ترامپ: اروپا سال‌هاست با ما بدرفتاری کرده و اکنون نوبت ماست

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با وجود تلفات بسیار نتوانستیم همه اسرای خود را از غزه بازگردانیم

فرمانده منطقه جنوبی ارتش اسرائیل منصوب شد

باند سارقان مخوف منازل منهدم شد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حداقل افزایش دستمزد باید به اندازه تورم باشد

ایران جزو 5 کشور اول دنیا در خرید طلاست؟

هواوی هفته آینده از محصولی شگفت‌انگیز رونمایی می‌کند

ویدئویی از انهدام یک فروند موشک کروز روسی بر فراز اوکراین

مارکو روبیو: تحریم‌های اروپا علیه روسیه بخشی از مذاکرات است

«زلنسکی» با الحاق مناطق شرقی اوکراین به روسیه مخالفت کرد

تصادف پژو و تریلر 2 قربانی گرفت

واژگونی اتوبوس در آفریقای جنوبی 57 کشته و زخمی بر جا گذاشت

40 همت درآمد سازمان راهداری در سال 1403

تبلت گلکسی تب S10 FE با نتایج چشمگیر در گیک‌بنچ رویت شد

نتانیاهو از آمریکا دُور خورد

گردن‌کشی دلاری

روسیه می‌گوید هنوز با آمریکا مذاکره نکرده است

تکذیب ادعاهای عادی‌سازی روابط لبنان و اسرائیل

یدیعوت آحارونوت: «ماه عسل» ترامپ و نتانیاهو پایان یافت

رد پای یک روس در حادثه برخورد کشتی باری با نفتکش آمریکایی

قاتل مسلح پس از 50 روز به دام افتاد

گردونه رو بچرخون 1 اتریوم جایزه بگیر

ترامپ دست از سر کانادا بر نمی‌دارد

چشم‌انداز درمه

استقبال حماس از موضع یمن در ممنوعیت عبور کشتی‌های اسرائیلی

لهستان برای ناتو پیشنهاد داد؛ بودجه نظامی به 3 درصد افزایش یابد

اسرائیل، بزرگترین قاتل خبرنگاران در جهان

جزئیات تازه از باند فروش نوزادان فاش شد؛ دستمزد 20 میلیونی برای متهمان

آرامستان بهشت زهرا شبانه‌روزی شد

فروش بیش از 1.6 میلیون بلیت اتوبوس برای سفرهای نوروزی

شرکت EA به نسخه آزمایشی Skate خریدهای درون برنامه‌ای اضافه می‌کند

رفیق دوست یا دشمن؟

حمایت شولتز از طرح آتش‌بس 30 روزه در اوکراین

المیادین: لبنان درصدد عادی‌سازی روابط با اسرائیل نیست

فایننشال تایمز: اسرائیل با تجاوز به خاک سوریه به دنبال بازسازی قلمرو خود است

ماجرای قطع شبانه درختان خیابان ولیعصر تهران چه بود؟

ادامه روند افزایش قیمت طلا و ارز؛ نیم سکه به کانال 49 میلیون تومان رسید

سرنوشت خانه‌های مصادره‌ای پس از انقلاب چه شد؟

عوارض خیابانی شدن سیاست

تندروها از پزشکیان کینه دارند

پاکستان: ماجرای حمله به قطار مسافربری در ایالت بلوچستان پایان یافت

واکنش کرملین به پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه با اوکراین

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی : بالای سر جولانی هستیم!

«پاپ» دوازدهمین سال رهبری خود را از بیمارستان گرامی می‌دارد

ارسال کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین به روال سابق بازمی‌گردد