پیام ویژه

آخرين مطالب

سامسونگ احتمالاً دوربین گلکسی S26 اولترا را به دیافراگم متغیر مجهز می‌کند خواندنی ها

سامسونگ احتمالاً دوربین گلکسی S26 اولترا را به دیافراگم متغیر مجهز می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - دیجیاتو / به نظر می‌رسد که سامسونگ می‌خواهد تغییری حائز اهمیت را در دوربین گلکسی S26 اولترا اعمال کند.
شایعات جدید می‌گویند سامسونگ در تلاش است تا ویژگی دیافراگم متغیر را به دوربین گلکسی S26 اولترا اضافه کند. براساس گزارش‌های اخیر، این ویژگی که پیش از این در گلکسی S9 معرفی شده بود، ممکن است در پرچمدار آینده سامسونگ بازگشتی دوباره داشته باشد.
درحال‌حاضر، شیائومی 14 اولترا از دیافراگم متغیر استفاده می‌کند که به کاربران این امکان را می‌دهد تا بازه‌ای از f/1.63 تا f/4.0 را انتخاب کنند. این ویژگی به‌ویژه برای بهبود کیفیت تصاویر در شرایط نوری مختلف طراحی شده است.
شایعات درباره دیافراگم متغیر گلکسی S26 اولترا
براساس گزارش «Ice Universe»، این ویژگی به‌طور خاص برای لنز اصلی گلکسی S26 اولترا در نظر گرفته خواهد شد. سامسونگ در گذشته، در گلکسی S9 و S9+ از سیستم دیافراگم دوگانه استفاده کرده بود که امکان انتخاب بین دو حالت f/1.5 و f/2.4 را به کاربر می‌داد.
دیافراگم f/1.5 برای شرایط کم‌نور طراحی شده بود و به دوربین اجازه می‌داد تا نور بیشتری وارد سنسور شود و تصاویر روشن‌تر و با نویز کمتری ثبت کند. از طرفی دیگر، دیافراگم f/2.4 در شرایط روشن‌تر برای گرفتن تصاویری با میدان دید وسیع‌تر استفاده می‌شد. این فناوری در سری گلکسی S10 نیز حضور داشت اما سامسونگ آن را در سری گلکسی S20 حذف کرد.

پیام ویژه


بازار
اکنون به نظر می‌رسد که سامسونگ تصمیم گرفته است تا ویژگی دیافراگم متغیر را با گلکسی S26 اولترا بازگرداند، که این می‌تواند بازگشتی مهم به یکی از ویژگی‌های محبوب دوربین‌های سامسونگ باشد. هرچند هنوز مشخص نیست که آیا سامسونگ دیافراگم متغیر واقعی مانند شیائومی 14 اولترا ارائه خواهد داد که دارای بازه تنظیمات متنوع است یا فقط به دیافراگم دوگانه مشابه مدل‌های قدیمی‌تر خود بسنده خواهد کرد.
به‌علاوه، گلکسی S26 اولترا احتمالاً با سنسور 50 مگاپیکسلی برای دوربین تله‌فوتو 3x و باتری سیلیکون کربن با ظرفیت 5500 میلی‌آمپرساعت همراه خواهد بود. این گوشی همچنین به صفحه‌نمایشی با مصرف انرژی بهینه مجهز خواهد بود که در کنار سایر ویژگی‌ها، مصرف باتری را به حداقل می‌رساند. این ویژگی‌ها به همراه امکان بهبود کیفیت تصاویر در نور کم می‌توانند تجربه عکاسی را به طور قابل‌توجهی بهبود ببخشند.
از سوی دیگر، شایعات دیگری نیز درباره ویژگی‌های جدید گلکسی S26 اولترا منتشر شده است. این گوشی احتمالاً با فناوری‌های جدیدی مانند سیستم‌های پیشرفته‌تر برای پردازش تصاویر، زوم اپتیکال بهتر، و بهبود عملکرد دوربین در شرایط نوری ضعیف‌تر عرضه خواهد شد. سامسونگ در تلاش است تا با این ویژگی‌ها، رقابت با برندهای رقیب مانند شیائومی و هواوی را در زمینه دوربین‌های گوشی‌های هوشمند بهبود دهد.
در نهایت، با اینکه هنوز اطلاعات قطعی در دسترس نیست، اما ویژگی دیافراگم متغیر به همراه قابلیت‌های جدید در دوربین گلکسی S26 اولترا، می‌تواند قابلیت جذابی در این سری از گوشی‌های سامسونگ باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1573019/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله دنیای اقتصاد/ خداحافظ تجارت آزاد

دستور نتانیاهو برای احیای مذاکرات آتش‌بس غزه

واکنش حدادعادل به حواشی آهنگ جدید ساسی مانکن

معافیت مالیاتی کارگاه های کوچک ابلاغ شد

سرمقاله خراسان/ خطر خطای تحلیل نگاه رهبر انقلاب توسط نیروهای انقلاب

روایتی از دختری که به دست پدرش کشته شد

واریز سود سهام عدالت از امروز

نوه سیاستمدار مشهور دوره پهلوی اول، در دولت کانادا وزیر شد اما سلطنت طلب ها نتوانستند پز بدهند/ روح رضاشاه نه تنها شاد نشده که شاید آزرده هم شده باشد!

صحنه‌گردانی آمریکا در سوریه با تروریست‌های تحریر الشام

طوفان مرگبار به جان آمریکا افتاد؛ افزایش شمار قربانیان به 33 نفر

70 درصد از جان‌باختگان تصادفات شهری متعلق به 14 استان بزرگ کشور

مقایسه میزان خرید مردم در بهمن‌ماه نسبت به سال گذشته

3 عامل شتاب گیری تورم تولیدکننده

دولت پزشکیان مراقب دام‌چاله ایران‌ستیزان باشد!

بیش از 130 شهید و زخمی در تجاوز به مناطق مسکونی یمن

13 کشته و زخمی در یک تصادف زنجیره‌ای

شهادت یک پاسدار در تفتان سیستان‌وبلوچستان

Counter Strike 2 رکورد 1.8 میلیون بازیکن هم‌زمان را شکست

افزایش 45 درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال 1404

تناقض‌گویی رسانه‌های حامی دولت درباره افزایش قیمت ارز

فارن پالیسی: چرا پکن ناگهان برای مذاکرات هسته‌ای پیش‌قدم شد؟

هدست سامسونگ یک برتری مهم نسبت‌به اپل ویژن پرو خواهد داشت

سال سخت؟!

جعبه شگفتی‌های تلگرام

سال «بی‌آبی»

رئیس مجلسی که می‌خواهد رئیس جمهور باشد

9 شهید در تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن/ انصارالله: پاسخ می‌دهیم

19 کشته و زخمی در انفجار لاذقیه

زلنسکی: روسیه تنها مانع دستیابی به صلح است

از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازى؛ چرا خروج از تصدی‌گری بانکی برای ایران حیاتی است؟

سامسونگ احتمالاً دوربین گلکسی S26 اولترا را به دیافراگم متغیر مجهز می‌کند

سنگ تمام ترامپ برای ماسک

جهاد اسلامی: هدف تجاوز آمریکا به یمن پشتیبانی از رژیم صهیونیستی است

انصارالله: به حملات آمریکا پاسخ می‌دهیم

پای هواوی از پارلمان و کمیسیون اروپا بریده شد

عبور متوسط قیمت مسکن از متری 100 میلیون تومان

فرار دسته جمعی علویان از دست نظام جولانی به لبنان

سنگ تمام ترامپ برای تسلا

ابرپروژه امنیتی ترکیه در منطقه

9 شهید و 9 زخمی در تجاوزات آمریکا و انگلیس به یمن

حماس: توپ در زمین اشغالگران است

ترامپ: دستور حمله به یمن را صادر کردم

مدیرعامل تلگرام سرانجام از فرانسه خارج شد

فوت مادر باردار در تصادف سمند با پژو 405

افطاری ساده 270 متری روی بزرگترین پل غیر خودرویی کشور

بازگشت خوش‌بینی به بورس؟

تحلیلی از کناره‌گیری شورای رقابت در قیمت‌گذاری خودرو؛ آزادسازی بازار یا خیانت به مصرف‌کننده؟

افزایش قیمت دلار با پتروشیمی‌ها چه کرد؟

ایلان ماسک با بازنشر پستی درباره هیتلر دوباره جنجال به پا کرد

اپل بی‌سروصدا اپلیکیشن جدیدی برای بهبود Apple Maps منتشر کرد