پیام ویژه

آخرين مطالب

قتل زنی که ماهانه 500 میلیون تومان درآمد داشت فرهنگی و اجتماعی

قتل زنی که ماهانه 500 میلیون تومان درآمد داشت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایران / 4 متهم در پرونده قتل یک مادر و دختر پولدار در دادگاه محکوم شدند و هر کدام احکامی از 2 بار قصاص تا 20 سال حبس گرفتند.
این جنایت هولناک بهمن سال 1402 با تماس مرد جوانی به پلیس فاش شد.
پریدن 2 مرد نقاب‌پوش از روی دیوار
مرد جوان گفت: می‌خواستم به خانه نامزدم بروم تا با او بیرون برویم که ناگهان دیدم 2 مرد نقاب‌پوش از بالای دیوار خانه به کوچه پریدند. چون آنجا خانه نامزدم و مادرش بود خیلی کنجکاو شدم و از آنها پرسیدم داخل این خانه چکار می‌کردید که آنها گفتند برای درست کردن آبگرمکن آمده بودیم، اما در خانه خراب است و مجبور شدیم از دیوار بالا برویم.
وی ادامه داد: از آنجا که می‌دانستم نامزدم در خانه‌شان آبگرمکن ندارند به آنها مظنون شدم. آنها وقتی پیگیری مرا دیدند، برایم چاقو کشیدند و فرار کردند. حال هرچه زنگ خانه نامزدم را می‌زنم و تلفنش را می‌گیرم، جواب نمی‌دهد.
زنی که ماهانه 500 میلیون تومان درآمد داشت
با این تماس، مأموران کلانتری 140 باغ فیض به محل آمدند و پس از ورود به خانه با اجساد دختر جوان و مادرش روبه‌رو شدند. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد که هردو قربانی بر اثر خفگی فوت کرده‌اند.
در ادامه مشخص شد این خانواده دختر دیگری هم دارند که ازدواج کرده، اما دامادشان به خاطر ارث و میراث با مادر و خواهرزنش اختلاف داشته است. همچنین مشخص شد مادر خانواده از ارث شوهر مرحومش و اجاره املاک او ماهانه حدود 500 میلیون تومان دریافت می‌کرده است.
ردپای داماد خانواده و مرد رستوران‌دار در جنایت
بنابراین فرضیه جنایت خانوادگی قوت گرفت و با زیر نظر قرار دادن داماد بزرگ خانواده مشخص شد که وی مبلغ 4 میلیارد و 500 میلیون تومان به حساب مردی به نام هاشم که صاحب یک رستوران بود، واریز کرده و او نیز بعد از 2 روز 2 میلیون تومان به حساب 2 مرد جوان به نام‌های کریم و اصغر واریز کرده است.
همچنین مشخص شد کریم کارگر رستوران هاشم بوده و اصغر نیز کارگر جگرکی جنب رستوران. با مشخص شدن این موضوع داماد خانواده و هاشم، کریم و اصغر در یک عملیات همزمان بازداشت شدند.
کریم در همان بازجویی‌های اولیه به قتل اعتراف کرد و گفت: داماد خانواده نقشه قتل را کشید و به صاحبکار من پول داد و خواست نقشه قتل را اجرا کنیم. اصغر و هاشم نیز اظهارات کریم را تأیید کردند. اما داماد خانواده اتهامش را رد کرد.
با تکمیل تحقیقات، پرونده به شعبه 2 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
من دستور قتل نداده بودم
در ابتدای این جلسه وکیل اولیای دم برای متهمان درخواست اشد مجازات کرد. کریم و اصغر اتهامشان را پذیرفتند و گفتند که به خاطر دریافت پول وسوسه شده بودند.
سپس داماد خانواده به جایگاه رفت و گفت: بعد از مرگ پدرزنم بر سر تقسیم ارث با مادر و خواهرزنم اختلاف داشتیم. به همین خاطر از هاشم کمک گرفتم و او 2 کارگر را تحت پوشش تعمیرکار لباسشویی به خانه پدرزنم فرستاد تا مادر و خواهرزنم را بترسانند، اما آنها دست به جنایت زدند. من دستور قتل نداده بودم.
هاشم نیز به قضات گفت: من کسی را برای قتل اجیر نکرده بودم و طبق اظهارات متهم، من فقط کریم و اصغر را به او معرفی کردم.
در پایان جلسه، قضات کریم و اصغر را به خاطر مشارکت در دو قتل هرکدام به 2 بار قصاص محکوم کردند. داماد خانواده نیز به 20 سال حبس محکوم شد. همچنین قضات هاشم را به 10 سال زندان محکوم کردند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1573062/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش 5 برابری تولید زباله در تعطیلات نوروز

پیش‌بینی جمع‌آوری 16 میلیارد مترمکعب گاز همراه نفت تا پایان برنامه هفتم

گوشی فوق مقاوم 2025 سامسونگ 50 درصد سریع‌تر از مدل قبلی خواهد بود

تسهیلات اروپا به کی‌یف به 20 میلیارد یورو رسید

استقرار ناوشکن موشک‌انداز آمریکایی در مرز مکزیک

تنگه باب المندب؛ عامل بازدارندگی انصارالله در برابر حملات آمریکا

رهاسازی 15 نفر از گرفتارشدگان در حوادث جاده‌ای

موجودی کالابرگ برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود

سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت

لایه‌های پنهان جنگ نتانیاهو با رئیس شاباک

واکنش پکن به ادعای گروه 7: در جنگ اوکراین نقشی نداریم

مجارستان: به سیاست‌های جنگ‌طلبانه اروپا پاسخ منفی می‌دهیم

یمنی‌ها در حمایت از غزه و علیه آمریکا به خیابان‌ آمدند

اتحادیه اروپا: روسیه به دنبال آتش‌بس نیست

راهبرد جدید اسرائیل در آفریقا برای مهار یمن

بارش باران و کاهش دما در نقاط مختلف کشور؛ پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها

ثبات قیمت شیرینی در آستانه عید نوروز

کره شمالی وعده داد کمیت و کیفیت تسلیحات اتمی‌اش را تقویت کند

مقام یمنی: یمن گورستان متجاوزان است و آمریکا باید این را بفهمد

روسیه مدعی کنترل یک منطقه در «زاپروژیا» شد

دروس آزمون نهایی یازدهم و دوازدهم اعلام شد

افزایش تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ در بهمن‌ماه

انجام 548 پرواز خارجی در 4 روز عملیات نوروزی

تنش در سازمان امنیت داخلی اسرائیل؛ دردسر جدید نتانیاهو

شلیک 5 خمپاره به شهرکی در نزدیکی مرزهای لبنان و سوریه

کره جنوبی و ‌آمریکا برای مقابله با تاسیسات نظامی زیرزمینی رزمایش مشترک برگزار می‌کند

روآندا رسماً روابط دیپلماتیک با بلژیک را قطع کرد

بحرانی که ترامپ به آن دامن زد

فوت 45 نفر در معابر در دو روز گذشته

افزایش 3 هزار مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیرها در 1404

نماینده پارلمان اروپا: آمریکا مجسمه آزادی را به فرانسه پس بدهد

نزدیک به 1 میلیون آواره سوری از ترکیه به کشورشان بازگشتند

ترامپ با شروع جنگ تجاری, رشد اقتصادی جهان را کاهش داده است

زاخاروو تصمیم انگلیس برای اعزام صلح‌بان به اوکراین را مورد تمسخر قرار داد

هشدار وزش باد شدید در تهران

تأمین 65.3 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات و نیاز‌های خدماتی

«دی‌برند» پوسته‌ها و قاب‌های شفاف گلکسی S25 اج را به‌نمایش گذاشت

مدیرعامل تلگرام به دوبی بازگشت

برخورد پهپاد جاسوسی «هرون» با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی

استخدام 210 نیروی جدید در سازمان حفاظت محیط‌زیست طی سال آینده

برخورد سختگیرانه در انتظار مشترکان پرمصرف آب

خدمت‌رسانی 72 ایستگاه اورژانس در نوروز 1404

درخواست اتاق تهران برای بازگشت قانون تغییر ساعت رسمی کشور

پ‌.ک‌.ک: پهپاد ترکیه‌ای را در شمال عراق ساقط کردیم

حماس: آمریکا، دشمن صهیونیستی را به اجرای توافق آتش‌بس ملزم کند

شاخص بورس چقدر ریخت؟

سقوط هواپیمای آموزشی در چالوس

زیدآبادی: رفع حصر مهدی کروبی اتفاق مبارکی است

شهادت یک نفر در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان

ریلمی P3 با اسنپدراگون 6 نسل 4 و باتری بزرگ معرفی شد