پیام ویژه

آخرين مطالب

جزئیات اسکان زائران ایرانی در حج 1404 اعلام شد فرهنگی و اجتماعی

جزئیات اسکان زائران ایرانی در حج 1404 اعلام شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر / سازمان حج و زیارت در خصوص اسکان زائران در 57 هتل مکه اعلام کرد: سرانه هر زائر حدود 4متر است که این شرایط نسبت به دستورالعمل اعلامی وزارت حج عربستان استاندارد بالاتری دارد.
سازمان حج و زیارت اعلام کرد: فرایند انعقاد قرارداد اسکان در مکه مکرمه و مدینه منوره یکی از مقدمات حساس و زمان‌بر عملیات حج است که هرساله با توجه محدودیت ظرفیت هتل‌های کشور میزبان و شاخص‌های سختگیرانه ایران برای انتخاب محل اسکان زائران کشورمان در رقابت با دیگر کشورهای مسلمان، پیش روی مسئولان سازمان حج و زیارت قرار دارد.
به طور کلی زائران کشورمان مدت زمان 5 شبانه روز را در مدینه منوره و الباقی ایام را در مکه حضور دارند که میانگین مدت سفر ایرانیان در حج 1403 حدود 33 روز می‌باشد.
کمیسیون مسکن حج و زیارت با اقدامات کارشناسی و بررسی‌های صورت گرفته توانست قرارداد اجاره 57 هتل در مکه و 19 هتل در مدینه منوره را برای حج آتی نهایی کند و بر همین اساس گروه بندی قیمتی نیز مطابق شرایط و کیفیت هتل‌ها صورت گرفت و زائران به انتخاب کاروان مبادرت کردند.
اما نکته‌ای که زائران باید بدانند این است که سرانه اسکان، تغذیه و تدارکات، کیفیت غذا و حمل و نقل کلیه زائران در یک سطح مشابه است و تفاوت قیمتی گروه‌های مختلف صرفاً مرتبط با عمر بنا و سطح کیفی هتل‌ها می‌باشد و در بقیه خدمات کلیه زائران خدمات یکسان دریافت می‌کنند.
در خصوص سرانه اسکان هتلی نیز باید گفت که در مکه مکرمه و مدینه منوره حدود 4 متر برای هر زائر در نظر گرفته شده و این در حالی ست که شرایط زائران ایرانی نسبت به دستورالعمل اعلامی (تصریح) وزارت حج عربستان استاندارد بالاتری دارد و سازمان حج و زیارت سعی کرده در راستای رفاه حال زائران بیت الله، با برنامه‌ریزی دقیق فضایی مناسب را برای هموطنان تخصیص دهد و حتی برای حج آتی اسکان در هیچ اتاق 5 تخته‌ای پیش بینی نشده و بیش از 4 نفر در اتاق‌های هتل اقامت نخواهند داشت.
زائران باید بدانند به لحاظ کمی و کیفی هتل‌های مکه از هتل‌های مدینه مطلوب‌تر می‌باشند چراکه در مدینه منوره تعداد زیادی از هتل‌های قدیمی به منظور نوسازی تخریب شده و هنوز جایگزین آنها به بهره‌برداری نرسیده است، بنابراین تعداد هتل‌های مناسب، کمتر از مکه می‌باشد اما دست‌اندرکاران سعی کرده‌اند هتل‌های استاندارد و البته نزدیک حرم را اجاره کنند.
در مکه نیز هتل‌های مناسبی برای زائران ایرانی تدارک دیده شده و همه آنها به سیستم حمل و نقل شهری متصل می‌باشند تا زائران در طول 24 ساعت بدون دغدغه بتوانند به مسجدالحرام مشرف شوند و در آخر این نکته مهم را باید بدانیم که قالب هزینه‌های سفر حج ارزی می‌باشد و بخش اعظم آن نیز مربوط به اسکان است که حدود 60 درصد هزینه‌ها را شامل می‌شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1573090/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعقیب موبایل قاپان توسط پلیس

رونمایی از اولین خودروی وارداتی پلاک شده جانبازان

استفاده 40 میلیون نفر از طرح کالابرگ

ربات انسان‌نما با هوش مصنوعی گوگل، حرکات ظریف انسان را تقلید می‌کند

دیدار صمیمانه رئیس جمهور با فرماندهان عالی‌رتبه نیرو‌های مسلح

سفر هیات مذاکره کننده اسرائیل به قاهره

اکونومیست برای مقابله اروپا با اقدامات اقتصادی آمریکا راهکار داد

کاخ سفید مدعی شهادت چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد

نتانیاهو از قصد خود برای برکناری رئیس شاباک خبر داد

شهادت 2 لبنانی در حملات هوایی اسرائیل

ثبت یک فوتی و 41 مصدوم در حوادث چهارشنبه‌سوری تهران

فعال شدن 381 واحد معدنی غیرفعال؛ بازگشت 925 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید

بایدو با معرفی دو مدل جدید رقابت در صنعت هوش مصنوعی را داغ‌تر کرد

ترامپ هر جایی می رود پسر کوچک ایلان ماسک تعقیبش می کند!

وزیر دفاع آمریکا: یمنی‌ها 17 بار به کشتی ما شلیک کردند

جنگ سودان؛ آوارگی 14 میلیون نفر در این کشور

آیا اروپا بدون آمریکا می‌تواند روسیه را متوقف کند؟

دیوارِ تَرَک‌خورده اصولگرایان

ادعای کهنه واشنگتن؛ آمریکا باز هم از گزینه‌های روی میز صحبت کرد

ویتکاف: فرسنگ‌ها با روسیه اختلاف‌نظر داشتیم اما حالا دیدگاه نزدیکی داریم

چنددستگی به سبک اروپایی؛ ایتالیا در نیروهای حافظ صلح اوکراین شرکت نمی‌کند

ساعت فعالیت داروخانه مرکزی هلال‌احمر در تعطیلات نوروز اعلام شد

پژو 207 دنده‌ای پانوراما مرز 900 میلیون تومان را رد کرد

مردم قید شست‌وشوی فرش را هم زدند؛ دلایل کاهش مراجعه به قالیشویی‌ها اعلام شد

طراحی دوربین و نمایشگر پیکسل 9a در نسخه سفیدرنگ مشاهده شد

سال سخت ایران!

دستیار ترامپ: کی‌یف بخشی از خاک خود را واگذار خواهد کرد و به ناتو نخواهد پیوست

یمن پاسخ آمریکا را داد؛ شلیک 18 فروند موشک بالستیک، کروز و پهپاد به ناو هواپیمابر ترومن

ترامپ: درباره توقف جنگ اوکراین ظرف یک روز شوخی می‌کردم

مکرون: نیروهای حافظ صلح را بدون رضایت روسیه به اوکراین اعزام می‌کنیم

وزیر دفاع آمریکا: حوثی های یمن باید عقب نشینی کنند

وزیر خارجه آمریکا: واشنگتن پس از اعمال تعرفه‌ها، وارد توافقات تجاری جدید می‌شود

صدراعظم آلمان: صلح در اوکراین به روسیه بستگی دارد

غرق‌شدگی یک پدر و پسر در استخر کشاورزی

سال 1404 چند روز تعطیلی رسمی دارد؟

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند

نیم‌قرن اختلاف ساعت

تنش‌ مرزی با پاکستان؛ ویزای دانشجویان افغان صادر نمی‌شود

پنتاگون برای توقف حملات به یمن شرط گذاشت

مطهره گونه‌ای امروز آزاد می‌شود

این ایرباد خوش‌قیمت به نمایشگری کاربردی مجهز است

ماجرای افزایش توجه جهانی به طلا

آکسیوس خبر از گفت‌وگوی پوتین و ترامپ می‌دهد؛ دیداری که می‌تواند تاریخی شود

اردوغان و ترامپ حول محور اوکراین گفتگو کردند

روبیو: بحث حمله زمینی به یمن مطرح نیست

مفتی لبنان: اجازه اسرائیلی شدنِ لبنان را نخواهیم داد

دیدار هیأتی از جنبش حماس با معاون وزیر خارجه روسیه در دوحه

چهره بدون ماسک آمریکا در دوره «ترامپ»

چرا نتانیاهو به تصمیم جنگ بازنخواهد گشت؟

پیشنهاد مجلس برای افزایش مجدد حقوق کارگران؛ آیا عملی می‌شود؟