پیام ویژه

آخرين مطالب

جزئیات اسکان زائران ایرانی در حج 1404 اعلام شد فرهنگی و اجتماعی

جزئیات اسکان زائران ایرانی در حج 1404 اعلام شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر / سازمان حج و زیارت در خصوص اسکان زائران در 57 هتل مکه اعلام کرد: سرانه هر زائر حدود 4متر است که این شرایط نسبت به دستورالعمل اعلامی وزارت حج عربستان استاندارد بالاتری دارد.
سازمان حج و زیارت اعلام کرد: فرایند انعقاد قرارداد اسکان در مکه مکرمه و مدینه منوره یکی از مقدمات حساس و زمان‌بر عملیات حج است که هرساله با توجه محدودیت ظرفیت هتل‌های کشور میزبان و شاخص‌های سختگیرانه ایران برای انتخاب محل اسکان زائران کشورمان در رقابت با دیگر کشورهای مسلمان، پیش روی مسئولان سازمان حج و زیارت قرار دارد.
به طور کلی زائران کشورمان مدت زمان 5 شبانه روز را در مدینه منوره و الباقی ایام را در مکه حضور دارند که میانگین مدت سفر ایرانیان در حج 1403 حدود 33 روز می‌باشد.
کمیسیون مسکن حج و زیارت با اقدامات کارشناسی و بررسی‌های صورت گرفته توانست قرارداد اجاره 57 هتل در مکه و 19 هتل در مدینه منوره را برای حج آتی نهایی کند و بر همین اساس گروه بندی قیمتی نیز مطابق شرایط و کیفیت هتل‌ها صورت گرفت و زائران به انتخاب کاروان مبادرت کردند.
اما نکته‌ای که زائران باید بدانند این است که سرانه اسکان، تغذیه و تدارکات، کیفیت غذا و حمل و نقل کلیه زائران در یک سطح مشابه است و تفاوت قیمتی گروه‌های مختلف صرفاً مرتبط با عمر بنا و سطح کیفی هتل‌ها می‌باشد و در بقیه خدمات کلیه زائران خدمات یکسان دریافت می‌کنند.
در خصوص سرانه اسکان هتلی نیز باید گفت که در مکه مکرمه و مدینه منوره حدود 4 متر برای هر زائر در نظر گرفته شده و این در حالی ست که شرایط زائران ایرانی نسبت به دستورالعمل اعلامی (تصریح) وزارت حج عربستان استاندارد بالاتری دارد و سازمان حج و زیارت سعی کرده در راستای رفاه حال زائران بیت الله، با برنامه‌ریزی دقیق فضایی مناسب را برای هموطنان تخصیص دهد و حتی برای حج آتی اسکان در هیچ اتاق 5 تخته‌ای پیش بینی نشده و بیش از 4 نفر در اتاق‌های هتل اقامت نخواهند داشت.
زائران باید بدانند به لحاظ کمی و کیفی هتل‌های مکه از هتل‌های مدینه مطلوب‌تر می‌باشند چراکه در مدینه منوره تعداد زیادی از هتل‌های قدیمی به منظور نوسازی تخریب شده و هنوز جایگزین آنها به بهره‌برداری نرسیده است، بنابراین تعداد هتل‌های مناسب، کمتر از مکه می‌باشد اما دست‌اندرکاران سعی کرده‌اند هتل‌های استاندارد و البته نزدیک حرم را اجاره کنند.
در مکه نیز هتل‌های مناسبی برای زائران ایرانی تدارک دیده شده و همه آنها به سیستم حمل و نقل شهری متصل می‌باشند تا زائران در طول 24 ساعت بدون دغدغه بتوانند به مسجدالحرام مشرف شوند و در آخر این نکته مهم را باید بدانیم که قالب هزینه‌های سفر حج ارزی می‌باشد و بخش اعظم آن نیز مربوط به اسکان است که حدود 60 درصد هزینه‌ها را شامل می‌شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1573090/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماموران قلابی به دام افتادند

معاون روحانی، دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران شد

عرضه نینتندو سوییچ 2 در اوایل تابستان، محتمل‌تر شد

ترامپ دستور داد؛ «کیت کلاگ» نماینده ویژه آمریکا در امور اوکراین شد

ایلان ماسک و سم آلتمن سرانجام بر سر یک موضوع به توافق رسیدند

حامد وفسی، روحانی حامی تجمعات حجاب به پزشکیان: از ریاست جمهوری منعزل هستی!/ ویدئو

سکه به کانال 84 میلیون تومان رسید

قطع دسترسی هکرها به برخی اطلاعات حیاتی کشوری

سرمقاله اطلاعات/ حکمت و مصلحت در سیاست خارجی

رایزنی تلفنی ولیعهد عربستان با یک مقام ارشد اروپایی

محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در ایام نوروز اعلام شد

ادامه بحران کم‌بارشی در کشور؛ 30 استان در وضعیت قرمز!

تصاویری عجیب از غارت ثروت ملی ایران

واژگونی اتوبوس در اتیوپی 15 قربانی گرفت

تاکید رئیس جمهور بر حذف انرژی‌های فسیلی در دستور کار دولت

جدول کامل حقوق و مزایای کارگران مشمول قانون کار در سال 1404

سیستم‌عامل HarmonyOS هواوی در چین از iOS پیشی گرفت

مذاکره یا رویارویی؟

حزب‌الله: آمریکا قدرت شکستن اراده ملت و رهبری یمن را ندارد

روایت متهم ردیف اول پرونده قتل امیرمحمد خالقی

سرمقاله وطن امروز/ آناتومی رفتار مذاکراتی آمریکا

جاسازی مواد مخدر در صنایع دستی ایرانی برای صادرات!

بیانیه مجلس خبرگان رهبری درباره بی حجابی

پاسخ معنادار انصارالله به تجاوزات آمریکا و تهدیدات ترامپ

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: تعطیلی پنجشنبه به باور و اعتقادات ما بازمی‌گردد

حریق تالاب‌ بین‌المللی انزلی مهار شد

توضیح رئیس دانشگاه آزاد در خصوص شهریه رشته‌های پزشکی

سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نخواهد شد؟

روایت عجیب عضو کمیسیون مواد غذایی اصناف از مافیای سیب زمینی

زمان پایان پشتیبانی از بازی Star Wars: Hunters اعلام شد

سرمقاله جوان/ ترامپ و امریکای در سراشیبی افول

انفجار مهیب در پاکستان 5 کشته برجای گذاشت

ترامپ: پوتین، فرستاده من را 9 ساعت منتظر نگذاشت

چت‌بات ChatGPT جایگزین جمنای در گوشی‌ها اندروید شد

آتش‌سوزی مرگبار در مقدونیه؛ 51 نفر کشته شدند

تکرار اقدام مجرمانه امیرعلی‌ اکبری؛ محیط زیست واکنش نشان داد

ارزش حقوق کارگران با افزایش 45 درصدی هم به سطح 6 ماه قبل برنگشت

حاجی دلیگانی: افزایش 45 درصدی حقوق کارگران فقط عنوان دهان‌پرکنی است

سرمقاله شرق/ سخنرانی‌های رئیس‌جمهور

عامل تیراندازی به مأمور فراجا خودکشی کرد

آغاز واریز دومین مرحله سود سهام عدالت

باگ جدید ویندوز 11 هوش مصنوعی کوپایلت را از این سیستم‌عامل حذف می‌کند

سرمقاله همشهری/ هوش مصنوعی ملی؛ نماد توان بومی‌سازی فناوری

تصاویر دیگری از تجاوز جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن

آخرین آمار مصدومان و فوتی های چهارشنبه سوری اعلام شد

رکورد جدید قیمت‌ها در بازار طلا؛ سکه به کانال 82 میلیون تومان رسید

5میلیون تومان تخفیف رزرو تور نوروزی کیش، فقط با پر کردن یک پرسش‌نامه!

پیش‌بینی هوش مصنوعی از انسان‌های آینده

فروش کالاهای اسرائیلی در "شهروند و میادین تره‌بار" ممنوع شد

رشد 16 هزار واحدی شاخص کل بورس