پیام ویژه

آخرين مطالب

یک رویا، زن جوان را از چوبه دار نجات داد فرهنگی و اجتماعی

یک رویا، زن جوان را از چوبه دار نجات داد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایران / زن جوان که به اتهام قتل همسرش به قصاص محکوم شده بود با گذشت 8 سال از جنایت به شرط آزادی 10 زن زندانی از مجازات مرگ رهایی یافت.
رسیدگی به پرونده از 17 آذر سال 95 و بدنبال تماس زن جوانی با پلیس آغاز شد. زن جوان در تماس مدعی شد: خواهرم چند دقیقه قبل با من تماس گرفت و از قتل شوهرش خبر داد. او می‌گفت خودش هم قرص خورده تا به زندگی‌اش پایان دهد.
بدنبال این تماس، مأموران پلیس راهی خانه مورد نظر شده و پس از هماهنگی‌های قضایی با کمک آتش‌نشانی وارد خانه شدند. مهرنوش هنوز زنده بود و نفس می‌کشید و به دستور بازپرس جنایی به بیمارستان منتقل شد. 
بازار
7 ساعت با جسد
بررسی‌ها نشان داد جسد همسر این زن در حالی که 7 ساعت از مرگش گذشته بود نیز در خانه است. زن جوان که با تلاش کادر درمان از مرگ نجات یافته بود در تحقیقات اولیه به قتل ناخواسته همسرش اعتراف کرد و گفت: روز حادثه دخترم را به خانه مادرم بردم و به خانه برگشتم. پدرام تازه از خواب بیدار شده بود و مثل همیشه شروع کرد به غر زدن او به من شک داشت و من هر چه به او می‌گفتم که کسی در زندگی‌ام نیست باور نمی‌کرد. دعوای ما مثل همیشه بالا گرفت و در حالی که من مشغول خوردن صبحانه بودم، موهایم را گرفت. 
درد شدیدی داخل سرم پیچید. ناخواسته با چاقوی میوه‌خوری که داخل دستم بود به او ضربه‌ای زدم. ناگهان پدرام روی زمین افتاد و آن موقع بود که متوجه شدم چاقو وارد قلبش شده است. چند ساعتی کنار جنازه شوهرم بودم و درنهایت از عذاب وجدان تصمیم گرفتم به زندگی‌ام پایان دهم. بعد از خوردن قرص به خواهرم زنگ زدم و راز جنایت را برملا کردم و از او خواستم مراقب تنها فرزندم که دختر کوچکی بود، باشد. 
زمانی که مهرنوش در دادگاه کیفری پای میز محاکمه رفت از دخترش و پدر و مادر شوهرش تقاضای بخشش کرد. اما هر سه نفر آن‌ها خواهان قصاص قاتل بودند و به درخواست اولیای دم، حکم قصاص صادر شد. 
پرونده پس از تأیید حکم در دیوان‌عالی کشور برای اجرا به دادسرای محل جنایت ارجاع شد. نام زن جوان در فهرست محکومان به قصاص قرار گرفت اما لحظاتی قبل از آنکه حکمش اجرا شود به پای دخترش و خانواده پدرام افتاد تا به او رضایت دهند و درنهایت اولیای دم به او چند هفته مهلت دادند. دختر مقتول که خواهان قصاص مادرش بود زمانی که برای دومین بار قرار شد مادرش برای اجرای حکم برود ناگهان به اجرای احکام دادسرا رفت و از قصاص گذشت کرد. 
شرطی برای بخشش
او زمانی که مشغول امضای برگه بخشش بود، به دادیار اجرای احکام گفت: «در تمام این مدت کینه مادرم را به دل داشتم و می‌خواستم به مجازات برسد. اما شب گذشته خواب پدرم را دیدم که مشغول خواندن قرآن است و لبخند می‌زند و مدام به من می‌گوید ببخش. اگر آن خواب را ندیده بودم حتماً حکم را اجرا می‌کردم اما تنها به خاطر خوابی که دیدم مادرم را می‌بخشم. 
دختر 15ساله ادامه داد: البته شرطی برای بخشش دارم، مادرم باید 10 زندانی زن را که غیر عمد مرتکب جرم شده‌اند و در زندان به سر می‌برند آزاد کند. پدر و مادر مقتول نیز زمانی که متوجه شدند نوه‌شان قاتل را بخشیده است، آن‌ها نیز از قصاص قاتل پسرشان گذشت کردند. همزمان زن جوان نیز قبول کرد که 10 زندانی زن را آزاد کند و باتوجه به اینکه حدود 8 سال از جنایت می‌گذرد بزودی از زندان آزاد خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1573114/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بارش باران و کاهش دما در نقاط مختلف کشور؛ پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها

ثبات قیمت شیرینی در آستانه عید نوروز

کره شمالی وعده داد کمیت و کیفیت تسلیحات اتمی‌اش را تقویت کند

مقام یمنی: یمن گورستان متجاوزان است و آمریکا باید این را بفهمد

روسیه مدعی کنترل یک منطقه در «زاپروژیا» شد

دروس آزمون نهایی یازدهم و دوازدهم اعلام شد

افزایش تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ در بهمن‌ماه

انجام 548 پرواز خارجی در 4 روز عملیات نوروزی

تنش در سازمان امنیت داخلی اسرائیل؛ دردسر جدید نتانیاهو

شلیک 5 خمپاره به شهرکی در نزدیکی مرزهای لبنان و سوریه

کره جنوبی و ‌آمریکا برای مقابله با تاسیسات نظامی زیرزمینی رزمایش مشترک برگزار می‌کند

روآندا رسماً روابط دیپلماتیک با بلژیک را قطع کرد

بحرانی که ترامپ به آن دامن زد

فوت 45 نفر در معابر در دو روز گذشته

افزایش 3 هزار مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیرها در 1404

نماینده پارلمان اروپا: آمریکا مجسمه آزادی را به فرانسه پس بدهد

نزدیک به 1 میلیون آواره سوری از ترکیه به کشورشان بازگشتند

ترامپ با شروع جنگ تجاری, رشد اقتصادی جهان را کاهش داده است

زاخاروو تصمیم انگلیس برای اعزام صلح‌بان به اوکراین را مورد تمسخر قرار داد

هشدار وزش باد شدید در تهران

تأمین 65.3 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات و نیاز‌های خدماتی

«دی‌برند» پوسته‌ها و قاب‌های شفاف گلکسی S25 اج را به‌نمایش گذاشت

مدیرعامل تلگرام به دوبی بازگشت

برخورد پهپاد جاسوسی «هرون» با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی

استخدام 210 نیروی جدید در سازمان حفاظت محیط‌زیست طی سال آینده

برخورد سختگیرانه در انتظار مشترکان پرمصرف آب

خدمت‌رسانی 72 ایستگاه اورژانس در نوروز 1404

درخواست اتاق تهران برای بازگشت قانون تغییر ساعت رسمی کشور

پ‌.ک‌.ک: پهپاد ترکیه‌ای را در شمال عراق ساقط کردیم

حماس: آمریکا، دشمن صهیونیستی را به اجرای توافق آتش‌بس ملزم کند

شاخص بورس چقدر ریخت؟

سقوط هواپیمای آموزشی در چالوس

زیدآبادی: رفع حصر مهدی کروبی اتفاق مبارکی است

شهادت یک نفر در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان

ریلمی P3 با اسنپدراگون 6 نسل 4 و باتری بزرگ معرفی شد

پلیس: ضبط دوربین مخفی حتما باید مجوز داشته باشد

قابلیت جدید دردسرساز هوش مصنوعی گوگل

دعوای دو همسایه بر سر جای پارک خودرو به قتل ختم شد

سخنگوی دولت: قولی برای رفع فیلترینگ نداده بودم

جهان بار دیگر در دام قدرت‌های بزرگ!

وضعیت ذخیره آب در سد لتیان

آخرین وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور

10 روز تا رونمایی پوکو F7 اولترا و F7 پرو؛ رندرهای رسمی فاش شدند

سرمقاله اطلاعات/ روابط بین‌المللی در سال 1403 پیوستگی‌ها و گسست‌ها

شهادت 3 فلسطینی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی

خبر خوش وزیر دفاع برای سربازان وظیفه

رنگ‌ها و قیمت گلکسی S25 اج فاش شد؛ معرفی کامل در فروردین‌ماه

کشته شدن 4 نیروی نظامی سوریه در مرز با لبنان

وصول 130 هزار میلیارد ریال از مطالبات محکومین پرونده گروه عظام

قیمت میوه و صیفی‌جات شب عید اعلام شد