پیام ویژه

آخرين مطالب

معاون روحانی، دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران شد اقتصادي

معاون روحانی، دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا/ رئیس اتاق بازرگانی ایران در حکمی لعیا جنیدی را به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران منصوب کرد.
صنایع، معادن و کشاورزی ایران، صمد حسن‌زاده در مراسم معارفه لعیا جنیدی به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران با حضور رئیس، عضو هیات رئیسه، دبیرکل و تعدادی از مدیران اتاق ایران و کارشناسان مرکز داوری برگزار شد، افزود: حضور ایشان بدون شک در راستای حل‌و فصل پرونده‌ها و اختلافت فعالان اقتصادی مؤثر خواهد بود چراکه تجربیات ایشان در عرصه مسائل حقوقی با نگاه ملی و بین‌المللی و حوزه داوری قابل توجه بوده و در پیشبرد مأموریت‌های اتاق ایران تأثیرگذار است.
رئیس اتاق ایران همچنین از خدمات ابریشمی که مدتی که به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران فعالیت داشتند، تشکر کرد و گفت: ایشان با دانش و تجربیات ارزنده‌ای که در اختیار دارند بدون شک در جایگاه دیگری برای پیشرفت و تحقق اهداف کشور قدم برمی‌دارند.
در بخش دیگری از این مراسم محمد خزاعی، دبیرکل کمیته ایرانی ‌ICC از سابقه و مجموعه تجربیات خانم جنیدی سخن گفت و تسلط ایشان در حوزه حقوق بین‌المللی را در پیگیری پرونده‌ها و داوری اتاق ایران قابل توجه توصیف کرد.
وی با بیان این مطلب که خانم جنیدی مدیریت کمیسیون حقوقی ICC در ایران را نیز به عهده دارند، تصریح کرد: گسترش سطح آگاهی حقوقی و تشویق به استفاده از ظرفیت داوری در پرونده‌های تجاری می‌تواند نتیجه انتخاب ایشان به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران باشد.
همچنین لعیا جنیدی، دبیرکل جدید مرکز داوری اتاق ایران که تاکنون مسئولیت‌هایی چون دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و معاونت حقوقی در دولت دوازدهم را به عهده داشته است، گفت: سعی خواهم کرد حضورم در مرکز داوری اتاق ایران در راستای ایجاد چارچوبی برای تحقق نهاد داوری قدرتمند باشد و امیدوارم بتوانیم با همکاری همه بخش‌ها و ارکان در کنار کارشناسان فعال این مرکز، طرح جدیدی بر پایه تهدیدها و فرصت‌ها در سیستم حل‌وفصل خصوصی اختلاف‌ها طراحی و اجرا کنیم.
او از ضرورت گسترش سطح تعاملات مرکز داوری اتاق ایران در سطح ملی، بین‌المللی و داخلی با کلیه اتاق‌های سراسر کشور سخن گفت و افزود: مرکز داوری اتاق ایران باید تعامل با قوه قضائیه با توجه به طرح‌هایی که در این دستگاه مطرح می‌شوند، استقلال و خصوصی ماندن مرکز را به عنوان اولویت‌های خود در نظر بگیرد. همچنین تعامل با قوه مجریه، کانون وکلا، انجمن‌های علمی، دانشگاه‌ها و تمام بازیگران فضای حقوقی و داوری کشور باید مدنظر باشد.
جنیدی برنامه‌ریزی برای رسیدن به اجماع به کمک اقناع و تشویق مکانیسم داوری را ضروری خواند و افزود: معتقدم باید به کمک تعامل و اقناع مسیر استفاده از ظرفیت داوری تجاری را همواره کنیم.
دبیرکل جدید مرکز داوری اتاق ایران در نهایت حمایت جامع و گسترده از کارشناسان مرکز داوری را نیز خواستار شد.
رئیس؛ عبدالله مهاجر دارابی، عضو هیات رئیسه؛ ساسان شاه‌ویسی، دبیرکل؛ محمد خزاعی، دبیرکل کمیته ایرانی ‌ICC و جمعی از مدیران اتاق ایران و کارشناسان مرکز داوری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، لعیا جنیدی، به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران معرفی شد. پیش از جنیدی، علی مقدم ابریشمی این مسئولیت را به عهده داشت.
بازار



گفتنی است لعیا جنیدی، معاون حقوقی حسن روحانی بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1573167/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خبر خوش وزیر دفاع برای سربازان وظیفه

رنگ‌ها و قیمت گلکسی S25 اج فاش شد؛ معرفی کامل در فروردین‌ماه

کشته شدن 4 نیروی نظامی سوریه در مرز با لبنان

وصول 130 هزار میلیارد ریال از مطالبات محکومین پرونده گروه عظام

قیمت میوه و صیفی‌جات شب عید اعلام شد

نماینده مجلس: اگر بحث رانت باشد و از ظرفیت خصوصی سازی فقط یک گروه خاص بهره ببرند قطعا خطاست

تصاویر ماکت مدل‌های آیفون 17 منتشر شد؛ مدل ایر مگ‌سیف خواهد داشت

سرمقاله وطن امروز/ نامه در برابر نامه

صدور حکم محکومیت دیگری علیه ساکاشویلی

حکم دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد

هشدار وزارت بهداشت برای رعایت نکات بهداشتی در سفرهای نوروزی

چرا حق مسکن کارگری در سال 1404 تغییر نکرد؟

بلیت‌های استرداده شده قطار چه می‌شود؟

شناسایی فرار مالیاتی 48 میلیارد تومانی یک رستوران در غرب تهران

حالت دسکتاپ اندروید 16 تغییری کوچک، اما کاربردی تجربه می‌کند

رکورد حضور 25 میلیون نمازگزار و زائر در مسجد الحرام

پیش بینی ورود 10 میلیون زائر به مشهد در ایام نوروز

سرمقاله جوان/ عبور از سال سخت

طرح جدید نیکوکاری اسنپ‌کلاب آغاز شد / مشارکت اسنپ در توان‌افزایی تسهیلگران و سازمان‌های مردم‌نهاد محلی

رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت سقوط کرد

عارف: اولویت‌ها، چالش‌ها و منافع هر پروژه به تفکیک ارائه شود

تعطیلات شروع نشده، جاده شمال قفل شد

سخنگوی صنعت آب: جیره بندی آب نداریم

سرمقاله شرق/ تغییرات اقلیمی در سال 1403 تحلیلی بر چالش‌ها و چاره‌ها

وقوع انفجار در دمشق

پلیس فتا: مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشید

نهمین رنگ گلکسی S25 اولترا در راه است

کشف بیش از 8 میلیون موادمحترقه و دستگیری 283 نفر در پایتخت

بازداشت سرنشین و توقیف خودرویی که از آن مواد محترقه پرتاب شود

سخنگوی کمیسیون صنایع: خودروسازی ما همچون یک بچه بد است که باید تنبیه شود

مقام صنفی: میزان واردات لوازم خانگی توسط کولبران و ته‌لنجی خیلی بالاست

سرمقاله جام جم/ چشم به روزهای روشن آینده

کاهش 19 درصدی سرقت‌ها در پایتخت

چمران: ساخت واگن ملی و داخلی مورد تاکید است

سازمان تعاون روستایی: زعفران را به نفع کشاورز گران کردیم

حصر مهدی کروبی رفع شد/ مسئولان امنیتی گفتند تا چند ماه آینده حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد هم برداشته خواهد شد

آمریکا کشتی صهیونیستی «گلکسی لیدر» را هدف قرار داد

علی اکبری بالاخره کوتاه آمد؛ تحویل توله شیر معروف به محیط زیست

آب سدها از خط قرمز هم عبور کرد

امکان پرداخت فوری قبوض تلفن ثابت فراهم شد

سرمقاله همشهری/ نقاب صلح، خنجر جنگ

آرامش شکننده در مرز لبنان با سوریه پس از تبادل آتش سنگین

دست‌درازی پسر 18 ساله به زن جوان خون به پا کرد؛ آزادی قاتل بعد از 22 سال حبس

خسروپناه: وزارت علوم برای شرکت پذیرفته‌شدگان 1403 در آزمون 1404 پیشنهاد بدهد

بوسه سکه به 87 میلیون تومان

واکنش دانشگاه امیرکبیر به خبر زورگیری از یکی از دانشجویان

چاپ عکس و لوگو روی شکلات با نیکان شکلات!

خاندوزی: شهید رئیسی قائل به حمایت از نسل‌های پرانرژی‌تر، خلاق و با جسارت بود

سرمقاله کیهان/ این احتمال را به خاطر بسپارید!

خواب‌ماندگی در «تغییر ساعت»