پیام ویژه

آخرين مطالب

نظر عضو کارفرمایی شورایعالی کار در خصوص افزایش 45درصدی حقوق کارگران اقتصادي

نظر عضو کارفرمایی شورایعالی کار در خصوص افزایش 45درصدی حقوق کارگران
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایلنا / به گفته نماینده کارفرمایان، پرداخت افزایش 45 درصدی حداقل دستمزد برای کارفرمایان واحدهای خرد و متوسط دشوار خواهد بود و تبعاتی خواهد داشت اما کارفرمایان تلاش خواهند کرد با بهره‌گیری از بهترین شیوه‌های مدیریتی و افزایش کارایی، فشار هزینه‌ی مازاد را جبران کنند.
با افزایش 45 درصدی، پایه مزد از 71 میلیون و 661 هزار ریال به 103 میلیون و 909 هزار ریال افزایش یافت. بن خواروبار از 14 میلیون ریال به 22 میلیون ریال و حق سنوات از 2,100,000 ریال به 2,820,000 ریال افزایش یافت.
در آخرین نشست شورایعالی کار، نظر گروه کارفرمایی بر افزایش در محدوده‌ی تورم بوده، یعنی حدود 32 تا 35 درصد افزایش دستمزد؛ اما در نهایت حداقل مزد 45 درصد افزایش یافت. دیدگاه گروه کارفرمایی و نمایندگان آن در شورایعالی کار در ارتباط با مزد مصوب چیست؟
بازار
«اصغر آهنی‌ها» نماینده کارفرمایان در شورایعالی کار در پاسخ به این سوالات می‌گوید: گروه کارفرمایی به هر حال رضایت نسبی داشته که مصوبه مزدی را امضا کرده است.
او ادامه داد: یکی از مباحث مطرح در شورایعالی کار، بحث سبد معیشت و تورم حادث بر هزینه‌های زندگی بود؛ گروه کارگری بر نرخ سبد معیشت و تاثیر تورم بر آن تاکید داشتند. کارفرمایان نیز در نهایت افزایش 45 درصدی مزد را پذیرفتند.
آهنی‌ها با بیان اینکه «نیروی کار برای کارفرمایان مهم‌ترین مولفه تولید است» ادامه داد: در نشست شورایعالی کار تلاش کردیم به یک نتیجه منطقی برسیم که نیروی کار با آرامش بیشتری به کار و تولید بپردازد.
او تصریح کرد: آرامش نیروی انسانی و بهره‌وری آن برای ما اهمیت بسیار دارد؛ نیروی کاری که در آرامش به سر می‌برد بهره وری و کارایی بهتری برای واحدها دارد و نمودارهای رشد را ارتقا می‌بخشد.
آهنی‌ها با ابراز امیدواری نسبت به اینکه با دستمزد مصوب بخشی از مشکلات کارگران حل شود؛ ادامه داد: یکی دیگر از دلایل موافقت با افزایش 45 درصدی پایه دستمزد، وضعیت مزدی بازنشستگان بود؛ با توجه به تسری افزایش مزد مصوب شورایعالی کار به افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی، هدف این بود که بیشترین مقدار افزایش روی پایه مزد اعمال شود تا بازنشستگان تامین اجتماعی نیز از آن منتفع شوند. طبق تماس‌هایی که داشتیم متوجه شدیم که بازنشستگان نیز از این تصمیم رضایت نسبی دارند.
نماینده رسمی کارفرمایان کشور در پاسخ به این سوال که «آورده افزایش 45 درصدی مزد چیزی حدود 4 میلیون تومان است، آیا قبول دارید با این افزایش باز هم کارگران در تامین هزینه‌های زندگی مشکل دارند» گفت: اینکه بگوییم با این افزایش مزدی کارگران دیگر مشکل معیشتی نخواهند داشت، ادعای اشتباهی‌ست، قطعاً مشکل خواهند داشت.
او افزود: در سال 1403 کارگران و کارفرمایان مشکلات متعددی داشتند؛ کارگران گرفتار بحران معیشت بودند، کارفرمایان نیز درگیر ناترازی‌ها، بحران حفظ نیرو و ادامه حیات واحدها بودند؛ این واقعیات قابل انکار نیست اما فکر می‌کنم در این شرایط اقتصادی، شورایعالی کار بهترین تصمیم را گرفت؛ افزایش 45 درصدی پایه مزد، بهترین تصمیمی بود که می‌شد گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1573721/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شگرد کثیف برای سرقت های سریالی!

پرداخت صد درصد مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت

ابلاغ مصوبه واگذاری 7 شرکت دولتی بابت تادیه بدهی دولت به تأمین اجتماعی

دوربین سلفی تمام مدل‌های آیفون 17 اپل، 24 مگاپیکسلی می‌شود

گفتگوی ترامپ و پوتین؛ کاخ سفید: تماس تلفنی به خوبی پیش می‌رود

واکنش اروپایی‌ها به ازسرگیری حملات اسرائیل به غزه

حزب‌الله: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه کشتار و ویرانی هستند

عابرین پیاده بیشتر مصدومان چهارشنبه سوری؛ از خانه خارج نشوید

انفجار نارنجک در دست مرد ٣٠ ساله

آتش‌سوزی مجتمع پزشکی در بهشهر مازندران

توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره نظارت بر سفرهای نوروز 1404

اردوغان خواستار توقف کشتار اسرائیل در نوار غزه از جامعه جهانی شد

دبیرکل سازمان ملل خواستار رعایت آتش‌بس در غزه شد

گوگل بزرگترین خرید تاریخ خود را ثبت کرد

درخواست آتش‌نشانان از جوانان و نوجوانان در شب چهارشنبه‌سوری

بسته شدن مرز مهران توسط طرف عراقی به روی زائران ایرانی تکذیب شد

معاون سازمان ملی هوش مصنوعی: از نیروهایمان فقط 15 نفر مانده‌اند که آنها هم کار خاصی نمی‌کنند

قیمت پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار اسفند 1403

1403 آخرین رمق ما معمولی‌‏ها بود...

امانت‌داران آرمان‌هایی هستیم که از ایثار نشأت گرفته است

عبور شمار مصدومان چهارشنبه سوری از هزار نفر

پایان طوفانی قیمت‌ طلا و سکه در سال 1403؛ دلار به کانال 97 هزار تومان رسید

چرا آمریکا به یمن حمله کرده است؟

فعال اصولگرا: امید به تغییر ریل سیاست خارجی برای 1404 دارم

تصویر بدون پوشش شهید (ابوحمزه) سخنگوی نظامی گردان‌های قدس منتشر شد

سردرگمی متحدان آمریکا از سیاست خارجی «ترامپ»

زندان، عاقبت ماموران قلابی

افزایش کارت سوخت جایگاه ها متناسب با تقاضای بنزین

مشخصات گلکسی S25 اج بار دیگر لو رفت

شرکت xAI ایلان ماسک استارتاپ هوش مصنوعی تولید ویدیو Hotshot را خرید

زیباکلام: سال 1404 یا زنگی زنگ خواهیم شد یا رومی روم

بحران در سد کرج

پایان نمادین 88

پوتین: غرب 28 هزار و 595 تحریم علیه روسیه وضع کرده است

عراق حملات «وحشیانه» رژیم صهیونیستی علیه غزه را قویا محکوم کرد

سال کبیسهٔ بعدی 5 ساله است!

دستخط محرمانه رهبر انقلاب به روحانی درباره افزایش قیمت بنزین در سال 98/ عکس

حمله‌ای‌ با نتیجه معکوس؛ انصارالله محبوب‌تر از همیشه

تیزر هندزفری 2025 هواوی، محصولی با طراحی منحصربه‌فرد را نشان می‌دهد

بهزادیان نژاد، رئیس ستاد موسوی، آزاد شد

روسیه: کشتار غیرنظامیان در غزه محکوم است؛‌ مسأله اسرا با زور حل نمی‌شود

بازگشت حزب بن گویر به کابینه اسرائیل

ابوحمزه، سخنگوی سرایا القدس به شهادت رسید

وجود حدود پنج میلیون زن سرپرست خانوار در کشور

دستگیری پرتاب کنندگان نارنجک به سمت خودروی پلیس

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق: 60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

زنان 3 استان مردان را از صنعت کنار زدند!

واکنش طالبان به اظهارات پوتین: افغانستان مرکز تهدید نیست

انفجار انبار نفت در دمشق

ترامپ و پوتین تلفنی گفت‌وگو می‌کنند