پیام ویژه

آخرين مطالب

ماجرای قتل پدر و پسری در تهران فرهنگی و اجتماعی

ماجرای قتل پدر و پسری در تهران
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از برملاشدن راز ناپدیدشدن یک پدر و پسر خبر داد و گفت: با دستگیری دوست قدیمی آنها و اعتراف عجیب وی، پرده از این جنایت خونین برداشته شد.
سردار علی ولیپور گودرزی در این خصوص اظهار کرد: بهمن ماه سال گذشته، ناپدید شدن مردی به نام بهروز به همراه پسر 16ساله‌اش به پلیس گزارش و تحقیقات در این خصوص آغاز شد و کارآگاهان اداره چهارم پلیس آگاهی پایتخت در تحقیقات خود دریافتند که بهروز آخرین بار با یکی از دوستانش به‌نام یاسر در تماس بوده است، همچنین مشخص شد آنها با هم اختلاف مالی داشته‌اند.
وی ادامه داد: با به دست آمدن این سرنخ، کارآگاهان سراغ یاسر رفتند، اما مرد جوان مدعی شد از سرنوشت پدر و پسر بی‌اطلاع است، با این حال تحقیقات نشان داد بهروز و پسرش آخرین‌بار به خانه یاسر رفته‌اند. در ادامه کارآگاهان با دریافت مجوز قضایی به بررسی خانه و خودروی یاسر پرداختند و با مشاهده لکه‌های خون داخل خودرو و انجام آزمایش‌های «دی‌ان‌ای» دریافتند خون متعلق به پدر و پسر گمشده است؛ همچنین با یافتن ساعت و گوشی تلفن همراه بهروز در خانه یاسر، مرد جوان بازداشت و این‌بار مجبور به اعتراف شد.
بازار
رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: متهم در تحقیقات مدعی شد، از 13 سال قبل بهروز را می‌شناختم، مدتی بود او ادعا می‌کرد با هیپنوتیزم می‌تواند به اسرار عالم غیب پی ببرد، ابتدا تصور می‌کردم قصد شوخی و سرگرمی دارد تا اینکه روز حادثه وقتی به‌همراه پسرش به خانه‌ام آمدند، اصرار کرد به پشت‌بام برویم، پسرش داخل خانه خواب بود، بعد بهروز از من خواست دست و پاهایش را ببندم، می‌گفت می‌خواهد با هیپنوتیزم با عالم غیب ارتباط گیرد، وقتی دست‌وپایش را بستم، از من خواست سرنگی را که داخل آن ماده سفید بود به گردن وی تزریق کنم.
وی اضافه کرد: متهم ادامه داد که کار‌هایی را که بهروز خواسته بود انجام دادم، اما بعد از مدتی متوجه شدم نفس نمی‌کشد، خیلی ترسیده بودم به داخل خانه برگشتم و دیدم پسرش بیدار شده است و سراغ پدرش را می‌گیرد، او را به پشت‌بام بردم، اما با دیدن جسد پدرش شوکه شد، خواستم برای وی توضیح دهم، اما شروع به سروصدا کرد و من هم با کاتر او را به قتل رساندم، بعد از آن اجساد را تکه‌تکه کردم و داخل صندوق عقب خودرو خود قرار دادم و در حوالی جاجرود رها کردم و به خانه برگشتم.
سردار ولیپور گودرزی، با اعتراف متهم کارآگاهان اداره چهارم پلیس آگاهی پایتخت موفق به کشف اجساد پدر و پسر شدند و به پزشکی قانونی منتقل شدند، متهم را در اختیار کارآگاهان اداره دهم آگاهی قرار گرفت تا انگیزه اصلی وی از این جنایت‌ها مشخص شود.
زندان، عاقبت ماموران قلابی
همچنین رییس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری باند سارقان زورگیر که با پوشش مامور قلابی اقدام به اعمال مجرمانه می‌کردند، خبر داد و گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت سرقت و زورگیری توسط یک باند سه نفره که خود را ماموران یکی از ارگان‌های نظامی معرفی می‌کردند، پیگیری موضوع و دستگیری عوامل این سرقت‌ها در دستور کار تیم عملیات کلانتری 117 جوادیه قرار گرفت.
سردار علی قاسم‌پور افزود: ماموران با مراجعه به محل‌هایی که سرقت در آنها رخ داده بود و با استفاده از شیوه‌های نوین پلیسی موفق به شناسایی هویت این سارقان شدند؛ مشخصات ظاهری این متهمان در اختیار همه واحد‌های گشت پلیس قرار گرفت.
سردار قاسم‌پور اضافه کرد: ماموران در گشت‌زنی‌های هدفمند در اطراف ترمینال جنوب متهمان را در حال زورگیری از یکی از شهروندان مشاهده کردند و به سرعت برای دستگیری آنها اقدام کردند، متهمان با مشاهده ماموران سوار بر ماشین شده و از محل متواری شدند که در یک تعقیب و گریز کوتاه و با استفاده از قانون بکارگیری سلاح خودروی متهمان متوقف و هر سه نفر آنها دستگیر شدند.
رییس پلیس پیشگیری پایتخت اظهار کرد: در بازرسی‌های اولیه از متهمان و خودروی آنها تعداد 2 دستگاه تلفن همراه سرقتی، سه عدد اسپری اشک‌آور، دستبند و چراغ «ال‌ای‌دی» کشف و به همراه متهمان به کلانتری منتقل شدند؛ متهمان به جرم خود مبنی بر زورگیری در پوشش ماموران قلابی اعتراف کردند و جهت کشف جرائم احتمالی دیگر تحویل مقامات قضایی شدند.
دستگیری شرور مسلح در تهرانپارس
از سوی دیگر رییس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری یکی از اراذل و اوباش به اتهام قدرت‌نمایی با سلاح گرم در منطقه تهرانپارس تهران خبر داد و گفت: ماموران مرکز عملیات پلیس اطلاعات خبری را درباره قدرت‌نمایی فردی با سلاح گرم در منطقه تهرانپارس تهران دریافت، که ماموران پیگیری موضوع را در دستور ویژه کار قرار داد.
سرهنگ سعید راستی اظهار کرد: ماموران با بررسی خبر و صحنه درگیری توانستند این فرد را شناسایی کنند که مشخص شد یکی از اوباش سابقه‌دار در بحث سرقت با سلاح شکاری اقدام به قدرت‌نمایی و عربده‌کشی در چند نقطه را داشته، با تلاش شبانه‌روزی ماموران پاتوق این شرور شناسایی و در عملیاتی متهم را در پاتوق وی واقع در خیابان شاهد دستگیر کردند.
وی افزود: با انجام بازرسی از مخفیگاه متهم یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز کشف و متهم به همراه اقلام مکشوفه به دادسرا منتقل شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1576798/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیش از نیمی از آمریکایی‌ها: سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ به اقتصاد آسیب می‌زند

ناتو در سال جاری 20 میلیارد یورو به اوکراین اختصاص داده‌ است

بنچمارک پوکو C71 مشخصات تراشه گوشی اقتصادی شیائومی را فاش کرد

واژگونی مرگبار خودروی سواری ساینا

بارش برف و باران و ترافیک سنگین در جاده‌های کشور

دستگیری یک داعشی توسط نیروهای امنیتی کردستان عراق / ویدئو

فرار به سمت حجاب به جای پاسخ درباره قطب جنوب!

تشکیل 287 پرونده به ارزش 880 میلیارد تومان برای مجرمان اقتصادی

الکسا پلاس به‌صورت محدود عرضه شد؛ بدون برخی از قابلیت‌های پیشرفته

حمله آمریکا به مخازن آب در الحدیده یمن؛ 61 یمنی شهید شدند

مذاکره اردوغان و ترامپ در آینده نزدیک

حماس: حملات جنایت‌بار رژیم صهیونیستی در غزه، نسل‌کشی آشکار با حمایت آمریکا است

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا

سنگ‌باران پلیس راه در یاسوج؛ مهاجمان دستگیر شدند

دورخیز دولت چهاردهم برای اجرای مهم‌ترین طرح صنعت نفت

افزایش حدود 3 میلیون لیتری تولید بنزین در کشور

اشاره به کنسول دستی ایکس‌ باکس در یک ویدیو تبلیغاتی

اخراج دانشجویان حامی فلسطین به دانشگاه‌های آلمان رسید

تصاویر هوایی از پارک‌های معروف تهران در سیزده‌بدر

بانکداری با هدف خاص؛ 3 بانک مهم برای ایران

پیشنهاد پوتین که اروپایی‌ها را عصبانی کرد

حزب سبز اروپا خواستار دستگیری نتانیاهو در مجارستان شد

حمله آمریکا به مخزن آب در الحدیده یمن

ترامپ با الجولانی دیدار می‌کند

جریمه 500 میلیون دلاری اتحادیه اروپا برای 15خودروساز

مدیرعامل جدید اینتل برنامه‌هایش را اعلام کرد؛ واگذاری واحدهای غیرضروری

حسابرسی بودجه دولت تغییر کرد

یک امدادگر فلسطینی با سر بریده‌ شده در غزه پیدا شد

صادرات ایران روی موج دلار؛ رکوردشکنی پس از دو دهه

مقاومت: مردم به سمت مسجدالاقصی بروند؛ بیانیه و سخنرانی ارزشی ندارد

آیا اقتصاد ایران کمبود نقدینگی دارد؟

جدیدترین آمار شهدای غزه اعلام شد

ساعت بازگشایی مدارس در 16 فروردین اعلام شد

ترامپ حریص برای دوره سوم؛ تیر خلاص به قانون اساسی یا خیال‌پردازی؟

تعلیق مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش توسط سازمان هواپیمایی

ایلان ماسک در برابر اپل؛ آینده ارتباط ماهواره‌ای در خطر است؟

اروپایی‌ها قصد دارند نیرو‌های خود را در اوکراین مستقر کنند

توضیحات پلیس درخصوص ویدئوی منتشرشده از تیراندازی در یاسوج

ناترازی گاز در سال جدید تشدید می‌شود؛ اصلاح تدریجی قیمت‌ها کلید حل بحران انرژی

رسانه صهیونیستی مدعی شد؛ مذاکرات پشت پرده دولت جدید سوریه با تل‌آویو

مصرف بنزین 16 درصد رشد یافت

یوتیوب شمشیر را از رو بست!

پسکوف: پوتین هنوز پذیرای مذاکرات صلح است

روابط روسیه و بلاروس توسعه می‌یابد

نقشه آلمان برای خاورمیانه

توصیه‌های پلیس پایتخت به مردم در روز طبیعت

یورش مجدد وزیر امنیت داخلی و شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی

تصویر هوایی از حضور مردم در پارک جنگلی سرخه‌حصار در روز طبیعت

تأمین برق عشایر با نیروگاه‌های خورشیدی

نشت اطلاعاتی بزرگ ایکس؛ آدرس ایمیل بیش از 200 میلیون کاربر لو رفته است