پیام ویژه

آخرين مطالب

آمار نهایی سفرهای نوروزی اعلام شد فرهنگی و اجتماعی

آمار نهایی سفرهای نوروزی اعلام شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ستاد سفر اعلام کرد از 25 اسفند 1403 تا 15 فروردین‌ماه امسال، 36 میلیون و 519 هزار و 671 نفر سفر رفتند و 60 میلیون و 970 هزار و 523 نفر شب اقامت ثبت شده است. بشترین سفرها در مازندران، گیلان، خراسان رضوی، تهران و اصفهان انجام شده است.
سیدمصفطی فاطمی، دبیر ستاد سفر با پایان تعطیلات نوروز 1404 با اعلام جزئیات آماری، پرونده سفرهای نوروز امسال را بست. او با این یادآوری که در آمارگیری سفرهای نوروزی، شاخص‌هایی چون اسکان، میزان مصرف سوخت، تردد جاده‌ای، میزان مصرف پسماند در مقصد و فضای ابری تلفن همراه درنظر گرفته شده است، افزود: آمار تجمیعی اقامت ثبت شده در مراکز اقامتی رسمی، نیمه‌رسمی و اضطراری از 25 اسفند تا 15 فروردین 60 میلیون و 970 هزار و 523 نفر شب اقامت ثبت شده است که از این میان، اقامت 10 میلیون و 376 هزار و 433 نفر شب در مراکز رسمی ثبت شده است.
بازار


به گفته دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، در استان‌های خراسان رضوی، مازندران، گیلان، ‌فارس، هرمزگان، اصفهان، یزد، خوزستان، کرمان و اردبیل، بیشترین اقامت نوروزی ثبت شده است.
فاطمی افزود: اقامت در کلاس‌های درس آموزش و پرورش و مراکز اقامتی فرهنگیان نیز سه میلیون و 516 هزار و 556 نفرشب بوده که نسبت به نوروز سال گذشته 15 درصد رشد را تجربه کرده است. همچنین در بقاع متبرکه زیرنظر اوقاف 359 هزار و 601 نفر شب اقامت ثبت شده است.


او ادامه داد: تا 15 نوروز 36 میلیون و 519 هزار و 671 نفر سفر رفته‌اند و شهرهای مشهد، شیراز، تهران، اصفهان، بندرعباس، قم، کرج، رشت، اهواز، خرم آباد، بوشهر، قشم، یزد، بندرگناوه، کرمانشاه، بندر انزلی، تبریز، همدان، نوشهر، گرگان، ساری، درگهان، کیش، دزفول، زنجان، رامسر، چالوس، آمل، بابلسر، اردبیل، کاشان، سمنان، محمودآباد، لاهیجان، شاهرود، مرزن آباد، لوندیل، بابل، چمستان و شوشتر به ترتیب بیشترین تعداد مسافر را در تعطیلات نوروز داشته‌اند.

پیام ویژه


دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر ادامه داد: از آغاز طرح سفرهای نوروزی، یک دستگاه به این ستاد اضافه شد اضافه شد، که وزارت ارتباطات بود و باعث شد از داده‌های حاصل از تردد موبایل‌ها نیز مطلع شویم که بر اساس تردد موبایل نسبت به سال گذشته دو درصد افزایش صورت گرفته است.
فاطمی بیان کرد: تمام این آمارها با درصدی از خطا مواجه است.

پیام ویژه


دبیر ستاد سفر همچنین گفت: در نوروز امسال آمار غرق‌شدگی و مسمومیت با گاز CO نیز کاهش داشته است و اطلاعات منتشر شده از سوی ستاد باعث شد بسیاری از مخاطرات کمتر شود.
محسنی بندپی، رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با این اعتقاد که اقدامات مطلوبی در ستاد سفر انجام شد و کیفیت خدمت ارتقا یافت، به حضور رئیس جمهور در جلسه ستاد 29 اسفندماه و پیش از آغاز تعطیلات نوروز و دیگر مقامات و همچنین دیدارهای صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از دیگر دستگاه‌های عضو این ستاد اشاره کرد و افزود: شأن ستاد در نظام حکمرانی ارتقاء پیدا کرده است، ‌ که نشان‌دهنده اهمیت جایگاه ستاد سفر در نظام حکمرانی است. وزرا هم همکاری داشتند و شرایط را فراهم کردند تا کیفیت خدمات افزایش یابد.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، ‌ گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: نوروز امسال در هیچ جایگاه سوختی، صف تشکیل نشده بود و تبلیغات باعث شد مناطق نوظهور همچون ایلام، لرستان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری، کردستان و البرز با افزایش سفر مواجه شوند. البته که آسیب‌شناسی ما علنی و کارشناسی نیست و باید نگاه، کلان و جامع‌نگر باشد.

پیام ویژه


محسنی بندپی افزود: مدنظر است تا ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر را دائمی کنیم و اختیاراتی را از دولت دریافت کنیم تا تصمیم‌های آن به مصوبه تبدیل شود.
او به دیگر تغییرات این ستاد اشاره کرد و گفت: امسال، کمیته محیط زیست از کمیته بهداشت و سلامت منفک شد و مستقل به فعالیت خود ادامه می‌دهد. اگر ادعا داریم برخوردار از میراث تمدنی هستیم، ‌ باید بدانیم جاذبه‌های طبیعی نیز در گردشگری می‌تواند نقش‌آفرینی کند.
رئیس ستاد سفر گفت: در تنظیم بازار هم اقدامات خوبی را شاهد بودیم که مشکل خاصی پیش نیامده است. از دفتر آقای عارف، ‌ معاون اول رئیس‌جمهور هم تماس گرفتند که از همه دست‌اندرکاران ستاد باید در همین فروردین‌ماه قدردانی شود.
محسنی بندپی درباره افزایش مراکز اقامتی به صورت دلخواه و خارج از مصوبه نیز توضیح داد: مراکز اقامتی قیمت را براساس پیشنهاد جامعه هتل‌داران اعلام می‌کنند. در سامانه نظارتی، شکایتی به عنوان افزایش قیمت نداشتیم، غیر از مناطق آزاد که نتوانستیم ارتباط برقرار شود. حدود 301 هزار تلفن دریافت شد و چیزی درباره افزایش قیمت شکایتی نداشتیم، به ویژه با توجه به اینکه در اسفند جامعه هتل‌داران در مشهد، یزد، کرمان و تهران اعلام کردند برای کسانی که اقامت 10 روزه دارند 20 تا 40 درصد تخفیف درنظر گرفته‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1577883/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش ارتفاع موج تا 1.8 متر در آب‌های جنوب کشور

بازمعماری کارت هوشمند سوخت و استفاده از کارت‌های بانکی

نگاه نزدیک گوشی پرچمدار ویوو X200 اولترا پیش از رونمایی رسمی

نشنال‌اینترست: آمریکا نباید به جولانی اعتماد کند

لاوروف: اروپا به‌ دنبال تحریف تاریخ است

آپدیت One UI 7 گلکسی زد فولد 6 و زد فلیپ 6 رسماً منتشر شد

مشکلات اپل اینتلیجنس عرضه هاب خانگی اپل را به سال 2026 موکول کرد

نظافت 2 بوستان به جای رفتن به زندان

آمار متوفیان پایتخت در نوروز 1404

جهش قیمت‌ها در زمستان؛ تورم فصلی رکورد زد

اعلام مخالفت ماکرون و السیسی با کوچ اجباری فلسطینی‌ها

پاکبانان مجهز به چراغ چشمک‌‌زن می‌شوند

تلفات جاده‌ای در ایران 9 برابر همسایگان

تصاویری از وقوع سیل در دشت ذهاب کرمانشاه

نوروز یا کریسمس، کدام یک مرگبارتر است؟

وزیر نیرو: ناترازی برق در سال جاری از 20 هزار مگاوات عبور می‌کند

سرمقاله فرهیختگان/ گروگان‌گیری با هستهٔ سخت

قطر گیت؛ پاشنه آشیل جدید نتانیاهو

اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از مقر اتحادیه آفریقا

آلمان خواستار اقدام فوری برای مقابله با تعرفه‌های ترامپ شد

توقیف کوئیک با راننده 8ساله

نماینده کارگران در شورای عالی کار خطاب به نماینده مجلس: درصد شکم کارگران را سیر نمی‌کند!

فروش جنین اسب در ایران؛ 4.5 میلیون ناقابل!

اتریوم در برابر رقبای خود؛ بررسی پلتفرم‌های بلاک چین مشابه

سامسونگ سرانجام انتشار نسخه نهایی One UI 7 را آغاز کرد

نشست هم اندیشی و آموزشی کارشناسان تعاون و امور اجتماعی بنیاد مازندران برگزارشد

قتل زن باردار با جنین های دوقلویش؛ شوهرش زن دخترزا نمی خواست!

کارشناس اقتصاد بین‌الملل: واکنش چینی‌ها به تعرفه‌های ترامپ اقدام متقابل خواهد بود

تخصیص 200 همت از بودجه برای پوشش کسری یارانه‌ها

سرمقاله اطلاعات/ «اضطرارگرائی» و مدیریت سیاسی ترامپ

طرح استیضاح «جالوت» در کنگره آمریکا

وقتی جوشکار باشی و در راهپیمایی اعتراضات شرکت کنی!

تشییع پیکر خبرنگاری که در چادر آورگان غزه به شهادت رسید

معافیت پرداخت بیمه برای چهار دهک پایین درآمدی

وزیر نیرو: با استخراج کنندگان غیرقانونی رمزارز برخورد می‌شود

دستگیری 29 سارق و کشف 43 سرقت در کشور

محیط زیست: خاک هرمز را پست کنید

گزارشی از وضعیت اسفناک محیط زیست تا ادعای ورود برنج‌های آلوده به کشور

خون سه خبرنگار در محوطه بیمارستانی در خان‌یونس جاری شد

ینی شفق: اردوغان استراتژی جدیدی را برای مساله کُردها تعیین کرد

یکی از مظنونان ضرب و شتم یک دانشجو در گرگان دستگیر شد

جدول سن فرسودگی خودروها در سال 1404 منتشر شد

عضو کمیسیون انرژی مجلس: احتمال قطعی گسترده خطوط مخابراتی و اینترنتی در تابستان وجود دارد

سرمقاله وطن امروز/ همان همیشگی!

نظامیان صهیونیست‌ تجهیزات جنگی تل‌آویو را سرقت کردند

تجمع مقابل محل اقامت نتانیاهو در واشنگتن

ترامپ بورس‌ها را به ته دره فرستاد

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

تهران وارد پنجمین سال خشکسالی شد

تصاویری از سیل شدید در ریودوژانیرو برزیل