پیام ویژه

آخرين مطالب

یادگاران شهدا، موجب تقویت قدرت جمهوری اسلامی هستند بنیاد شهید و امور ایثارگران

یادگاران شهدا، موجب تقویت قدرت جمهوری اسلامی هستند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست اعضای مجمع یادگاران شهدای ارتش گفت: فعالیت های یادگاران شهدای ارتش گامی بلند در راستای تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی است. این تشکل‌ها ظرفیت‌های بزرگی هستند که باید با برنامه‌ریزی از آن‌ها بهره برد.

به گزارش ایثار، دکتر یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران در نشست صمیمی با اعضای مجمع یادگاران شهدای ارتش که بعدازظهر دوشنبه 18 فروردین با حضور حجت الاسلام والمسلمین سعید نصیر الاسلامی معاون فرهنگی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، سرهنگ جلال زاده فرمانده مرکز ایثارگران کل ارتش، اعضای مجمع یادگاران شهدای ارتش و مدیران کل معاونت فرهنگی بنیاد شهید در دفتر مجمع شهدای ارتش برگزار شد؛ ضمن تبریک سال نو و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای والامقام، سال جدید را که به‌عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده، فرصتی مغتنم برای تحول و شکوفایی در حوزه فرهنگی و آموزشی دانست و تأکید کرد: با همت، تعامل و هم‌افزایی می‌توانیم شاهد تحولی عالی در این مسیر باشیم. این جلسه، به عنوان نخستین نشست با حضور مدیران کل معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید، فرصتی برای بهره‌مندی از دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات ارزشمند خانواده‌های معظم شهدا به‌ویژه فرزندان شهدای ارتش است.
دکتر سلیمانی با اشاره به اهمیت نگاه نقادانه و صادقانه در چنین نشست‌هایی افزود: بی‌پرده و شفاف سخن گفتن، زمینه‌ساز رسیدن به نتایج سازنده است. نقد سازنده می‌تواند ما را به نکات کلیدی موفقیت رهنمون سازد. نگاه ما در بنیاد شهید نسبت به ارتش جمهوری اسلامی ایران، نگاه خدمت مضاعف است.
دکتر سلیمانی تعامل و هم‌افزایی با تشکل‌های ایثارگری را یک ضرورت دانست و اظهار داشت: امروز مجموعه‌ یادگاران شهدای ارتش گامی بلند در راستای تقویت نظام جمهوری اسلامی است. این تشکل‌ها ظرفیت‌های بزرگی هستند که باید با برنامه‌ریزی از آن‌ها بهره برد.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت بزرگ آموزشی بنیاد شهید در سطح کشور گفت: یک هزار و 400 مدرسه شاهد، بزرگ‌ترین شبکه آموزشی ایثارگری در جهان فعال است. ما به دنبال کار عملی، اثرگذار و متفاوت هستیم. مقدمه این رویکرد از سال گذشته آغاز شد که طی آن، مدیران مدارس شاهد در همایشی ملی گرد هم آمدند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید، تشکل‌ها را دارای ساختار، هویت و موجودیت مستقل دانست و تاکید کرد: دیدگاه ما این است که تشکل‌ها یکی از سرمایه‌های اجتماعی بنیاد هستند. به همین دلیل باید با نگاهی واحد و هدفمند به سمت یک نقشه راه منسجم حرکت کنیم.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در دهه فجر و تشکیل قرارگاه فرهنگی گفت: در ایام دهه فجر جلساتی با کارگروه‌ها برگزار شد و قرارگاه فرهنگی نیز شکل گرفت. عملکرد بنیاد شهید در این مسیر چنان تأثیرگذار بود که مورد توجه ویژه مقام معظم رهبری قرار گرفت و به‌عنوان یکی از دستگاه‌های برتر شناخته شد.
دکتر سلیمانی در پایان خاطرنشان کرد: این جلسه را به فال نیک می‌گیریم و انتظار داریم واقعیت‌ها را با نگاه واقع‌بینانه ببینیم و برای رسیدن به اهداف عالیه، برنامه‌محور حرکت کنیم. کارهای ما باید مبتنی بر طرح و نقشه باشد. روز شهید و هفته شهید می‌توانند بستر خوبی برای مشارکت بیشتر، نوآوری و پیشبرد اهداف باشند. مقام معظم رهبری بارها بر مردمی بودن، جریان‌سازی فرهنگی و نوآوری تأکید داشته‌اند. امیدواریم با تلاش، برادری و انسجام بتوانیم به قله‌های تعالی برسیم.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران در پایان اعلام کرد: نقشه راه جامعی با مشارکت کارگروه‌های مجمع یادگاران شهدای ارتش طراحی و اجرا خواهد شد تا اهداف این مجموعه در قالب برنامه‌ای اجرایی و منسجم محقق شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1578407/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این تبلیغ سرفیس مایکروسافت با کمک هوش مصنوعی ساخته شده بود

فیلترینگ؛ ملتی گروگان اندکی

واشنگتن پست: سبک مذاکره ترامپ چقدر شانس موفقیت دارد؟

2 عامل مهم در بورس؛ پیش بینی از وضعیت بازار سرمایه برای فردا

نشست خبری رئیس کتابخانه و موزه ملی ملک

رئیس کتابخانه و موزه ملی ملک: قرآن منسوب به امام رضا (ع) در دهه‌کرامت رونمایی می‌شود

رئیس‌جمهور چین خواستار غلبه بر مشکلات تولید تراشه هوش مصنوعی شد

جلیلی: عده ای امروز کاسه چه کنم به دست گرفته اند

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان ازبازار ارز

میزو نوت 16 رؤیت شد؛ گوشی چینی با ماژول دوربین هشت‌ضلعی

اصلاحات در قوه قضاییه؛ پایان دادگاه‌های ویژه اقتصادی

پرداخت بیمه بیکاری و مستمری به کارگران و خانواده‌های متوفیان حادثه بندرعباس

قاتل نوجوان 16 ساله در کمتر از 48 ساعت دستگیر شد

تست باتری موتورولا Razr 60 Ultra و شکست سنگین سامسونگ گلکسی Z Flip 6

سایه جنگ آبی و اتمی بر شبه قاره هند

ارتش اسرائیل دستور العمل افزایش خدمت سربازی را اجرایی کرد

معاریو: هیچکس از نتانیاهو حمایت نمی‌کند

کرملین: مواضع خاورمیانه و اتحادیه اروپا در قبال روسیه متفاوت است

زبان معیار امشب، باز هم فراموشی زبان فارسی در گفتار مسئولین

افزایش تعداد مصدومان در پی طوفان تهران؛ یک نفر فوت کرد

ادعایی در مورد محموله منفجر شده در بندر شهید رجایی

معاون اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی: مشکلی در زمینه تامین روغن وجود ندارد

رئیس گمرک اعلام کرد: نگرانی بابت خدمات گمرکی وجود ندارد

چین به خودکفایی در توسعه هوش مصنوعی فکر می‌کند

اشک‌هایی که دیده نشد؛ دانش‌آموز دختر دیگری در دبیرستان خودکشی کرد

از مهم‌ترین بندر ایران چه می‌دانیم؟

وزیر کشور: علت اولیۀ شروع آتش‌سوزیِ بندر شهید رجایی هنوز مشخص نیست

گزارش صداوسیما از دستگیری اراذل و اوباش سابقه دار

در پشت پرده صنعت خودرو چه می گذرد؟

آیا دلار سقوط می‌کند؟

بلومبرگ: توسعه عینک هوشمند اپل با قابلیت‌های هوش مصنوعی ادامه دارد

گزارشی از ورود رئیس جمهور به بندرعباس در پی حادثه بندر شهید رجایی

عمل جراحی ده‌ها مصدوم در ساعات اولیه حادثه بندر شهید رجایی

بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات بندرعباس

گم شدن حقیقت در دود شایعات حادثه بندر شهید رجایی

دیوارۀ پل، ناجی یک تریلی شد

چند درصد از کالاهای اساسی از طریق بندر شهید رجایی وارد می‌شود؟

ایست قلبی تجارت

«زیاده‌روی واشنگتن»؛ واکنش آلمان به موضع آمریکا در قبال اوکراین

جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید آسان می‌شود

معمای الپالیتو؛ نفت ایران به ونزوئلا می رسد؟

سرمایه‌گذاری امریکا در پروژه‌های بلندمدت هزینه خروج از توافق را بالا می‌برد

ویدئویی جدید از لحظه حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت

آمریکا بار دیگر یمن را بمباران کرد

آتش سوزی گسترده در چند نقطه از فلسطین اشغالی

فرانسوی‌های معترض علیه کمک به اوکراین خواستار استعفای ماکرون شدند

کمیته بررسی علت حادثه بندر شهید رجایی تشکیل شد

آخرین وضعیت اطفای حریق بندر شهید رجایی از زبان رئیس سازمان مدیریت بحران

گزارش صدا و سیما از آخرین روند اطفای حریق در بندر شهید رجایی

پیش فروش سکه توسط بانک مرکزی جدی‌تر می‌شود

ویکی پدیاجستجو