پیام ویژه

آخرين مطالب

پایان کابوس 8 ساله مرد اعدامی فرهنگی و اجتماعی

پایان کابوس 8 ساله مرد اعدامی
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایران / کارگر ساختمانی که به اتهام قتل به قصاص محکوم شده بود با رضایت اولیای دم و پس از 8 سال از کابوس چوبه دار رهایی یافت.
6 مهر سال 96 خبر درگیری خونین در یکی از خیابان‌های پایتخت به پلیس اعلام شد. زمانی که مأموران به محل رسیدند دو مرد جوان را دیدند که بشدت زخمی شده بودند.
بازار
بدین ترتیب دو مرد جوان توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شده و تحت درمان قرار گرفتند، اما ساعاتی بعد یکی از آنها به نام امیر تسلیم مرگ شد. مرد مجروح دیگر پس از بهبودی نسبی راز این جنایت را فاش کرد و گفت: «من کارگر ساختمانی هستم و در پروژه‌ای کار می‌کنم و شب‌ها نیز در اتاقک نگهبانی نزدیکی محل کارم به همراه چند کارگر دیگر استراحت می‌کنیم.
چند روز قبل پسر دایی‌ام برای پیدا کردن کار به تهران آمد و چون جایی برای ماندن نداشت در اتاقکی که من اقامت داشتم، ساکن شد. روز حادثه من بیرون بودم اما وقتی برگشتم هنوز وارد اتاقک نشده بودم که ناگهان در باز شد و پسر دایی‌ام خونین و هراسان بیرون آمد. پشت سرش سعید، یکی از کارگران ساختمان چاقو به دست ظاهر شد. سعید ضربه دیگری به پسرعمه‌ام وارد کرد و من برای دفاع از او جلو رفتم که سعید به من نیز حمله کرد و پس از زخمی کردنم، متواری شد.»
به دنبال اظهارات مرد جوان به دستور بازپرس کشیک قتل پایتخت تحقیقات برای دستگیری سعید آغاز و چند روز بعد وی در مخفیگاهش دستگیر شد. سعید در تحقیقات اولیه به قتل اعتراف کرد و گفت: «مقتول از روزی که به اتاقک ما آمد مدام من و بقیه کارگران را مسخره می‌کرد، چندباری به او تذکر دادم اما توجهی نمی‌کرد.»
او ادامه داد: «روز حادثه تلفنی مشغول صحبت با همسرم بودم که او وارد کانکس شد و دوباره مسخره بازی‌هایش را شروع کرد. خیلی عصبانی شدم و مشاجره بین ما درگرفت. امیر جثه تنومندی داشت و قوی هیکل بود، بنابراین از ترس اینکه مرا بزند چاقویی را که پشت پنجره بود برداشتم تا او را بترسانم اما ضرباتی که به سمتش پرت کردم باعث مرگ او شد.»
درخواست اشد مجازات
با اعتراف متهم، پرونده پس از تکمیل تحقیقات به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد. قضات دادگاه نیز باتوجه به درخواست اولیای دم برای اشد مجازات، حکم بر قصاص صادر کردند.
با تأیید این حکم در دیوان‌عالی کشور، پرونده سعید برای اجرای حکم به دادسرای امور جنایی پایتخت ارجاع شد. در حالی که نام وی در فهرست محکومان اجرای حکم قرار داشت به دستور دادیار امین کرمانی‌نژاد، سرپرست اجرای احکام دادسرای امور جنایی پایتخت، چندین جلسه صلح و سازش با اولیای دم برگزار شد. در نهایت نیز دختر و پدر و مادر مقتول برای آرامش روح فرزندشان و به شرط پرداخت دیه از سوی قاتل اعلام گذشت کردند. بدین ترتیب با گذشت اولیای دم، سعید که در یک قدمی چوبه دار قرار داشت با پذیرش این شرط به زندگی بازگشت و بزودی در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه خواهد رفت تا از جنبه عمومی جرم محاکمه شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1578506/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپل آپدیت iOS 18.4.1 و macOS 15.4.1 را با تغییرات جزئی و رفع باگ منتشر کرد

اختلافات داخلی در کاخ سفید بر سر مذاکرات ایران

معاونت راهبردی پزشکیان پَر!

رندر جدید آیفون 17 پرو طراحی ماژول مستطیلی و غول‌پیکر دوربین را نشان می‌دهد

FATF؛ گام آخر، دیوار آخر

ریزگردها و مرگِ بی‏صدا

زندگی در کمپر به سبک ارسطو

روزنامه اصلاح‌طلب: برکناری استاندار اصفهان ضروری است

گوگل و جنگ با قاتلان باتری اندروید؛ اپ‌های پرمصرف رسوا می‌شوند!

اعتماد گزارش داد: 12 وکیل محکوم در مشهد

دلداده خلیج‌فارس

اشتباه کردیم برجام را از دست دادیم

ضربه جدید نظامی ترامپ به اروپا

درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه اسرائیل

آمار حیرت برانگیز از حجم ویرانی‌ها در غزه

ال جی با همکاری دی جی معروف will.i.am، چهار گجت جدید رونمایی کرد

هدیه‌های مرگبار آمریکا به تل‌آویو رسید

اسرار حرمسرای هیتلر

سازمان نظام پرستاری: سالانه 5 هزار پرستار از این حرفه خارج می‌شوند

آغاز اجرای برنامه پزشک خانواده در سال جاری از مناطق روستایی

سنگ جدید کمیسیون اصل 90 مجلس جلوی پای کلاهبرداران

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: اصلاح یارانه انرژی باید تدریجی باشد

گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی در حال حاضر 100 درصد نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 28 فروردین 1404

اسپاتیفای در سراسر جهان قطع شد

سامسونگ با تیمی تازه‌نفس، می‌خواهد طراحی و تجربه کاربری گوشی‌هایش را متحول کند

معامله پنهان جولانی با بن زاید در جنوب سوریه

مرگ مقنی جوان در داخل چاه

تعرفه‌های آمریکا ممکن است 800 میلیون دلار به AMD زیان وارد کند

جنگنده‌های اسرائیلی دیوار صوتی بیروت را شکستند

افزایش 2300 درصدی قیمت بنزین در سفر هوایی

آلودگی ذرات معلق در تهران 6 برابر استاندارد جهانی

آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست

ترامپ ایلان ماسک را به جلسه‌اش راه نداد

تجاوز مجدد آمریکا به لبنان

انتقاد فرماندهان ارتش اسرائیل از بی‌هدفی جنگ در غزه

حملات سنگین آمریکا به صنعای یمن

مردم صاحب صندوق صدقه الکترونیکی می‌شوند

دستیار هوش مصنوعی Aria به مرورگر سبک Opera Mini اضافه شد

ارتش لبنان: عوامل شلیک راکت به اسرائیل بازداشت شدند

حماس: آزادی اسرای فلسطینی اولویت اصلی ماست

درخواست قصاص برای مردی که با هل دادن مردی به قتل متهم شد

تشکیل وزارتخانه جدید بحران آب را حل می‌کند؟

رفتار آمریکا تغییر کرده است؟

چین و روسیه وارد فاز فضایی شدند

انگلیس ورود خودروهای چینی به پایگاه‌های نظامی‌اش را ممنوع کرد

نگهداری گرگ در یک مغازه!

پزشکی قانونی: در حوزه علمی از هیچ کشوری عقب نیستیم

پکن و مسکو همکاری‌های فضایی را گشترش می‌دهند

آژیر حمله هوایی در کی‌یف به صدا درآمد