پیام ویژه

آخرين مطالب

سرمقاله خراسان/ مراقب تله صهیونیستی باشید یادداشت

سرمقاله خراسان/ مراقب تله صهیونیستی باشید
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - خراسان / «مراقب تله صهیونیستی باشید» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان به قلم شاهد بنی اسدی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
در شرایطی که با صحبت های دوشنبه شب ترامپ و توئیت عراقچی مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در عرصه دیپلماسی منطقه‌ای به نقطه حساسیت رسیده است و شنبه به صورت رسمی و در سطوح بالا قرار است جریان پیدا کند، همزمان با تلاش برای تثبیت فضای گفت‌و‌گو، باید به نقش کلیدی و مخرب اسرائیل و برخی رقبای منطقه‌ای در فضای مذاکرات اشاره کرد؛ اقداماتی که به صورت هدفمند به منظور تضعیف روند مذاکره و انتقال معادلات از مسیر سازنده به سوی پررنگ ساختن تنش ها به کار گرفته می‌شوند.
با احتمالی قریب به یقین اسرائیل به عنوان بازیگری استراتژیک و همیشه در حالت اعلان تهدید، با اقدامات خرابکارانه و عملیات‌های پشت پرده، سعی دارد فضای مذاکرات را به هر نحوی انحراف دهد. عملیات‌هایی همچون ترور شهید فخری‌زاده در سال 99 که به اذعان برخی تحلیل گران به عنوان ابزاری برای انحراف روند گفت‌وگو و ایجاد حسی از بی‌ثباتی به کار گرفته شده‌اند، نشانگر نیت آشکار اسرائیل برای به کارگیری اقدامات خصمانه و ضدحقوق بشری در دفاع از منافع امنیتی خود است که ممکن است در این روزها نیز دوباره دست به اقدامات خرابکارانه بزند. منافعی که باید روند امنیتی سازی از چهره ایران را همیشه پررنگ نگه دارد و تحریم ها و تنش ها علیه ایران را تا بالاترین حد ممکن برساند. از سویی دیگر رژیم صهیونیستی، با بهره‌برداری از شایعات و تحریک‌های داخلی، سعی در ایجاد تردید در میان مخاطبان بین‌المللی دارد؛ به نحوی که سعی می کند به آمریکا بهانه‌ای دهد تا از تشدید فشارها و فزون خواهی ها در مذاکرات حمایت کند.
در کنار فعالیت های اسرائیل، باید مراقب جریان های مشکوک که گاهی با لباس انقلابی گری ظاهر می شوند نیز بود، این گروه‌ها، در حالی که در ظاهر از مقاومت سخن می‌گویند، در پشت پرده تلاش می‌کنند تا با انتشار شایعات و تحریک نخبگان داخلی، فضای مذاکره را از مسیر اصلی منحرف کنند. آن‌ها در تکاپوی این هستند تا با برخی رفتارها و نشر شایعات تحریک‌آمیز و اتهام به مقامات کشور ،فرماندهان نظامی واعضای تیم مذاکره کننده، ایران را متهم به کوتاه آمدن و ذلت پذیری کنند و با این کلیدواژه ها مشغول نشر تردید به کلیت نظام سیاسی کشور شوند. به عبارت دیگر این گروه ها از بحران‌های داخلی به عنوان ابزاری برای تضعیف روند مذاکرات استفاده می‌کنند و فضای دیپلماتیک را به سویی سوق می‌دهند که نهایتاً می‌تواند به پررنگ تر شدن تنش ها و البته متهم شدن ایران به برهم زدن روند مذاکرات در سطح بین المللی منجر شود.
ایران در این روزهای حساس باید با دیدی استراتژیک و قاطع نسبت به دخالت‌های دشمنان، چه در قالب اقدامات نظامی و چه از طریق تحریک‌های روانی و شایعات، واکنش نشان دهد و درواقع به شکل ویژه تری مراقب تلاش های برخی دشمنان برای اقدامات مخرب در روند مذاکرات باشد. حفظ ثبات و یکپارچگی کشور در فضای مذاکرات تنها از طریق پاسخگویی دقیق، شفافیت و تلاش دوچندان برای مقابله با دوقطبی سازی ها و اقدامات رادیکال امکان پذیر است و در کنار این ها باید به مسائل امنیتی نیز توجه ویژه ای داشت.
بازار
در این بحران ژئوپلیتیکی، اسرائیل و برخی دیگر از رقبای منطقه ای ما به صورت هوشمندانه از هر گونه تضعیف فضای گفت‌و‌گو برای تغییر معادلات منطقه‌ای بهره می‌برند. به همین دلیل، نگهداری ثبات در این مذاکرات نه تنها برای حفظ منافع هسته‌ای ایران، بلکه برای جلوگیری از تهدید ساختار امنیتی کشور و منطقه حیاتی است. ایران باید با استفاده از دیپلماسی قاطع و سیاست های استراتژیک، فضای مذاکره را از دخالت‌های دشمنان مصون نگه دارد تا در فضای آرام تر به شکل بهتری بتوان از منافع کشور دفاع و از این روزهای سخت با سربلندی عبور کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1578736/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدول زمان‌بندی جدید عرضه One UI 7 برای محصولات سامسونگ منتشر شد

بازی بزرگ‌تر پشت درهای بسته

زخمی شدن پیرمرد کشاورز فلسطینی به ضرب گلوله شهرک نشینان صهیونیست

تابناک مدعی شد: جزئیاتی جدید از مذاکرات مسقط

عباس عبدی: تندروهای طرفدار شبه‌‏علم نقشی مخرب در دوره کرونا داشتند

جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ پرداخت وام کارگران بازنشسته 500 میلیون ریالی شد

کن نیوز مدعی شد: ورود 2 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

مشخصات گوشی وان‌پلاس 13s پیش از رونمایی لو رفت

مالیات از خانه‌های خالی فقط خالی‌بندی شد!

اتحادیه اروپا در پی تغییر معادلات: آیا تجارت با آمریکا محدود خواهد شد؟

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

گزارش صداوسیما از ماجرای توزیع عادلانه یارانه انرژی

استقبال از واقعیت

اصلاح‌طلبان رادیکال علیه توافق!

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

رئیس سازمان نظام پزشکی: بسیاری از نخبگان میخواهند به کشور بازگردند

نرخ سود بین‌بانکی افزایش یافت

چالوس هم برف‌ بهاری را دید

آمریکا به دنبال ممنوعیت شرکت هوش مصنوعی دیپ سیک!

داده‌های ویکی‌پدیا در اختیار توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی

از پالتوی رجایی خراسانی تا خودنویس کاظم غریب آبادی

ترسیدن با صدای بلند!

زلنسکی: اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد چین به روسیه تسلیحات می‌فرستد

کشف تجهیزات جدید جاسوسی ارتش اسرائیل در جنوب لبنان

تیراندازی در دانشگاه فلوریدا آمریکا

آمریکا بانک بین‌المللی یمن را تحریم کرد

دو پست با یک نفر!

زلنسکی: اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد چین به روسیه تسلیحات می‌فرستند

خنده‌های دیپلماتیک و شوخی‌های جدی

لبنان می‌گوید اسرائیل بیش‌از 2500 بار آتش‌بس را نقض کرده است

زمان برگزاری حراج جدید شمش طلا

دولت ترامپ احتمالاً دسترسی به دیپ‌سیک را در آمریکا مسدود می‌کند

ادعای نیویورک تایمز درباره مخالفت ترامپ با اقدام نظامی علیه ایران

چرا «اخبار خاص» مذاکرات توسط این خبرنگار اسرائیلی مخابره می‌شود؟

سردرگمی اروپا در مواجهه با پادشاه ترامپ

پزشکیان: کاری کنیم بیمار ناراضی از مراکز درمانی خارج نشود

شوک گرانی دارو؛ بازنشستگانی که ترک درمان می‌کنند!

رئیس‌جمهور لبنان اظهارات خود علیه الحشد الشعبی را پس گرفت

تلاش ترامپ برای عقب‌نشینی از جنگ تعرفه‌ای با چین

الحوثی: صهیونیستها به دنبال تخریب قدس و برپایی معبد خیالی خودشان هستند

تبدیل پسماند به سوخت جامد

قول وزیر راه به مستاجران؛ دولت خریدار مسکن خواهد شد

نقش مساعد منطقه در مذاکرات

استقبال ترامپ از نخست‌وزیر ایتالیا در کاخ سفید

طالبان انتشار تصویر موجودات زنده را ممنوع کرد

بارش باران و کاهش دما در شمال کشور

احتمال امضای توافق معدنی میان آمریکا و اوکراین

ادعای ارتش اسرائیل در مورد ترور یکی از فرماندهان گردان‌های قسام

پایان راه ظریف با دولت