پیام ویژه

آخرين مطالب

حمایت قاطع 250 نماینده مجلس از وزیر نفت سياسي

حمایت قاطع 250 نماینده مجلس از وزیر نفت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای ضمن اعلام حمایت قاطع از وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران، تحریم‌های آمریکا علیه صنعت نفت را محکوم کردند.

در متن این بیانیه که به امضای بیش از 250 نفر از نمایندگان رسیده است و امروز (سه‌شنبه، 19 فروردین) در نشست علنی مجلس شورای اسلامی قرائت شد، آمده است:
«بسم‌الله الرحمن الرحیم
ملت شریف و بزرگ ایران اسلامی، بار دیگر دولت مستکبر و سلطه‌گر آمریکا در ادامه سیاست‌های خصمانه، ظالمانه و ضدایرانی خود، با صدور فرمان تحریم علیه وزیر محترم نفت جمهوری اسلامی ایران، نشان داد دشمنی این رژیم با ملت ایران نه به علت عملکرد اشخاص یا دولت‌ها، بلکه به سبب ایستادگی این ملت بزرگ بر اصول عزت، استقلال و مقاومت در برابر نظام سلطه است.
ما نمایندگان ملت ایران در مجلس شورای اسلامی با قاطعیت و از موضع اقتدار، ضمن محکومیت شدید این اقدام خصمانه و غیرقانونی آمریکا، حمایت همه‌جانبه خود را از وزیر نفت، مجموعه مدیران و کارکنان خدوم و تلاشگر وزارت نفت و تمامی خدمت‌گزاران صدیق به ملت ایران در حوزه اقتصاد و انرژی اعلام می‌داریم.
بدون تردید، تحریم وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران که هم‌اکنون ریاست دوره‌ای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) را برعهده دارد، نه‌تنها نقض آشکار حقوق بین‌الملل و اصول حاکم بر روابط دیپلماتیک و اقتصادی کشورهاست، بلکه نشانه روشنی از بی‌اعتقادی آمریکا به هرگونه قانون، اخلاق و سازوکارهای مشروع جهانی است.
آمریکا با این اقدام، بار دیگر چهره واقعی خود به‌عنوان دشمن دیرینه ملت ایران و ناقض صلح و امنیت جهانی را به نمایش گذاشت. آنها که سال‌هاست با اعمال شدیدترین تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی، جنگ رسانه‌ای و تهدیدهای نظامی و سیاسی تلاش کرده‌اند اراده ملت ایران را بشکنند، امروز با تحریم مسئول عالی‌رتبه صنعت نفت کشور که نماد استقلال اقتصادی و حفظ منافع ملی ایران است، نشان دادند از پیشرفت، مقاومت و موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به ستوه آمده‌اند.
ایالات متحده آمریکا باید بداند که تحریم وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران، نه نشانه اقتدار، بلکه نشانه ضعف، استیصال و شکست راهبردهای غلط آن کشور در برابر عظمت ملت ایران است. صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران، طی سال‌های گذشته، باوجود شدیدترین فشارهای خارجی، با اتکای به توان و تخصص داخلی، توانسته است مسیر توسعه صنعت نفت و گاز، افزایش صادرات، خودکفایی در بخش‌های راهبردی و مقابله با توطئه‌های اقتصادی دشمن را با قدرت ادامه دهد و این تحریم نه‌تنها موجب عقب‌نشینی نخواهد شد، بلکه موجب انگیزه مضاعف برای گسترش دستاوردهای ملی خواهد بود.
ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و در چارچوب وظایف قانونی و شرعی خود اولاً، تحریم وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران را به‌شدت محکوم کرده و آن را فاقد هرگونه وجاهت قانونی و حقوقی می‌دانیم و از عملکرد مدبرانه وزیر نفت در مسیر صیانت از منافع ملی، تقویت اقتصاد مقاومتی و مقابله با فشارهای دشمن حمایت قاطع می‌کنیم. ثانیاً مجلس شورای اسلامی در همراهی با دولت و مردم، آماده است با وضع قوانین مقتضی و حمایت‌های همه‌جانبه، مسیر پیشرفت صنعت نفت و گاز و شکستن زنجیره تحریم‌های ظالمانه را تسهیل کند.»

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1578911/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحریم های جدید آمریکا علیه یمن

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

تصاویر رسمی گوشی بالارده آنر GT Pro منتشر شد

مشخصات موتورولا ریزر 60 اولترا فاش شد

لاوروف و روبیو، تلفنی گفت‌وگو کردند

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

فارن پالیسی: نتانیاهو جنگ دوم غزه را آغاز کرده است؟

استیو ویتکاف کیست؟

مشخصات فنی، قیمت و طراحی گوشی میان‌رده ریلمی 14T مشخص شد

حمله جنگنده های آمریکایی به یمن

ترامپ: با چین به توافق خوبی خواهیم رسید

تهران در محاصره 55 بحران

هرکسی را که مخالف ما بوده و یا هست را حذف می‌کنیم!

جدول زمان‌بندی جدید عرضه One UI 7 برای محصولات سامسونگ منتشر شد

بازی بزرگ‌تر پشت درهای بسته

زخمی شدن پیرمرد کشاورز فلسطینی به ضرب گلوله شهرک نشینان صهیونیست

تابناک مدعی شد: جزئیاتی جدید از مذاکرات مسقط

عباس عبدی: تندروهای طرفدار شبه‌‏علم نقشی مخرب در دوره کرونا داشتند

جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ پرداخت وام کارگران بازنشسته 500 میلیون ریالی شد

کن نیوز مدعی شد: ورود 2 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

مشخصات گوشی وان‌پلاس 13s پیش از رونمایی لو رفت

مالیات از خانه‌های خالی فقط خالی‌بندی شد!

اتحادیه اروپا در پی تغییر معادلات: آیا تجارت با آمریکا محدود خواهد شد؟

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

گزارش صداوسیما از ماجرای توزیع عادلانه یارانه انرژی

استقبال از واقعیت

اصلاح‌طلبان رادیکال علیه توافق!

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

رئیس سازمان نظام پزشکی: بسیاری از نخبگان میخواهند به کشور بازگردند

نرخ سود بین‌بانکی افزایش یافت

چالوس هم برف‌ بهاری را دید

آمریکا به دنبال ممنوعیت شرکت هوش مصنوعی دیپ سیک!

داده‌های ویکی‌پدیا در اختیار توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی

از پالتوی رجایی خراسانی تا خودنویس کاظم غریب آبادی

ترسیدن با صدای بلند!

زلنسکی: اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد چین به روسیه تسلیحات می‌فرستد

کشف تجهیزات جدید جاسوسی ارتش اسرائیل در جنوب لبنان

تیراندازی در دانشگاه فلوریدا آمریکا

آمریکا بانک بین‌المللی یمن را تحریم کرد

دو پست با یک نفر!

زلنسکی: اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد چین به روسیه تسلیحات می‌فرستند

خنده‌های دیپلماتیک و شوخی‌های جدی

لبنان می‌گوید اسرائیل بیش‌از 2500 بار آتش‌بس را نقض کرده است

زمان برگزاری حراج جدید شمش طلا

دولت ترامپ احتمالاً دسترسی به دیپ‌سیک را در آمریکا مسدود می‌کند

ادعای نیویورک تایمز درباره مخالفت ترامپ با اقدام نظامی علیه ایران

چرا «اخبار خاص» مذاکرات توسط این خبرنگار اسرائیلی مخابره می‌شود؟

سردرگمی اروپا در مواجهه با پادشاه ترامپ

پزشکیان: کاری کنیم بیمار ناراضی از مراکز درمانی خارج نشود