پیام ویژه

آخرين مطالب

استفاده از برق غیرمجاز و یارانه‌ای در 95 درصد مزارع استخراج رمزدارایی اقتصادي

استفاده از برق غیرمجاز و یارانه‌ای در 95 درصد مزارع استخراج رمزدارایی
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر /نشست سراسری مجریان شناسایی و جمع‌آوری مراکز استخراج غیرمجاز رمزدارایی صنعت برق با هدف بررسی تخصصی چالش‌ها و راهکارهای مقابله با پدیده استخراج غیرمجاز رمزارزها (ماینینگ) برگزار شد.
به گزارش توانیر نشست سراسری مجریان شناسایی و جمع‌آوری مراکز استخراج غیرمجاز رمزدارایی صنعت برق با هدف بررسی تخصصی چالش‌ها و راهکارهای مقابله با پدیده استخراج غیرمجاز رمزارزها (ماینینگ) و تأثیرات مخرب آن بر پایداری شبکه برق کشور به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق مشهد برگزار شد.
در این نشست که با حضور محمد اله‌داد معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر، سید هادی شریعت‌یار معاون حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی؛ محمدرضا دبیری، مدیرکل حراست استانداری خراسان رضوی و عبدالوحید مهدوی‌نیا، مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد، به همراه مدیران ارشد این شرکت و مجریان طرح‌های شناسایی رمزارز و مدیران دفاتر حراست شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور برگزار شد، لزوم اقدام قاطع و هماهنگ برای مقابله با این پدیده مورد تاکید مجدد قرار گرفت.
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر، با اشاره به دغدغه‌های جدی در تأمین انرژی پایدار به دلیل ناترازی تولید و مصرف و وجود انرژی ارزان، بر اهمیت مبارزه با پدیده رمزارزهای غیرمجاز تأکید کرد. وی تصریح کرد: بر اساس تأکیدات وزیر نیرو، مقابله با استخراج غیرمجاز رمزارزها یکی از مؤثرترین راهکارها برای کاهش مصرف و رفع ناترازی است. کشف یک مزرعه متوسط استخراج، به مراتب تأثیرگذارتر از بسیاری اقدامات مدیریت مصرف دیگر است، چرا که بیش از 95 درصد این مراکز از برق غیرمجاز و یارانه‌ای استفاده می‌کنند.
محمد اله‌داد با اشاره به پیچیدگی روزافزون این پدیده هشدار داد: روش‌های سرقت برق و پنهان‌سازی ماینرها بسیار حرفه‌ای و هوشمندانه شده است؛ از دستکاری کنتورهای هوشمند با ابزارهای مغناطیسی و ریموت گرفته تا استفاده از انشعابات پیچیده از چند پست مختلف. کار شناسایی و جمع‌آوری بسیار سخت و نیازمند همکاری تنگاتنگ با ضابطین قضائی و امنیتی است.
بازار
وی خاطرنشان کرد: چرخه مقابله باید کامل باشد؛ از شناسایی و جمع‌آوری گرفته تا تحویل به مراجع قانونی، صدور صورتحساب با نرخ واقعی برق (حدود 3,800 تومان به ازای هر کیلووات ساعت)، وصول مطالبات و امحای کامل دستگاه‌ها. عدم اجرای کامل این چرخه، خاصیت بازدارندگی را از بین می‌برد.
اله‌داد با تعیین ضرب‌الاجل برای شرکت‌های کم‌کار، تأکید کرد که عملکرد مدیران در این حوزه، یکی از شاخص‌های اصلی ارزیابی در اوج بار تابستان خواهد بود و خواستار تمرکز حداکثری بر این موضوع تا قبل از شروع فصل گرما شد.
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر همچنین از اقدامات مؤثر و تعامل سازنده شرکت توزیع برق مشهد با ارکان قضائی و انتظامی در جهت مقابله با این پدیده قدردانی کرد و گفت: این شرکت اقدامات بسیار شایسته‌ای در این زمینه به انجام رسانده است.
عبدالوحید مهدوی نیا مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد، ضمن خوشامدگویی به حضار و تشکر ویژه از حمایت‌های دستگاه‌های قضائی، امنیتی و انتظامی شهرستان مشهد و استان، گزارشی جامع از دستاوردها و برنامه‌های راهبردی این شرکت ارائه داد.
وی اظهار داشت: شهر مشهد با حدود یک میلیون و 850 هزار مشترک و شبکه گسترده‌، نقشی حیاتی در صنعت برق کشور ایفا می‌کند. ما با تمرکز بر چهار محور اصلی؛ مدیریت هوشمند مصرف، خدمات مشتریان، پایداری شبکه و بهبود بهره‌وری، در حال حرکت به سوی چشم‌انداز یک شرکت هوشمند و ناب هستیم.
مهدوی نیا با اشاره به اقدامات نوآورانه این شرکت افزود: طرح‌هایی نظیر ایجاد منطقه نمونه هوشمندسازی در کشور، توسعه مرکز پایش و مانیتورینگ، افزایش چشمگیر رویت‌پذیری و کنترل‌پذیری مشترکین (با 245 هزار اشتراک رویت‌پذیر و 150 هزار اشتراک کنترل‌پذیر) و طرح عظیم تبدیل 181 هزار چراغ معابر به LED که منجر به صرفه‌جویی 88 درصدی انرژی در این بخش خواهد شد، گواه عزم جدی ما برای مدیریت بهینه منابع و حرکت در مسیر استانداردهای جهانی است. وی تأکید کرد: بدون سرمایه انسانی متخصص و متعهد، دستیابی به این اهداف ممکن نیست و ما قدردان تلاش‌های بی‌وقفه همکارانمان هستیم.
سید هادی شریعت یار، معاون دادستان مرکز استان خراسان رضوی نیز با تأکید بر آثار زیان‌بار ناترازی برق بر جامعه و صنعت، نقش دستگاه قضا در این مبارزه را حیاتی خواند. وی بیان کرد: ناترازی برق همه مردم را حتی از نظر روانی آزار می‌دهد. ما به عنوان مدعی‌العموم، حمایت کامل از اقدامات قانونی شرکت‌های توزیع برق را وظیفه خود می‌دانیم و در مشهد این همکاری در سطح بالایی وجود دارد.
معاون دادستان مرکز استان خراسان رضوی خواستار شد: مقامات قضائی باید با عمق فاجعه و ابعاد فنی و اقتصادی این پدیده آشنا شوند تا بتوانند با قاطعیت و آگاهی کامل، دستورات لازم را صادر و احکام بازدارنده را تعیین کنند. گاهی لازم است مقام قضائی حتی از کارشناسان فنی نیز جلوتر باشد تا اهمیت موضوع را به درستی درک کند.
در پایان، هادی سفیدمو مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمز دارایی‌های شرکت توانیر، به ارائه سازوکار سال 1404 و پاسخگویی به پرسش‌ها و چالش‌های مطرح شده در سال 1403 پرداخت و بر اهمیت تبادل اطلاعات و تجربیات بین همکاران شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور به منظور ایجاد وحدت رویه در این زمینه تأکید کرد و همچنین مجید حسن نژاد، مجری طرح شناسایی و جمع‌آوری مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز شرکت توزیع برق مشهد، گزارشی از اقدامات این شرکت در جهت مقابله با این پدیده ارائه کرد.
در پایان نیز از شریعت‌یار معاون حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی و دبیری مدیرکل حراست استانداری خراسان رضوی برای همکاری و هماهنگی مؤثر با شرکت توزیع برق مشهد در جهت مقابله با پدیده استخراج غیرمجاز رمزارزها، تقدیر شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1579249/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زن و شوهر موادفروش دستگیر شدند؛ کشف 46 کیلو مواد روانگردان

هشدار درباره فساد در صدور گواهی معاینه فنی خودروهای تهران

عینک هوشمند گوگل در سال 2026 از راه می‌رسد

همسر جولانی در مرکز توجه؛ از لطیفه دروبی چه می‌دانیم؟

خیز ریاض بسوی اتم؛ آمریکا و عربستان توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند

هزینه درمان مددجویان زیر 18 سال توسط بهزیستی پرداخت می‌شود

سازنده Balatro بازی Blue Prince را تحسین کرد

انصارالله هشدار داد: یمن جهنم متجاوزان می‌شود

دستگیری باند کلاهبرداری ارز دیجیتال 100 میلیاردی

تلاش مثلث مخوف برای تجزیه سوریه

مرورگر Microsoft Edge با نسخه جدید 134 جان تازه گرفت؛ سریع‌تر و بهتر از همیشه

حماس علیه ادعاهای اسرائیل درباره بیمارستان «المعمدانی» بیانیه داد

حمله راکتی مقاومت فلسطین به مقر فرماندهی ارتش صهیونیستی

ماده 103 آیین دادرسی کار با رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری باطل شد

اکسپریا 1 مارک 7؛ گوشی فوق‌العاده‌ای که شاید هیچ‌کس آن را نخرد!

اردوغان به سوریه می‌رود

فراخوان مشارکت ایثارگران در نظر سنجی از خدمات بنیاد

رئیس اتحادیه طلا و جواهر: آرامش نسبی به بازار بازگشت

جاسوسان موساد در ترکیه به 100 سال زندان محکوم شدند

یک عکس و هزاران درد؛ داغِ 6 برادر فلسطینی

هشدار جالب در چین؛ زیر 50 کیلویی‌ها در خانه بمانند

هندزفری Enco Free 4 اوپو با هوش مصنوعی برای ترجمه تماس‌ها و قیمت 55 دلار معرفی شد

واکنش گروه‌های فلسطینی به جنایت صهیونیست‌ها در بیمارستان معمدانی

کشف بیش از نیم تن تریاک در عملیات پلیس جیرفت

آیین‌نامه تغییر سن بازنشستگی ابلاغ شد

زمان پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری اردیبهشت‌ماه

دیپلمات پیشین: توافق موقت ممکن است در دستور کار باشد

سارق سابقه‌دار دخترانش را معتاد کرد

قیمت تخم مرغ سقوط کرد

تعطیلی بدون چون و چرای آژانس‌های مسافرتی متخلف در نوروز

شرایط بازنشستگی تغییر کرد

ارزان‌ترین نسخه کارت گرافیک RTX 5060 Ti با قیمت 666 دلار در خرده‌فروشی‌های اروپایی رؤیت شد

جدول تورم خودرو در ایران

رئیس سازمان هواپیمایی: سال خوبی از نظر خرید هواپیما برای ناوگان هوایی کشور شروع کردیم

رد پای طلای جهانی در بورس

کرملین: انتظار نتیجه سریع از مذاکرات روسیه و آمریکا نداشته باشید

گفتگو با پلیسی که رانندگان را برای ورزش کردن پیاده می‌کرد!

دستگیری کلاهبردار با ترفند سرمایه‌گذاری و اخاذی 350 میلیاردی

مقام صنفی: عید امسال به شکل استثنایی مسافر کم بود و پروازها خالی بود

موبایل ارزان شد

شغل آتش‌نشانی سخت و زیان‌آور شناخته شد

افزایش 15 تا 20 درصدی شهریه مدارس غیر دولتی

مادر شهیدان والامقام «یداله و نصراله طاهری» آسمانی شد

معاون وزیر کشور: با برنامه های صدا و سیما حوصله ام سر می رود چه برسد به جوانان

توضیحات پلیس درباره کشف 100درصدی خودروهای مسروقه

هشدار به سودجویان در خریدوفروش اراضی جنگلی و ملی

جزئیات تامین برق شهرک‌های صنعتی در تابستان امسال

بازی Hollow Knight: Silksong در شوکیس ایکس باکس حضور دارد؟

تاکسی‌های روباتیک وارد خیابان‌های توکیو می‌شوند

سرمقاله جام جم/ آمریکا، استاد فرار از اعطای امتیازات واقعی