پیام ویژه

آخرين مطالب

هزینه ساخت واحد‌های مسکن روستایی اعلام شد اقتصادي

هزینه ساخت واحد‌های مسکن روستایی اعلام شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - باشگاه خبرنگاران / رئیس بنیاد مسکن گفت: هزینه هر متر مربع ساخت مسکن روستایی بین 10 تا 12 میلیون تومان است که تسهیلات 400 میلیون تومانی 50 درصد از هزینه‌های ساخت مسکن را در بر می‌گیرد.
غلامرضا صالحی مدیرعامل بنیاد مسکن در جمغ خبرنگاران در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران در خصوص اینکه تسهیلات 400 میلیون تومانی مسکن روستایی چه میزان از هزینه‌های ساخت واحد‌های مسکن روستایی را در برمی گیرد گفت: تسهیلات 400 میلیون تومانی مسکن روستایی 50 درصد از هزینه‌های ساخت یک واحد 60 متری یک طبقه را تامین می‌کند چراکه در حال حاضر هزینه ساخت یک واحد یک طبقه 60 متری حدود متری 10 تا 12 میلیون تومان است.
وی ادامه داد: همچنین تفاهم تامه‌های را با نهاد‌های حمایتی برای افرادی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند منعقد کردیم که از محل کمک‌های بلاعوض که بین 150 تا 200 میلیون تومان است بتوانیم هزینه‌های ساخت واحد‌های مسکن روستایی را برای این افراد تامین کنیم.
او با بیان اینکه در تمامی بانک‌ها پرونده برای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی داریم که منتظر عقد قرارداد هستیم گفت: طبق ارزیابی‌های صورت گرفته در حال حاضر بیشترین عقد قرارداد پرداخت تسهیلات توسط بانک مسکن انجام می‌شود که این قرارداد‌ها روان‌تر بوده است.
صالحی تصریح کرد: در سطح کشور حدود 7 هزار واحد مسکن شهری را آغاز کرده‌ایم که برای اجرای آنها از هیچ محلی منابع تزریق نشده و عمده منابع آنها از محل منابع دالخی بنیاد بوده است.
رئیس بنیاد مسکن اظهار کرد: در حال برنامه ریزی هستیم که تا پایان شهریور ماه تعداد واحد‌های مسکن شهری را به 50 هزار واحد برسانیم که تمامی آنها از محل منابع داخلی بوده که یک بودجه قابل توجهی است.
صالحی بیان کرد: موجودی حساب 100 امام از محل اعتبارات دولتی بود ه که در سال گذشته 320 میلیارد تومان پرداخت شده که به محض انکه اعتبار دریافت کردیم برنامه ریزی در جهت اجرای آن در دستور کار قرار گرفته است بخشی از منابع حساب 100 امام از محل سود شرکت‌های زیر مجموعه وبخشی هم از محل کمک‌های است که به حساب 100 امام واریز شده و بخش دیگر از محل نیم درصد سود بانک‌ها است.
او در خصوص آخرین وضعیت 10 هزار پروژه‌ای که در قالب قرارداد با شهرداری تهران در محلات بافت فرسوده منعقد شده بود هم گفت: تمامی پروژه‌ها در مرحله اجرایی است به طوری که پروژه‌های محله باغ آذری در مرحله سفت کاری قرار دارد و پروژه افق اکباتان در مرحله نهایی است و پروژه‌ها با سرعت خوبی در مراحل مختلف پیشرفت کاری قرار دارد.
رئیس بنیاد مسکن بیان کرد: بنیاد مسکن در نهضت ملی مسکن کارگزار بوده و هرجا که زمین تحویل دهند عملیات اجرایی را شروع خواهیم کرد و در جایی که زمین نباشد کار نمی‌کنیم در حال حاضر در شهر همدان 11 هزار واحد به بنیاد مسکن واگذار شده و در سایر شهر‌ها هم هرجا که زمین تحویل داده باشند اقدام به ساخت خواهیم کرد.
بازار

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1579402/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستگیری باند کلاهبرداری ارز دیجیتال 100 میلیاردی

تلاش مثلث مخوف برای تجزیه سوریه

مرورگر Microsoft Edge با نسخه جدید 134 جان تازه گرفت؛ سریع‌تر و بهتر از همیشه

حماس علیه ادعاهای اسرائیل درباره بیمارستان «المعمدانی» بیانیه داد

حمله راکتی مقاومت فلسطین به مقر فرماندهی ارتش صهیونیستی

ماده 103 آیین دادرسی کار با رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری باطل شد

اکسپریا 1 مارک 7؛ گوشی فوق‌العاده‌ای که شاید هیچ‌کس آن را نخرد!

اردوغان به سوریه می‌رود

فراخوان مشارکت ایثارگران در نظر سنجی از خدمات بنیاد

رئیس اتحادیه طلا و جواهر: آرامش نسبی به بازار بازگشت

جاسوسان موساد در ترکیه به 100 سال زندان محکوم شدند

یک عکس و هزاران درد؛ داغِ 6 برادر فلسطینی

هشدار جالب در چین؛ زیر 50 کیلویی‌ها در خانه بمانند

هندزفری Enco Free 4 اوپو با هوش مصنوعی برای ترجمه تماس‌ها و قیمت 55 دلار معرفی شد

واکنش گروه‌های فلسطینی به جنایت صهیونیست‌ها در بیمارستان معمدانی

کشف بیش از نیم تن تریاک در عملیات پلیس جیرفت

آیین‌نامه تغییر سن بازنشستگی ابلاغ شد

زمان پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری اردیبهشت‌ماه

دیپلمات پیشین: توافق موقت ممکن است در دستور کار باشد

سارق سابقه‌دار دخترانش را معتاد کرد

قیمت تخم مرغ سقوط کرد

تعطیلی بدون چون و چرای آژانس‌های مسافرتی متخلف در نوروز

شرایط بازنشستگی تغییر کرد

ارزان‌ترین نسخه کارت گرافیک RTX 5060 Ti با قیمت 666 دلار در خرده‌فروشی‌های اروپایی رؤیت شد

جدول تورم خودرو در ایران

رئیس سازمان هواپیمایی: سال خوبی از نظر خرید هواپیما برای ناوگان هوایی کشور شروع کردیم

رد پای طلای جهانی در بورس

کرملین: انتظار نتیجه سریع از مذاکرات روسیه و آمریکا نداشته باشید

گفتگو با پلیسی که رانندگان را برای ورزش کردن پیاده می‌کرد!

دستگیری کلاهبردار با ترفند سرمایه‌گذاری و اخاذی 350 میلیاردی

مقام صنفی: عید امسال به شکل استثنایی مسافر کم بود و پروازها خالی بود

موبایل ارزان شد

شغل آتش‌نشانی سخت و زیان‌آور شناخته شد

افزایش 15 تا 20 درصدی شهریه مدارس غیر دولتی

مادر شهیدان والامقام «یداله و نصراله طاهری» آسمانی شد

معاون وزیر کشور: با برنامه های صدا و سیما حوصله ام سر می رود چه برسد به جوانان

توضیحات پلیس درباره کشف 100درصدی خودروهای مسروقه

هشدار به سودجویان در خریدوفروش اراضی جنگلی و ملی

جزئیات تامین برق شهرک‌های صنعتی در تابستان امسال

بازی Hollow Knight: Silksong در شوکیس ایکس باکس حضور دارد؟

تاکسی‌های روباتیک وارد خیابان‌های توکیو می‌شوند

سرمقاله جام جم/ آمریکا، استاد فرار از اعطای امتیازات واقعی

جزئیات مصوبه بسته حمایتی مستاجران

ماجرای عجیب نوجوان آمریکایی که می‌خواست ترامپ را ترور کند

کارت گرافیک RTX 5060 Ti در خرده‌فروشی‌های اروپایی لیست شد

عراقچی برای توضیح درباره مذاکره با آمریکا به مجلس می‌رود/ ویدئو

شوک جدید به دانش‌آموزان پایه یازدهم درباره امتحانات خرداد

عدم ارائه بسته بلندمدت اینترنت پای وزیر را به مجلس کشاند

ماجرای تخلیه سفارت‌خانه‌ آمریکا چیست؟

سرمقاله اطلاعات/ آرزوی توفیق برای تیم ایران