پیام ویژه

آخرين مطالب

گلوله‌ تانک اسرائیلی، عامل حمله مرگبار به مهمان‌سرای سازمان ملل بين الملل

گلوله‌ تانک اسرائیلی، عامل حمله مرگبار به مهمان‌سرای سازمان ملل
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - کارشناسان با تحلیل تصاویر و قطعات باقی‌مانده از محل انفجار، اعلام کردند 2 گلوله تانک اسرائیلی عامل حمله به مهمان‌سرای سازمان ملل در غزه بوده است، حمله‌ای که در آن یک امدادگر اروپایی جان باخت و پنج تن دیگر زخمی شدند.
رسانه آمریکایی در مطلبی با اشاره به حمله اخیر نظامیان صهیونیست به مهمانسرای نیروهای امدادی و کارکنان سازمان ملل، گزارش داد که تحلیل تصاویر این حمله نشان می‌دهد تانک‌های صهیونیستی این جنایت را رقم زده‌اند.
به گزارش روزنامه واشنگتن‌پست، بر اساس تحلیل کارشناسانی که تصاویر صحنه را بررسی کرده‌اند، انفجارهایی که در مهمان‌سرای سازمان ملل در غزه رخ داد و منجر به کشته‌شدن یک امدادگر اروپایی و زخمی‌شدن شدید پنج تن دیگر شد، به احتمال زیاد ناشی از شلیک 2 گلوله تانک صهیونیستی بوده است.
این حمله که در تاریخ 19 مارس (29 اسفند) و تنها یک روز پس از پایان غافلگیرانه آتش‌بس 2 ماهه توسط رژیم صهیونیستی انجام شد، سازمان ملل را وادار کرد تا شمار زیادی از کارکنان بین‌المللی خود را از نوار غزه خارج کند. سازمان ملل مستقیماً رژیم صهیونیستی را مسئول این حمله دانسته و بسیاری از تحلیلگران نیز آن را تایید کرده‌اند، اما تل‌آویو این مسئولیت را رد می‌کند.
صبح آن روز، کارکنان دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل (UNOPS) برای بررسی آسیب‌های واردشده به سقف ساختمان که شب قبل و در غیاب ساکنان هدف قرار گرفته بود، به این مهمان‌سرا در مرکز غزه رفتند. بر اساس یادداشت داخلی سازمان ملل، ساختمان در زمان حمله شبانه خالی از سکنه بوده است.

پیام ویژه

بازار


آثار گلوله تانک صهیونیستی بر بدنه ساختمان
حدود ساعت 11:30 صبح، درحالی‌که اعضای تیم UNOPS پس از پایان بررسی‌های خود در فضای باز نشسته بودند، یک گلوله در هوا منفجر شد و «مارین مارینوف»، امدادگر 51 ساله اهل بلغارستان را به قتل رساند و پنج تن دیگر از کارکنان بین‌المللی را، از جمله یک شهروند بریتانیایی، به‌شدت زخمی کرد. به گفته سه منبع مطلع از جزئیات حادثه که نخواستند نامشان فاش شود، 2 دقیقه بعد، یک گلوله دیگر به دیوار خارجی طبقه دوم اصابت کرد و در داخل ساختمان منفجر شد.
در ویدیویی دلخراش که خبرگزاری آسوشیتدپرس منتشر کرده، فردی دیده می‌شود که در حیاط ساختمان غرق در خون است. در بیرون ساختمان، تیر چراغ برق سقوط کرده و درختان اطراف محوطه شکسته شده‌اند و در پس‌زمینه صدای جیغ و فریاد شنیده می‌شود.
سه کارشناس تسلیحاتی به درخواست روزنامه واشنگتن‌پست، ویدیو و 10 عکس از صحنه، شامل آسیب‌دیدگی‌ها و قطعات باقی‌مانده از مهمات را بررسی کردند. به گفته این کارشناسان آثار انفجار نشان می‌دهد که یکی از گلوله‌ها در نزدیکی محل نشستن کارکنان و محل کشته‌شدن مارینوف، در فضای باز منفجر شده است. عکس‌هایی که از داخل ساختمان گرفته شده نیز حاکی از وجود یک سوراخ ناشی از اصابت گلوله و الگوی مشابهی از پراکندگی ترکش‌هاست.
بر اساس این بررسی‌ها، قطعات سبزرنگ یافت‌شده در محل نشان می‌دهد که نوع گلوله‌ها احتمالاً «ام-339» بوده‌اند؛ گلوله‌ای که تنها توسط ارتش رژیم صهیونیستی در غزه مورد استفاده قرار می‌گیرد.


مقایسه بخشی از سلاح استفاده‌شده در حمله با گلوله تانک صهیونیستی
شبکه خبری سی‌ان‌ان نیز پیش‌تر گزارش داده بود که قطعات یافت‌شده در محل حادثه با گلوله تانک ام-339 مطابقت دارند و خبرنگار این شبکه عکسی از قطعات سبزرنگ منتشر کرده که گفته می‌شود از محل حادثه به دست آمده‌اند. همین قطعات در تصاویر بررسی‌شده توسط واشنگتن‌پست نیز مشاهده شده‌اند.
این گلوله‌ها قابلیت شلیک از تانک‌های مرکاوای نسل سوم و چهارم را دارند و طبق اطلاعات شرکت سازنده، می‌توانند با دقت بالا اهدافی در فاصله بیش از 5 کیلومتر را هدف قرار دهند و به‌راحتی دیوارهای بتنی دو لایه به ضخامت 20 سانتی‌متر را بشکافند.
در فاصله حدود 3 کیلومتری از محل مهمان‌سرا و نزدیک به مرز غزه، تصاویر ماهواره‌ای ثبت‌شده در تاریخ 18 مارس حضور یک تانک مرکاوا و سه خودروی زرهی دیگر ارتش اشغالگر را نشان می‌دهد. بر اساس تحلیل «ویلیام گودهیند»، کارشناس تصاویر ماهواره‌ای در مؤسسه «کانتستد گراند»، تصاویر بعدی نیز نشان می‌دهند که پس از حمله، خودروهای نظامی - از جمله حداقل یک تانک - همچنان در همان محل حضور داشته‌اند.
ارتش رژیم صهیونیستی در واکنش به یافته‌های روزنامه واشنگتن‌پست مسئولیت حمله به مهمان‌سرای سازمان ملل در 19 مارس را رد کرده و از رسانه‌ها خواسته است که «با احتیاط نسبت به گزارش‌های تاییدنشده» برخورد کنند. این نهاد به پرسش‌های مشخص خبرنگاران در این باره نیز پاسخ نداد.
کارکنان سازمان ملل به واشنگتن‌پست گفته‌اند که پیش‌تر بارها محل این ساختمان را به ارتش رژیم صهیونیستی اطلاع داده بودند و حتی شب قبل از حمله مرگبار، بار دیگر بر وضعیت آن به‌عنوان یک مکان محافظت‌شده تأکید کرده بودند.

پیام ویژه

محل استقرار تانک‌های صهیونیست و مهمانسرای هدف حمله
«استفان دوجاریک»، سخنگوی سازمان ملل نیز در ماه میلادی گذشته در ژنو به خبرنگاران گفت: «اسرائیل دقیقاً می‌دانست که این تأسیسات سازمان ملل کجاست، اما با این حال آن را هدف قرار داد. ما خواهان پاسخگویی هستیم؛ چه این تصمیم از روی هدفمندی اتخاذ شده باشد، چه در اثر سوءتفاهم؛ باید افرادی که این تصمیم را گرفتند، پاسخگو باشند.»
«اویهای استولار»، پژوهشگر سازمان صهیونیستی «شکستن سکوت» که به جمع‌آوری شهادت سربازان صهیونیست حاضر در اراضی اشغالی می‌پردازد، گفت استفاده از گلوله ام-339 نشان می‌دهد که هدف صهیونیست‌ها، افراد یا اشخاصی در داخل یک ساختمان بوده است. به گفته او، این گلوله به‌طور خاص برای نفوذ به دیوارها و انفجار در فضاهای بسته طراحی شده است.
کارکنان سازمان ملل گفته‌اند که مهمان‌سرای واقع در «دیرالبلح» را یکی از امن‌ترین مکان‌های خود می‌دانستند. این منطقه به‌عنوان مرکز غیررسمی فعالیت‌های امدادی برای سایر بخش‌های خطرناک‌تر نوار غزه شناخته می‌شد. این مکان، به‌ویژه محل اقامت مقام‌های ارشد سازمان ملل بود و ارتش اشغالگر نیز آن را به‌خوبی می‌شناخت.
مارینوف دومین کارمند UNOPS بود که در جریان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه جان باخت. این سازمان می‌گوید تاکنون دست‌کم 280 نفر از کارکنان سازمان ملل در این جنگ کشته شده‌اند. بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین، شمار کل قربانیان فلسطینی از مرز 50 هزار نفر گذشته است.

پیام ویژه

«مارین مارینوف»، امدادگر بلغارستانی که در حمله صهیونیست‌ها کشته شد
امدادرسانان در غزه می‌گویند فضای بی‌اعتمادی شدیدی بین ارتش اشغالگر و گروه‌های امدادی وجود دارد؛ فضایی که در آن، نظامیان صهیونیست اختیار زیادی دارند و در بیشتر موارد، هیچ پیامدی برای اقداماتشان، از جمله تیراندازی به کاروان‌های امدادی و غیرنظامیانی که قصد کمک به زخمی‌ها را دارند، وجود نداشته است. کابینه رژیم صهیونیستی همچنین مدعی است که حماس در برخی از نهادهای وابسته به سازمان ملل در غزه فعالیت دارد.
اکثر فلسطینیان در غزه به کمک‌های بشردوستانه وابسته‌اند. نظام سلامت در غزه تقریباً از بین رفته و پس از یک ماه محاصره کامل، مواد غذایی، سوخت و کمک‌های انسانی روبه‌اتمام است. طبق قوانین بین‌المللی، تأسیسات بشردوستانه باید از حمله مصون باشند؛ بنابراین سازمان ملل و دیگر نهادهای امدادی اغلب مختصات دفاتر، مهمان‌سراها و مسیرهای مأموریتی خود را با ارتش رژیم صهیونیستی به اشتراک می‌گذارند تا از حمله جلوگیری شود.
پس از این حمله، سازمان ملل اعلام کرد که به‌طور موقت حدود 30 نفر از کارکنان بین‌المللی خود، یعنی یک‌سوم نیروهای خارجی حاضر در غزه را از این منطقه خارج می‌کند؛ زیرا دیگر قادر به تضمین امنیت آن‌ها نیست.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1580040/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اختلال در پروازهای اهواز به‌دلیل گرد و غبار؛ سه پرواز لغو شد

دستگیری مردی که زنان میانسال را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد

همبستگی دانشگاهیان با مردم غزه

طوفان گرد و خاک در آستان قدس علوی نجف اشرف

23 استان امروز و فردا بارانی است

تمهیدات ایمنی برای سفرهای اتوبوسی

نخستین عرضه اولیه امسال کشف قیمت شد

کیهان: آقای کری! ایران گوشه رینگ نیست، آمریکا در حال فروپاشی است

سرمقاله سازندگی/ توافقی برای ایران

اپل نام کسب‌و‌کار تبلیغاتی‌اش را به Apple Ads تغییر داد

پلیس، حسن رحیم پور ازغدی را دستگیر می کند؟!

سلاح‌های جدید مصر، تل‌آویو را به وحشت انداخت

زمان شارژ کالابرگ دهک‌های 4 تا 7 اعلام شد

آقای علم الهدی مگر در این 3 سال، پیامبر جدیدی آمده است؟!

اقتصاد و مذاکره؛ بن‌بست نسازیم

کدام خودروها امسال مشمول معاینه فنی می‌شوند؟

سرمقاله هم میهن/ حرف آخر؛ منافع است

تشکیل جبهه واحد چین علیه جنگ تجاری آمریکا

بازنشستگان سال 1403 مشمول 70 درصد مابه‌التفاوت متناسب‌سازی شدند

هشدار وزش باد در مناطق مرکزی کشور

ماجرای مرگ دختر 28 ساله در کیش، هنگام موتور سواری

یک سوال از اعضای شورای عالی اشتغال؛ اولین شغلی که خودتون در جوانی مشغول شدید چی بود؟

حراج شمش طلا به صدمین جلسه رسید

چگونه ارتش چین به آرامی کنترل اقیانوس آرام را به دست می‌گیرد

متهم 15 سال بعد از جنایت: من قاتل نیستم!

آغاز پیش فروش بلیت قطار برای اردیبهشت ماه

انواع کلاهبرداری‌های آنلاین و راهکارهایی برای محافظت از کاربران

سرمقاله دنیای اقتصاد/ چه کسانی اقتصاد را شرطی کردند؟

مظلومیت غزه؛ فریادی که جهان نمی‌شنود

عدم گزارش فلج اطفال در کشور طی 24 سال گذشته

قسط بده که دیده شوی!

قیمت خودرو در سراشیبی

ضرب‌ و شتم دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه آمستردام هلند

دولت ترامپ کمک 2.2 میلیارد دلاری به دانشگاه هاروارد را تعلیق کرد

سرمقاله خراسان/ قره قوم، کارویژه دیپلماسی استانی شود

ثبات شکننده شبکه بانکی

مشخصات کلیدی موتورولا Razr Plus (2025) در بنچمارک گیک‌بنچ مشاهده شد

میرسلیم: ترامپ ضمانت نمی دهد مگر از عاقبت نفرت انگیزش در قیامت بترسد

اگر فراموش نکنیم ترامپ با خروج از برجام چه شرایطی رقم زد، دیگر دم از مذاکره نخواهیم زد

بازی Prince of Persia: The Lost Crown برای اندروید و iOS منتشر شد

خیز بن‌سلمان برای هسته‌ای شدن؟

زنی متوهم که تاثیر وحشتناکی بر ترامپ دارد

حرکت در مسیر عقلانیت؛ یک سال پس از وعده صادق1

دیپلمات پیشین: شرایط برای توافق ایران و آمریکا مهیاست

سخنگوی دولت اصلاحات: از ترس شکست نباید مذاکرات را متوقف کرد

رویداد مسقط از پس ژرفای تاریخ

هکرها صدای جعلی ایلان ماسک و مارک زاکربرگ را در تقاطع‌های کالیفرنیا پخش کردند

ارزان شدن موبایل در ایران؛ تأثیر مذاکرات و کاهش نرخ دلار بر بازار گوشی

تقویت ریال با مذاکره

هسته سخت نظام علیه نظام؟