پیام ویژه

آخرين مطالب

حماس: از حق خود درباره تشکیل کشور فلسطین کوتاه نمی‌آییم بين الملل

حماس: از حق خود درباره تشکیل کشور فلسطین کوتاه نمی‌آییم
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس / جنبش حماس برای ادامه مذاکرات، یک هیأت به مصر اعزام کرده است. حماس تأکید دارد فقط طرحی را خواهد پذیرفت که به پایان جنگ و خروج نظامیان صهیونیست منجر شود.
«باسم نعیم» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز یکشنبه خبر داد که یک هیئت از این جنبش برای ادامه مذاکرات آتش بس در قاهره حضور دارند. وی گفت هیئت حماس در قاهره است تا نحوه پایان بخشیدن به جنگ، بازگشایی گذرگاه‌ها برای وارد کردن کمک‌های انسانی و تشکیل کمیته پشتیبانی اجتماعی را بررسی کند. این مقام حماس می‌گوید که کمیته پشتیبانی، مورد اجماع فلسطین و کشورهای عربی و اسلامی قرار دارد و همچنین از نظر بین‌المللی مورد پذیرش است تا اینکه بتواند امور دولتی را در غزه اداره کرده و شرایط مطلوب را برای بازسازی آن فراهم کند.
روزنامه العربی الجدید به نقل از منابع خود گزارش داد که هیئت حماس به ریاست خلیل الحیه امروز در قاهره با مسئولان ارشد اطلاعاتی مصر دیدار کرده است. این منابع می‌گویند در جریان این دیدار، بحث و بررسی نام‌هایی صورت گرفت که می‌توانند مسائل غیرنظامی را در غزه مدیریت کنند. به گفته این منابع، مصر بر این باور است که باید مدیریت آتی نوار غزه به صورت تکنوکرات و مورد توافق طرف‌های فلسطینی و کشورهای خارجی قرار داشته باشد.
بازار



نعیم با اشاره به اینکه حماس از هر طرح جدیدی استقبال خواهد کرد که مبتنی بر پایان بخشیدن به جنگ و عقب نشینی نیروهای دشمن باشد، گفت: در حال حاضر وضعیت بسیار پیچیده است؛ زیرا وا دادگی کشورهای منطقه و همدستی و ناتوانی بین‌المللی بسیار دردآور است و هزینه هنگفتی را به ملت فلسطین وارد کرده است اما ملت و مقاومت فلسطین به خوبی م‌یدانند طرح های دشمن برای ادامه جنگ، صرفاً بر مبنای محاسبات شخصی و داخلی است.وی خطاب به رژیم صهیونیستی گفت: ملت ما از حق مشروع خود برای پایان بخشیدن به جنگ، عقب نشینی نظامیان اسرائیلی، بازسازی نوار غزه و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس کوتاه نخواهند آمد. این رهبر حماس در پایان خاطر نشان کرد: دشمن به هیچ عنوان شاهد شکست ما نخواهد بود و موفق نخواهد شد ما را وارد تله تبادل اسرا و پس از آن آغاز مجدد جنگ و کشتار کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1580105/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار مدیرکل بنیاد گلستان با جامعه ایثارگری شهرستان بندرترکمن

لغو پرواز تهران - اردبیل به‌خاطر شرایط جوی

کارشناس اقتصادی: 55 درصد هزینه مردم  تهران صرف مسکن می‌شود

مهمان ویژه در میانه مذاکرات

سرمقاله ایران/ به بهانه بزرگداشت روز جهانی هنر؛ 15 آوریل 2025

موافقان و مخالفان تغییر ساعت رسمی

چاقوکشی مرگبار بچه مدرسه ای برای هیچ!

10 مصوبه شورای عالی اشتغال؛ تاکید بر تسریع تسهیلات اشتغالی

سند تپه تاریخی هگمتانه پس از 50 سال به نام دولت صادر شد

گردوخاک به پایتخت هم می‌رسد؟

تاریخ رونمایی و طراحی کامل وان‌پلاس 13T با انتشار تیزر رسمی مشخص شد

توافق مرحله‌ای در راه است؟

رئیس جامعه تورگردانان: امسال سفر مردم با تورهای خارجی به کشورهای دیگر خیلی کم شد

سند تپه تاریخی هگمتانه صادر شد

شدت گردوخاک در کرکوک عراق، صبح را به شب تبدیل کرد

استان‌هایی که در ایام نوروز بیشترین جانباختگان را داشتند

عضو اتاق بازرگانی: بخاطر شمال رفتن مردم، چرا ایام نوروز 20 روز مسیر و جاده‌ها را می‌بندید و جلوی ترانزیت را می‌گیرید؟

قیمت میوه و صیفی‌ در بازار؛ کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا روزهای آینده

ماجرای افزایش چندبرابری نرخ سوخت هواپیما

بحران جهانی کاهش درآمد اپراتورها و فناوری‌محور شدن آنها

سرمقاله اعتماد/ ما، توسعه و تجربه ویتنام

ماموریت ویژه فرستاده ریاض در قلب بیروت

پیامی که نباید شنیده می‌شد!

جنگ علیه بیمارستان‌ها...

‏هشدار درباره شبکه آلوده رؤیافروشی و تضعیف تیم مذاکره‌کننده

پنج استان با بالاترین مصدومین ترافیکی در ایام نوروز

سرمقاله آرمان ملی/ اقتصاد و ادامه مذاکرات

جزئیات پیشنهاد رژیم صهیونیستی درباره آتش‌بس در غزه

نماینده سابق کنگره آمریکا: قذافی قربانی بازی سیاسی کلینتون شد

وجود 9.8 میلیون سالمند در کشور

وعده ساخت 300 هزار مسکن برای کارگران در بازه زمانی 3 ساله

مواضع مالیخولیایی ترامپ درباره مذاکره

اختلال در پروازهای اهواز به‌دلیل گرد و غبار؛ سه پرواز لغو شد

دستگیری مردی که زنان میانسال را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد

همبستگی دانشگاهیان با مردم غزه

طوفان گرد و خاک در آستان قدس علوی نجف اشرف

23 استان امروز و فردا بارانی است

تمهیدات ایمنی برای سفرهای اتوبوسی

نخستین عرضه اولیه امسال کشف قیمت شد

کیهان: آقای کری! ایران گوشه رینگ نیست، آمریکا در حال فروپاشی است

سرمقاله سازندگی/ توافقی برای ایران

اپل نام کسب‌و‌کار تبلیغاتی‌اش را به Apple Ads تغییر داد

پلیس، حسن رحیم پور ازغدی را دستگیر می کند؟!

سلاح‌های جدید مصر، تل‌آویو را به وحشت انداخت

زمان شارژ کالابرگ دهک‌های 4 تا 7 اعلام شد

آقای علم الهدی مگر در این 3 سال، پیامبر جدیدی آمده است؟!

اقتصاد و مذاکره؛ بن‌بست نسازیم

کدام خودروها امسال مشمول معاینه فنی می‌شوند؟

سرمقاله هم میهن/ حرف آخر؛ منافع است

تشکیل جبهه واحد چین علیه جنگ تجاری آمریکا