پیام ویژه

آخرين مطالب

کاهش نرخ دلار ادامه دارد؟ اقتصادي

کاهش نرخ دلار ادامه دارد؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تجارت نیوز / رئیس سابق کانون صرافان با اشاره به اثرات مثبت مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا و تداوم روند مثبت مذاکرات گفت: بی شک، شاهد کاهش ادامه‌دار نرخ ارز در بازار خواهیم بود و این احتمال که دلار به کانال‌ 80 هزار تومان وارد شود، بسیار زیاد است.
رئیس سابق کانون صرافان با اشاره به اثرات مثبت مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا و تداوم روند مثبت مذاکرات گفت: بی شک، شاهد کاهش ادامه‌دار نرخ ارز در بازار خواهیم بود و این احتمال که دلار به کانال‌ 80 هزار تومان وارد شود، بسیار زیاد است.
کامران سلطانی‌زاده ، با اشاره به مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا که در ابتدای هفته جاری در عمان برگزار شد و نقش آن در کاهش ریسک‌های سیاسی و بهبود جو روانی حاکم بر بازار آزاد ارز گفت: با توجه به آغاز مذاکرات با طرف مقابل در عمان، همانطور که قابل پیش بینی بود، شاهد کاهش شدید نرخ ارز در بازار آزاد بودیم؛ به طوری که عمده بازیگران بازار ارز در وضعیت فروش سریع ارز قرار گرفتند.
وی ادامه داد: ‌با توجه به ادامه‌دار بودن روند مذاکرات، بی شک، شاهد کاهش ادامه‌دار نرخ ارز در بازار خواهیم بود. بنابراین پیشنهاد می‌شود که در این شرایط نوسانی، مردم به صورت هیجانی وارد نشوند؛ چراکه هر گونه ورود و خرید ارز احتمال کاهش بیشتر در رزوهای آینده را در پی خواهد داشت.
رئیس سابق کانون صرافان خاطرنشان کرد: این احتمال که ارز به کانال‌های 80 هزار تومان وارد شود بسیار زیاد است، با این حال، امیدواریم شاهد ثبات قیمت در نرخ در نتیجه عرضه و تقاضا در بازار باشیم؛ چراکه بسیاری از فعالین اقتصادی بیشتر از هرچیزی نیاز به ثبات در بازار جهت تصمیم گیری دارند.
سلطانی‌زاده اظهار کرد: با این حال، پیش بینی‌ها حاکی از آن است که اگر روند مذاکرات در دور ‌دوم هم مثبت باشد شاهد کاهش مجدد نرخ ارز خواهیم بود و نتایج مذاکرات در جو عمومی و روانی اکثریت فعالین اقتصادی اثرات مطلوب خواهد داشت.
وی گفت: متاسفانه در سال‌های گذشته حجم وسیعی از سرمایه‌ها از بخش‌های تولیدی مسکن و فعالیت‌های اقتصادی به سمت ارز و طلا حرکت کرد و عملا شاهد خروج سرمایه از بخش‌های مولد بودیم.
این رئیس سابق کانون صرافان در پایان تصریح کرد: باید انتظار داشت که با افزایش جو مثبت در مذاکرات، سرمایه‌های مردم از بخش‌های طلا و ارز به سمت ملک و سایر بازارهای مالی با شیب ملایم حرکت کند. هرچه سرمایه‌های معامله‌گران از بخش‌های غیر سازنده مثل ارز و طلا بیشتر خارج شود باید منتظر بود که به بخش‌های سازنده و حتی مولد اقتصادی، بیشتر منتقل شود و شاهد پویایی در بخش‌های دیگر اقتصاد باشیم.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1580715/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتفاق عجیب در کالیفرنیا؛ هکرها صدای جعلی ایلان ماسک و مارک زاکربرگ را در خیابان پخش کردند

حداقل حافظه داخلی موردنیاز برای اندروید 15 به 32 گیگابایت افزایش می‌یابد

تصاویر فاش شده از One UI 8 از تغییرات ناچیز خبر می‌دهند

ارزیابی «تحلیلگر اسرائیلی» از شطرنج هسته‌ای آمریکا و ایران

ادعایی درباره میزان بدهی دولت سابق

هوش مصنوعی جمینای گوگل به اپلیکیشن Photos در اندروید تزریق شد

ترکیه در مسیر استبداد؟

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه (زیرنویس فارسی)

جنوب تشنه؛ درباره سواحل و جزایری که از توسعه بازمانده‌اند

اینجا بمب‌ها را می‌شناسند...آنجا خودروها را...

آمریکا بیش از همه از این موشک‌ها می‌ترسد

جنگنده اسرائیلی دهکده صهیونیستی را بمباران کرد!

گفتگوی تیم کوک با ترامپ ظاهراً در لغو تعرفه‌ها تأثیر داشته است

پیام ویدئویی گردان‌های قسام برای خانواده‌های اسیران اسرائیلی (زیرنویس فارسی)

چه کسی لیبی را به حضیض رساند؟

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه

عذرخواهی رسمی سامسونگ برای تأخیر در انتشار One UI 7

رفع فیلترینگ مشمول مرور زمان نشود

هگست: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف 20 دقیقه غرق کند

سودان؛ بزرگ‌ترین بحران انسانی جهان

نامه 150 نماینده علیه تصویب پالرمو و سی‌اف‌تی؛ تا زمان رفع کامل تهدید فعال‌سازی مکانیسم ماشه صبر کنید

واکنش دانشگاه آزاد به دستگیری یکی از اساتید این دانشگاه در ترکیه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 27 فروردین 1404

واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهار تا هفت از فردا

ناگفته‌های مدارس خیرساز

جنگ تعرفه ها؛ آمریکایی ها به کدام کالاهای چینی وابسته هستند؟

بازداشت اعضای باند گروگانگیر

بازار سهام در انتظار تغییر سیاست‌های کلان اقتصادی؛ تحلیلی بر بورس تهران در روزی که گذشت

مذاکرات اخیر ایران و آمریکا؛ دیپلماسی با حفظ عزت و منافع ملی

برنامه فکری القاعده به روایت مفتی پیشین این گروه

شوک جدید آمریکا به اوکراینی ها!

مهندس اوحدی: خدمت‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویاتر شده است

پیگیری کمبود برخی داروهای حیاتی

نجات یک کشتی ایرانی از غرق‌شدن در دریای خزر

هشدار جدی به مالکان خانه‌: مستاجر می‌تواند از شما شکایت کند

برنامه پیچیده اپل برای بهبود هوش مصنوعی محصولاتش با حفظ حریم خصوصی کاربران

آمریکا نزدیک به 30 سفارتخانه و کنسولگری خود را تعطیل می‌کند

چین: به جای مشت زدن به دیگران با آنها تجارت می‌کنیم

جوزف عون: تجربه الحشد الشعبی را در لبنان کپی‌برداری نخواهیم کرد

«یک تهران» زمین مسکونیِ رها شده

بازی جدید نتانیاهو؛ پیشنهاد تازه تل‌آویو برای آتش‌بس چیست؟

رئیس ستاد ارتش اسرائیل به طومارنویسی‌های گسترده برای پایان جنگ غزه مجبور به واکنش شد

حملات آمریکا به استان البیضا یمن

حملات هوایی آمریکا به استان‌های الحدیده و البیضاء در یمن

فرانسه 12 دیپلمات الجزایر را اخراج کرد

روایتی دردناک از وضعیت دو کودکی که مورد حمله سگ‌های ولگرد قرار گرفتند

تفنگ بادی، جان یک کودک را گرفت

دریافت علی‌الحساب شهریه برای پیش‌ثبت‌نام مدارس طبق تعرفه سال گذشته

معاون ترامپ: آمریکا از مسئولان اروپایی ناامید شده است

مجارستان در مورد فروپاشی اتحادیه اروپا ابراز نگرانی کرد