پیام ویژه

آخرين مطالب

سوراخ کردن گوش در مترو فقط 30 هزار تومان! فرهنگی و اجتماعی

سوراخ کردن گوش در مترو فقط 30 هزار تومان!
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایران / گوش‎هایتان را فقط با 30 هزار تومان در چندثانیه، بدون درد و خونریزی سوراخ می‎کنیم! تعجب نکنید، این تبلیغ را در مطب پزشکان عمومی یا متخصص داخلی نمی‎بینید. این روزها متروی تهران به غیر از دستفروشانی که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد را برای فروش عرضه می‎کنند، میزبان افرادی است که پا در کفش پزشکان کرده‎اند و به صورت سیار در واگن‎های مترو گوش ملت را سوراخ می‎کنند.
​«وسیله‌ای که با آن گوش را سوراخ می‌کنند، باید استریل شود، اما آنچه که در فضای خارج از مطب‎ها رخ می‎دهد، مثل آرایشگاه‎ها و در حال حاضر واگن‎های در حال حرکت مترو فقط با چند پاف الکل است و با همان ابزار برای نفر بعدی هم عمل سوراخ کردن را انجام می‎دهند. هر زمان جسم خارجی وارد بدن شود، باید استریل شود، اگر این کار با دقت و شرایط مناسب انجام نشود، می‎تواند عارضه‌‎هایی مثل ایذر، هپاتیت و بیماری‎های منتقل از راه خون را به فرد دیگر انتقال بدهد.»
البته کار به سوراخ کردن لاله گوش، پیرسینگ‎ بینی، لب و ابرو هم رسیده است. زنانی که دستشان یک شیشه الکل گرفته‌اند، با ادعای اینکه به صورت کاملاً بهداشتی و بدون حتی یک قطره خون گوش سوراخ می‌کنند، لا به لای مسافرها می‌چرخند و با صدای بلند دنبال مشتری می‌گردند. یکی از آن‌ها با صدای بلند می‌گوید: «به جای اینکه بروی مطب دکتر و 500 هزار تومان هزینه کنید، همین جا بدون درد و خونریزی برایتان گوش سوراخ می‌کنم. بدون سوزن، فقط با فشار دادن نوک انگشت!» 
بازار
همیشه هم مشتری پیدا می‌کنند، چون اختلاف قیمت سوراخ کردن گوش در مطب دکتر و واگن مترو ویژه بانوان خیلی به چشم می‌آید به همین دلیل بیشتر اوقات سرشان شلوغ است و دست خالی از واگن خارج نمی‌شوند، به خصوص اگر در قطار مسافری کرج - تهران باشند، با حوصله و وقت بیشتری این کار را انجام می‌دهند و مشتری بیشتری هم پیدا می‌کنند.
اما آنچه کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، مسائل بهداشتی این عمل به اصطلاح زیبایی است. قطعاً اگر کار پیرسینگ و سوراخ کردن گوش را در مطب و توسط پزشکان انجام بدهید، مبالغ متفاوت و بالای 500 هزار تومان است، اما انجام این کار با قیمت‎30 هزار تومان کمی وسوسه کننده است و آنچه فدا می‎شود، سلامتی است. 
انتقال بیماری با ساده‌انگاری آنی
موضوع خیلی جدی است، چون پای بیماری‌های عفونی و خطرناک به میان می‌آید. دکتر مینو محرز متخصص بیماری‎های عفونی درباره سوراخ کردن گوش و پیرسینگ در مکان‎هایی مثل مترو می‎گوید: «وسیله‌ای که با آن گوش را سوراخ می‌کنند، باید استریل شود، اما آنچه که در فضای خارج از مطب‎ها رخ می‎دهد، مثل آرایشگاه‎ها و در حال حاضر واگن‎های در حال حرکت مترو فقط با چند پاف الکل است و با همان ابزار برای نفر بعدی هم عمل سوراخ کردن را انجام می‎دهند. هر زمان جسم خارجی وارد بدن شود، باید استریل شود، اگر این کار با دقت و شرایط مناسب انجام نشود، می‎تواند عارضه‌‎هایی مثل ایذر، هپاتیت و بیماری‎های منتقل از راه خون را به فرد دیگر انتقال بدهد.» 
به گفته این متخصص عفونی، سوراخ کردن بخش‎هایی از بدن شاید در شرایط استریل مشکلی نداشته باشد، اما اگر در بخش‎های خاصی از بدن مثل بینی، روی زبان و… که محل تجمع آلودگی است انجام شود، می‎تواند عفونت ایجاد کند به همین دلیل هر جایی از بدن مناسب قرار گرفتن حلقه‎های زیبایی نیست. حالا تصور کنید بخواهید در مکانی شلوغی مثل مترو که محل تجمع میلیون‎ها باکتری و ویروس است، این کار انجام شود، قطعاً سلامتی فرد به خطر می‌افتد. 
جریمه 580 میلیون تومانی برای خاطیان
مترو هم مثل فرودگاه یا راه‌آهن یگان انتظامی دارد و باید به موارد اینچنینی جدی‌تر ورود کند، چون این موضوع به صورت مستقیم با سلامت شهروندان در ارتباط است. از سرهنگ عباس کرمی، رئیس پلیس مترو تهران و حومه درباره نحوه برخورد با افراد خاطی در این حوزه سؤال کردیم. او با اشاره به اینکه این سوراخ کردن گوش و موارد شبیه به آن با ماجرای دستفروشی فرق دارد، می‌گوید: «مواردی نظیر آن چه که مطرح کردید، گاهی شکایت‌های مردم را هم به دنبال دارد.
 در این زمینه با چندین نفر برخورد داشتیم. نمونه‌های دیگری هم که در مترو به صورت مستمر از طریق چهره‌زنی پیگیری می‌شود، کیف قاپی و دزدی گوشی است، در این موارد هم پلیس توسط چهره زنی مجرم را پیدا کرده و برخوردهای قانونی انجام می‌شود. البته که دزد دستگیر نشده پادشاه است، اما در صورتی که چنین مواردی رؤیت شود، قطعاً به صورت جدی برخورد پلیس را به دنبال دارد.»
او در پاسخ به این سؤال که مسافران از چه طریقی می‌توانند این موضوع را گزارش کنند، می‌گوید: «پلیس‌ها هم با لباس شخصی و هم با فرم در مترو حضور دائم دارند، مردم به راحتی می‌توانند به این افراد دسترسی پیدا کنند و موارد را گزارش بدهند. با عکس فرد مورد نظر هم می‌توان به راحتی خاطی را شناسایی کرد و هم خط آن فرد را رصد کرد.» 
به گفته سرهنگ کرمی، جرم مطرح شده، غیر از اینکه در زمره تخلفات بهداشتی و پزشکی محسوب می‌شود بلکه علیه عفت عمومی نیز هست و حتماً با متخلفان برخورد می‌شود. 
دخالت در امور پزشکی چه درمان باشد چه انجام کارهای زیبایی برای غیرپزشکان تاوان سنگینی به همراه دارد. در گذشته شاید جریمه افراد خاطی 5 میلیون تومان بود، اما طبق مصوبه جدید هیأت دولت که 4 تیرماه سال گذشته ابلاغ شد، جریمه دخالت غیرپزشکان در امور پزشکی به 580 میلیون تومان برای بار اول و یک میلیارد و 160 میلیون تومان برای بار دوم افزایش یافته است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1583105/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تأمین اجتماعی: شرط سنی بازنشستگی تغییر نکرده است

گوگل عینک‌ هوشمند XR خود را با پشتیبانی از جمینای به‌نمایش گذاشت

تظاهرات حمایت از فلسطین در گلاسگو اسکاتلند

جزئیات حادثه زورگیری از زبان مادری که به همراه فرزندش مورد سرقت قرار گرفت

سرمقاله جوان/ چرا مذاکرات سرعت گرفت؟

عضو اتاق بازرگانی ایران: نایاب شدن سیب زمینی و گوشت یک میلیون تومانی نتیجه نبود وزارت بازرگانی است

صعود قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار کانال 83 هزار تومانی را پس گرفت

روایت تصویری از بی‌تفاوتی جوانان جنوب لبنان به بمباران

میز خدمت معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

سیل شدید در سنگاپور

بازگشت به خانه بعد از 42 سال

لحظه انفجار مخزن در حین جوشکاری

غرفه فرهنگی ایران، گل سرسبد جشنواره بین المللی بهار در پاکستان

روزهای خوش بورس؛ شاخص 59 هزار واحد رشد کرد

وقتی کاربران آیفون فریب می‌خورند؛ از آپدیت جنجالی iOS تا شارژ گوشی با مایکروویو!

نقطه مهم در رزومه خالد بن سلمان

تظاهرات حامیان فلسطین در منچستر انگلیس علیه جنایات صهیونیست‌ها

تصاویری از واتیکان پس از اعلام خبر درگذشت پاپ

جنبش 50501 علیه ترامپ

درهای عربستان به روی سوری‌ها پس از 14 سال باز شد

طوفان شن در فرودگاه مکزیک

تداوم یک قانون شکنی در شبکه بانکی

برچسب انرژی گوشی و تبلت‌ها از خرداد اجباری می‌شود

سرمقاله همشهری/ تجمل‌گرایی مانع بزرگ فرزندآوری

آخرین تصاویر از پاپ فرانسیس

حملۀ آمریکا به بازاری در صنعاء

تصاویر گردان‌های قسام از هدف قرار دادن تانک مرکاوای ارتش اسرائیل

عشق زن پسرخاله جنایت آفرید

25درصد ایرانی‌ها اختلال روانپزشکی دارند

آتش‌سوزی در یک برج مسکونی در سئول

انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسلهای آینده نیازمند روایتگری قوی است

زمان افزایش تعرفه برق اعلام شد

سرمقاله کیهان/ میز یا تفاهم، ترامپ کدام را می‌خواهد؟

ادعای یک نماینده: تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شده است

برق در حضور وزیر نیرو رفت!

ایمیل‌های فاش‌شده در دادگاه نشان داد: تلاش‌های عجیب متا برای بهبود فیسبوک

جنجال تازه وزیر افراطی نتانیاهو/ خانواده‌ اسرای صهیونیست: شرم‌آور است

پیش‌بینی وضعیت هوا تا پایان هفته اعلام شد

راننده و سرنشین در وانت تویوتا سوختند

رابط کاربری One UI 7 در گلکسی S22 تفاوت مهمی با پرچمداران جدیدتر سامسونگ دارد

مک‌کارتیسم ترامپی

صادق: آزادراه تهران ـ شمال مشکل منابع مالی دارد

سرمقاله ایران/ سعدی همچنان چراغ راه است

پاپ درگذشت

وزیر کار برای توضیحات درباره حذف یارانه‌ها به مجلس می‌رود

لوایح FATF در مجمع تشخیص؛ تعویق یا مصلحت‌اندیشی؟

آخرین هشدار آمریکا خطاب به «زلنسکی»

سرمقاله اعتماد/ نشنیدن بدترین نوع فیلترینگ

وزیر ارتباطات: شعار «اتصال و کیفیت» را در دستور کار خود قرار داده‌ایم

بازگشت مرد هزار چهره