پیام ویژه

آخرين مطالب

انگلیس در بن‌بست دیپلماتیک با اسرائیل قرار گرفت فرهنگی و اجتماعی

انگلیس در بن‌بست دیپلماتیک با اسرائیل قرار گرفت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / نخست‌وزیر انگلیس در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان لندن و تل‌آویو و اعتراض‌ها به سفر مخفیانه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، مدعی شد که هیچ اقدامی برای جلوگیری از صدور حکم بازداشت این مقام اسرائیلی انجام نداده است.
«زَرا سلطانَه» نماینده مسلمان مجلس عوام انگلیس امروز (چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404) در صحن علنی پارلمان، از «کی‌یر استارمر» نخست‌وزیر پرسید چرا مانع اجرای حکم بازداشت «گدعون ساعر» وزیر امور خارجه (رژیم) اسرائیل شده، در حالی که او به دلیل نقش مستقیم در محاصره بیمارستان کمال عدوان و شکنجه رئیس آن، از سوی نهادهای بین‌المللی متهم به ارتکاب جنایت جنگی است. استارمر در پاسخی کوتاه و قابل تأمل گفت: «من چنین کاری نکردم.»
این پاسخ درحالی مطرح شد که هفته گذشته سفر مخفیانه ساعر به لندن بشدت خبرساز شد؛ سفری که بدون اعلام رسمی صورت گرفت و با واکنش‌ گروه‌های حقوق بشری، فعالان فلسطینی و شماری از نمایندگان پارلمان روبرو شد. این گروه‌ها از دولت انگلیس خواسته بودند به تعهدات بین‌المللی خود پایبند بماند و مانع سفر بدون پاسخگویی مقاماتی شود که به نقض فاحش حقوق بشر متهم هستند.
هم‌زمان، انگلیس در کنار فرانسه و آلمان، امروز با انتشار بیانیه‌ای کم‌سابقه، از رژیم صهیونیستی خواستند که فوراً محاصره غزه را متوقف کرده و اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه را بدهد. در این بیانیه آمده است: «استفاده سیاسی از کمک‌های بشردوستانه غیرقابل قبول است و اسرائیل موظف است طبق قوانین بین‌المللی، مسیر کمک‌رسانی به غیرنظامیان را باز کند.»
بر اساس این بیانیه، بیش از 50 روز است که رژیم صهیونیستی ورود هرگونه کمک به غزه را مسدود کرده و مردم این منطقه، از جمله یک میلیون کودک، در آستانه قحطی، بیماری و مرگ قرار گرفته‌اند. همچنین تروئیکای اروپایی صراحتاً از اظهارات تحریک‌آمیز وزیر خارجه رژیم صهیونیستی درباره ادامه اشغال غزه پس از جنگ، ابراز نگرانی کرده‌اند.
مجموعه این رویدادها نشان‌دهنده بن‌بست دیپلماتیک انگلیس در مواجهه با رژیم صهیونیستی است. از یک‌سو لندن تلاش دارد روابط خود را با تل‌آویو حفظ کند، و از سوی دیگر، زیر فشار افکار عمومی، نهادهای بین‌المللی و متحدان اروپایی برای اتخاذ موضعی شفاف در برابر جنایات آشکار علیه مردم غزه قرار دارد. پاسخ کوتاه و عبورگونه استارمر شاید در چارچوب حقوقی برای رفع مسئولیت کافی به‌نظر برسد، اما در نگاه افکار عمومی، بیشتر به نمادی از انفعال، مماشات یا حتی همسویی پنهان با جنایات رژیم صهیونیستی تعبیر می‌شود؛ موضعی که نه‌تنها مشروعیت ادعای حقوق‌بشری لندن را زیر سوال می‌برد، بلکه همچنان به اعتبار بین‌المللی انگلیس ضربه جدی وارد کند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1583890/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آب و تهران بی‌مرز

ادعای نتانیاهو: به فشار نظامی تا نابودی حماس ادامه می‌دهیم

لحظه وحشتناک برخورد تخته‌سنگ با وانت

حضور سید حسن خمینی در سفارت واتیکان و امضای دفتر یادبود درگذشت پاپ

جانشین فرمانده مرزبانی ناجا: دژ شرقی تا یکسال دیگر تکمیل می‌شود

رویترز: اوپک‌پلاس در حال بررسی تسریع روند افزایش تولید نفت است

Character.AI از مدل ویدیوساز AvatarFX برای ساخت آواتارهای جذاب رونمایی کرد

دیپلمات پیشین: مدیریت صلح و جنگ در اختیار ایران است

جفری ساکس: آمریکا تنها مانع در ایجاد کشور فلسطینی است

بیانیه ترامپ در خصوص جنگ اوکراین روسیه را خوشحال کرد

رئیس پنتاگون آب پاکی را بر دستان اروپا ریخت!

عقب‌نشینی ترامپ از جنگ تجاری با چین

رسانه آمریکایی: نماینده ترامپ روز جمعه با پوتین دیدار می‌کند

سومین کارت قرمز برای طرحی پرحاشیه

کابوس پتروشیمی میانکاله پایان یافت؛ مجوز صمت باطل شد

پنتاگون در مرز جنون

سخنگوی صنعت آب کشور: نگران تهران هستیم

شرط کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین

درخواست کشاورزان برای افزایش نرخ خرید گندم

زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد

ماموران رفتند

مقام فلسطینی به توهین محمود عباس به حماس پاسخ داد

قانونگذار آمریکایی: جولانی خواستار رابطه قوی با اسرائیل است

ترامپ: زلنسکی می‌تواند صلح کند یا سه سال دیگر برای از دست دادن کل اوکراین بجنگد

ترامپ: زلنسکی چیزی برای افتخار کردن ندارد

شرط جدید معاون ترامپ برای توافق اوکراین؛ کی‌اف زمین بدهد

ماجرای انتقاد‌های تند و تیز ترامپ و پاپ فرانسیس از همدیگر چه بود؟

معاون استاندار تهران: 85 درصد کودکان کار پایتخت اتباع خارجی هستند

بازگشت نخبگان پزشکی به مام وطن

پشت پرده تبلیغات فریبنده جراحی زیبایی

وزیر بهداشت از توزیع گسترده واکسن پنج‌گانه در کشور خبر داد

روایت اقتصادی از فروش پنهان پلاسمای خون

ترامپ: «زلنسکی» یا صلح کند یا همه کشورش را از دست دهد

چین به دنبال ساخت یک نیروگاه اتمی در ماه است

گشت مشترک تعزیرات در میدان مرکزی میوه و تره بار تهران

پیشنهاد وسوسه‌انگیز واشنگتن برای حکام دمشق

نرخ آپارتمان های میان متراژ تهران در فروردین 1404

رویداد رونمایی از هواوی واچ 5 در تاریخ 25 اردیبهشت در برلین برگزار می‌شود

عارضه اجاره‌نشینی وخیم شد

ترامپ: «وضعیت اوکراین وخیم است»

هشدار دبیر ستاد ملی جمعیت درباره بحران سالمندی در ایران

درد شهر را دوا کنید؛ درباره شعار ضد آمریکایی در صحن شورای شهر تهران

خون دهلی‌نو به جوش آمد: اتباع پاکستانی 48 ساعت فرصت دارند هند را ترک کنند

اسرائیل چه خوابی برای اردوگاه‌ آوارگان در جنین دیده‌ است؟

عملیات تیراندازی در نزدیکی نابلس و جراحت یک نظامی اسرائیلی

پیکر «پاپ» برای خاکسپاری به کلیسای «سنت پیتر» منتقل شد

ماجرای استعفای تهیه‌کننده برنامه «60 دقیقه» شبکه CBS چه بود؟

معاون وزیر نفت: بنزین 3 نرخی نمی شود

نماینده مجلس: یارانه 25 میلیون نفر حذف می‌شود

سامسونگ ظاهراً همین حالا مشغول توسعه One UI 8.5 است