لنوو، دل و اچپی در عربستان کارخانه تولید کامپیوتر احداث میکنند
خواندنی ها
بزرگنمايي:
پیام ویژه - زومیت / سه شرکت بزرگ فعال در صنعت کامپیوتر احتمالاً در خاک عربستان کارخانههای تولیدی احداث خواهند کرد.
لنوو، اچپی و دل، سه غول بزرگ صنعت کامپیوتر، در حال بررسی گزینههایی برای راهاندازی تأسیسات تولیدی در عربستان سعودی هستند.
بر اساس گزارشی از دیجیتایمز، عربستان با هدف جذب شرکتهای فعال در چین، تلاش دارد تولیدکنندگان فناوری را به انتقال خطوط تولید به شبهجزیرهی خود ترغیب کند؛ اقدامی که با افزایش نگرانیها دربارهی تعرفههای تجاری ترامپ سرعت گرفته است.
بازار ![]()
لنوو با حمایت یک سرمایهگذاری دو میلیارد دلاری از سوی زیرمجموعهای از صندوق سرمایهگذاری عمومی عربستان (PIF)، تصمیم خود را برای ساخت کارخانهی مونتاژ کامپیوتر و سرور در ریاض اعلام کرده است. اچپی و دل نیز پس از دعوت مقامات محلی، تیمهایی را برای بررسی و شناسایی مکانهای احتمالی ساخت اعزام کردهاند.
عربستان چند تولیدکنندهی قراردادی (ODM) از جمله فاکسکان، کوانتا، ویسترون، کامپال و اینونتک را به انتقال خطوط تولید به منطقه دعوت کرده است؛ اما این شرکتها هنوز مردد هستند. شرکتهای مذکور موفقیت احتمالی در عربستان را وابسته به آمادگی مشتریان و عوامل زیرساختی و لجستیکی میدانند.
برای جذب سرمایهگذاران، دولت عربستان وعدههایی مثل دسترسی ترجیحی به قراردادهای دولتی داخلی و آفریقایی و ساخت رایگان کارخانه را مطرح کرده است.
در کنار آن، تولیدکنندگان از تعرفهی 10 درصدی متقابل در تجارت با آمریکا بهرهمند میشوند؛ عددی که در مقایسه با تعرفهی 245 درصدی علیه واردات از چین، بسیار پایینتر است.
لنوو دلیل اصلی ورود به پروژه را ظرفیت بالای بازار عربستان و نفوذ به بازارهای آفریقایی عنوان کرده است. یانگ یوانچینگ، مدیرعامل لنوو، میگوید این همکاری استراتژیک، منابع و انعطافپذیری مالی قابل توجهی برای رشد لنوو فراهم میکند. کارخانهی لنوو تا سال 2026 بهطور کامل راهاندازی میشود.
تولیدکنندگان قراردادی همچنان ترجیح میدهند در ویتنام، تایلند و مکزیک باقی بمانند؛ کشورهایی که زیرساختهای تأییدشده و دسترسی به توافقهای تجاری با آمریکا را در اختیار دارند؛ چراکه بیشتر به زنجیرهی تأمین موجود و زیرساختهای توسعهی محصول وابستهاند.
اقدامات عربستان بخشی از برنامهی کلان «چشمانداز 2030» این کشور است که هدفش کاهش وابستگی اقتصادی به نفت و تبدیل به یک قدرت تجاری چندبُعدی محسوب میشود.
-
پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳:۵۴
-
۸ بازديد
-

-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1584056/