ورود نهادهای امنیتی به بحران دستاندازهای پایتخت!
فرهنگی و اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام ویژه - اکو ایران /دستاندازهای خیابانهای پایتخت نه تنها در این ایام بلکه در ادوار پیشین نیز یکی از معضلات دولتمردان و مدیران کشور بود. معضلاتی که حتی گاهی از یک چالش عمرانی معمولی فراتر رفته و در قامت یک بحران سیاسی خودنمایی میکرد. دردسری که در برخی موارد پای نهادهای امنیتی را نیز به میان میکشید.
هوشنگ نهاوندی وزیر آبادانی و مسکن ایران رئیس دانشگاه شیراز، رئیس دانشگاه تهران و وزیر علوم و آموزش عالی میرزا فرزند میرزاعلی اکبر تاجر نهاوندی ،خواهرزاده فریدون کشاورز از اعضای رهبری حزب توده ، لیسانس حقوق خود را از دانشگاه تهران و دکتری اقتصاد دولتی را از دانشگاه پاریس گرفت و بعد از بازگشت به ایران، در بانک اعتبارات مشغول به کار شد.
او پس از حضور در مقام مستشار اقتصادی سفارت شاهنشاهی در بروکسل توانست در کابینه حسنعلی منصور به عنوان وزیر وزارتخانه جدیدالتاسیس «آبادانی و مسکن» انتخاب شود.
-
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۲:۴۳
-
۱۴ بازديد
-

-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1584418/