پیام ویژه

آخرين مطالب

این مرد خبیث را می شناسید؟ با رسیدهای جعلی میلیاردر شد! فرهنگی و اجتماعی

این مرد خبیث را می شناسید؟ با رسیدهای جعلی میلیاردر شد!
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - رکنا / در سال‌های اخیر، کلاهبرداری از طریق ساخت رسید جعلی به یکی از روش‌های مورد علاقه دزدان و کلاهبرداران حرفه‌ای تبدیل شده است. این روش که ممکن است در نگاه اول پیچیده به نظر برسد، برای افراد سودجو تنها با یک اصلاح کوچک در تصویر یک رسید، می‌تواند میلیون‌ها تومان به جیب آن‌ها واریز کند.
در سال‌های اخیر، کلاهبرداری از طریق ساخت رسید جعلی به یکی از روش‌های مورد علاقه دزدان و کلاهبرداران حرفه‌ای تبدیل شده است. این روش که ممکن است در نگاه اول پیچیده به نظر برسد، برای افراد سودجو تنها با یک اصلاح کوچک در تصویر یک رسید، می‌تواند میلیون‌ها تومان به جیب آن‌ها واریز کند.
هرچند آمار دقیقی از تعداد کلاهبرداران فعال در این حوزه در دست نیست، اما شگردهای متفاوتی برای این نوع کلاهبرداری وجود دارد. هر کلاهبردار روش مخصوص به خود را برای جعل رسیدها به کار می‌گیرد، از نرم‌افزارهای ویرایش تصویر گرفته تا اپلیکیشن‌های طراحی شده برای این منظور.
یکی از موارد جالب توجه، کلاهبرداری مردی 39 ساله است که پس از 7 سال حبس، به‌دلیل یک تصادف و ناتوانی در انجام کارهای فیزیکی، به این شیوه روی آورده است. این فرد که مدعی است شرایط زندگی سخت او را به سمت کلاهبرداری سوق داده، از رسید جعلی برای خرید پرنده، تجهیزات مختلف، و حتی داروخانه‌ها استفاده کرده است.
با دستور مقامات قضایی، تصویر این متهم به‌صورت چهره باز منتشر شده است تا شکات احتمالی دیگر او شناسایی شوند.
در گفتگویی با این کلاهبردار، وی داستان زندگی و انگیزه‌های خود برای انتخاب این روش کلاهبرداری را شرح داد:
چرا به این مسیر روی آوردید؟
چند سال قبل به جرم خالی کردن حساب یک نفر دستگیر شدم و بعد از گذراندن 7 سال زندان آزاد شدم. پس از آزادی، با موتور به‌عنوان پیک کار می‌کردم. اما در یکی از روزها تصادف کردم و مجبور شدم پلاتین در بازوی راستم بگذارم. این اتفاق باعث شد که کار کردن با موتور برایم سخت شود و به فکر پیدا کردن یک منبع درآمد جدید و بیشتر افتادم. از طریق کانال‌های تلگرامی، چند روش جعل رسید را یاد گرفتم و شروع به تقلید از آن‌ها کردم.
چند وقت است که این کار را انجام می‌دهید؟
حدود هشت ماه است که دست به این نوع کلاهبرداری می‌زنم.
از شگرد خودتان بگویید.
ابتدا سوژه‌های مناسب را پیدا می‌کردم. این سوژه‌ها می‌توانستند داروخانه‌ها، پرنده‌فروشی‌ها، فروشگاه‌های لوازم خانگی و جاهایی باشند که بتوانم اعتماد فروشنده را جلب کنم. سپس اجناسی با ارزش بین 3 میلیون تا 40 میلیون تومان را انتخاب می‌کردم، مثل پرنده‌های خانگی، داروهای خاص، یا لوازم خانگی سبک.
بعد از انتخاب کالا، شماره کارت فروشنده را می‌گرفتم و تظاهر می‌کردم که در حال انتقال وجه هستم. در همین حین، رسید پرداخت را در گوشی‌ام جعل می‌کردم و به فروشنده نشان می‌دادم. برخی از فروشندگان این رسید جعلی را قبول می‌کردند و کالا را به من تحویل می‌دادند. اما برخی دیگر تا زمان واریز کامل پول به حسابشان، از تحویل جنس خودداری می‌کردند و من هم دیگر از آن محل بیرون می آمدم.
چند مورد کلاهبرداری انجام داده‌اید؟
شاید 30 مورد. دقیق نمی‌دانم.
از این راه چقدر درآمد داشته‌اید؟
نمی‌دانم، هرچه درآمد داشتم خرج می‌کردم و حسابش از دستم خارج است.
متأهل هستید؟
بله، و یک فرزند دارم.
توصیه‌ای برای مردم دارید؟
تا زمانی که پول به حسابشان واریز نشده، جنسشان را تحویل ندهند.
نظر پلیس درباره پرونده های کلاهبرداری با رسید جعلی
سرهنگ سعید مجیدی، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران، در خصوص این پرونده اظهار داشت:چهره این متهم به دستور مقامات قضایی منتشر خواهد شد تا اگر شکات دیگری وجود دارند، به پلیس مراجعه کنند.
این مقام انتظامی افزود: یکی از دلایل عمده موفقیت کلاهبرداران در این روش، ارائه پیشنهادهای اغواکننده به فروشندگان است. معمولاً این افراد برای جلب اعتماد، قیمت کالا را بیشتر پیشنهاد می‌کنند یا برای تخفیف‌های کوچک اصراری ندارند. 
این رفتار باعث می‌شود که فروشندگان به آن‌ها اعتماد کنند و جنس را قبل از واریز کامل وجه، تحویل دهند. به همین دلیل از مردم می‌خواهیم در هنگام خرید و فروش، حتماً از واریز کامل وجه به حساب خود مطمئن شوند و رسید جعلی را به‌عنوان مدرک پرداخت قبول نکنند.
بازار

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1585419/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عامل خسارت به تجارت؛ حمله «سازندگی» به وزیر صمت

گفتگوهای دمشق و آنکارا برای افتتاح بانک ترکیه‌ای در سوریه

این استان، پنج‌شنبه‌ها تعطیل شد

خاموشی، ثمره سوءمدیریت

پاکستان پهپاد جاسوسی هند را در کشمیر سرنگون کرد

تحرکات مشکوک تانک‌های اسرائیلی در مرز مصر

وضعیت بندر شهید رجایی بعد از انفجار

مشخصات دوربین آنر مجیک 8 پرو لو رفت؛ رقیب جدی گلکسی و آیفون در حوزه عکاسی

اختلافات فزاینده نتانیاهو و ترامپ بر سر ایران

طرح استیضاح ترامپ کلید خورد

قصاص متهمی که کودک 4 ساله را کُشت

رابط کاربری One UI 8 سامسونگ امکان خلاصه سازی ویدیو در هر وب‌سایتی را فراهم می‌کند

اولین ماهواره‌های آمازون برای ارائه اینترنت پرتاب شدند

یک کارشناس امنیتی: نفوذ به بندرهای ایران آسان است

نماینده کنگره طرح استیضاح ترامپ را کلید زد

یمن: به ناو هواپیما‌بر ترومن حمله کردیم

حادثه برای سرویس دانش‌آموزان دختر؛ 11 نفر مصدوم شدند

توییت درست وزیر

آرژانتین اسناد محرمانه فعالیت نازی‌ها را منتشر کرد

رسوایی اخلاقی دیگر در بی‌بی‌سی

وضعیت سفید شد؛ بازگشت رویه‌های گمرک شهید رجایی به حالت عادی

تعمد یا سهل‌انگاری؟

افشاگری نتانیاهو، موساد را غافلگیر کرد

واکنش آموزش و پرورش درباره تعرض جنسی به یکی از دانش‌آموزان در مدرسه

تمام رویه‌ها در گمرک شهید رجایی بندرعباس به حالت عادی برگشت

ماجرای دستگیری مرد غارنشین در کوه‌ها چیست؟

جزئیات غرق‌شدن جنگنده آمریکایی در حمله انصارالله

خساراتی که انفجار و آتش‌سوزی بر کانتینرهای بندر رجایی آورد

زمین 85 میلیون ایرانی در پستوی وزارتخانه خاک می‌خورد

قیمت جدید شیر خام تعیین شد

هوش مصنوعی بازگشت تومور مغزی در کودکان را پیش‌بینی می‌کند

دستگیری فعال غیرمجاز ارزی؛ 190 هزار دلار کشف شد

شرایط فروش اقساطی کرمان موتور

جوزف عون: حفظ امنیت لبنان به نفع آمریکا است

پیش‌بینی آب و هوا در سراسر کشور تا اواخر خردادماه

آخرین مهلت ثبت اطلاعات فعالان حوزه رمز ارز مشخص شد

روسیه: رابطه اروپا و آمریکا به نقطه بی‌بازگشت رسیده است

جنایت هولناک قاتل 21 سال؛ خفه کردن مقتول و اختفای جسد!

رایتل در کنار مردم شریف هرمزگان؛ ارتباطی بی‌وقفه در روزهای سخت

مشخصات دیمنسیتی 9500 لو رفت؛ تراشه پرقدرت مدیاتک برای گوشی‌های رده‌بالا

زن نتانیاهو هم حرف او را رد کرد

سود بیشتر از بانک؛ با ضمانت بانک... (گواهی سرمایه‌گذاری 40 درصدی)

طلا ریخت

جنایات اسراییل صدای سعودی‌ها را هم درآورد

نمونه‌گیری از 19 پیکر ناشناس حادثه انفجار بندر شهید رجایی

قتل مرد 47 ساله با ضربات چاقو

آخرین خبر از فوتی‌های حادثه بندرعباس؛ آواربرداری آغاز شد

دولینگو هوش مصنوعی را جایگزین نیروهای پیمانی خود می‌کند

زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ هر 5 زوج، یک نابارور!

سارق 21 ساله ای که در اولین سرقت خود دستگیر شد