پیام ویژه - ایسنا / هزینه یک سفره افطار با توجه به نوع مواد و تعداد مواد غذایی متفاوت است و برای یک خانواده 4 نفره نیز شاید بتوان گفت یک سفره افطار در حالت معمولی حداقل 150 هزار تومان آب میخورد.
بر اساس مشاهدات میدانی از مغازههای سطح شهر تهران قیمت برخی از اقلام غذایی پر مصرف در سفره افطار به شرح زیر است:
کالا | قیمت |
خرما(600 تا 900 گرمی) | 85 تا 140 هزار تومان |
انواع پنیر(100 تا 400 گرمی) | 14 تا 58 هزار تومان |
کره(50 تا 100 گرمی) | 17 تا 35 هزار تومان |
سبزی خوردن (دستهای) | 3000 تا 7000 تومان |
چای( 500 گرمی) | 130 تا 250 هزار تومان |
زولبیا و بامیه( یک کیلو) | درجه یک 170 هزار تومان، درجه دو 140 هزار تومان |
نان سنگک( یک عدد) | 5000 تا 10 هزار تومان |
شکر(900 گرمی) | 40 تا 50 هزار تومان |
تخممرغ(30 عددی) | 120 تا 135 هزار تومان |
گوجه فرنگی( یک کیلو) | 17 تا 27 هزار تومان |
خیار(یک کیلو) | بیش از 29 هزار تومان |
آش رشته( یک کیلو) | 140 هزار تومان |
حلیم ( یک کیلو) | 150 هزار تومان |
در واقع پهن کردن یک وعده سفره افطاری برای یک خانواده 4 نفره شامل خرما، زولبیا و بامیه، آش، پنیر، سبزی خوردن، دو عدد نان در حداقلیترین حالت ممکن حدود 150 هزار تومان آب میخورد. در کنار این موارد باید هزینه چای، شکر، قند را نیز اضافه کرد.
گفتنی است قیمتهای ذکر شده حدودی بوده و ممکن است در برخی مناطق بیشتر یا کمتر باشد.
لازم به ذکر است که قیمت سفره افطار در ماه رمضان بسته به نوع اقلام خریداری شده و تعداد آنها متفاوت است.