پیام ویژه
ناکامی بزرگ کوالکام در بازار لپ‌تاپ‌
پنجشنبه 8 آذر 1403 - 14:32:58
پیام ویژه - زومیت / لپ‌تاپ‌های سری اسنپدراگون ایکس همچنان سهم محدودی در بازار ویندوز دارند، اما رشد 180 درصدی فصلی، پتانسیل بالای این محصولات را نشان می‌دهد.
بازار کامپیوترهای شخصی همچنان برای لپ‌تاپ‌های مجهز به تراشه‌های اسنپدراگون ایکس چالش‌برانگیز است، به‌طوری‌که گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد این دستگاه‌ها در اولین فصل عرضه‌ی خود، نفوذ محدودی در بازار داشته‌اند و مجموع فروش آن‌ها به کمتر از 720 هزار دستگاه می‌رسد. این عدد کمتر از 0٫8 درصد از کل کامپیوترهای شخصی عرضه شده در جهان در فصل سوم سال 2024 را تشکیل می‌دهد، که معادل کمتر از یک دستگاه از هر 125 کامپیوتر است.
رشد قابل‌توجه اما سهم محدود از بازار
با وجود رشد قابل‌توجه 180 درصدی فروش لپ‌تاپ‌های مجهز به تراشه‌های سری اسنپدراگون ایکس در فصل سوم 2024 نسبت‌به فصل دوم، این محصولات همچنان سهم کوچک 1٫5 درصدی در بازار ویندوز دارند.

پیام ویژه


فروش کامپیوترهای شخصی مجهز به هوش مصنوعی در سه ماهه سوم 2024
Canalys


مایکروسافت و برندهای مطرح دیگر برخی از دستگاه‌های خود را به پلتفرم اسنپدراگون ایکس انتقال داده‌اند. حتی با تلاش‌های کوالکام برای ادغام پلتفرمش در دستگاه‌های مصرفی و تجاری، این محصولات همچنان جایگاه محدودی در بازار دارند.
بر اساس اعلام کانالیس، از آنجاکه سه‌ماهه‌ی سوم سال جاری اولین فصل کامل عرضه‌ی لپ‌تاپ‌های سری اسنپدراگون ایکس بود، شاهد رشد فصلی حدود 180 درصدی نسبت‌به سه‌ماهه‌ی دوم 2024 بودیم اما این محصولات همچنان سهم بسیار محدودی در بازار ویندوز دارند. بزرگ‌ترین فروشنده‌ی کامپیوترهای مجهز به تراشه‌های اسنپدراگون ایکس، مایکروسافت بود که بیشتر محصولات سری سرفیس خود را به این پلتفرم انتقال داد. پس‌از آن دل ازنظر تعداد مدل‌ها به خوبی از پلتفرم کوالکام استقبال کرد و سپس برندهای دیگری مثل HP، لنوو، ایسر و ایسوس کامپیوترهایی با این تراشه‌ها عرضه کردند.


سهم برندهای مختلف از فروش کامپیوترهای شخصی سری اسنپدراگون ایکس در سه ماهه سوم 2024
Canalys
درحالی‌که لپ‌تاپ‌های اسنپدراگون ایکس برای جلب‌نظر کاربران تلاش می‌کنند، دسته‌ی گسترده‌تری از کامپیوترهای شخصی مجهز به هوش مصنوعی با سرعت زیاد درحال گسترش است. فروش این محصولات در فصل سوم 2024 به 13٫3 میلیون واحد رسید که 20 درصد از کل کامپیوترهای شخصی عرضه‌شده را تشکیل می‌دهد. این دسته شامل دسکتاپ‌ها و لپ‌تاپ‌هایی می‌شود که به تراشه‌های اختصاصی برای پردازش‌های هوش مصنوعی مجهز شده‌اند.
دستگاه‌های ویندوزی برای اولین‌بار در بازار کامپیوترهای شخصی مجهز به هوش مصنوعی پیشتاز شدند و 53 درصد از این بخش را به خود اختصاص دادند. رشد فصلی کامپیوترهای شخصی مجهز به هوش مصنوعی به 49 درصد رسید که نشان‌دهنده‌ی افزایش علاقه‌ی بازار به قابلیت‌های محاسباتی مبتنی‌بر این فناوری است.

پیام ویژه


نتایج نظرسنجی از کانال‌های فروش کامپیوتر شخصی درمورد کامپیوترهای سری اسنپدراگون ایکس
Canalys
کامپیوترهای شخصی مجهز به هوش مصنوعی با چالش‌های مختلفی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. براساس داده‌های کانالیس، مصرف‌کنندگان و کانال‌های فروش، همچنان درمورد پذیرش کامپیوترهای پریمیوم مبتنی‌بر هوش مصنوعی محتاط هستند. به‌عنوان مثال، کامپیوترهای شخصی کوپایلت پلاس مایکروسافت که به NPU با توان حداقل 40 ترافلاپس و سخت‌افزار قدرتمند نیاز دارند، هنوز نتوانسته‌اند خریداران را به‌طور کامل متقاعد کنند.
حدود 31 درصد کانال‌های فروش کامپیوتر شخصی در یک نظرسنجی اعلام کردند که برنامه‌ای برای فروش کامپیوترهای کوپایلت پلاس در سال 2025 ندارند، درحالی‌که 34 درصد انتظار دارند این دستگاه‌ها کمتر از 10 درصد از فروش آن‌ها را تشکیل دهند. با نزدیک‌شدن به پایان دوره‌ی پشتیبانی ویندوز 10، فروشندگان کامپیوترهای شخصی تحت فشار قرار دارند تا کاربران را به ارتقای دستگاه‌های قدیمی خود ترغیب کنند.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1537879/ناکامی-بزرگ-کوالکام-در-بازار-لپ‌تاپ‌
بستن   چاپ